2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Gunaydin annecikler.
Ben bu sabah Goztepe egitim arastirma hastanesine gittim tetanoz asisi olmak icin, yine olamadim. Saglik ocaginda asi olmadigi icin gitmistim, fakat hastanelerdeki tetanoz difteriyle karisikmis. Yapamayiz, saf tetanoz bulursaniz olun bulamazsaniz olmayin dediler.
Buyk ihtimalle ben asi vurulamiycam.
Bugun e-bebekte mycey urunlerinde indirim varmis. Hamile uyku destek yastigi 50 lira, emzirme yastigi 35, emzirme onlugu 20.
Fiyatlar nasil sizce, alsam mi bunlari? Kullanissiz oldugunu dusunen varsa lutfen yorum yapsin, gereksiz birsey almiyim.

ben shuma comfy hamile yastığıyla sabaha kadar çok rahat uyudum
özellikle bel desteği olan bir model alırsan çok rahat edersin
bel ağrısı ve bacak uyuşmasıyla gece 4-5 kez uyanıyordum dün gece sadece 1 kez uyandım o da wc için

günaydın... bugün çok kötüyüm beraber çalıştıgımız arkadaşımızın 2 yaşlarında bi kızı vardı dün durmadan kustugunu falan söylüyordu burda hastaneye falan götürdüler hiçbi teşhis vs koymadan antibiyotik yazıp göndermişti ellerim ayaklarım titriyo şuanda benim küçük kız gece komaya giriyo meğersem kız diyabet komasına girmiş ölümden dönmüş Allahtan erzurumda yer bulunuş yoksa ankara götürmek için uçak kalkmak üzereymiş. yaa burdaki drlar geri zekalımı aptal mı ne bu yaaa nedir bu rezillik....

Allah korusun, şifa versin
doktorların da işi zor ya nereden akıllarına gelecek diyabet komasına girdiği düşünsene 2 yaşında minicik çocuk
en fazla üşütmüştür diye düşünür insan:44:

Cok gecmis olsun, kurtulmus yavrucak.
Ben de dun gece kitapta ani bebek olumleriyle ilgili bir bolum okudum, butun gece kabus gordum.
Olum hastalik uzak dursun bizden.

hoşgeldin aramıza...

anammmm 100 luk de 4 kez mi var veriliyo?
e benim hiç kanım yokki
işinle ilgili üzülme bence cnm stres yapma nasılsa herşey olacağına varıyor..
umarım bugün şeker sonucun güzel çıkmıştır...

bana ilk 50 lik yaptı 2 kez kan aldı
4 kez kan verdiğimi düşünemiyorummmmm
yaptırmasam nolur ki?

ay bende onun tedirginliği içindeyimmmmm çok korkuyom
yaptırmasam nolur ki yaw

cnm sıkıntı olsa zaten şu ana kadar ulaşırlardı sana...
ön bilgi olarak da sıkıntı görünmediğiine göre
lütfen stres yapma cnm..
dualarımızdasın..

cnm şeker çıkmamasına sevindim..
madem şekerin yok sabah aç karnına 1 kaşık pekmez iç..

evt cnm ya çok haklısın bende dün gece uzandım açtım karnımı
özellikle kivi yediğimde kızım çıldırıyo resmem :)))
eşimde elini koydu ve tekmeleri hissetti..
bende karnımın şekil değişmesini izledim..
kucağıma alınca kokusunu içime çekince
ne yaparım heyecandan bayılırım herhal?

cnm biz de isim konusunda kuran da geçen isimlere baktık..
nikahımızı kıyan arada görüştüğümüz hocaya danıştık..
kuran da geçmesi tabiki güzel ama ismin anlamı güzel olmalı
diye bi ayetten bahsetti.
yani illa kuranda geçmesi gerekmez anlamı güzel olsun dedi.
bizde beyza olsun dedik anlamı: günah işlememiş ak kadın demekmiş..
bence emir ismi çok asil

bencede güzelll

kızlar dilda peren ismi nasıl ya? yoksa tek isim mi olmalı.. bu arada bebişim tepişmeye başladı uzandığımda oluyo daha cok..
çok mutluyum...

anlamını bilmediğim için yorum yapamicam

günaydın sana da.. iyiyiz elh. sen de iyisin??

sağol cnm bizde iyiyiz inş kızımda iyidir...

canım koma bu yani üşütmüştür diyip gönderemezsin bi teşhisde koymamışki neye göre antibiyotik verdiğide belli değil... drsan hele uzmansan herşeyi düşüneceksin işiini iyi yapacaksın aile dikkatli olmasa (Allah korusun) o çocuk şuanda ölmüştü...

günaydın cnm çok geçmiş olsun diyelim(
sende çok sıkma canını bebişin de üzülmesin...
Allahım kimseyi evladıyla sınav etmesin...
hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inş..

günaydın cnm çok geçmiş olsun diyelim(
sende çok sıkma canını bebişin de üzülmesin...
Allahım kimseyi evladıyla sınav etmesin...
hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip olsun inş..

canım yaa sıkıldıım nokta burda başka alternatifin yok anlatabiliyormuyum bi tek devlet hastanesi bi tek dr muhtaçsın..kadın dogumda da öle p.tesi gittiğim kadın dogum uzmanıda usg nin puanı düşmüş gelen gebelere usg bakmıcakmışşş keyfine kalmış...

Shuma comfy yastikla mycey hamile destek yastigi arasinda 50 lira fiyat farki var, acaba ikisi de ayni isi gorur mu?
Ben israrla sirt ustu yatiyorum, belim oyle rahat ediyor. Kendimi sola alistirmam lazim:-(

Shuma comfy yastikla mycey hamile destek yastigi arasinda 50 lira fiyat farki var, acaba ikisi de ayni isi gorur mu?
Ben israrla sirt ustu yatiyorum, belim oyle rahat ediyor. Kendimi sola alistirmam lazim:-(

o zaman beline kesin bir destek lazım
ben de uykuda sırtüstüne dönüyordum yine dönüyorum ama yastık arkayı desteklediği için vücudum hala sola dönük oluyo
myceyi bilmiyorum açıkçası

gebelere usg ile bakmıyorum demek gebe muayenesi yapmıyorum demek

nasıl görecekmiş içerdeki bebeği
maşallah kalp gözü açık demekki o doktorun
bakınca içerde ne var ne yok tarayabiliyo

evet örneğin kezban kuranda geçiyor ama anlamı yalancı..
kızının adını kezban koymak yerine duru koymak çok çok daha evla

beyza ismi de çok hoş.. ismiyle müsemma tertemiz bembeyaz bir kız olsun inşallah

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım. umaraım biran önce toparlar ufaklık. ailesi ne kadar üzülmüştür Allah bilir.

gebelere usg ile bakmıyorum demek gebe muayenesi yapmıyorum demek

nasıl görecekmiş içerdeki bebeği
maşallah kalp gözü açık demekki o doktorun
bakınca içerde ne var ne yok tarayabiliyo

öle canım işde kalp gözünü açmış demekki... küçük kızın şekeri dün gece 580 miş şuanda 200 e düşürmüşler iyimiş... anneannesi şeker hastasıydı ondan miras kalmış demekki toruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…