2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

gebelik şekerin varsa diyet yapman şart canım
yoksa bebek fazla iri doğuyor ve iri kilolu bebek de bilinenin aksine sağlıksız, hastalıklara açık oluyor
ve özellikle ilerde obezite ve şekerle boğuşan biri olmak zorunda kalıyor.

geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. havalar müsait üşütmeye.
ben yaptırdım dün. sanırım 24-28. haftalar arası oluyor. sonuçlarım çıkacaktı bugün. daha aramadım sonuçlar çıktı mı diye.

haklısın valla sabahtan beri yediklerimle
ebru gündeş, ebru şallı, tuba ünsal ve yasemin ergene özilhan doyar

ceyda düvenci ve ışın karaca için emin değilim

akıllıbıdık h.yastığın geldimi rahat yatabiliyormusun artık
ben yen yattğımda üsseki ayağımı herhangi bir yastığa atıyorum biraz daha
rahat oluyor nispeten
hamile yastğın gelene kadar deneyebilirsin

geldi kuzum.. Rahat yattım özellikle bel ve bacak ağrısından şikayetçiydim dün gayet güzel uyudum
inşallah her akşam böyle rahat oluruz

çok güzeller cnm ya bende düşünüyorum da erken daha diyorum..

ben yaptırmyı düşünmüorum önceden ölçümmü varmış boşuna seker yuklncek kan alıncak

aynı fikirdeyim bahane arıyodum yaptırmicammm

eskiden şeker mi yükleniyodu

iyiyim bende çok şükr. valla hareket etmemeye devam etseydi dr umun yanında alacaktım soluğuu

telaş yok bişiler yiyince kıpraşıyolar :))

eskiden şeker mi yükleniyodu

eskiden şeker yüklenmiyordu ama gebelik şekerine bağlı diyabet hastaları doğuyordu

benim mantığıma göre ikili-üçlü test yaptırmam ama şeker yüklemesi yaptırırım ve sıkıntı varsa diyet yaparım
diğerinde elimden gelen bişey yok ama şeker konusunda var..bir anne olarak elimden geleni de yaparım bebeklerimin sıkıntı çekmemesi için

yine de kişinin kendi tercihi kuzum

canım abartmıycak şekilde dondurma ye sıcak daha fazla bakteri üretir , ben boğaz ağrımı ballı ıhlamur , mandalina portakal ve dondurma ile geçirmiştim :) geçmiş olsun...
çok gülzeller.

merhabalar bende haziran annesi olacağım allah nasip ederse.Yazdıklarınızı takip ediyorum yazmak şimdiye kısmet oldu.Umarım hepimize sağlıklı bebişler nasip olur.Birazdan kontrole gideceğim çok heyecanlıyım.Bana şeker yüklemeside demedi belki şimdi gittiğimde söyler.

cnm zaten kanım yok ki en düşük değer 11,5 benim ki 9,5 bi de şimdi 4 tüp kan versem..
düşer bayılırım..şimdi bile dikkat ediyorum yediğime..
hele o gün bi gelsin de dr illa yapalım derse yaparız arık..

mrb..
amin cnm hepimize inş.
hayırlı haberlerle gel gelişmeleri yaz bize :))

hoşgeldim canım inş. cümlemizin sağlıklı bebişleri olur..kontroldende hayırlı haberlerle gel inş.

kızlar ayrıntılı ultrason dışında bebeğimizi 3boyutlu renkli görebilir miyiz acaba
canım bazı hastanelerde dr'un odasındaki makinalar hem 2D hemde ayrıntılı zaten benim arkadaşım her gittiği kontrolde ayrıntılı ultrasondada görüyor bebeğini..
ben geldiiiiiiiiiiiim............
hoşgeldinn

kıskanıyorummmmmmm

napıyosunuz annişler, 2 gündür ilgilenemiyorum hiç forumla yaaa.
çok ayıp kendimeeee

ilaçla mı 9.5 ??? :26:
Bayağı düşükmüş yaau

evt cnm ferrum fort ile anca 9,5 olmuş

mrb..
amin cnm hepimize inş.
hayırlı haberlerle gel gelişmeleri yaz bize :))

inşallah hayırlı haberler olur :)[/QUOTE]

inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…