2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Eve geldiğimde benim de ellerim titriyordu, yemek yerken. Kendimden korktum canım. İçerken bişey olmadı da hemşireler çok kötü tadı dimi diye diye beni teselli etmeye çalıştılar. Sonuçları yarın alacağım canım. Sana çok geçiş olsun. Zor olmuş. benim de kolum delik deşik. Sağol güzel dileklerin için.

yüzme iyi fikir de
havuza gideceksin herlde
havuzların hijyenik olmadığını düşünüyorum
hele ki hamileler için

evet onuda doktoruma sordum çok tedirgin olmuştum oda çok iyi olur fakat havuzdan çıkar çıkmaz genital bölgeni hemen yıka dedi
bilmiyorum deneyeceğim bi umarım mikrop falan kapmam

evet onuda doktoruma sordum çok tedirgin olmuştum oda çok iyi olur fakat havuzdan çıkar çıkmaz genital bölgeni hemen yıka dedi
bilmiyorum deneyeceğim bi umarım mikrop falan kapmam

o zaman sıkıntı yok canım
bol bol yüzersin inşallah bişey olmaz

kızlarr sohbet güzeldi ama bn artık çıksam iyi olur
yoksa sabah 6:45te beni yataktan sürüyerek kaldırmak zorunda kalcaklar

kızlar ben aç karnına 2 tüp kan verirsem kesin bayılırım
başka ihtimal yok yani
bayılmam oğluma zarar vermez di mi ya

Yok yok bende öyle diyordum hatta yakınlardan bi arkadaşım bile geldi yanıma, sen kesin bayılırsın diye. Aç karna kanı verince zaten hemen glikozu alıyosun o tutuyo seni hiç merak etme.Yüzünü de bol soğuk suyla yıka tansiyonun için.

o zaman sıkıntı yok canım
bol bol yüzersin inşallah bişey olmaz

kızlarr sohbet güzeldi ama bn artık çıksam iyi olur
yoksa sabah 6:45te beni yataktan sürüyerek kaldırmak zorunda kalcaklar

inşallah canım...
oo hemen yat sen dinlen çok erken kalkıyormuşsun :)
iyi geceler

ben salı günü verdim kanı. o gün akşama kadar sersem gibiydim zaten. ben bu şeker yüklemesini daha kolay bişey sanıyordum. değilmiş.

kızlar ben aç karnına 2 tüp kan verirsem kesin bayılırım
başka ihtimal yok yani
bayılmam oğluma zarar vermez di mi ya

yanında bişeyler götür. biter bitmez ye hemen. zaten hiç kımıldatmıyolar. efor sarfetme bitene kadar diyolar. ben bi köşe de oturdum. saati geldikçe de kan verdim. ayağa kalkmazsan çok sorun olmaz. bi de yanında birini götür olmazsa.

Bisiklet bende de var ama bi zararı olur diye kullanmıyorum. Alışverişimi günlük yapma bahansiyle hava -30 da olsa sarınıp çıkıyordum dışarı. Hamile bi arkadaşım da soğuklarda dışarı çıkmamam konusunda beni uyardı. İdrar yollarını üşütürsün diye. İnsan napacağını bilemiyor.

kar buz olmazsa soğuk sorun değil de düşme korkusu var ya insan cesaret edemiyor bazen.

gözüm korktu benimde şimdi inşallah ben zorlanmam
3 haftam var benim daha inş iyi sonuç alırız

ben son ana kadar iyiydim. hatta hastaneden çıkıp yürüdüm de biraz. yemek yemek için oturdum. yemeği söyledim. gelmeden elim titremeye başladı. gözün korkmasın benim ki 100lüktü. 3,5 sat falan sürdü. 50lik olursa en fala 1-1,5 saat sürer zaten.

kızlar geçmiş biraz uzun geldi okuyamadım umarım iyisinizdir :)))
şeker yüklemesi yaptıranlar olmuş sanırım inş güzel sonuçlar
alırsınızz benimde yarın misafirlerim vr yarın öyle bir silip
süpürüp tozunu alacam etrafın, pencereleri falan da ellemicem
valla hiç uzanıp silemem şimdi zaten yağmurlu hava
açmam pencereleri
hamişlik beni tembelleştirdi galiba yaaa

kızlar ben bebişime aldğım tulumları alıp sewiyorum hep
allahın izniyle şöyle bir kucağımızda alıp sewsek annesinin
minik kuşunu koklaya koklaya koynumuzda uyutsak
bebeğimi çok özledim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…