- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.901
cnm bana dr 23-28 haftalar arası yapalım demişti.
22. haftada detaylı için gittim işten izin almıştım..
ikisini de bir arada yapalım dedi.
ilk şeker yüklemesi olan 50 gr yaptık yüksek çıktı
2. için 20 gün sonra gel dedi 4 kez kan alınıyomuş..
yapmasam bişi olurmu ki kızlar ya?
mrb cnm iyiyiz şükür sen?
cnm aç olduklarında sanırım uyuyolar..
ben de yemek yiyince sert tepikler yiyom...
özellikle kivi yediğimde kızım coşuyo hobaaaaa
slm kızlar boğazım çok acıyo zor yutkunuyorum,kulaklarıma vurdu ağrısı deli gibi kaşınıyo kulaklarımın içi
ballı süt içtim yumuşasın boğazım die,
bide bişy sorcam geçmişi okumadım ben şeker yüklemesi yaptıran varmı kaçıncı haftalarda yaptırılıyo acaba
haklısın valla sabahtan beri yediklerimle
ebru gündeş, ebru şallı, tuba ünsal ve yasemin ergene özilhan doyar
ceyda düvenci ve ışın karaca için emin değilim
Akıllıbıdık h.yastığın geldimi rahat yatabiliyormusun artık
ben yen yattğımda üsseki ayağımı herhangi bir yastığa atıyorum biraz daha
rahat oluyor nispeten
hamile yastğın gelene kadar deneyebilirsin
kızlar bebek şekeri düşünüyomusunz facede bir bayan yapıyomuşta baya model var ben bir kaç tane beğendim..ben bunları beğendim daha bir çok modelde var..
tabi ben paşama mavileri seçtim hep pembeleride var hepsinin
Eki Görüntüle 347521 Eki Görüntüle 347522 Eki Görüntüle 347523 Eki Görüntüle 347524 Eki Görüntüle 347525 Eki Görüntüle 347526 Eki Görüntüle 347527 Eki Görüntüle 347528 Eki Görüntüle 347529
ben yaptırmyı düşünmüorum önceden ölçümmü varmış boşuna seker yuklncek kan alıncak
gebelik şekerin varsa diyet yapman şart canım
yoksa bebek fazla iri doğuyor ve iri kilolu bebek de bilinenin aksine sağlıksız, hastalıklara açık oluyor
ve özellikle ilerde obezite ve şekerle boğuşan biri olmak zorunda kalıyor.
iyiyim bende çok şükr. valla hareket etmemeye devam etseydi dr umun yanında alacaktım soluğuu
yanlıs yazdın sanırım canım :)
1 ayda 33 kilo :)
ben haftasano gittim doktora. 22+6 da 633 gr dedi. bana da çok gibi geldi ama. belki iri bi bebektir.
eskiden şeker mi yükleniyodu
canım abartmıycak şekilde dondurma ye sıcak daha fazla bakteri üretir , ben boğaz ağrımı ballı ıhlamur , mandalina portakal ve dondurma ile geçirmiştim :) geçmiş olsun...slm kızlar boğazım çok acıyo zor yutkunuyorum,kulaklarıma vurdu ağrısı deli gibi kaşınıyo kulaklarımın içi
ballı süt içtim yumuşasın boğazım die,
bide bişy sorcam geçmişi okumadım ben şeker yüklemesi yaptıran varmı kaçıncı haftalarda yaptırılıyo acaba
çok gülzeller.kızlar bebek şekeri düşünüyomusunz facede bir bayan yapıyomuşta baya model var ben bir kaç tane beğendim..ben bunları beğendim daha bir çok modelde var..
