2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Ben diziden sonra bu sene patlama olur diye düşündüm ama çok fazla da duymadım nedense. Bazen asi olabilir koyma diyorlar ama benim kulağıma hoş geliyor. Bi de kuzey kuzey dedikçe yüz mimiklerin gülümser şekil alıyor ki bu bebek için çok önemli.

Anneler ben surekli ocak anneleri, subat anneleri fln okuyorum hepsi dogum hikayesini yaziyor. Kimisi cok korkunc, kimisi cok guzel.
Ayrica yeni dogan sorunlarina bakinca ben daha cok korkuyorum acikcasi, emzirememe hikayeleri ozellikle cok can sikici. Hayirlisi olsun ne diyelim, basa gelen cekilir.

aynı şeyleri bende yaşıyorm benm yeğenimde zeynep diyor başka bişey demiyor güzel isim gerçekten :) bakalm hayırlısı olsn Eylül'de çok güzel diğerleride :) seçim yapmakta zor iş

sağ ol canım bi araştırayım
devlet hastahanesine gittim orasıda araştırma hastahanesiymiş ultrason çekelim dediler öyle çıktı nodüller... sana hiç ultrason çekmediler mi? aradan baya geçti şimdide hamileyim diye çekmek istediler belirtileri şu çok fazla konuşunca yada bağırınca boğazım kuruyor yanıyor acıyor ama benim iltiham olunca bu şikayetler çok belirginleşti önceden daha hafifti inşallah sende yoktur canım nodül dert ya:44:

buarada bede kuzey emir diyorum

vallahi her şey onlar için de:18:doğumun aşamalrını okudum,gayet rahat bir şekilde su gelince şunu yapın falan yazıyo o an ne yaparım bilinmez:18:sağlıkla doğsun bebişlerimizde

Herkese teşekkürler bugün çok daha iyiyim günde 3 lt su içmekten tuvaletten çıkamaz oldum ama neyse :)))

Ayrıca herkesin sevgililer günü kutlu olsun. Allah herkesin mutluluğunu daim etsin inş...

Olsun canım. Bak sevmiyormuşun zaten bugunü. Diğer günler için geçmişi de açmamak lazım dimi

bence emir canım :))

bizde karar kıldık artık oğluşumuzun ismi eren olacak :)

kızlar öncelikle günaydın....birşey soracağım;geçen gün ayrıntılı ultrasona girdim bebeğin herşeyi organları gelişimi normal dedi çok şükür :))sadece ''amnio sıvısı'' biraz azmış dr bol bol su iç dedi....sizdede sıvı sorunu olan var mı aranızda??????????????????????ben kafama taktım da azıcık(((

canım ilk bilgilendirme iyi dedilerse iyidir zaten
düşünme diyemiyorum çünkü ben de olsam aklımda olurdu hep
ama allahın izniyle güzel haberlerini almamız yakındır inşallahh
ay canım inş. artık takatim kalmadı (

canım bendede baş ağrısı oluyor hamilelikte yükselen değerlerden kaynaklandığını duymuştum baş ağrısının..bide sendede uyku problemi var ondanda olabilir.
bencede canım kiloda alayım ağrılarıda çekeyim napayım kaç kere hamile kalıcam..bende senin gibi düşünüyorum belki bi daha bebeğim olmuyacak onun için tadını çıkarın derim...
canım çok şükür bebişin iyi sağlıkla kucağına alırsın inş.
canım bence okuyarak kendini çok fazla kurma korkutma herşeyi anında yaşa..bunları okuyarak bilinç altında bişileri canlandırma kendine zarar..

canım benimde amniyo sıvım az bolbol su iç dediler korkma bişicik olmas...

kızlar dilda peren ismi nasıl ya? yoksa tek isim mi olmalı.. bu arada bebişim tepişmeye başladı uzandığımda oluyo daha cok..
çok mutluyum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…