- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.941
topiğimizin polisii
ben de duymuştum bunu ama aynı zamanda göğüs ucu çıkarıcıyı 6. aydan itibaren kullanınız gibi bişey de okudum kuzum :44:
biliyorum doktorum 7.aya kadar yap dedi zaten 7.aydan sonra doğumu tetikliyormuş ..
göğüs ucu çıkarıcı kullanacağına göğüs pompası al dedi bende doktorumun önerisi üzerine aldım ve kullanıyorum
biliyorum doktorum 7.aya kadar yap dedi zaten 7.aydan sonra doğumu tetikliyormuş ..
göğüs ucu çıkarıcı kullanacağına göğüs pompası al dedi bende doktorumun önerisi üzerine aldım ve kullanıyorum
yahu boşver hele sen hiç oynama bırak,
benim sol meme ucu gram yoktu sağı emzirirken lansinoh un 10 TL lik dandirik uç çıkartıcısını aldım sola takıodum
sağı emene kadar fil hortumu kıvamına geliodu
aman heryerde ayrı bişi diyolar demekki
en iyisi elleme kuzum sen son aya kadar
Biz simdi kacinci aydayiz, gogus ucu cikariciyi ne zamana kadar kullanabilirim?
annemde çok kızıyor ama bebek tutmazsa diye çok korkuyorum çünkü ucu çok küçük:44:
doktoruma sordum işte göğüs ucu çıkarıcı alayım dedim oda onu alana kadar nasılsa göğüs pompası alacaksın onu kullan dedi
yahu boşver hele sen hiç oynama bırak,
benim sol meme ucu gram yoktu sağı emzirirken lansinoh un 10 TL lik dandirik uç çıkartıcısını aldım sola takıodum
sağı emene kadar fil hortumu kıvamına geliodu
benim bildiğim kadarıyla 7.aya kadar kullanılabiliyor yani doktorum öyle söyledi
bak tecrubeli bir arkadaş ne yazmış kuzum
boşver 36 dan sonra yapmaya başlarsın çıkar o inşallah
arkadaşlar omega 3 kullanan varmıı??varsa doktormu önerdi
uç çıkıklığı kalıcı olmuo cnm ya (kendi deneyimlemem tabii ki genelleyemem)
Nil emmeden yapıodum emdikten sonra diğer emmeye aynı kıvama geliodu o nedenle anlık kullanıodum ben de
korktum bak şimdi aslına bakılırsa doktorumda önce dert etme bebek eme eme çıkarır dedi ama tutmazsa diye korkuyorum ..doğumdan sonra mı kullanmak gerek o zman:26:
korktum bak şimdi aslına bakılırsa doktorumda önce dert etme bebek eme eme çıkarır dedi ama tutmazsa diye korkuyorum ..doğumdan sonra mı kullanmak gerek o zman:26:
benim doktor omega 3 yerine balık yememi önerdi
zaten onun da hapını alsam neredeyse içtiğim her bardağı ilaçla içmiş olucam
doğum çantanda o lansinoh uç çıkartıcı zımbırtısı mutlaka olsun , al steril et en başa koy
köpekler gibi pişmanım !
emzirmeden 1-2 dk önce tak (burun aspratörü gibi bişi yaz google amcaya görürsün neye benzediğini)
kocceman yapıo :) + bebek belki büyük meme ucunu da almayacak, ucu olmayanı alanı da gördüm büyük diye alamayanı da
cins bu veletler mirim :)
doğum çantanda o lansinoh uç çıkartıcı zımbırtısı mutlaka olsun , al steril et en başa koy
köpekler gibi pişmanım !
emzirmeden 1-2 dk önce tak (burun aspratörü gibi bişi yaz google amcaya görürsün neye benzediğini)
kocceman yapıo :) + bebek belki büyük meme ucunu da almayacak, ucu olmayanı alanı da gördüm büyük diye alamayanı da
cins bu veletler mirim :)
benim doktor omega 3 yerine balık yememi önerdi
zaten onun da hapını alsam neredeyse içtiğim her bardağı ilaçla içmiş olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?