tabi ben paşama mavileri seçtim hep pembeleride var hepsinin
Eki Görüntüle 347521 Eki Görüntüle 347522 Eki Görüntüle 347523 Eki Görüntüle 347524 Eki Görüntüle 347525 Eki Görüntüle 347526 Eki Görüntüle 347527 Eki Görüntüle 347528 Eki Görüntüle 347529
eskiden şeker yüklenmiyordu ama gebelik şekerine bağlı diyabet hastaları doğuyordu
benim mantığıma göre ikili-üçlü test yaptırmam ama şeker yüklemesi yaptırırım ve sıkıntı varsa diyet yaparım
diğerinde elimden gelen bişey yok ama şeker konusunda var..bir anne olarak elimden geleni de yaparım bebeklerimin sıkıntı çekmemesi için
yine de kişinin kendi tercihi kuzum
merhabalar bende haziran annesi olacağım allah nasip ederse.Yazdıklarınızı takip ediyorum yazmak şimdiye kısmet oldu.Umarım hepimize sağlıklı bebişler nasip olur.Birazdan kontrole gideceğim çok heyecanlıyım.Bana şeker yüklemeside demedi belki şimdi gittiğimde söyler.
cnm zaten kanım yok ki en düşük değer 11,5 benim ki 9,5 bi de şimdi 4 tüp kan versem..
Düşer bayılırım..şimdi bile dikkat ediyorum yediğime..
Hele o gün bi gelsin de dr illa yapalım derse yaparız arık..
cnm zaten kanım yok ki en düşük değer 11,5 benim ki 9,5 bi de şimdi 4 tüp kan versem..
düşer bayılırım..şimdi bile dikkat ediyorum yediğime..
hele o gün bi gelsin de dr illa yapalım derse yaparız arık..
canım 4 tüp kan kansızlık yaratmaz,aç karına vermek korkutuyor beni tansiyonum düşer diye..
dün gece bende bir rüya gördüm bizimki karnımdan ayağını çıkarmış güyaa göbeğimde delik açılmış oda bacağını dışarı çıkarmış:) delikten içeriye bakıyorum yüzünü falan görüyorum sonra dikmem lazım falan diyorum :)) hahaha hayırdır inşallah:)
hoşgeldim canım inş. cümlemizin sağlıklı bebişleri olur..kontroldende hayırlı haberlerle gel inş.merhabalar bende haziran annesi olacağım allah nasip ederse.Yazdıklarınızı takip ediyorum yazmak şimdiye kısmet oldu.Umarım hepimize sağlıklı bebişler nasip olur.Birazdan kontrole gideceğim çok heyecanlıyım.Bana şeker yüklemeside demedi belki şimdi gittiğimde söyler.
canım bazı hastanelerde dr'un odasındaki makinalar hem 2D hemde ayrıntılı zaten benim arkadaşım her gittiği kontrolde ayrıntılı ultrasondada görüyor bebeğini..kızlar ayrıntılı ultrason dışında bebeğimizi 3boyutlu renkli görebilir miyiz acaba
hoşgeldinnben geldiiiiiiiiiiiim............
canım bence senin bi tarafların açıkta kalmış bu rüyayıda onun etkisiyle görmüş olabilirsincnm zaten kanım yok ki en düşük değer 11,5 benim ki 9,5 bi de şimdi 4 tüp kan versem..
canım 4 tüp kan kansızlık yaratmaz,aç karına vermek korkutuyor beni tansiyonum düşer diye..
dün gece bende bir rüya gördüm bizimki karnımdan ayağını çıkarmış güyaa göbeğimde delik açılmış oda bacağını dışarı çıkarmış:) delikten içeriye bakıyorum yüzünü falan görüyorum sonra dikmem lazım falan diyorum :)) hahaha hayırdır inşallah:)
hayırlısı bakalım
bekleyelim görelim
Eki Görüntüle 347395
benim anlamadığım yeni doğum yapmadı mı?
göğüs uçları çatlamadı mı? acımıo mu?
karnı nasıl bu kadar çabuk eski halini aldı? hiç sarkmadı mı?
ilaçla mı 9.5 ??? :26:
Bayağı düşükmüş yaau
mrb..
amin cnm hepimize inş.
hayırlı haberlerle gel gelişmeleri yaz bize :))
hayırlara çıksın inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?