- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.301
ben de siz:bebeğinizi beklerken kitabı almıştım
hamilelik sürecinde okumak için
2 gün göz attım sonra bıraktım okumadım nedense
şu sıralar hiç okuyasım yok
şimdi de sanki okuyomuşum gibi 4 kitap daha sipariş ettim
neyse belki okurum gelince artık
işte praktikerdeki bebek odası ve alacagımız perili kulplar ..
JUNOR BEBEK ODASI TAKIMI KARYOLA-FONYER-GARDIROP
Kk Periler Mobilya Kulbu Denokids Bebek ve ocuk Odalar
nasıl olur gözüme cok gzel gibi geliyor ama ?
bizim bir misafir odamız var,bir de fazla acılmayan esyaları koydugumuz bos odamız var,,
misafir odası pembe halı,pembeli perdeler tv ve fusya koltuklar var..diyoruz ki koltugun biri kalsın diger koltuğu ve tv'yi bos odaya düzenleyelim,oraya basit bi bebe odası alalım hazırda odada hersey pembe zaten :)
praktiker de internet sitesinde de var genc odası bölümünde 450 lira bebek odası,beşiği siyonyeri ve dolabı..
ama mobilya kuplarını begenmedik,onu da denokids te belki görmüşsnüzdür perili mobilya kulpları var ondan alalım dedik..
ama cok kararsızım ben ya..
hoşgeldin
ben de elevit içiyordum ama bugün bırakmaya karar verdim
bakalım kilo alışımda değişiklik olacak mı
şimdi baktım
gayet ucuzmuş
tek beşik parasına oda resmen
kulplar kolay dediğin gibi, hemen değişir
madem odanız da var alırsınız işte ne güzel
işte praktikerdeki bebek odası ve alacagımız perili kulplar ..
JUNOR BEBEK ODASI TAKIMI KARYOLA-FONYER-GARDIROP
Kk Periler Mobilya Kulbu Denokids Bebek ve ocuk Odalar
nasıl olur gözüme cok gzel gibi geliyor ama ?
kulplar çok ciciymiş
oda da işinizi görür
bence alınabilir
fazla kararsızlığa gerek yok alın geçsin işte
müsait odan varsa yerini şimdiden hazır etmek en mantıklısı. benim boş oda yok. baştan evi düzenlemem lazım. o yüzden biraz daha ertelemiş oldum oda işini. sadece beşiği alalım dedik. kararsız kalman normal. o kadar güzel şeyler var ki insan yeni şeyler gördükçe fikir değiştiriyor. ama odasını hazırlasan da illaki yatak odamızda bi beşik olması lazım. ben gece defalarca kalkıp onun odasına nasıl gideyim. yatağa da yatırmak istemiyorum. korkarım. allah korusun uyku sersemi farketmeyiz falan. yani iki beşik şart sanırım...
ben de çok severim aslındaKitaplari cok seviyorum ben. Bir arkadasimin 3,5 yasinda bir oglu var, buyuturken cok zorlandi. Cocuk anneye asiri bagimliydi. Kiz kurudu kaldi ona bakarken, 45 kg falan simdi. Bana tavsiye ettigi kitaplari gec kesfetmis, cok pisman olmus daha once okumadigi icin. İsrar ediyor al oku diye, herseyi bastan alistirinca faydasi olur diyor.
Bebek odasi da cok hassas bir konu, biz bastan yapmayalim sonra aliriz demistik ama bebek kirkini cikardiktan sonra odasinda yatirmaya alistirmak lazimmis. O yuzden bir bebek karyolasi bir de sifonyer alicaz, gardroba gerek yok, hem odada cocuga oynayacak yer kalsin dedik.
İlk zamanlar icin park yatak aldik, hem tatile matile gidersek de yanimizda gotururuz.
Bizim bebek odasi yapacagimiz yer beyaz, uzmanlar yumusak renkleri tavsiye ediyor, beyaz goz yorar diyorlar.
Ne renk yapsam onu dusunuyorum. Ya soft bir bej, kayisi, sari ya da yesilli mavili birseyler. Duvar kagidi belki. Kiza herseyi pembe yapiyorlar ama ben istemiyorum oyle, zaten pembeyi pek sevmem. Bebekken annem bana da hic pembe giydirmemis
herkese iyi akşamlar..
utopyacım kesinlikle sana katılıyorum elevit iştah acıyor ve kilo yapıyor fakat doktorum hamileliğinin sonuna kadar kullanacaksın dedi.10 kilo aldım her gün farklı çıkıyor kilom
begenmene ne kadar sevindim anlatamam canım,bize herkes tasınrsınız tayininz cıkar , park yatak alın diyor,biz de illaki lazım fazla dolabımız yok,tek beşik almaya kalksaak da zaten 500 verecez diyoruz,ama sogutuyorlar düşüncelerimizden :/
kupları da koydum canım altta :)
begenmene ne kadar sevindim anlatamam canım,bize herkes tasınrsınız tayininz cıkar , park yatak alın diyor,biz de illaki lazım fazla dolabımız yok,tek beşik almaya kalksaak da zaten 500 verecez diyoruz,ama sogutuyorlar düşüncelerimizden :/
kupları da koydum canım altta :)
bir de besık almamız lazım dimi,yani beşik yada park yatak gb odamızda yatacagı zamanlarda..
