2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Aman boşver pencere de kalıversin. Uzanma camlara öyle. Bende bi atlet aldım. Yatağın üstünden kaldırmıyorum. Babasıyla seviyoruz gidip gidip hatta eşim abarttı omzuna atıp gazını çıkarıyo. :) İçleri dolsa da sağlıcakla hepimizin yesek ayaklarını :)

:) kucağımıza alsakda haziranda inşallah kokularını içimize çeksek
oyyy pamuk ayaklarınıııı yeris tabikiii :))))
birdeeee minnoş totosunu yicem bennn

Gunaydin
Of offf. Ne olcak benim bu halim ya. Uyumak istiyorumm. Zaten kotu ruya gordum

kızlar günaydın başıma çok kötü şeyler geldi günlerdir hastane hastane doktor doktor geziyorum Allahım herkese iyilikler versin

kızlar günaydın başıma çok kötü şeyler geldi günlerdir hastane hastane doktor doktor geziyorum Allahım herkese iyilikler versin
canım hayırdır inş. şimdi iyisindir umarım..

günaydın herkeslereeeeeeeeee...

Gunaydin
Of offf. Ne olcak benim bu halim ya. Uyumak istiyorumm. Zaten kotu ruya gordum

günaydın kızlar
topikte hala midesi bulanan bir ben varım sanıyorum:26:

günyadın herkese uzun zamandır giremiyordum İnşallah hepiiniz iyisinizdir.

herkese günaydınn, yine karlı bir günden (( neyseki biz bugün işi astık:)
Kılar hepinize günaydınnnnn
artık güne daha enerjik başlıyorum içim rahat şükürler olsun Allah bundan sonra dermansız dert vermesin inş...

günaydın kızlar
topikte hala midesi bulanan bir ben varım sanıyorum:26:
hiç mide bulantım olmadı şükür,senin ki baya uzun sürmüş,katmerli hamişlik bçöyle oluyo işte kuzum ya,önümüzdeki haftalarda geçer inşallah.

hepinize günaydın,hayırlı cumalar.Rabbim dualarınızı kabul etsin inşaALLAH.öznur'cum maşallah hep böyle devam et canım.
veeeee biz bugün saat 13.45'te nihayet detaylıya giricez.gitmişken üniv.hastanesinden istedikleri mr'ı da sorucam doktoruma.iyi sonuçlar alırım inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…