- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.681
günaydın bacılar,nasılsınız.geçmişi okuyim dedim ama coşmuşsunuz okumakla bitmez.herkes iyidir inşallah bi aksilik yoktur.
canım güle güle kullan ben pek sevmiyorum sevgililer gününü gereksiz masraf bana alacağın hediyenin parasını bana ver kızıma bişiler alayım ben dedim eşime :)))
inş. canım ağzından bal damlıyorhayırlısıyla Allahın izniyle yarın çıkar inş. yoksa şikayet edicem..dayanamıyorum artık 1 ay olduuu (((
canım bence de kötü düşünme
gelince sor bakalım bidaha nerdeymiş
hastanede ne işin vardı dersin bence direk
ama iğneleyici şekilde sorma
bakalım ne cvp verecek
hem belki gerçekten yanlış gördüler
lütfen kuruntu etme kendine
canım eşinle konuşmadan kafanda birtakım şeyler kurgulayıp kendini üzme..
hem arkadaşlarında dediği gibi benzetmişde olabilirler..
yinee bizz :)
tettonozu vurulduk azcık gezıp gelsık ıkıncı doz bırıncısınden daha cok acıdı vurulurken ama suanda bı sıkıntı yok. İlkinde hang reaksiyonları verıyosa ıkıncıde de aynı sekılde gecıoms..
niobellacım mahallenin en mutlu bebeğinide 1.5 ayı gecdi sanırım indirimli sepetındeydı baska kıtplarda vardı..
emzirkende ilk zamnlar yarm saat bı memişi yarm saat diğer memişi emzirdikden ıkı saat sonra yıne aynı sekılde emzırmek gerekıyomus 9 ay 3 yıl annelik günlüğünde okumusdm bugun.. emzırme yastıgı konusulrken aklıma geldi..
sarıbeybıcem yazdıklarına gore daha oncede bole durumlar yasadın sanırım ama ilk önce bi eşinle konus yanlıs görmüş olabilirler
ayyy bugün hiiiç ilgilenemedim forumla, napıyosunuz annecikler....
ben çok yoruldum yaaa, kaç saattir ayaktayaım, mutfakta yemek pişirmekten helak oldummm
sizler naaptınız bugünnnn
Cuma akşamı doktora gittik ve bebeğimin cinsiyeti kesinleşti,erkek:)
Kızlar iş yerinde hamileliği yüzünden sıkıntı yaşayan var mı?mesela görev değişikliği yapılan ya da mayıs ayı gibi ücretsiz izne çıkacağım için dahaönemsiz işlerde görevlendirilmek gibi???? Üzüldüm ama bu konuda alınganlık mı yapıyorum???
Merhaba herkese bende 2012 Haziran annesi olacağım inş. 22 haftalık hamileyim.
Dün aniden kasıklarımda adet sancısı gibi bir sancı oldu çok panik oldum acile gittik hemen idrar yolunda enfeksiyon olduğu ve bu yüzden sancı yaptığı söylendi bugün de kendi doktoruma gittim günde 3 lt su içmemi tavsiye etti ve antibiyotik verdi. Doktorum hiç su içmiyor musun dedi hayır günde 10 bardak içiyorum dedim 3lt içeceksin dedi 5 gün sonra tekrar gidicem inş. kurtulurum bu enfeksiyondan. Nereden nasıl bulaştı anlamadım çokta dikkat ederim pufff inş. geçer bu sancı
Benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayan oldu mu acaba?
Günaydın herkese.
Ben hastanedeyim. Şeker yüklemesi yapılıyor. Ilk kanı verdim. Daha üç kere daha kan vermem lazım. On ikiye kadar sürecek. Ya ben aç aç nasıl dayancam o kadar. Ölürüm açlıktan.
Ankara da yine kar başladı. Hava buz gibi. Gelirken kaydım dusuyordum bi de. Yaz gelsin artık.
Ne çok yakındim de mi? Sizler nasılsınız?
Ben tetanoz asisi olmaya gidiyorum, bugun disarlardayim. Aksama gorusuruz, kendinize iyi bakin.
Not:Bugun sevgililer gunu, aksama da gorusemeyebilirz
gumaydın annelerrrrr herkese günaydınnn
sevgililer günü hadiyemi aldım bnmki dayanamadı verdi çok begendıgım ay yıldızlı taşlı kolyeyle künyesi vardı
onu almışş eşimben bişi alamadım tabi =(
bu arada kızlar bu sonuç yarın çıkmazsa ben şikayetimi nereye yapıcam sağlık bakanlığımı yoksa hastane başhekimemi veya dekanlığamı (üniversite hastanesi)...
kızlar tekrardan merhabalar ,mantar için hastaneye gidecem inşallah alttan bakim falan demez demi yaa????
tşk canım..önce hastaneye yap canım, sonra ordan cevap veya yardım alamazsan sağlık bakanlığına şikayet et bence
hoşgeldiniz canım sizinde sevgililer gününüz kulu olsunherkese merhaba...
minnak kızımla biz geldikkkkk
hepinizin sevgililer günü kutlu olsun...
benim kalçam tutulmuş topla şakir olmuşum
sizler nasılsınız?
biz iyiyiz canım sen nasılsın iyisindir umarım..günaydın bacılar,nasılsınız.geçmişi okuyim dedim ama coşmuşsunuz okumakla bitmez.herkes iyidir inşallah bi aksilik yoktur.
çok vefakarım :)) inş. canım bende bi ümitle güzel haberler alıcam diye umut ediyorum..işte vefakar anne örneği
inşallah hayırlısıyla çıkar da topikçe içimiz rahatlar
(gerçi ben şahsen rahatım, miniğin seni üzmez)
kızlar tekrardan merhabalar ,mantar için hastaneye gidecem inşallah alttan bakim falan demez demi yaa????
sarıbeybi cnm gittik berlin kaplanı da fena değildi. eh işte yani, vakit geçirmek için güzel bi filmdi diyebilirm
herkesin sevgililer günü kutlu olsun bu sene 2kişi 2 can olarak girmek nasipmiş sevgililer gününe tabi bazıları 3te olabilir akıllı bıdık senin gibi:)))
firdevs mantar yaptın mı :))))
yaptım canım yapmammı, üstüne bir güzelde mantarım iyice azdı :)) o birinci tarifi çok güzel oldu kaşar ayrı bir lezzet kattı çok sağolasın kocacımda beğendi..
bu arada kayınvalidem aradı beni sevgililer günümü kutladı bee:))))))))))) Allah tekrarını erdirsin dedi:))) çok hoşuma gitti çokta güldüm biraz yüzüne karşı falanda gerçi :)) Allah tekrarını erdirsin diyince canım yaa:))
merhaba teyzoşlarrrrhepinizi öpüyorum kucaklıyorum ... kendinize çookkk dikkat edin haaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?