- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.281
hoşgeldin yenidenyeni topiğimiz bu. baya da ilerledik. takip listemizde bu:
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/499890-2012-haziran-anneleri-takip-listesi-yeni.html
vücudumuz da ödem olduğundan her yerimizin şişmesi normaldir. ben koca göbüşümden göremiyorum ama hissedebiliyorum biraz şiştiğini.
ay bi sürü soru sordum Alllah razı olsun bi kişi cvp verdi :) bu arada bebişleriniz tekmeliyor mu? bi tekmelemeye başlayınca üst üste yaptığı oluyor mu?
bi arkadaşa sordum o benimki şişmedi diyince bende dedim bişi mi var acaba diye.bide çok yamuk bi şekilde şişlik var sağ taraf daha fazla şiş.genital temizliği nasıl yapıyosunuz? bu arada kaçar kilo aldınız?
benimki çok hareketli. özellikle de yemeklerden sonra. üst üste de oluyor. seyrek de. sen kaç haftalık oldun şimdi.
ben sekiz kilo aldım. genital temizlik derken tüyleri kastediyosan ağda yaptırıyorum. bi de genital bölge için avondan aldığım jel var her banyoda onunla yıkıyorum. idrarım da enfeksiyon olduğu için akıntım oluyo ama günlük ped kullanmıyorum. sık sık iç çamaşırımı değiştiriyorum.
seninle aynı 23+2 bazen üst üste oluyo ya onlar hıçkırmaymış :) bide ben gaz mı bebek mi anlayamıyorum ya.bu arada seninki kız mı?
bende 6 kilo aldım.göbüşün nasıl sivri mi?
dimi ya düdük kadar yerde napsın çocukcağız..belim tutuldu ben çıkıyorum herkeze ii akşamlar.cvp verdiğin içinde çok sağol minecim bu arada benim bebiş kız.erkek benim. senin bebişin cinsiyeti neydi? ben tekmelei direk hissediyorum. gazdan çok farklı. hatta artık karnımı izlediğimde dışardan bile tekme attığı yerin inip kalktığını görebiliyorum.çok ilginç zaten ne zaman ne yapacağı belli olmuyo .içerde kendi halinde oynuyo kuzum. sıkılıyodur neyapsın.
dimi ya düdük kadar yerde napsın çocukcağız..belim tutuldu ben çıkıyorum herkeze ii akşamlar.cvp verdiğin içinde çok sağol minecim bu arada benim bebiş kız.
bende çok kilo almışım sekiz kilo kadar
kızlar bebek odası mı aldınız , beşik mi aldınız ?
karar veremiyoruz biz oda alsak bile yine beşik de almamız lazım değil mi ?
kızlar bebek odası mı aldınız , beşik mi aldınız ?
karar veremiyoruz biz oda alsak bile yine beşik de almamız lazım değil mi ?
kızlar kaçınız vitamin ilacı kullanıyor?
sanırım ben şu an itibariyle ilacı bırakıyorum
bizim bir misafir odamız var,bir de fazla acılmayan esyaları koydugumuz bos odamız var,,
misafir odası pembe halı,pembeli perdeler tv ve fusya koltuklar var..diyoruz ki koltugun biri kalsın diger koltuğu ve tv'yi bos odaya düzenleyelim,oraya basit bi bebe odası alalım hazırda odada hersey pembe zaten :)
praktiker de internet sitesinde de var genc odası bölümünde 450 lira bebek odası,beşiği siyonyeri ve dolabı..
ama mobilya kuplarını begenmedik,onu da denokids te belki görmüşsnüzdür perili mobilya kulpları var ondan alalım dedik..
ama cok kararsızım ben ya..
iyi akşamlar anneler ve melekleri
tatlım ben kan şurubunun yanısıra...
decavit diye vitamin kullanıyorum...
ve 2 haftadır da magnezyum ile kalsiyum ilacım da var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?