2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

tünaydınlarr şeker yüklemesi yaptranlar iyi sonuclar alısrsınz inşallah bn 2 hafta sonra gdcem şeker için. bnde 8 kilo almısım pufff 80 i gecicem bu gidişle galiba ama işin tuhaf yani kendımı hiç kilolu hissetmıyorum
bnde bebek şekeri düşünüyorum eminönünde bebk mağazaları var ordan kullnıcgm ürünleri kendım alıp yapmk istyorum :)
bn ıkı ssatde bir uyanıyorum 3 gündür ben çok pimpirikli biriyim vucudum da ole galiba ne olur ne olmaaz diye dogumdan sonrası için şimdiden kendını alıstrmaya basldı galiba

ben de kesinlikle kendim yapmak istiyorum şekerleri
ama şeker hamurlu kurabiye yapmayı öğrenmem lazım

merhaba kızlar bende de uyku problemi var gece 4 kez falan uyanıyorum sabaha kadar helak oluyorum gece uyuyamayınca öğlene kadar yataktan çıkamıyorum :) sizde de oluyor mu bilmiyorum gece uyandığımda bebeğimin tekmelerini hissediyorum umarım doğduktan sonra böyle olmaz

göğüs pompası düşünenler avent'ten getirttirdim hatta kullanmaya başladım göğüs uçlarını hazırlamak için çekim gücü çok güzel ve acıtmıyor almak isteyenlere tavsiye ederim

ufff canım sıkılıyor yaaaa.....

bugün benim için de sıkıcı bi gün ve saat ilerlemiyo sanki..

tünaydın cnm hg
bende bebek şekeri yapmak istiyorum ama
burada bulabileceğim yeterli malzeme yok..
izine çıkınca belki daha detaylı araştırabilirim..
nedense zaman varmış gibi çok rahatım daha bebemin
bir beşiki bilem yok

ben de çok rahat davranıyorum
hele ikiz gebeliklerin 30. haftadan sonra artık heran gelecekmiş gibi beklemesi lazımmış
ben sanki 50 hafta kalacaklarmış gibi rahatım

akıllı bıdık evet o kurbişler cok güzel de hani baskı yapyolr ya isim yada bebek şekilleri faln gecen bi pasta dükkanına gidim onlardan alamk istedim ama fiytı duyunca totoma bakaa baka geri döndüm bi kalıp 130 lira olur mu yaa :S
jelibons uyku problemını bnde cok ckıyorum ki gündüzde uyuyamıyorum sabh gec kalksam yatakdan bas agrım oluyo aclıkdan o yuzden uyku duzenımı deprosyanda
sarıbeybııı bnm bebişinde pek bişisi yok ama kaynvalidemler bi daki ay içinde bebek odası işini halledickler bana begenmek kalıo onda sadece annem pazenden bebek bttanıyesı yaptrmıs ıkı tane simdi büyük boyları gelmiş cok güzeller :) bi örgü bttanıyesı bi iç takımı bide iç ulumu var kuzumn bu kadrcık D:

bende bebek şekerini kendim yapıyım dedim malzemesi pahalı hazır daha uyguna geliyor gibi geldi o yüzden hazır almayı düşünüyorum

130 tl mi
Ama aslında mantıklı elalem onu para kazanmak için kullanıyo biz 1 kez kullacağız sonra tozlu raflara koyacağız.
Zaten sade olması en güzeli

şeker hamuruda ayrı bi sorun bn ole seylere cok merklıyımdır ayrıntılrla ugrasmayı sevmem ama ortaya sık bişiler cıkrtmak hosuma gidiyo bana ucuza verselerdı kullnırdım ben D şeker hamuru maceram var bide bnm netden aldgım bi tarfle marsmalow la yapılıyodu ayyy eridi böle acayp bişey oldu heryere yapısdı dedım kendıme snaa seker hamuru yapmak yask dıe bncede hazır alamk daha mantıklı gibi

ben de görmüştüm marshmallowlu tarifi.. Denemek istiyordum
hiiiç teşebbüs etmeyim bari

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonuçlarımız temiz çıktııııııııı
herkese çok teşekkür ederim desteklerinden dolayı...

yahu kuzum :)
Memelerle oynamak yasakkkkkkkkkkkkk
Allah korusun erken doğumu tetikler
meme başlarını uyarmak doğumu tetikler bilmiyor musun, elleme 36. haftaya kadar, 36 da da çok oynamadan sadece lansinoh sür

meme başlarını uyarmak doğumu tetikler bilmiyor musun, elleme 36. haftaya kadar, 36 da da çok oynamadan sadece lansinoh sür

topiğimizin polisii
ben de duymuştum bunu ama aynı zamanda göğüs ucu çıkarıcıyı 6. aydan itibaren kullanınız gibi bişey de okudum kuzum :44:
aman her neyse en iyisi hiç ellemeyelim 36. haftaya kadar

Son düzenleme:

biliyorum doktorum 7.aya kadar yap dedi zaten 7.aydan sonra doğumu tetikliyormuş ..
göğüs ucu çıkarıcı kullanacağına göğüs pompası al dedi bende doktorumun önerisi üzerine aldım ve kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…