- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.861
Canım çok geçmiş Allah korumuş yavrunu..günaydın... bugün çok kötüyüm beraber çalıştıgımız arkadaşımızın 2 yaşlarında bi kızı vardı dün durmadan kustugunu falan söylüyordu burda hastaneye falan götürdüler hiçbi teşhis vs koymadan antibiyotik yazıp göndermişti ellerim ayaklarım titriyo şuanda benim küçük kız gece komaya giriyo meğersem kız diyabet komasına girmiş ölümden dönmüş Allahtan erzurumda yer bulunuş yoksa ankara götürmek için uçak kalkmak üzereymiş. yaa burdaki drlar geri zekalımı aptal mı ne bu yaaa nedir bu rezillik....
Canım çok geçmiş Allah korumuş yavrunu..
saribeybi canım inş. dediğin gibi olur banada hayırlı bir sonuç aalcakmışım gibi geliyor ama işte insan içinde olunca her iki türlüsünüde düşünüyor..
Unnadoda mommy knows best diyebir markanin hamile destek yastigi var, 106 liraymis.
hoşgeldin aramıza...
anammmm 100 luk de 4 kez mi var veriliyo?
e benim hiç kanım yokki
işinle ilgili üzülme bence cnm stres yapma nasılsa herşey olacağına varıyor..
umarım bugün şeker sonucun güzel çıkmıştır...
bana ilk 50 lik yaptı 2 kez kan aldı
4 kez kan verdiğimi düşünemiyorummmmm
yaptırmasam nolur ki?
ay bende onun tedirginliği içindeyimmmmm çok korkuyom
yaptırmasam nolur ki yaw
cnm sıkıntı olsa zaten şu ana kadar ulaşırlardı sana...
ön bilgi olarak da sıkıntı görünmediğiine göre
lütfen stres yapma cnm..
dualarımızdasın..
cnm şeker çıkmamasına sevindim..
madem şekerin yok sabah aç karnına 1 kaşık pekmez iç..
evt cnm ya çok haklısın bende dün gece uzandım açtım karnımı
özellikle kivi yediğimde kızım çıldırıyo resmem :)))
eşimde elini koydu ve tekmeleri hissetti..
bende karnımın şekil değişmesini izledim..
kucağıma alınca kokusunu içime çekince
ne yaparım heyecandan bayılırım herhal?
cnm biz de isim konusunda kuran da geçen isimlere baktık..
nikahımızı kıyan arada görüştüğümüz hocaya danıştık..
kuran da geçmesi tabiki güzel ama ismin anlamı güzel olmalı
diye bi ayetten bahsetti.
yani illa kuranda geçmesi gerekmez anlamı güzel olsun dedi.
bizde beyza olsun dedik anlamı: günah işlememiş ak kadın demekmiş..
bence emir ismi çok asil
bencede güzelll
anlamını bilmediğim için yorum yapamicam
sağol cnm bizde iyiyiz inş kızımda iyidir...
canım senin sonuçlar ne zaman çıkacaktı...
ah canım ya benim sonuç yılan hikayesine dönü dün aradım hala çıkmamış kromozomların çoğalmasını bekliyorlarmış..beni arıycaklarmış..arasınlar bakalım ne zaman arıycaklar..
merhabalar hamişlerr,nasılsınız bugün geçmişi okuyamadım,mantar için doktora gittim alttan bakmaya gerek yok dedı sevıyorum doktorumu bee:)) bu arada 23 haftalık olmuşum çocuk için 950 gr dedi attımı nee:)) öyleysede maşallah maşallah diyelim tüm topik bir ağızdan :)
kızlar bu isim konusunda bizde bi uzlaşamadık eşimle.
ben BEREN istiyorum.
eşim BERFİN istiyor , ben berfin ismini beğeniyorum ama ilerde tepki görür sorun olur diye istemiyorum
tabi aklımda başka isimlerde var
duru ve defne
hayırlısı artık canım..aman canım geç olsunda güç olmasın...Allah hayırlısını versin canım..içini ferah tut
çok sevindim alttan muayne etmediğinemerhabalar hamişlerr,nasılsınız bugün geçmişi okuyamadım,mantar için doktora gittim alttan bakmaya gerek yok dedı sevıyorum doktorumu bee:)) bu arada 23 haftalık olmuşum çocuk için 950 gr dedi attımı nee:)) öyleysede maşallah maşallah diyelim tüm topik bir ağızdan :)
duru moda isim (koyacak olanlar kızmasın) yani şu son 2-3 yıldır yeni doğan kız bebeklerin 5 inden 3 ü duru, kalan ikisi de ada
beren; beren saatten dolayı moda o yüzden ben olsam onu da tercih etmem
berfin tını ve anlam olarak güzel ama ne yazık ki tepki görebilir
bence defne en güzeli, zamansız isimlerden.. bundan kaçbin yıl önce de isim olarak koyuldu (daphne) kaç binyıl daha (dünyanın ömrü olursa) koyulacaktır..
defne'de çok var canım onun için defne'yede çok sıcak bakmıyorum bakalım kesin sonuç ne olcak bende merakla bekliyorum :)))duru moda isim (koyacak olanlar kızmasın) yani şu son 2-3 yıldır yeni doğan kız bebeklerin 5 inden 3 ü duru, kalan ikisi de ada
beren; beren saatten dolayı moda o yüzden ben olsam onu da tercih etmem
berfin tını ve anlam olarak güzel ama ne yazık ki tepki görebilir
bence defne en güzeli, zamansız isimlerden.. bundan kaçbin yıl önce de isim olarak koyuldu (daphne) kaç binyıl daha (dünyanın ömrü olursa) koyulacaktır..
hayırlısı artık canım..
çok sevindim alttan muayne etmediğine
canım o dr salladımı acaba bana çok gibi geldi kilosu bebeğin haftasına göre ağırlığa baktığımda 23. haftasında ortalama 501 gr diyor :))
doğruysada senin bebek doğana kadar tosun gibi olacak maşşallahh
ben haftasano gittim doktora. 22+6 da 633 gr dedi. bana da çok gibi geldi ama. belki iri bi bebektir.
defne'de çok var canım onun için defne'yede çok sıcak bakmıyorum bakalım kesin sonuç ne olcak bende merakla bekliyorum :)))
hayırlısı artık canım..
çok sevindim alttan muayne etmediğine
canım o dr salladımı acaba bana çok gibi geldi kilosu bebeğin haftasına göre ağırlığa baktığımda 23. haftasında ortalama 501 gr diyor :))
doğruysada senin bebek doğana kadar tosun gibi olacak maşşallahh
hayırlısı bakalım
bekleyelim görelim
Eki Görüntüle 347395
benim anlamadığım yeni doğum yapmadı mı?
göğüs uçları çatlamadı mı? acımıo mu?
karnı nasıl bu kadar çabuk eski halini aldı? hiç sarkmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?