2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canımmm çok sğoll artık aynaya bile bakmıyorum belki dediğin gibi hamilelikte daha duyarlı oldum galiba amannn der geçerdim mesela ben herşeye o kaybeder derdim içerler oldum umrım geçicidir

Tatlim daha yemek yapmadim ama sana cok kisa birsey demek istiyorum. Kocam da gelip yemek sorunca kizlara tavsiyelere bulunuyordum derim artik, geri kalan zamanim da ogle uykusunda gecti zaten

Herkesin iliski dinamigi farklidir. Hicbirimizle kiyaslama kendininkini yanilirsin. Her iliski kendine ozgudur.
Ben de bazi arkadaslar gibi kullanilan ilaclarin etkisi olabilecegine inaniyorum. Diger ihtimalse kocanin uykusunu alamamasi olabilir.
Uyku apnesi denen birsey var, kocan gece iyi uyuyamiyorsa surekli uykulu gezer. Geniz eti, burun tikanikligi nefes alisverisini etkiler bu da farkinda olmadan insani cok yorar, iyi uyutmaz.
Bir de kendini ya da kocani suclamktan vazgec, sakin ol ve sorunun kaynagini bulmaya odaklan. Kirici olma, kapris yapma. Acik ol, ama saygiyi sevgiyi elden birakma, iliskiyi yipratma derim.
Sevgilerimle.

=saribeybi;23156406

eşim de arkadan geldi pişt pişt diyerek ama sessizce
bende musluktan geliyo sandım sesi..
çok gldürdün hiç gülemiycek anımda. Allah ta seni güldürsün
musluktan geldi sanmış.... o anını gözümde canlandırdım daaaa

sanada canım.. bu saattemi çıkcan. yemek vakti soğuuk falan
gerçi şehirden şhre değişiyor saat farkı da

Kocam iste olunca aksama birakiyorum tum isimi burda saat 18.30 suan. Yurudum azcik simdi camasirhanede kurutmanin basinda bekliyorum. Cikolata keyfi yapiyorum eve gidince de yemek yapcam. Kocis isten gelcek ac kalmasin

Kocam iste olunca aksama birakiyorum tum isimi burda saat 18.30 suan. Yurudum azcik simdi camasirhanede kurutmanin basinda bekliyorum. Cikolata keyfi yapiyorum eve gidince de yemek yapcam. Kocis isten gelcek ac kalmasin

anammm bi ssat fark yurtdışındasın demek..

çamışır mı hane :)

evde yıkamadınmı

anammm bi ssat fark yurtdışındasın demek..

çamışır mı hane :)

evde yıkamadınmı

Evt canim yurtdisindayim. Ivet camasirhane,yanlis mi oldu yoksa evde makinam yok. Ne camasir, ne kurutma nede bulasık makinasi kocis elinde yikiyor bulasıklari, sikayetci degil diye almaya gerek duymadim neyseki camasirhane bedava olmasa alirdim eve.

kızlarrr nasılsınız kaçgündür giremiyodum ya misafirlerim vardı ..hepiniz iyiymişsiz çok şükür..ya artık yoruldugumu hissediyorum ya en ufak bi işte kalçam çekiliyo şimdi böyleysem son aylarda ayaga kalkamıyacam sanırım...hazırlıklara deginmişsiniz benim hiç bişe y yok ama eşim bu ay gerekli olan herşeyi alalım sonra senin aklına bişey gelirse çıkar alırsın diyo gerekli olan herşeyi bu ay alacaz yani erken diyolar ugursuzluklmuşda ben inanmıyorum saglıkla dogacak bebegim inşallah nasıl olsa alınacak şimdiden alalım işte..bakalım alınca eklerim buraya..

yok canım yanlış deği.
hani ev değilde yurtta mı yaşıyor gibi çamaşırhane...

soruyu da mecnunca sordum sadece :)

trt1 leylamecnun seyredenler bilir

Sahane iki kitap siparis etmistim, geldi
SİZ cocugunuzu buyturken (ilk nefesten ilkokula kadar) -icindekiler kismina baktim, harika konular var.
Mahallenin en mutlu bebegi -aglayan bebegi susturma rehberi gibi sanki ama tam inceleyemedim.

Sahane iki kitap siparis etmistim, geldi
SİZ cocugunuzu buyturken (ilk nefesten ilkokula kadar) -icindekiler kismina baktim, harika konular var.
Mahallenin en mutlu bebegi -aglayan bebegi susturma rehberi gibi sanki ama tam inceleyemedim.

ben de hamilelik ve 0-6 yaş dönemi ile ilgili çocuk bakımı diye bir kitap aldım.yalnız şu mahallenin en mutlu bebeğni çok merak ettim ya herkes ondan söz ediyor.

kızlar bikini bölgesinde şişlik olan var mı? göbeğimle birlikte orası da şişti normal mi sizce doktoruma soramadım çekindim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…