2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

vücudumuz da ödem olduğundan her yerimizin şişmesi normaldir. ben koca göbüşümden göremiyorum ama hissedebiliyorum biraz şiştiğini.

bi arkadaşa sordum o benimki şişmedi diyince bende dedim bişi mi var acaba diye.bide çok yamuk bi şekilde şişlik var sağ taraf daha fazla şiş.genital temizliği nasıl yapıyosunuz? bu arada kaçar kilo aldınız?

ay bi sürü soru sordum Alllah razı olsun bi kişi cvp verdi :) bu arada bebişleriniz tekmeliyor mu? bi tekmelemeye başlayınca üst üste yaptığı oluyor mu?

benimki çok hareketli. özellikle de yemeklerden sonra. üst üste de oluyor. seyrek de. sen kaç haftalık oldun şimdi.

ben sekiz kilo aldım. genital temizlik derken tüyleri kastediyosan ağda yaptırıyorum. bi de genital bölge için avondan aldığım jel var her banyoda onunla yıkıyorum. idrarım da enfeksiyon olduğu için akıntım oluyo ama günlük ped kullanmıyorum. sık sık iç çamaşırımı değiştiriyorum.

benimki çok hareketli. özellikle de yemeklerden sonra. üst üste de oluyor. seyrek de. sen kaç haftalık oldun şimdi.

seninle aynı 23+2 bazen üst üste oluyo ya onlar hıçkırmaymış :) bide ben gaz mı bebek mi anlayamıyorum ya.bu arada seninki kız mı?

bende 6 kilo aldım.göbüşün nasıl sivri mi?

seninle aynı 23+2 bazen üst üste oluyo ya onlar hıçkırmaymış :) bide ben gaz mı bebek mi anlayamıyorum ya.bu arada seninki kız mı?

erkek benim. senin bebişin cinsiyeti neydi? ben tekmelei direk hissediyorum. gazdan çok farklı. hatta artık karnımı izlediğimde dışardan bile tekme attığı yerin inip kalktığını görebiliyorum. çok ilginç zaten ne zaman ne yapacağı belli olmuyo .içerde kendi halinde oynuyo kuzum. sıkılıyodur neyapsın.

bende 6 kilo aldım.göbüşün nasıl sivri mi?

benim göbüş sivri değil. çok yayvan hem de. daha geçen haftaya kadar sanki bi anda kilo almışım gibiydi. ama bi haftadır artık herkes hamile olduğumu anlıyo. bi de artık hamile gömlekleri falan giymeye başladım. iyice belli oluyor.

dimi ya düdük kadar yerde napsın çocukcağız..belim tutuldu ben çıkıyorum herkeze ii akşamlar.cvp verdiğin içinde çok sağol minecim bu arada benim bebiş kız.

kızlar bebek odası mı aldınız , beşik mi aldınız ?
karar veremiyoruz biz oda alsak bile yine beşik de almamız lazım değil mi ?

bizim odamız yok
beşik aldık dolap aldık
dolap başka odada beşik yanımızda
sonra oda yapacam onları veya yeni bişey alırım o zamana artık
istersen bebek odasının beşiğini de yanınıza alabilirsiniz
ama oda kuracaksanız en mantıklısı bir de yanınıza beşik almanız
park yatak olabilir mesela

ben de siz:bebeğinizi beklerken kitabı almıştım
hamilelik sürecinde okumak için
2 gün göz attım sonra bıraktım okumadım nedense
şu sıralar hiç okuyasım yok
şimdi de sanki okuyomuşum gibi 4 kitap daha sipariş ettim
neyse belki okurum gelince artık

kızlar bebek odası mı aldınız , beşik mi aldınız ?
karar veremiyoruz biz oda alsak bile yine beşik de almamız lazım değil mi ?

ben henüz almadım. ben sadece bebek oda takımlarının beşiğini alıp yatak odama koycam. onlar çekmeceli falan oluyor zaten. bi de evde dolap var şimdilik eşyaları için onu kullanıcam. odayı ayırınca beşiğin takımı olan dolabı alırız diye düşündük. bi de oturduğumuz odaya gündüz uyutmak için hem ucuz hem de küçük bi beşik istiyorum. ama nasıl olur bilmiyorm.

bizim bir misafir odamız var,bir de fazla acılmayan esyaları koydugumuz bos odamız var,,
misafir odası pembe halı,pembeli perdeler tv ve fusya koltuklar var..diyoruz ki koltugun biri kalsın diger koltuğu ve tv'yi bos odaya düzenleyelim,oraya basit bi bebe odası alalım hazırda odada hersey pembe zaten :)
praktiker de internet sitesinde de var genc odası bölümünde 450 lira bebek odası,beşiği siyonyeri ve dolabı..
ama mobilya kuplarını begenmedik,onu da denokids te belki görmüşsnüzdür perili mobilya kulpları var ondan alalım dedik..
ama cok kararsızım ben ya..

Son düzenleme:

şimdi baktım
gayet ucuzmuş
tek beşik parasına oda resmen
kulplar kolay dediğin gibi, hemen değişir
madem odanız da var alırsınız işte ne güzel

iyi akşamlar anneler ve melekleri

tatlım ben kan şurubunun yanısıra...
decavit diye vitamin kullanıyorum...
ve 2 haftadır da magnezyum ile kalsiyum ilacım da var...

hoşgeldin
ben de elevit içiyordum ama bugün bırakmaya karar verdim
bakalım kilo alışımda değişiklik olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…