2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

haftada kaç kez balık yiyorsunuz?? haftada bır anca yiyebiliyorum oda hamsi :) hamside omega 3 varmıdırki?:)deniz balığı olması gerekiyormuş herhalde??

1 kesin bazen 2 oluyo
somon çok faydalı, norveç olanından olacak ama diğeri yani karadeniz somonu civa içerebilirmiş
onun dışında istavrit, çinekop... Allah ne verdiyse

arkadaşlar omega 3 kullanan varmıı??varsa doktormu önerdi

Doktorum her balıkta omega 3 yok dedi. Bir hap verdi reçetesizde satılıyor zaten. Haftada birde Somon balığı yiyorum omega 3 en çok somonda varmış. Ayrıca ne kadar doğru bilmiyorum ama aşırı omega 3 alımıda fazla iyi değilmiş bebek olduğundan çok daha büyük olabiliyormuş balıkçılar söylemiş eşime :)))

Haftada bir balık günde 3-4 ceviz ve omega 3 hapı yeterli oluyor benim için...

haftada kaç kez balık yiyorsunuz?? haftada bır anca yiyebiliyorum oda hamsi :) hamside omega 3 varmıdırki?:)deniz balığı olması gerekiyormuş herhalde??

Canım somon ye bence ayrıca ceviz yiyor musun? Bu arada ben balık çorbasınıda çok severim eşim yapıyor bana hatta 2 kase içiyorum o kadar :)) Balık çorbasınıda dene çok lezzetli..

kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonuçlarımız temiz çıktııııııııı
herkese çok teşekkür ederim desteklerinden dolayı...

biliyoduk sonucun böyle olduğunu ama tescillendiği iyi olmuş.gözünüz aydın canım,artık tadını çıkar hamişliğin.

Bu arada prima pampers ilk hediyem geldi, ici rklam brosuru dolu. Bosu bosuna 5 lira kargo parasi odedik. Yazik valla acidim parama.

hediyelerin içinden venice zıbın çıkmış sanırım ..gerçi bana geldi 44cm hiç işe yaramaz minicikler.

milupaya üye olun hem kargo ücreti falanda ödemiyorsun hamileyim setiyle başlıyor hediyeler ,dönem dönem 4 tane falan paket gönderiyorlar.

biliyoduk sonucun böyle olduğunu ama tescillendiği iyi olmuş.gözünüz aydın canım,artık tadını çıkar hamişliğin.

evet canım biliyoduk ama işte insanın içi rahat etmiyor sende biliyosundur şükürler olsun..kuzuma maşallah yarın tahlilimizi alıp kendi dr'uma göstercez :))

çok geçmiş olsun canım ıhlamurda içebilirsin doktorum şeker yüklemesi 24. haftada yapalım demişti

canım gözün aydın çok sevindim

selam kızlar
yeni geldim eve yemeğimi koydum ocağa geçmişe daldım
bu arada herkes kuzey emir demiş
biz de emir kuzeye karar verdik dün
adıyla yaşasın oğlum inşallahh

canım daha önce ultrason çekilmişti bana ama nodül çıkmamıştı
hamilelikte hiç çektirmedim, sonradan çıktığını duymamıştım korktum şimdi yaa
bende herhangi bir belirti yok ama doktora gitmeli miyim bunun için bilemedim ki

canımm gözün aydınn
ilk sonuçlardan belliydi ama inan hepimiz rahatladık

arkadaşlar omega 3 kullanan varmıı??varsa doktormu önerdi
ben kullanıyorum ama düzenli değil
yani 2-3 günde bir falan
doktorumun haberi var ama o vermedi, ben kendim aldım kullanmaya başladım ve kullanıyorum dedim
zihnimi açtığını hissediyorum
balık haftada 1 yiyorum ben, günde de 2 ceviz başka bişey yok
hapla destek veriyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…