- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.661
canım çanta düzenleyiciyi nerden bulabilirz??
nasılsın?............
gumaydın annelerrrrr herkese günaydınnn
sevgililer günü hadiyemi aldım bnmki dayanamadı verdi çok begendıgım ay yıldızlı taşlı kolyeyle künyesi vardı
onu almışş eşimben bişi alamadım tabi =(
Günaydin :)
Güle güle kullan.
Bizimkisi sevmiyor 14 subati. Gecen sene bende almadim birsey ama bu sene saat aldim. Ben sana birsey almicam diyip duruyordu. Cidden almiyacak olsada icimde hala bir umut var,kursdan cikinca bana hediye alcak diye
Günaydın hanımlar.. Ben 2011 haziran annesiyim ve hilma rumuzlu anneyi çokkkkkkkkkkkk seviyorum . O bizim meleğimizin annesi. Hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim. Kucağınıza almayı nasip etsin.
kızlar günaydın geçmişi okuyup geliyorum :)
Hayirli sabahlar annisler
Benim vucudum alistirmami yapiyor bana anlamis degilim. Bu saatde uyanigim ve gayet dincim. Ay ne yapcam ben boyle ya
günaydın yine her yer bembeyaz... uyku problemi bendede var Allah vücudumuzu yavaş yavaş alıştırıyor bence:)ilerleyen aylarda hat safhada olacakmış uykusuzluk diyorlar amaa
alır alır bnmkı sevıo ole bana özel gunlerde normalde suprz yapsıın tbı parası oldugunda yoksa alamadıgı zaman da oluo alır alır senınkıd anneyız ya bıde jest yapar
Günaydin caniimkızlar günaydın geçmişi okuyup geliyorum :)
hepinize günaydın arkadaşlar, inşş hepiniz iyisinizdir. ben birazdan çıkıcam eşimgelcek alcak, anneme götürcek beni. o gelene kadar bi slm veriim dedimmmm
ya benim vücudum niye alıştırma yapmıyo yaaaaa...
hep uyku hep uyku..
gece falan da hiç uyanmıyorum, öyle çok yoğun çalışan biri de değilim. evdeyim yani çalışmıyorum da.
hani yorulduğumdan uyuyorumdur desem.
benim vücudum da alıştırsın yaa, yoksa ben napçam oğluşum olduktan sonra:26:
hepinize günaydın arkadaşlar, inşş hepiniz iyisinizdir. ben birazdan çıkıcam eşimgelcek alcak, anneme götürcek beni. o gelene kadar bi slm veriim dedimmmm
ya benim vücudum niye alıştırma yapmıyo yaaaaa...
hep uyku hep uyku..
gece falan da hiç uyanmıyorum, öyle çok yoğun çalışan biri de değilim. evdeyim yani çalışmıyorum da.
hani yorulduğumdan uyuyorumdur desem.
benim vücudum da alıştırsın yaa, yoksa ben napçam oğluşum olduktan sonra:26:
senin vücut depo yapıyo sanırım
uykusuz gecelerin uykusunu şimdiden uyuyosun
canım oğluşun hayırlı olsun rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı nasip etsin inş.canım bence alınma doğum iznine çıktığın için bi nevi onlarda haklı izinden döndüğün zaman acısını çıkarırsınCuma akşamı doktora gittik ve bebeğimin cinsiyeti kesinleşti,erkek:)
Kızlar iş yerinde hamileliği yüzünden sıkıntı yaşayan var mı?mesela görev değişikliği yapılan ya da mayıs ayı gibi ücretsiz izne çıkacağım için dahaönemsiz işlerde görevlendirilmek gibi???? Üzüldüm ama bu konuda alınganlık mı yapıyorum???
canım hoşgeldin , geçmiş olsun bu idrar yolları enfeksiyonu gebelikte çok normal bişi sanırım genelde herkeste çıkıyor ben sancılanmamıştım çok hafif kasık ağrım olduğu için dr'dan idrar tahlili yapmasını istedim ve enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım sonrada kahrolacası kaşıntıMerhaba herkese bende 2012 Haziran annesi olacağım inş. 22 haftalık hamileyim.
Dün aniden kasıklarımda adet sancısı gibi bir sancı oldu çok panik oldum acile gittik hemen idrar yolunda enfeksiyon olduğu ve bu yüzden sancı yaptığı söylendi bugün de kendi doktoruma gittim günde 3 lt su içmemi tavsiye etti ve antibiyotik verdi. Doktorum hiç su içmiyor musun dedi hayır günde 10 bardak içiyorum dedim 3lt içeceksin dedi 5 gün sonra tekrar gidicem inş. kurtulurum bu enfeksiyondan. Nereden nasıl bulaştı anlamadım çokta dikkat ederim pufff inş. geçer bu sancı
Benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayan oldu mu acaba?
günaydın canım umarım şekerin yüksek çıkmaz hayırlı haberlerle gel..ay canım yolda yürürken dikkatli ol bende çok korkarım karda düşmekten..Günaydın herkese.
Ben hastanedeyim. Şeker yüklemesi yapılıyor. Ilk kanı verdim. Daha üç kere daha kan vermem lazım. On ikiye kadar sürecek. Ya ben aç aç nasıl dayancam o kadar. Ölürüm açlıktan.
Ankara da yine kar başladı. Hava buz gibi. Gelirken kaydım dusuyordum bi de. Yaz gelsin artık.
Ne çok yakındim de mi? Sizler nasılsınız?
canım güle güle kullan ben pek sevmiyorum sevgililer gününü gereksiz masraf bana alacağın hediyenin parasını bana ver kızıma bişiler alayım ben dedim eşime :)))gumaydın annelerrrrr herkese günaydınnn
sevgililer günü hadiyemi aldım bnmki dayanamadı verdi çok begendıgım ay yıldızlı taşlı kolyeyle künyesi vardı
onu almışş eşimben bişi alamadım tabi =(
kuzum senin güzeller güzeli doğacak sapasağlam olduğunu göreceğiz amniyosentez sonucun öyle çıkacak galiba
sahi ne zaman çıkacak??
bu arada kızlar bu sonuç yarın çıkmazsa ben şikayetimi nereye yapıcam sağlık bakanlığımı yoksa hastane başhekimemi veya dekanlığamı (üniversite hastanesi)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?