2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Günaydın hanımlar.. Ben 2011 haziran annesiyim ve hilma rumuzlu anneyi çokkkkkkkkkkkk seviyorum . O bizim meleğimizin annesi. Hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim. Kucağınıza almayı nasip etsin.

gumaydın annelerrrrr herkese günaydınnn
sevgililer günü hadiyemi aldım bnmki dayanamadı verdi çok begendıgım ay yıldızlı taşlı kolyeyle künyesi vardı
onu almışş eşim ben bişi alamadım tabi =(

Günaydin :)
Güle güle kullan.
Bizimkisi sevmiyor 14 subati. Gecen sene bende almadim birsey ama bu sene saat aldim. Ben sana birsey almicam diyip duruyordu. Cidden almiyacak olsada icimde hala bir umut var,kursdan cikinca bana hediye alcak diye

alır alır bnmkı sevıo ole bana özel gunlerde normalde suprz yapsıın tbı parası oldugunda yoksa alamadıgı zaman da oluo alır alır senınkıd anneyız ya bıde jest yapar

Günaydın hanımlar.. Ben 2011 haziran annesiyim ve hilma rumuzlu anneyi çokkkkkkkkkkkk seviyorum . O bizim meleğimizin annesi. Hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim. Kucağınıza almayı nasip etsin.

ayyyy ege yaaaaaaaaaaaaaaaaa

hepinize günaydın arkadaşlar, inşş hepiniz iyisinizdir. ben birazdan çıkıcam eşimgelcek alcak, anneme götürcek beni. o gelene kadar bi slm veriim dedimmmm

Hayirli sabahlar annisler
Benim vucudum alistirmami yapiyor bana anlamis degilim. Bu saatde uyanigim ve gayet dincim. Ay ne yapcam ben boyle ya

günaydın yine her yer bembeyaz... uyku problemi bendede var Allah vücudumuzu yavaş yavaş alıştırıyor bence:)ilerleyen aylarda hat safhada olacakmış uykusuzluk diyorlar amaa

ya benim vücudum niye alıştırma yapmıyo yaaaaa...
hep uyku hep uyku..
gece falan da hiç uyanmıyorum, öyle çok yoğun çalışan biri de değilim. evdeyim yani çalışmıyorum da.
hani yorulduğumdan uyuyorumdur desem.
benim vücudum da alıştırsın yaa, yoksa ben napçam oğluşum olduktan sonra:26:

alır alır bnmkı sevıo ole bana özel gunlerde normalde suprz yapsıın tbı parası oldugunda yoksa alamadıgı zaman da oluo alır alır senınkıd anneyız ya bıde jest yapar

Vallahi acikcasi bekliyorum Gecen sene calismiyordu. Bu sene calisiyor o yuzden bekliyorum bende. Ozel gunlerde degilde oylesine almayi sever. Gecen ay bi bot gormustum cok guzeldii. Ama 400 liraydi
Bizimki gitmis almis,gorunce krize girdim. Niye aldin dedim Almam niye hediye almiyorsun dersin ,alirim niye aldin dersin diyor.
Al dedimde öldür mu dedim dedim.

kızlar günaydın geçmişi okuyup geliyorum :)
Günaydin caniim

Gunaydin canim hosgeldin. Baslar belki yakinda alistirmaya
Ben cumartesi gununden beri cok yoruluyorum. Dunde 1de teyzeme gittim aksam 19 a kadar tepsi mantisi yaptik. Yoruldumda ama erkenden uyandim

senin vücut depo yapıyo sanırım
uykusuz gecelerin uykusunu şimdiden uyuyosun

canım oğluşun hayırlı olsun rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı nasip etsin inş.canım bence alınma doğum iznine çıktığın için bi nevi onlarda haklı izinden döndüğün zaman acısını çıkarırsın

canım hoşgeldin , geçmiş olsun bu idrar yolları enfeksiyonu gebelikte çok normal bişi sanırım genelde herkeste çıkıyor ben sancılanmamıştım çok hafif kasık ağrım olduğu için dr'dan idrar tahlili yapmasını istedim ve enfeksiyon çıktı antibiyotik kullandım sonrada kahrolacası kaşıntı ( dikkatli ol kaşıntın olursada hemen dr'unu ara krem iste :)

günaydın canım umarım şekerin yüksek çıkmaz hayırlı haberlerle gel..ay canım yolda yürürken dikkatli ol bende çok korkarım karda düşmekten..

canım güle güle kullan ben pek sevmiyorum sevgililer gününü gereksiz masraf bana alacağın hediyenin parasını bana ver kızıma bişiler alayım ben dedim eşime :)))

kuzum senin güzeller güzeli doğacak sapasağlam olduğunu göreceğiz amniyosentez sonucun öyle çıkacak galiba
sahi ne zaman çıkacak??

inş. canım ağzından bal damlıyor hayırlısıyla Allahın izniyle yarın çıkar inş. yoksa şikayet edicem..dayanamıyorum artık 1 ay olduuu (((

bu arada kızlar bu sonuç yarın çıkmazsa ben şikayetimi nereye yapıcam sağlık bakanlığımı yoksa hastane başhekimemi veya dekanlığamı (üniversite hastanesi)...

herkese merhaba...
minnak kızımla biz geldikkkkk
hepinizin sevgililer günü kutlu olsun...
benim kalçam tutulmuş topla şakir olmuşum
sizler nasılsınız?

günaydın bacılar,nasılsınız.geçmişi okuyim dedim ama coşmuşsunuz okumakla bitmez.herkes iyidir inşallah bi aksilik yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…