2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

insan endişe duyuyor elinde olmadan :)

ben çok kilo vermedim ama hastanede yatmak zorunda kaldım 53 le başladım 52 oldum şimdi 56 kilo oldum. çok şükür sonuçlarım iyi çıktı dileyim bütün anne adaylarının ve bebişlerinin sağlıklı olması. Allah bizi evladımızın sağlığıyla sınamasın her gece kendimle birlikte bütün hamişlere dua ediyorum. benim küçük bir kızçem yani prensesim geliyor... senin???

aminn inşallahhh :) bende 1 gece kaldm hastanede hiç bir şey yiyemediğim içn kötü olmştm sedrum bağlandı. neyseki şuan iyiyim çok şükür benimde prensesim olacakk :) ALLAH hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsn yavrularımızıı :)

amin canım. isim düşündünüz mü? biz üç isim arasında kaldık karar veremiyoruz DOĞA-EYLÜL-İREM

amin canım. isim düşündünüz mü? biz üç isim arasında kaldık karar veremiyoruz DOĞA-EYLÜL-İREM

aklımzda var bizimde bi kaç isim, benm ablamn oğlu 4 yaşnda hamile olduğumu bilmiyordm bana teyze senin karnında bebek var adı da Zeynep demişti Zeynep ece düşünüyoruz ama kısmet tabi Zeynep'in yanındaki Ece'nin yerine başka bi isimde gelebilir kısmet yani :) üç isimde çok güzelmş hayrlısı olsn..

ne güzel canım gözün aydın
senin de tiroit sorunun var demek, bende de hipotiroit var ama nodül yok
sık sık tahlil yaptırıyorum, en son 3 civarı çıktı çeyrek doz artırdık ilacı
canım kansızlık için de sana önerim nutriwayin demir çiğneme tableti
ben de o demir hapı türevlerinden kullandım hiçbir işe yaramadı
gebelik öncesi ilk 8 çıktı ilaçla 18e yükseldi
şimdi en son yaptırdığımda 67mi ne çıktı (ki gebelikte daha çok görülüyor eksikliği)
bence sen de deneyebilirsin bende çok işe yaradı

canım benimde ilk başta nodül yoktu sadece hipotroidi ama sonradan nodül çıktı şimdi hamilelikten dolayı ultrason çekelim dediler iltihaptı damarlanmaydı bi sürü şey çıktı ilacı 2 doz yaptı her ay düzenli gidip kan veriyorum :26:
bu nutriway internetden mi bulabilirim eczaneden falan alabilirmiyim

bende bekarken kızım olursa adı zeynep eylül olcak diyordum. ama şimdi benim annemin adı zeynep olduğu için kayınvalidemin pek hoşuna gitmez diye zeynepten vazgeçtim. sonra 4 yaşındaki yeğenim de bebeğe eylül adını verdi sürekli teyze eylül bebek geldi mi ne zaman gelcek diye soruyor hatta biz başka bir isim koycaz dediğimizde hayır öyle bir şey yapamazsınız onun adı eylül diyor

canım peki nodül olduğunu nerden anladınız ki?
belirti veriyor mu?
o zaman benim de nodül oluşmuş olabilir öyle mi?

nutriwayi amway ürünü satan herhangi birinden alabilirsin
ama etrafında satan yoksa gittigidiyor gibi sitelerde var
nutriway iron yaz google da birsürü çıkar

kızlar biz oğlumuzun adını kuzey koymak istiyoruz
yanına kuranda geçen bir isim eklemek istiyorum
3 isim arasında kaldık
emir, mert, kaan
sizce hangisi?

EMİR: (Ar.) Er. 1. Bir kavmin, bir şehrin başı. 2. Büyük bir hanedana mensup kimse. 3. Peygamberimizin soyundan gelen. 4. Kumandan. 5. Abbasi devletinde başkomutan. 6. Osmanlı devletinde beylerbeyi ve Tanzimat'tan sonra sivil paşalığın ilk derecesi.

KAAN: (Tür.) Er. 1. Çin ve Moğol imparatorlarına verilen isim. 2. Hakan, hükümdar.

MERT: Sözünün eri, sözünde duran

iyi akşamlar kızlar,,çocuk bakımı ve eğitimi diye kitap almıştım.doğum bölümünü okudum sanki tırstım yaw:18::18:

annecikler malesef bolu ya döndüm,
ayrıntılı ultrasonda çok şükür bebeğim sağlıklı çıktı herşey yolunda 4gün önce girdim ayrıntılıya bebeğim 416 gr 24cmdi.
doktor saolsun ne cd ne fotoğraf bebeğime dair hiçbişy vermedi. çokta nazlıydı oğlum yüzünü dönmesi için çok bekledik en sonunda döndü bu seferde elleriyle kapattı yüzünü,
istanbuldayken oğlum için bol bol alışveriş yaptım,
az bi eksiğimiz kaldı onlarıda ablamlar bizede alcak bişy bırak diyince almadım artık :)
sizlerde ne var ne yok bayadır giremedim geçmişide okuyamadım

Canım biz de kuzey düşünüyoruz ismini ama tek isim olacak bizimkisi. Bence en güzeli emir. Kaan isminde zorlanabilir. Ğ var mı arada diye sorarlar sürekli. Mert ismi de biraz soğuk geliyor. EMİR KUZEY güzel bence.

iyi akşamlar kızlar,,çocuk bakımı ve eğitimi diye kitap almıştım.doğum bölümünü okudum sanki tırstım yaw:18::18:

Korkma canım.Öyle ya da böyle doğacaklar. Hem herkesin doğumu farklı oluyor. O yüzden kimsenin doğum maceralarına kulak asma. Benim canım çok kıymetlidir. Parmağımın ucuna iğne batsa bayılırım. Şimdi her ay çatırçatır kan veriyorum. Herşey bebişlerimiz için.

gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindim

Canım biz de kuzey düşünüyoruz ismini ama tek isim olacak bizimkisi. Bence en güzeli emir. Kaan isminde zorlanabilir. Ğ var mı arada diye sorarlar sürekli. Mert ismi de biraz soğuk geliyor. EMİR KUZEY güzel bence.

ne güzel bi kuzey bebek daha var demek ki topikte
ben emir diyorum eşim mert diyor
aslında hiç iki isim koymak istemiyorum ama kuranda da geçsin istedim isim
kuzeyi de bırakmak istemiyorum
emir kuzey bana da güzel geliyor

Hayırlısı olsun canım. Bebeğinin sağlık haberini almışsın ya, cd , foto da varsın olmayıversin napalım. Maaşallah ona da kocaman olmuş şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…