2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

selam kızlarrr
ya benim bebeğin olduğu kısımlar varya sanki içten içe allah korusun yırtılırcasına ağrıyor yaaa genel olara göbek deliği alt çevresi hareketlri var çok şükür de ağrı fasla ne yapayım yaaa ben uzandımda geçmedi halaaa

Hayirli sabahlar annisler
Benim vucudum alistirmami yapiyor bana anlamis degilim. Bu saatde uyanigim ve gayet dincim. Ay ne yapcam ben boyle ya

günaydın yine her yer bembeyaz... uyku problemi bendede var Allah vücudumuzu yavaş yavaş alıştırıyor bence:)ilerleyen aylarda hat safhada olacakmış uykusuzluk diyorlar amaa

günaydın kızlarrr unnadoda çok güzel anne-bebek çantaları var.. normal kullandığımız çantalar gibi dışardan bakınca
ama çok pahalılar 140 tl
bana yar olmazlar eğer o fiyatı verebilecek varsa baksın derim

aynı zamanda limangoda chicco lite way top pusetler 449 tl

Son düzenleme:
Günaydın herkese.
Ben hastanedeyim. Şeker yüklemesi yapılıyor. Ilk kanı verdim. Daha üç kere daha kan vermem lazım. On ikiye kadar sürecek. Ya ben aç aç nasıl dayancam o kadar. Ölürüm açlıktan.

Ankara da yine kar başladı. Hava buz gibi. Gelirken kaydım dusuyordum bi de. Yaz gelsin artık.

Ne çok yakındim de mi? Sizler nasılsınız?

günaydın annişleridrar yolu enfeksiyonu geçiren arkadaşlara geçmiş olsun,şebeke sularından kaynaklandığını duymuştum.yani şebeke suyunu kaynatmadan kullanmamak gerekiyormuş.

Canta harikaymis, ben daha yeni skip hop canta aldim. Almasaydim bunu degerlendirirdim.

günaydın aman dikkat et canım yaaa minik minik at adımlarını:26:
inşallah sonuçlar iyi çıkar, diyet yapmak zorunda kalmazsın

günaydın annişleridrar yolu enfeksiyonu geçiren arkadaşlara geçmiş olsun,şebeke sularından kaynaklandığını duymuştum.yani şebeke suyunu kaynatmadan kullanmamak gerekiyormuş.

İdrar yollari enfeksiyonu, mantar icin soyle onlemler alinabilir. Vajina bolgesini sabunla yikamayin, pH dengesini bozuyor. Duru suyla ya da o bolge icin ozel jeller var onla yikanmali. Cok iyi kurulanmali, nemli birakilmamali. Umumi tuvaletlere cok dikkat edilmeli, oturulmamali. İc camasiri utulenmelidir.

günaydın aman dikkat et canım yaaa minik minik at adımlarını:26:
inşallah sonuçlar iyi çıkar, diyet yapmak zorunda kalmazsın

Doktorum direk yüzlük istedi zaten. Elliligi atladı. Yüksek çıkabilir diye mi düşündü acaba. Sanki beni diyet bekliyor gibime geliyor. bu arada elim çok uyusuyordu. Doktora onu da sordum. Normal bu dönemlerde dedi. Çok aşırı olursa beyin cerrahiye yonlendiriyoruz dedi. Ben de şimdilik normal dedim.

Canta harikaymis, ben daha yeni skip hop canta aldim. Almasaydim bunu degerlendirirdim.

tam benim sevdiğim tarzda ama fiyatı yüzünden tercih etmicem
çanta almadan önce bershka'ya bakıcam bi..içine çanta düzenleyici alıp bebek çantasına çevirebileceğim bir çanta illaki bulurum sanırım:26:

Ben tetanoz asisi olmaya gidiyorum, bugun disarlardayim. Aksama gorusuruz, kendinize iyi bakin.
Not:Bugun sevgililer gunu, aksama da gorusemeyebilirz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…