2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın bacılar,nasılsınız.geçmişi okuyim dedim ama coşmuşsunuz okumakla bitmez.herkes iyidir inşallah bi aksilik yoktur.

Hosgeldin canim biz oglusumla iyiyiz, suan baya bi aktif Sen nasilsin?

Kizlar ben en iyisi kalkayimda bulasiklari yikayim. Simdi kalkmazsam tum gun uyusurum pc basinda. 1 de yuruyuse cikcam. Halada kar var disarda.Ben normalde kar i severim ama niyeyse icim daraliyor heryer karli beyaz gorunce

canım güle güle kullan ben pek sevmiyorum sevgililer gününü gereksiz masraf bana alacağın hediyenin parasını bana ver kızıma bişiler alayım ben dedim eşime :)))

işte vefakar anne örneği

inş. canım ağzından bal damlıyor hayırlısıyla Allahın izniyle yarın çıkar inş. yoksa şikayet edicem..dayanamıyorum artık 1 ay olduuu (((

inşallah hayırlısıyla çıkar da topikçe içimiz rahatlar
(gerçi ben şahsen rahatım, miniğin seni üzmez)

canım eşinle konuşmadan kafanda birtakım şeyler kurgulayıp kendini üzme..
hem arkadaşlarında dediği gibi benzetmişde olabilirler..

sağolun kızlar...
sanırım yersiz bir tedirginlikmiş
hamişlikten olsa gerek...

ayyy bugün hiiiç ilgilenemedim forumla, napıyosunuz annecikler....

ben çok yoruldum yaaa, kaç saattir ayaktayaım, mutfakta yemek pişirmekten helak oldummm

sizler naaptınız bugünnnn

cnm berlin kaplanına gittinizmi? nasıldı? tavsiye edermsin?

cnm ben nisan sonunda izne ayrılıcam sonra da çıkışımı isticem (özeldeyim)
işimi hafifletmek yerine daha ağırlaştırdılar desem yeridir...

cnm ben kısa süre önce 2 kez yaşadım hamilelikte normalmiş..
ilacını kullan bol su iç bi de ayaklar kesinlikle sıcak tutulmalı geçmiş olsun..

cnm inş yüksek çıkmaz..
açlık biraz kötü son kanı verince hemen bişiler ye..

Ben tetanoz asisi olmaya gidiyorum, bugun disarlardayim. Aksama gorusuruz, kendinize iyi bakin.
Not:Bugun sevgililer gunu, aksama da gorusemeyebilirz

şimdiden geçmiş olsun cnm..
kolay glsin..
mutlu bir akşam diliyorum

güle güle kullan cnm..benimki bi kaç gün önce eski tlfonumdan şikayet ettiğimi duymuş
bana tlfon almıştı bende ona kazak aldım hediyeleşme faslı bitti gitti...

bu arada kızlar bu sonuç yarın çıkmazsa ben şikayetimi nereye yapıcam sağlık bakanlığımı yoksa hastane başhekimemi veya dekanlığamı (üniversite hastanesi)...

cnm önce hastaneye yap sonra bence bağlı bulunduğun il sağlık müdürlüğüne,
bakanlıktan cvp geç çıkabilir...

kızlar tekrardan merhabalar ,mantar için hastaneye gidecem inşallah alttan bakim falan demez demi yaa????

cnm hazırlıklı git alttan da bakabilir..

önce hastaneye yap canım, sonra ordan cevap veya yardım alamazsan sağlık bakanlığına şikayet et bence
tşk canım..
herkese merhaba...
minnak kızımla biz geldikkkkk
hepinizin sevgililer günü kutlu olsun...
benim kalçam tutulmuş topla şakir olmuşum
sizler nasılsınız?
hoşgeldiniz canım sizinde sevgililer gününüz kulu olsun
günaydın bacılar,nasılsınız.geçmişi okuyim dedim ama coşmuşsunuz okumakla bitmez.herkes iyidir inşallah bi aksilik yoktur.
biz iyiyiz canım sen nasılsın iyisindir umarım..
işte vefakar anne örneği

inşallah hayırlısıyla çıkar da topikçe içimiz rahatlar
(gerçi ben şahsen rahatım, miniğin seni üzmez)
çok vefakarım :)) inş. canım bende bi ümitle güzel haberler alıcam diye umut ediyorum..

kızlar tekrardan merhabalar ,mantar için hastaneye gidecem inşallah alttan bakim falan demez demi yaa????

canım mantar olduğundan emin olmak için bakabilir sen şimdiden muayne olcam diye kendini hazırlasan iyi edersin o kaşıntıyı çekmektense açmayı tercih ederim :))(biraz kabaca oldu ama o acıyı çok iyi biliyorum çünkü kaşıntı ve yanma) ((

canım mantar olduğundan emin olmak için bakabilir sen şimdiden muayne olcam diye kendini hazırlasan iyi edersin o kaşıntıyı çekmektense açmayı tercih ederim :))(biraz kabaca oldu ama o acıyı çok iyi biliyorum çünkü kaşıntı ve yanma) (([/QUOTE]

yaa ilk defa erkek doktora açacam ama ozaman,oyyoyyyyy

firdevs mantar yaptın mı :))))

selam annecikler yüreğinde evlat sevgisi taşıyan tüm anneler ve anne adayları

sevgililer gününüz kutlu olsun

herkesin sevgililer günü kutlu olsun bu sene 2kişi 2 can olarak girmek nasipmiş sevgililer gününe tabi bazıları 3te olabilir akıllı bıdık senin gibi:)))

Herkesin sevgililer günü kutlu olsuuuunnn...

Bu sene hediyelerimiz karnımızda dünyanın en anlamlı en güzel hediyesi hatta..

Herkese bebişleriyle ve eşleriyle mutluluklar...

bu arada kayınvalidem aradı beni sevgililer günümü kutladı bee:))))))))))) Allah tekrarını erdirsin dedi:))) çok hoşuma gitti çokta güldüm biraz yüzüne karşı falanda gerçi :)) Allah tekrarını erdirsin diyince canım yaa:))

kız ne güzel işte tekrar tekrar sevgililer günü görelim hep berabr demiş

sevgililer günün mübarek olsun, Allah tekrarını erdirsin
Allah nice aylara günlere eriştirsin..
aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…