- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.261
Amin insallah21+6 im. Cizelgem bir kac gun geriden geliyor
Sen kac haftalik hamissin ?
Allah bağışlasın canım..
biz tam bugün 22 olduk ,
yarın 22+1 inşaallah
iyide çok su içme yemek yeme bunlar hamilelikte zaten oluyor nasıl ayırt edecez:26:bakın ne diyor bir sitede
Hangi nedenle ortaya çıkarsa çıksın şeker hastalığı çok yemek yeme, çok su içme ve fazla idrar yapma şeklinde belirti verir.
Amin canim,hepimizinkini insallah.
Ben popomu kaldirayim artik. Bebisimin halisini makinaya atayim ardinda da yuruyuse cikayim.
Hepinize iyi gunler( aksamlar) annisler..
canımmm çok sğoll artık aynaya bile bakmıyorum belki dediğin gibi hamilelikte daha duyarlı oldum galiba amannn der geçerdim mesela ben herşeye o kaybeder derdim içerler oldum umrım geçicidir
cnm zaten kanım yok ki en düşük değer 11,5 benim ki 9,5 bi de şimdi 4 tüp kan versem..
düşer bayılırım..şimdi bile dikkat ediyorum yediğime..
hele o gün bi gelsin de dr illa yapalım derse yaparız arık..
canım 4 tüp kan kansızlık yaratmaz,aç karına vermek korkutuyor beni tansiyonum düşer diye..
dün gece bende bir rüya gördüm bizimki karnımdan ayağını çıkarmış güyaa göbeğimde delik açılmış oda bacağını dışarı çıkarmış:) delikten içeriye bakıyorum yüzünü falan görüyorum sonra dikmem lazım falan diyorum :)) hahaha hayırdır inşallah:)
aynı rüyayı bende 3 aylıkken falan görmüştüm hatta bebeğimi içeri sokmaya falan çalışıyordum garip bir rüyaydı :)
kızlar sizde korkma durumu oluyormu?
nasıl diceksiniz?
ben bazen dalıyorum eşim bişey dediğin de falan
aniden korkuyorum..
geçen gün annemlerde bulaşık yıkıyorum..
eşim de arkadan geldi pişt pişt diyerek ama sessizce
bende musluktan geliyo sandım sesi..
birden bi baktım yanımda göz göze gelince bi bağırdım
o da benim bağırmamdan korktu dodu...
noluyo ya dedi..
napıyosun sen niye sessiz geliyosun dedim..
pişt pişt dedim ya dedi..
bulaşıkmı yıkıyosun derinlere mi dalıyosun anlamadım ki dedi..
bak çocuğun da huzurunu bozdun akşam akşam
kim biilir o nasıl korktu içerde diyo...
=saribeybi;23156406
eşim de arkadan geldi pişt pişt diyerek ama sessizce
bende musluktan geliyo sandım sesi..
sanada canım.. bu saattemi çıkcan. yemek vakti soğuuk falan
gerçi şehirden şhre değişiyor saat farkı da
Kocam iste olunca aksama birakiyorum tum isimiburda saat 18.30 suan. Yurudum azcik simdi camasirhanede kurutmanin basinda bekliyorum. Cikolata keyfi yapiyorum eve gidince de yemek yapcam. Kocis isten gelcek ac kalmasin
anammm bi ssat fark yurtdışındasın demek..
çamışır mı hane :)
evde yıkamadınmı
yok canım yanlış deği.Evt canim yurtdisindayim. Ivet camasirhane,yanlis mi oldu yoksaevde makinam yok. Ne camasir, ne kurutma nede bulasık makinasi kocis elinde yikiyor bulasıklari, sikayetci degil diye almaya gerek duymadim neyseki camasirhane bedava olmasa alirdim eve.
Sahane iki kitap siparis etmistim, geldi
SİZ cocugunuzu buyturken (ilk nefesten ilkokula kadar) -icindekiler kismina baktim, harika konular var.
Mahallenin en mutlu bebegi -aglayan bebegi susturma rehberi gibi sanki ama tam inceleyemedim.
slm kızlar yeniden geldim.yeni topiğimiz bu mu? listemiz nerde?
kızlar bikini bölgesinde şişlik olan var mı? göbeğimle birlikte orası da şişti normal mi sizce doktoruma soramadım çekindim de
hoşgeldin yenidenyeni topiğimiz bu. baya da ilerledik. takip listemizde bu:
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/499890-2012-haziran-anneleri-takip-listesi-yeni.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?