- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.341
bence de çok önemli zaten kilo almıştım üstüne hamile kalıp iyice şiştim
ne güzel işte görünüm de önemli canım ben görüntüde de kendimi tanıyamıyorum
doktorum çok almışın demedi banada. normal bi kiloyla başladığın için şimdilik normal dedi. ama son ay biraz fazla kilo aldığım için bi daha ki aya da bu kadar alma dikkat et dedi. ben de yürüyüşe başladım. her gün bir saat yürüyorum. bakalım bu hafta kilo alacak mıyım?
İyi akşamlar kızlar. Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. Bugün şeker yüklemesi yaptırdım, doktorum direkt 75 gr vermişti. Bu yüzden önce açken iki tüp olmak üzere , birer saat arayla iki kez daha yani toplamda 4 tüp kan verdim. Zaten tansiyonum düşük korktum. eve dönene kadar saat iki oldu o saate kadar aç kaldım. Ben hiçbir ilaç kullanmıyorum zaten hap düşmanıyımdır. Asprin bile ömrüm boyunca bi elin beş parmağını geçmez kullandığım. 25. haftanın içindeyim 6 buçuk kilo aldım. İştahım da fazla ama tartı bukiloları hiç görmediği için fazla çıkmaya direniyor. Yarın bi de ülkede tatlı orucu başlıyormuş nereye gitsem tatlı ikram ettiler. 75 gr glikozun üstüne. :)
aa moralini bozma yaa
kaç kilosun ki şimdi
sana öyle geliyodur
bence hamilelik güzelleştiriyor bizi
80 oldumbeni çirkinleştiriyor
İyi akşamlar kızlar. Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. Bugün şeker yüklemesi yaptırdım, doktorum direkt 75 gr vermişti. Bu yüzden önce açken iki tüp olmak üzere , birer saat arayla iki kez daha yani toplamda 4 tüp kan verdim. Zaten tansiyonum düşük korktum. eve dönene kadar saat iki oldu o saate kadar aç kaldım. Ben hiçbir ilaç kullanmıyorum zaten hap düşmanıyımdır. Asprin bile ömrüm boyunca bi elin beş parmağını geçmez kullandığım. 25. haftanın içindeyim 6 buçuk kilo aldım. İştahım da fazla ama tartı bukiloları hiç görmediği için fazla çıkmaya direniyor. Yarın bi de ülkede tatlı orucu başlıyormuş nereye gitsem tatlı ikram ettiler. 75 gr glikozun üstüne. :)
böyle yapma yaa
napalım kilo alıcaz elbette
bakalım bende işe yararsa sen de bırakırsın eleviti
o zaman az kilo alırız inşallah
sen az almıştın zaten heralde
kaç almıştın ki
çok soruyorum ama karıştırıyorum herkesi birbirine kusura bakma
ben her sabah tartılıyorum
gün gün şişişimi izliyorum
ben de aklıma estikçe yürüyüş bandında yürüyorum
dışarısı soğuk ve buzlu şimdi çıkamam yürüyemem ya dışarda
boşver napalımbacaklarıma çok aldım aslında kilo aldığım şeyide biliyorum ama battı balık yan gider modundayım
mutlaka faydasını görürsün canım8 kilo aldım. 3,5 kilosu da son aya ait:) hava çok soğuk burda da ama kar buz demeden yürüyorum. zaten c.tesiden beri yürüyorum. bakalım işe yarar inşallah.
sonuçların çıktı mı canım?
haftana göre kilon iyi görünüyor
umarım böyle devam edersin
bacaklarıma çok aldım aslında kilo aldığım şeyide biliyorum ama battı balık yan gider modundayım
Sonuçlarım yarın öğlen çıkacak ama 75 gr verdiği için tedirgin oldum acaba bi şüphe mi olşturdum da 50 gr dan fazla verdi diye. Neyse yarın öğreneceğim inş. Hamile kalmadan önce folik asit kullandığımda eczaneden yanlışlıkla elevit almıştım ayda iki kilo aldırmıştı. Hemen bırakmıştım. Elevitten şüpheliyim bu yüzden canım dikkat et.
8 kilo aldım. 3,5 kilosu da son aya ait:) hava çok soğuk burda da ama kar buz demeden yürüyorum. zaten c.tesiden beri yürüyorum. bakalım işe yarar inşallah.
valla ben soğuk diye çıkmıyorum ..ne güzel mutlaka işe yarar canım bende havlar biraz düzelsede yüzmeye gitsem diye bekliyorum
yarısı ödem onlarınbenim bacaklar davul gibi. yürüyünce iniyor biraz. sonra yine şişiyor.
boşver napalım
en hızlı kilo alanlar olarak umarım en hızlı da zayıflarız
mutlaka faydasını görürsün canım
havalar ısınsaydı hepimiz dışarı atardık kendimizi yürüyüşe
koşu bandı şimdilik kurtaracak beni de, onda yürümek de çok sıkıcı yaaa
valla ödem olsa daha iyi zaten daha kolay kilo veriyormuşsun doğumdan sonra
dizi izlerken falan yürüsen. ben de bisiklet var. tv karşısına koyuyodum diz izlerken. farketmiyodum zamanın nasıl geçtiğini. ama şimdi zorlar beni. süremem. band olsaydı dah aa iyi olurdu. o da çok büyük koyacak yerim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?