2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kızlar ya hiç göbiş koymuyoruz
göbiş topiğimiz kimsesiz kalmış

ben koyacam ama korkarsınız siteye bir daha girmezsiniz diye koymuyorum
Yokmu şööyle kibar göbiş fotosu

kardelencim kendine güven fıstık gibisin maşallah, çıtır bi eşi var daha ne istiyo kocan :)
bu geçici bi dönem hamilelikten dolayı alınganlıkta vardır sende,
bizde 10 günde bi anca birlikte oluyoruz eşimle,önemli olan yattığında birbirinize sarılıpta uyumanız cinsellik önemli diilki,
ben aynalara bakmaya doyamıyorum valla hamilelik bana yaradı galiba
hayatımızda belki bidaha bu dönemleri yaşayamıycaz tadını çıkar takılma hiçbişeye

allah iiliğini wersin cnm yaaaa:) sende 2 tane war tabiiki kocaman olcaak bn ii anlarım seni:))

saribeybi saol canım çok şükür tahlilimizi aldık inş. bundan sonra hamileliğimin keyfini çıkarırım rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

kızlar bugün kendi dr'uma gidecektim ama izinliymiş yarında randevuları doluymuş salı günü aylık kontrolümüz vardı salıya aldım randevuyu test sonuçlarımız aldık bütün heyet imzalamış tekrardan göstermenize gerek yok dediler..

eweeet boşweer hadi unut gitsin takma kafana cnmm genede iidir eminim eşin bzler abartıyoruuz bebişin uyuyoo muhtemelen cnmm bnmkide kudurdu aşağılara tapikler yiyorum wallaaaa

detaylıda kız oğlanı tekmeledi oğlan da beni :)
artık oğlandan bi tepik yediğimde anlıyorumki kız onu tekmelemiş o da garibim karşılık vermeye çalışırken hedefi sapıtıyo

nasıl kurutacaksın o havada koca halıyı

Sabah deneme yikamasi yaptim.Kiz camasir makinasina attim valla Sigdida.Guzelde yikandi. Kurutmada kocaman.Kurutma makinasina attim
Ama bu sefer parfumsuz deterjan ile yikicam.Sabah normal tursil ile yikamaya atmistim

dahada önemlisi nasıl yıkayacaksın cnmm yorulma sakın dikkat et

Sagol kiz dugundugun icin.Camasir makinasina atcam ama

Sende ikiz var olcak tabi kocaman Bende yarin cekip koyayim. Kocaman oldu benimkiside (bana göre )

detaylıda kız oğlanı tekmeledi oğlan da beni :)
artık oğlandan bi tepik yediğimde anlıyorumki kız onu tekmelemiş o da garibim karşılık vermeye çalışırken hedefi sapıtıyo

Allah iyiligini versin. Cok guldum

Selam anneler
Ben yine ögle uykusundan kalktim ya :26: Cocuklar gibi ihtiyacim oluyor uykuya yoksa basim agriyor. Suan mayismis durumdayim. Kendime gelemeden buraya daldim
Bebisimin halisi geldi ,onu yikamaya gitcem.Üseniyorum :26:
bir kaç kişide gördüm htta geç kalıcaz diyende olmuş.
siz erken başlamamışmısınız hazırlığa yaw..

bu arada cardelens kardeşimmmmmm benimmmmmmmmmm
bukadar mı denk gelir... bu aralar acayip duygusalım öyle bi anımda ayyynı senin sorduğun soru gibi eşlerinizle aranızı merak ediyorum
demişsin ya ayyynı senin duygularla bbirbirimize anlatırsak belki kendimiz büyütüyoruzdur farkına varırırız paylaştıkça diye konu açtım gerçi pek öneme alınmadı da birkaç kardeşimden başka

kısacası bu kadar mı denk gelir canım benim aynı düşünmüşüz..

ben de çekeyim ama sabah kalkınca çekeyim
akşam çekersem kadraja sığmaz

Yarini göbis günü ilan edelim ozaman

bir kaç kişide gördüm htta geç kalıcaz diyende olmuş.
siz erken başlamamışmısınız hazırlığa yaw..

Ben biraz panik atagim Hersey hazir,planli olsun isteyen cins de birisiyim :26:

Son ay dahada tembellescem diye korkuyorum. Birde 23.Nisanda okulumun 2.semesteri basliyor.Hamile hamile okula gitcem. Acikcasi Mayisa hersey hazir olsun istiyorum.Okuldan gelince hicbirsey yapamam.Ne ev isi,ne bebis hazirligi. Yemegi anca yaparim. Neyseki kocis aliskin evimizin isini yapmaya

oooh iyimiş kız işin Allah kolaylık versin hepimize inşaallah kaç haftalıktın canım sen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…