2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Canım çok geçmiş Allah korumuş yavrunu..

saribeybi canım inş. dediğin gibi olur banada hayırlı bir sonuç aalcakmışım gibi geliyor ama işte insan içinde olunca her iki türlüsünüde düşünüyor..

canım senin sonuçlar ne zaman çıkacaktı...

öğleden sonra arıycam hastaneyi. bakalım sonuçlar nasıl. doktorum gel der belki. evet 100lük zormuş 3 saat hastande bekledim bi de. hemşire kolay olsun diye elimden damar yolu açtı. ondanda bi kere kan alabildi sadece. ikinci de gelmedi. damarım büzüştü korktum ben de. ben,im damarlarda sorun varmış. kan tazyikli akmıyomuş. sonra önce sol kol, sonra sağ kol, sonra tekrar soldan üç kere daha kan aldı. işkence gibiydi. Allahtan atlattım. bi de sonuçlar çıksa rahatlıycam... yükletmeyince bi tehlikesi var mı bilmiyorum. ama katlancaz ne yapalım.

ah canım ya benim sonuç yılan hikayesine dönü dün aradım hala çıkmamış kromozomların çoğalmasını bekliyorlarmış..beni arıycaklarmış..arasınlar bakalım ne zaman arıycaklar..

aman canım geç olsunda güç olmasın...Allah hayırlısını versin canım..içini ferah tut

merhabalar hamişlerr,nasılsınız bugün geçmişi okuyamadım,mantar için doktora gittim alttan bakmaya gerek yok dedı sevıyorum doktorumu bee:)) bu arada 23 haftalık olmuşum çocuk için 950 gr dedi attımı nee:)) öyleysede maşallah maşallah diyelim tüm topik bir ağızdan :)

kızlar bu isim konusunda bizde bi uzlaşamadık eşimle.
ben BEREN istiyorum.
eşim BERFİN istiyor , ben berfin ismini beğeniyorum ama ilerde tepki görür sorun olur diye istemiyorum
tabi aklımda başka isimlerde var
duru ve defne

maşallah canım. zaten bu haftalardan sonra her hafta 150,170 gr büyüyecekmiş.

duru moda isim (koyacak olanlar kızmasın) yani şu son 2-3 yıldır yeni doğan kız bebeklerin 5 inden 3 ü duru, kalan ikisi de ada
beren; beren saatten dolayı moda o yüzden ben olsam onu da tercih etmem
berfin tını ve anlam olarak güzel ama ne yazık ki tepki görebilir
bence defne en güzeli, zamansız isimlerden.. bundan kaçbin yıl önce de isim olarak koyuldu (daphne) kaç binyıl daha (dünyanın ömrü olursa) koyulacaktır..

aman canım geç olsunda güç olmasın...Allah hayırlısını versin canım..içini ferah tut
hayırlısı artık canım..
çok sevindim alttan muayne etmediğine
canım o dr salladımı acaba bana çok gibi geldi kilosu bebeğin haftasına göre ağırlığa baktığımda 23. haftasında ortalama 501 gr diyor :))
doğruysada senin bebek doğana kadar tosun gibi olacak maşşallahh

defne ismini ben de çok beğeniyorum. kızım olsaydı düşünüyordum.

defne'de çok var canım onun için defne'yede çok sıcak bakmıyorum bakalım kesin sonuç ne olcak bende merakla bekliyorum :)))

ben haftasano gittim doktora. 22+6 da 633 gr dedi. bana da çok gibi geldi ama. belki iri bi bebektir.

defne'de çok var canım onun için defne'yede çok sıcak bakmıyorum bakalım kesin sonuç ne olcak bende merakla bekliyorum :)))

hayırlısı bakalım
bekleyelim görelim

benim anlamadığım yeni doğum yapmadı mı?
göğüs uçları çatlamadı mı? acımıo mu?
karnı nasıl bu kadar çabuk eski halini aldı? hiç sarkmadı mı?

evet canım bende sevindim bir sarılasım geldi doktora:)) sorma 950 deyince eminmisinizde diyemedim:) bende kilo almışım 3 kilo 1 ayda,benim toplamda 8 kilo yalan oldu şimdiden :))

onlar bizim için geçerli ünlüler üstün yaratıklar. onlara hiç bişey olmuyo. ben magazinde izledim. ebru gündeş sadece ilaçlarımı düzenli içiyodum, bi de süt içiyodum dedi. doktoru sana verdiğimiz ilaçlarda tüm vitaminler var sadece kalsiyum al demiş. biz de onu ye bunu ye. şişeriz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…