yada ben mi bebegı odasında yatsam ?
ay annemi istiyorum ya ben bişy de bilmiyomusum resmen
haklısın canım , keske coook param olsa da düşünmeden çilekteki odayı alsam :)
ben de çok severim aslında
ama nedense 1 aydır falan hiçbişey yapasım gelmiyor hiç de kitap almıyorum elime o yüzden
ama geçicidir eminim arada oluyor bana böyle
bebek odası iyi olurdu tabi ama eşimin çalışma odası var onu bozamayız şimdi o daha önemli
yeni bir eve geçtiğimizde ayrı odası olacak şekilde bir ev tutarım inşallah
şimdilik bu şekilde mecburen
hem zaten çok küçükken yatıramam ben ayrı odada
çalışacağım için zırt pırt kalkıp bakamam ona diğer odada
yoksa gün bana zehir olur okulda
bana da doğuma kadar kullanacaksın dedi
ama benim arkadaş hiç kullanmadı
ablam son bikaç ay bıraktı çok kilo alıyor diye
bişey de olmyor
dışardan takviye yapmak lazım doğal almak en iyisi
bir deneyim bakalım kendimi halsiz falan hissetmezsem başlamıcam sanırım
ben de çok severim aslında
ama nedense 1 aydır falan hiçbişey yapasım gelmiyor hiç de kitap almıyorum elime o yüzden
ama geçicidir eminim arada oluyor bana böyle
bebek odası iyi olurdu tabi ama eşimin çalışma odası var onu bozamayız şimdi o daha önemli
yeni bir eve geçtiğimizde ayrı odası olacak şekilde bir ev tutarım inşallah
şimdilik bu şekilde mecburen
hem zaten çok küçükken yatıramam ben ayrı odada
çalışacağım için zırt pırt kalkıp bakamam ona diğer odada
yoksa gün bana zehir olur okulda
bana da doğuma kadar kullanacaksın dedi
ama benim arkadaş hiç kullanmadı
ablam son bikaç ay bıraktı çok kilo alıyor diye
bişey de olmyor
dışardan takviye yapmak lazım doğal almak en iyisi
bir deneyim bakalım kendimi halsiz falan hissetmezsem başlamıcam sanırım
çok güzelmiş. rengi de güzel. kulplar da çok şeker. içine sindiyse al hemen karar değiştirmeden. yoksa süründükçe sürünyor.
benim doktorum eleviti çok iyi beslenemediğini düşündüğün günlerde iç dedi. yani sütümü, yumurtamı, meyvemmi düzenli yemezsem içiyorum. oda sadece bikaç kere oldu. dikkat ediyorum hepsini yemeye. zaten demirdi , magnezyumdu bir srü ilaç içiyoruz. bi de elevit içersem daha çok şişerim herhalde. demir ilacı da çok iştah açıyor zaten
haklısın ama yetersiz kalırsa bünye mutlaka sinyal verirdoğal almak en iyisi ama yeteri kadar alabiliyor muyuz acaba bilmiyorum..elevit dışında başka bir ilaç verdimi doktorun.
benim doktorum eleviti çok iyi beslenemediğini düşündüğün günlerde iç dedi. yani sütümü, yumurtamı, meyvemmi düzenli yemezsem içiyorum. oda sadece bikaç kere oldu. dikkat ediyorum hepsini yemeye. zaten demirdi , magnezyumdu bir srü ilaç içiyoruz. bi de elevit içersem daha çok şişerim herhalde. demir ilacı da çok iştah açıyor zaten
demirinde kilo yaptığını bilmiyordum ..o zman ilaçlardan kilo alıyoruz biz yoksa çok yemiyoruz canımmm
canım bence de dolap her türlü lazım zaten
fazla da kafanı karıştırmadan bir an önce al bitsin bence
ben öyle yaptım işte
düşündükçe bekledikçe insanlar kafa karıştırıyor
ben kimseyi dinlemedim, canım nasıl istiyorsa yaptım
biz de gidicez birkaç yıla başka ile yerleşicez
olsun napalım yani gidicez diye bişi almıcaz mı
hem öyle pahalı şeyler değil ki bunlar
taşınırken yıranırsa biz dedaha cicilerini alırız sonra
canım bence bebeğin odasında yatma sen
kendi odanda yat
yanınıza park yatak al uygun bişey
ben 120ye buldum onu alıcam mesela
ben beşik aldım ama yanımda duracak
park yatakta biyere giderken kullanmak için
ya da belki direk park yatağı kurarım önce bilemiyorum
ama bence odandan ayrılma canım
haklıısın aslında alıp koyacan ben haftalardır bakıyorum ıkısıne alamadım daha kaarar verip,alsam ancak yerleştirriz zaten odasına felan 1 ay sonra izne ayrılıp memlekete gidecem ben
demirinde kilo yaptığını bilmiyordum ..o zman ilaçlardan kilo alıyoruz biz yoksa çok yemiyoruz canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?