- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #7.961
baha da omega ne balık ye kilodan başka bi işe yaramaz dediydi bana
elevit demir vs onları da aklına gelirse iç işte demişti :)
Allah yardım etti kuzuma he :) Eleviti neyin içeydim 5 kilo doğacaktı heralde :)
Foto atıom sana bak :)
haftada kaç kez balık yiyorsunuz?? haftada bır anca yiyebiliyorum oda hamsi :) hamside omega 3 varmıdırki?:)deniz balığı olması gerekiyormuş herhalde??
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonuçlarımız temiz çıktııııııııı
herkese çok teşekkür ederim desteklerinden dolayı...
gördüm fotoları..
gözlerim bayram yeri
bana da gelsin vakti zamanıyla o bayramlık seyirlerden çifter çifter inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
arkadaşlar omega 3 kullanan varmıı??varsa doktormu önerdi
hayırlı olsun canım. çok sevindimmmmm. çok beklettiler ama sonu iyi oldu bak.
haftada kaç kez balık yiyorsunuz?? haftada bır anca yiyebiliyorum oda hamsi :) hamside omega 3 varmıdırki?:)deniz balığı olması gerekiyormuş herhalde??
Bu arada prima pampers ilk hediyem geldi, ici rklam brosuru dolu. Bosu bosuna 5 lira kargo parasi odedik. Yazik valla acidim parama.
biliyoduk sonucun böyle olduğunu ama tescillendiği iyi olmuş.gözünüz aydın canım,artık tadını çıkar hamişliğin.
slm kızlar boğazım çok acıyo zor yutkunuyorum,kulaklarıma vurdu ağrısı deli gibi kaşınıyo kulaklarımın içi
ballı süt içtim yumuşasın boğazım die,
bide bişy sorcam geçmişi okumadım ben şeker yüklemesi yaptıran varmı kaçıncı haftalarda yaptırılıyo acaba
canım daha önce ultrason çekilmişti bana ama nodül çıkmamıştısağ ol canım bi araştırayım
devlet hastahanesine gittim orasıda araştırma hastahanesiymiş ultrason çekelim dediler öyle çıktı nodüller... sana hiç ultrason çekmediler mi? aradan baya geçti şimdide hamileyim diye çekmek istediler belirtileri şu çok fazla konuşunca yada bağırınca boğazım kuruyor yanıyor acıyor ama benim iltiham olunca bu şikayetler çok belirginleşti önceden daha hafifti inşallah sende yoktur canım nodül dert ya:44:
buarada bede kuzey emir diyorum
canımm gözün aydınnkızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonuçlarımız temiz çıktııııııııı
ben kullanıyorum ama düzenli değilarkadaşlar omega 3 kullanan varmıı??varsa doktormu önerdi
Eki Görüntüle 347898 Eki Görüntüle 347899
kızlar oğluşuma bugün nihayet karar verip bu arabayı aldık
iyi akşamlar nasılsınız evimi pislik götürüyor yapmakta istemiyorum sinirlerim bozuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?