- 20 Haziran 2011
- 1.940
- 321
- 173
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.841
Gunaydin annecikler.
Ben bu sabah Goztepe egitim arastirma hastanesine gittim tetanoz asisi olmak icin, yine olamadim. Saglik ocaginda asi olmadigi icin gitmistim, fakat hastanelerdeki tetanoz difteriyle karisikmis. Yapamayiz, saf tetanoz bulursaniz olun bulamazsaniz olmayin dediler.
Buyk ihtimalle ben asi vurulamiycam.
Bugun e-bebekte mycey urunlerinde indirim varmis. Hamile uyku destek yastigi 50 lira, emzirme yastigi 35, emzirme onlugu 20.
Fiyatlar nasil sizce, alsam mi bunlari? Kullanissiz oldugunu dusunen varsa lutfen yorum yapsin, gereksiz birsey almiyim.
günaydın... bugün çok kötüyüm beraber çalıştıgımız arkadaşımızın 2 yaşlarında bi kızı vardı dün durmadan kustugunu falan söylüyordu burda hastaneye falan götürdüler hiçbi teşhis vs koymadan antibiyotik yazıp göndermişti ellerim ayaklarım titriyo şuanda benim küçük kız gece komaya giriyo meğersem kız diyabet komasına girmiş ölümden dönmüş Allahtan erzurumda yer bulunuş yoksa ankara götürmek için uçak kalkmak üzereymiş. yaa burdaki drlar geri zekalımı aptal mı ne bu yaaa nedir bu rezillik....
günaydın... bugün çok kötüyüm beraber çalıştıgımız arkadaşımızın 2 yaşlarında bi kızı vardı dün durmadan kustugunu falan söylüyordu burda hastaneye falan götürdüler hiçbi teşhis vs koymadan antibiyotik yazıp göndermişti ellerim ayaklarım titriyo şuanda benim küçük kız gece komaya giriyo meğersem kız diyabet komasına girmiş ölümden dönmüş Allahtan erzurumda yer bulunuş yoksa ankara götürmek için uçak kalkmak üzereymiş. yaa burdaki drlar geri zekalımı aptal mı ne bu yaaa nedir bu rezillik....
İyi olmana sevindim. Senin de mutluluğun daim olsun.
merhabalar ben henüz bugün katılabildim aranıza:))eger ilk hamilelikse bu hafta itibarıyla hissetmeye başlaman normal olanmış canım bende 18. haftada hissetmeye başladım kelebeğimi şimdi 23+2 yim sürekli hissediorum okadar güzel bir duygu ki tarifi imkansız en yakın zamanda tadıcaksın bu duyguyu inşallahh
slm hepinize. öğleden beri burdayım ama yazamadım bi türlü. sabah yoktum ya işler çoktu. bi de geçmişi okuyum dedim.
kanımı verdim. sabah 8,30 dan 12 ye kadar hastanedeydim. dört kere kan alındı. bi de idrar verdim. sonuçlar yarın çıkar dediler. bakalım nasıl çıkacak. tabi öğleye kadar aç kalınca tansiyonum iyice düştü. yemek yemeye gittim. yemek gelmeden daha elim ayağım titremeye başladıyeyince toparlandım biraz ama hala sersem gibiyim. adapte olamadım.
bu arada canım sıkıldı biraz iş yerinde. sanırım benim yerimde de bi değişiklik olacak. daha doğrusu odamda. ma daha kesin değil. biz şuan dört kişiyiz odada ve ben odamdan ayrılmak istemiyorum. ama git derlerse de bişey diyemem. doğum iznine çıkcam diye kuytu bi köşeye atabilirler. oda sorun değil de birlikte olacağım arkadaş kim olacak onu merak ediyorum. umarım arkadaşlarımdan ayırmazlar. şimdiden üzülmeye başladım. ne olacaksa olsun ya. ne yapayım kısmette varsa olacak.
geçmişi de okudum ama kafam o kadar dağınık ki şuan ne okuduğumu bile unuttum. umarım herkes iyidir.
ben en son gece 2 de süt içip yattım. ona rağmen çok acıktım. ama benimki 100 lük olduğu için 4 kere kan aldı. normalde ilk önce 50lik yapılıyormuş. onda sadece 2 kere kan veriliyor. 50 lik yüksek çıkarsa 100 lük yapıyolarmış. benim doktorum garanti olsun dedi. ben de şeker potansiyeli gördü herhalde.
minesualp inşallah bişey çıkmaz canım
4 kez kan alınmasına dayanamam ya ben
ne kadar kan alıyolar 1 tüp mü?
ben 2 tüpten sonra bayılıyorum :18:
benim 50lik olacak 2 defa alınacak
sabah ne kadar erken gelirsen o kadar iyi dedi sekreter kız
ben de uyanır uyanmaz gidip ilk kanımı vericem
benim zaten tansiyonum kan şekerim falan düşük
bayılmazsam iyidir
korkuyorum valla
bi de şeker çıkacak diye korkuyorum
inşallah 50likler iyi çıkar da 100lüğe gerek kalmaz
beni yerlerden kazıyıp alırlar heralde kanımı
şeker yüklemesi yapılanlar umarım değerleriniz normal çıkar birde diyetle falan yapmak zorunda kalmayın.
