2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

topiğimizin polisii
ben de duymuştum bunu ama aynı zamanda göğüs ucu çıkarıcıyı 6. aydan itibaren kullanınız gibi bişey de okudum kuzum :44:

yahu boşver hele sen hiç oynama bırak,
benim sol meme ucu gram yoktu sağı emzirirken lansinoh un 10 TL lik dandirik uç çıkartıcısını aldım sola takıodum
sağı emene kadar fil hortumu kıvamına geliodu

aman heryerde ayrı bişi diyolar demekki
en iyisi elleme kuzum sen son aya kadar

oy oy oy fil hortumu haa
Nil de minik fil oluyo sanırım

ellemiyorum ben ellemem de:26:

aman heryerde ayrı bişi diyolar demekki
en iyisi elleme kuzum sen son aya kadar

annemde çok kızıyor ama bebek tutmazsa diye çok korkuyorum çünkü ucu çok küçük:44:
doktoruma sordum işte göğüs ucu çıkarıcı alayım dedim oda onu alana kadar nasılsa göğüs pompası alacaksın onu kullan dedi

bak tecrubeli bir arkadaş ne yazmış kuzum
boşver 36 dan sonra yapmaya başlarsın çıkar o inşallah

benim bildiğim kadarıyla 7.aya kadar kullanılabiliyor yani doktorum öyle söyledi

uç çıkıklığı kalıcı olmuo cnm ya (kendi deneyimlemem tabii ki genelleyemem)
Nil emmeden yapıodum emdikten sonra diğer emmeye aynı kıvama geliodu o nedenle anlık kullanıodum ben de

bak tecrubeli bir arkadaş ne yazmış kuzum
boşver 36 dan sonra yapmaya başlarsın çıkar o inşallah

korktum bak şimdi aslına bakılırsa doktorumda önce dert etme bebek eme eme çıkarır dedi ama tutmazsa diye korkuyorum ..doğumdan sonra mı kullanmak gerek o zman:26:

uç çıkıklığı kalıcı olmuo cnm ya (kendi deneyimlemem tabii ki genelleyemem)
Nil emmeden yapıodum emdikten sonra diğer emmeye aynı kıvama geliodu o nedenle anlık kullanıodum ben de

doğrudur bebeğimiz yok tecrubesizim bu konuda..doğumdan sonra mı kullandınız ??

korktum bak şimdi aslına bakılırsa doktorumda önce dert etme bebek eme eme çıkarır dedi ama tutmazsa diye korkuyorum ..doğumdan sonra mı kullanmak gerek o zman:26:

doğum çantanda o lansinoh uç çıkartıcı zımbırtısı mutlaka olsun , al steril et en başa koy
köpekler gibi pişmanım !
emzirmeden 1-2 dk önce tak (burun aspratörü gibi bişi yaz google amcaya görürsün neye benzediğini)
kocceman yapıo :) + bebek belki büyük meme ucunu da almayacak, ucu olmayanı alanı da gördüm büyük diye alamayanı da
cins bu veletler mirim :)

korkmana gerk yok yapma bırak yeter ne olur ne olmaz
işte 36. haftadan sonra kullanırsan sorun olmazmış
zaten bebek gelişimini tamamlamış oluyo artık okeye dönmeye başıyo doğum olsa bile o erken doğum değildir.

benim doktor omega 3 yerine balık yememi önerdi
zaten onun da hapını alsam neredeyse içtiğim her bardağı ilaçla içmiş olucam

baha da omega ne balık ye kilodan başka bi işe yaramaz dediydi bana
elevit demir vs onları da aklına gelirse iç işte demişti :)
Allah yardım etti kuzuma he :) Eleviti neyin içeydim 5 kilo doğacaktı heralde :)

Foto atıom sana bak :)

aman emmemeye bahane
neymiş öyle bulmuş göğüs ucunu büyük diyo!!!!!

benim anneminde bendeyken yokmuş ilk çocuğuyum emmişim ama yara olmuş hep kadının göğüsleri.

mutlaka aklımda bulunduracağım inş bende de işe yarar ..verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…