- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.821
gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindim
ne güzel bi kuzey bebek daha var demek ki topikte
ben emir diyorum eşim mert diyor
aslında hiç iki isim koymak istemiyorum ama kuranda da geçsin istedim isim
kuzeyi de bırakmak istemiyorum
emir kuzey bana da güzel geliyor
bende bekarken kızım olursa adı zeynep eylül olcak diyordum. ama şimdi benim annemin adı zeynep olduğu için kayınvalidemin pek hoşuna gitmez diye zeynepten vazgeçtim. sonra 4 yaşındaki yeğenim de bebeğe eylül adını verdi sürekli teyze eylül bebek geldi mi ne zaman gelcek diye soruyor hatta biz başka bir isim koycaz dediğimizde hayır öyle bir şey yapamazsınız onun adı eylül diyor
canım peki nodül olduğunu nerden anladınız ki?
belirti veriyor mu?
o zaman benim de nodül oluşmuş olabilir öyle mi?
nutriwayi amway ürünü satan herhangi birinden alabilirsin
ama etrafında satan yoksa gittigidiyor gibi sitelerde var
nutriway iron yaz google da birsürü çıkar
Korkma canım.Öyle ya da böyle doğacaklar. Hem herkesin doğumu farklı oluyor. O yüzden kimsenin doğum maceralarına kulak asma. Benim canım çok kıymetlidir. Parmağımın ucuna iğne batsa bayılırım. Şimdi her ay çatırçatır kan veriyorum. Herşey bebişlerimiz için.
Iyi aksamlar kizlar
Ben bugun triplerdeyim.Bizimkinden hediyeyi bosuna beklemisim. Parasini cekmek istememis.Ay basinda alirmis hediye
Aslinda sevmem sevgililer gununu.Ama ne tanisma gununde,ne soz gunu nede evlilik yildonumumuzde hic birsey almadi.Dogumgunlerimde de oyleCok hassasim bu aralar.Normalde dusunmem.Ama insanin bi beklentisi oluyor.Ay hic guzel sozde soylemez
Herkese teşekkürler bugün çok daha iyiyim günde 3 lt su içmekten tuvaletten çıkamaz oldum ama neyse :)))
Ayrıca herkesin sevgililer günü kutlu olsun. Allah herkesin mutluluğunu daim etsin inş...
kızlar biz oğlumuzun adını kuzey koymak istiyoruz
yanına kuranda geçen bir isim eklemek istiyorum
3 isim arasında kaldık
emir, mert, kaan
sizce hangisi?
EMİR: (Ar.) Er. 1. Bir kavmin, bir şehrin başı. 2. Büyük bir hanedana mensup kimse. 3. Peygamberimizin soyundan gelen. 4. Kumandan. 5. Abbasi devletinde başkomutan. 6. Osmanlı devletinde beylerbeyi ve Tanzimat'tan sonra sivil paşalığın ilk derecesi.
KAAN: (Tür.) Er. 1. Çin ve Moğol imparatorlarına verilen isim. 2. Hakan, hükümdar.
MERT: Sözünün eri, sözünde duran
günaydın kızlar
bugün hava güzel en azından sıfırın üstüne çıktık
sana da günaydın cnm. evet sabah yağmur vardı ama hava ılıktı. ben işe yürüyerek geldim. yürüyünce kendimi daha iyi hissediyorum
ay canım inş. artık takatim kalmadıcanım ilk bilgilendirme iyi dedilerse iyidir zaten
düşünme diyemiyorum çünkü ben de olsam aklımda olurdu hep
ama allahın izniyle güzel haberlerini almamız yakındır inşallahh
canım bendede baş ağrısı oluyor hamilelikte yükselen değerlerden kaynaklandığını duymuştum baş ağrısının..bide sendede uyku problemi var ondanda olabilir.Tekrar selamlar anneler
Ben birsey sormak istiyorum. Benim bu ara basim cok agriyor ve sebebini bir turlu anlamis degilim..Sizlerdede varmi?Normalmi acaba yoksa belirli bir vitaminim eksik ondan mi acaba diye dusunuyorum. Hamileligimi ogrendigimde doktorum kan tahlili yapmisti. Sadece demirim cok dusuktu. Normalde 80-160 olur ama bende 23 du
35 mg dozluk demir hapi aliyorum. Yani simdiye kadar etkisi olmustur o degildir diyorum.Ama eminde olamiyorum
Kizlar bugun dusundum de buyuyen karnima bakip eski haline gelir mi diye endiselenirken sunu kaciriyormusum, bir daha bunu yasayabilir miyim acaba? Tanidik tanimadik insanlarin karnimi sevmesi, korkarak ellemesi ne guzelmis. 31 yasindayim, ikincisini belki yaparim belki yapamam. Hamilelik butun endise ve korkulara ragmen guzel seymis. Karnimdaki minik insanin varligi, nasil da inanilmaz geliyor. Gunler aslinda dusundugumden cabuk geciyor da ben anlamiyorum. Bir ultrason fotosuna bakip bakip ic gecirmek, asklarin en guzeliymis
canım çok şükür bebişin iyi sağlıkla kucağına alırsın inş.annecikler malesef bolu ya döndüm,
ayrıntılı ultrasonda çok şükür bebeğim sağlıklı çıktı herşey yolunda 4gün önce girdim ayrıntılıya bebeğim 416 gr 24cmdi.
doktor saolsun ne cd ne fotoğraf bebeğime dair hiçbişy vermedi. çokta nazlıydı oğlum yüzünü dönmesi için çok bekledik en sonunda döndü bu seferde elleriyle kapattı yüzünü,
istanbuldayken oğlum için bol bol alışveriş yaptım,
az bi eksiğimiz kaldı onlarıda ablamlar bizede alcak bişy bırak diyince almadım artık :)
sizlerde ne var ne yok bayadır giremedim geçmişide okuyamadım
canım bence okuyarak kendini çok fazla kurma korkutma herşeyi anında yaşa..bunları okuyarak bilinç altında bişileri canlandırma kendine zarar..Anneler ben surekli ocak anneleri, subat anneleri fln okuyorum hepsi dogum hikayesini yaziyor. Kimisi cok korkunc, kimisi cok guzel.
Ayrica yeni dogan sorunlarina bakinca ben daha cok korkuyorum acikcasi, emzirememe hikayeleri ozellikle cok can sikici. Hayirlisi olsun ne diyelim, basa gelen cekilir.
kızlar öncelikle günaydın....birşey soracağım;geçen gün ayrıntılı ultrasona girdim bebeğin herşeyi organları gelişimi normal dedi çok şükür :))sadece ''amnio sıvısı'' biraz azmış dr bol bol su iç dedi....sizdede sıvı sorunu olan var mı aranızda??????????????????????ben kafama taktım da azıcık(((
günaydın güzel anneler nasılsınız bugün??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?