- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.381
kızlar geçmiş biraz uzun geldi okuyamadım umarım iyisinizdir :)))
şeker yüklemesi yaptıranlar olmuş sanırım inş güzel sonuçlar
alırsınızz benimde yarın misafirlerim vr yarın öyle bir silip
süpürüp tozunu alacam etrafın, pencereleri falan da ellemicem
valla hiç uzanıp silemem şimdi zaten yağmurlu hava
açmam pencereleri
hamişlik beni tembelleştirdi galiba yaaa
kızlar ben bebişime aldğım tulumları alıp sewiyorum hep
allahın izniyle şöyle bir kucağımızda alıp sewsek annesinin
minik kuşunu koklaya koklaya koynumuzda uyutsak
bebeğimi çok özledim ben
ben de kaçtım size de iyi geceler. yarın kalkamıycam. sbah görüşürüz.
Aman boşver pencere de kalıversin. Uzanma camlara öyle. Bende bi atlet aldım. Yatağın üstünden kaldırmıyorum. Babasıyla seviyoruz gidip gidip hatta eşim abarttı omzuna atıp gazını çıkarıyo. :) İçleri dolsa da sağlıcakla hepimizin yesek ayaklarını :)
günaydıın,hayırdır inşallah canım.evdeysen gün içinde uyu,öğlen şekerlemesi yap çok keyifli oluyoGunaydin
Of offf. Ne olcak benim bu halim ya. Uyumak istiyorumm. Zaten kotu ruya gordum
günaydın herkeslereeeeeeeeee...
kızlar günaydın başıma çok kötü şeyler geldi günlerdir hastane hastane doktor doktor geziyorum Allahım herkese iyilikler versin
kızlar günaydın başıma çok kötü şeyler geldi günlerdir hastane hastane doktor doktor geziyorum Allahım herkese iyilikler versin
canım hayırdır inş. şimdi iyisindir umarım..kızlar günaydın başıma çok kötü şeyler geldi günlerdir hastane hastane doktor doktor geziyorum Allahım herkese iyilikler versin
günaydın herkeslereeeeeeeeee...
Gunaydin
Of offf. Ne olcak benim bu halim ya. Uyumak istiyorumm. Zaten kotu ruya gordum
günaydın kızlar
topikte hala midesi bulanan bir ben varım sanıyorum:26:
günyadın herkese uzun zamandır giremiyordum İnşallah hepiiniz iyisinizdir.
Kılar hepinize günaydınnnnnherkese günaydınn, yine karlı bir günden(( neyseki biz bugün işi astık:)
Kılar hepinize günaydınnnnn
artık güne daha enerjik başlıyorum içim rahat şükürler olsun Allah bundan sonra dermansız dert vermesin inş...
hiç mide bulantım olmadı şükür,senin ki baya uzun sürmüş,katmerli hamişlik bçöyle oluyo işte kuzum yagünaydın kızlar
topikte hala midesi bulanan bir ben varım sanıyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?