ben bugün hastaneyi tekrar aradım sonuçlarım için hala çıkmamış artık dayanamıyorum 1 ay oldu dedimyalnız karşımdaki kızda pek bi çaresizdi sizden kaynaklı değil çok kişi var sonuç bekleyen kromozomun çoğalmasınımı ne bekliyormuşlar yani yeterli kromozom sayısına ulaşılamamış hala tamamlanması bekleniyormuş..bana bi ön bilgi verin gibilerinden bişiler dedim şuana kadar bi sıkıntı yokdendi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ben size dönüş yapıcam dedi..dua edin kızlar yarın öbür gün dönüş yapsınlar artıkk..
kızlar iyi akşamlar nasılsınız bugün bende sonuçlarımı aldım:18::18:
diyetisyen çok kilo aldığımı görünce sende kesin şeker var diye korkutmuştu beni
çok şükür çıkmadıüopyacım sende korkma bence
endokrin doktorumda torid nodülllerimin hamilelikten dolayı büyüdüğünü
bide iltihap yaptığını damarlandığını söyledi ilacımı 2 ye çıkartdı:26::26:
ama aşırı derecede kansızlık çıktı
ferrum fort kullanıyorum ama ektra önerebileceğiniz bişey varmı bu kansızlığa kızlar
Kizlar bugun dusundum de buyuyen karnima bakip eski haline gelir mi diye endiselenirken sunu kaciriyormusum, bir daha bunu yasayabilir miyim acaba? Tanidik tanimadik insanlarin karnimi sevmesi, korkarak ellemesi ne guzelmis. 31 yasindayim, ikincisini belki yaparim belki yapamam. Hamilelik butun endise ve korkulara ragmen guzel seymis. Karnimdaki minik insanin varligi, nasil da inanilmaz geliyor. Gunler aslinda dusundugumden cabuk geciyor da ben anlamiyorum. Bir ultrason fotosuna bakip bakip ic gecirmek, asklarin en guzeliymis
kızlar biz oğlumuzun adını kuzey koymak istiyoruz
yanına kuranda geçen bir isim eklemek istiyorum
3 isim arasında kaldık
emir, mert, kaan
sizce hangisi?
EMİR: (Ar.) Er. 1. Bir kavmin, bir şehrin başı. 2. Büyük bir hanedana mensup kimse. 3. Peygamberimizin soyundan gelen. 4. Kumandan. 5. Abbasi devletinde başkomutan. 6. Osmanlı devletinde beylerbeyi ve Tanzimat'tan sonra sivil paşalığın ilk derecesi.
KAAN: (Tür.) Er. 1. Çin ve Moğol imparatorlarına verilen isim. 2. Hakan, hükümdar.
MERT: Sözünün eri, sözünde duran
gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindim
ne güzel bi kuzey bebek daha var demek ki topikte
ben emir diyorum eşim mert diyor
aslında hiç iki isim koymak istemiyorum ama kuranda da geçsin istedim isim
kuzeyi de bırakmak istemiyorum
emir kuzey bana da güzel geliyor
kızlar dilda peren ismi nasıl ya? yoksa tek isim mi olmalı.. bu arada bebişim tepişmeye başladı uzandığımda oluyo daha cok..
çok mutluyum...
günaydın sana da.. iyiyiz elh. sen de iyisin??
Allah korusun, şifa versin
doktorların da işi zor ya nereden akıllarına gelecek diyabet komasına girdiği düşünsene 2 yaşında minicik çocuk
en fazla üşütmüştür diye düşünür insan:44:
günaydın cnm çok geçmiş olsun diyelim(
sende çok sıkma canını bebişin de üzülmesin...
Allahım kimseyi evladıyla sınav etmesin...
hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inş..
Shuma comfy yastikla mycey hamile destek yastigi arasinda 50 lira fiyat farki var, acaba ikisi de ayni isi gorur mu?
Ben israrla sirt ustu yatiyorum, belim oyle rahat ediyor. Kendimi sola alistirmam lazim:-(
canım yaa sıkıldıım nokta burda başka alternatifin yok anlatabiliyormuyum bi tek devlet hastanesi bi tek dr muhtaçsın..kadın dogumda da öle p.tesi gittiğim kadın dogum uzmanıda usg nin puanı düşmüş gelen gebelere usg bakmıcakmışşş keyfine kalmış...
cnm biz de isim konusunda kuran da geçen isimlere baktık..
nikahımızı kıyan arada görüştüğümüz hocaya danıştık..
kuran da geçmesi tabiki güzel ama ismin anlamı güzel olmalı
diye bi ayetten bahsetti.
yani illa kuranda geçmesi gerekmez anlamı güzel olsun dedi.
bizde beyza olsun dedik anlamı: günah işlememiş ak kadın demekmiş..
bence emir ismi çok asil
gebelere usg ile bakmıyorum demek gebe muayenesi yapmıyorum demek
nasıl görecekmiş içerdeki bebeği
maşallah kalp gözü açık demekki o doktorun
bakınca içerde ne var ne yok tarayabiliyo
geçmiş olsun canım. umaraım biran önce toparlar ufaklık. ailesi ne kadar üzülmüştür Allah bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?