2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

olleyyy inşallah güzel haberlerle gel canımcım
inşallah kızımız güzel bir boy bir portre fotoğrafı verir

ne güzel pozitif enerji veriyorsun
güzel duaların için de bu mübarek cuma günü kocaman bir AMİİİNNNNN

aminn...inş. canım hep böyle olalım hep birlikte..
canım inş. sende hayırlı haberlerle geleceksin..benimda haftaya salı kendi dr. randevum , çarşambada üniv. hastanesinde fetus eko çekilcek amniyo istediklerinde istemiştiler ama ben Gebze'de bulup yaptıramadım şimdide tedbir olsun diye baktırmak istiyorum çarşamba günüde onu yaptırcam hayırlısıyla...haziran ayındada Allahın izniyle kuzucuklarımızı kucağımıza alıcaz inş...

olleyyy inşallah güzel haberlerle gel canımcım
inşallah kızımız güzel bir boy bir portre fotoğrafı verir
inşaALLAH canım benim dua et bize:)

eko bendende istemişti doktorum,üniv.hastanesindeki hocaya sordum yaptırimmi diye çok elzem bişi değil şimdilik yaptırma deyip,onun yerine plasenta rahim içine ilerlemişmi ona bakalaım önceliğimiz o deyip mr istedi,üni.taaaa ağustosa gün verince dışarda araştırıyorum şimdi,bugünde doktoruma sorucam bakalım bi onun hastanesinde ne zamana gün verirler.onlarda 1-2 ay sonrasına atarsa yaptırmıycam aman aptal ettiler beni o testi bu testi derken.

canım malesef üni. hastaneler öyle her bişeyini incelemek için istiyolar tedbir amaçlı işte.o neymiş öyle ya ağustos ayına gün veriyor dr acil falan dese ya sana erken bi gün versinler..

günaydınlar,hayırlı cumalar,nasılsınız herkez iyi umarım.ben hiç rüyamda zeynebimi göremiyorum rüyada bebişini gören varmı ya??

bunları giydirsin totosuna annişide tam yemelik olsun:)) çok tatlılar ya bende alcammm helinde istiyo:)

ay canım aynen öyle böyle pat pat sevicem totosunu ısırcam bi güzel
Bayildim bunlara, kac beden almak lazim acaba?

canım ben 3-6 alıyorum çok büyük olacağını sanmıyorum..
günaydınlar,hayırlı cumalar,nasılsınız herkez iyi umarım.ben hiç rüyamda zeynebimi göremiyorum rüyada bebişini gören varmı ya??
hayırlı cumalar canım valla bende görmüyorum hiç rüyamda geçen kayınvelidem görmüş aynı kaynıma benziyormuş kızım :)) ama huyu benzemesin dedim :))

ama canım eylülde üç aylık oluyo bebik bu kısa kollu incecik giyinemezki sonrasıda kış malum. keşke daha küçüğü olsaydı ya

canım malesef üni. hastaneler öyle her bişeyini incelemek için istiyolar tedbir amaçlı işte.o neymiş öyle ya ağustos ayına gün veriyor dr acil falan dese ya sana erken bi gün versinler..
aynen öyle,test üstüne test yaptılar.aslında iyi ama çok yorucu oluyo işte.istem kağıdımın üstüne yazdı dr aslında en geç 2 hafta içinde çekilmesi ricasıyla diye ama mümkünü yok ağustostan önce dediler.vardır bunda da bi hayır bakalım bugün ne derler.
inşallah canım.. cuma vaktinde sâla ve ezan arasında özellikle dua edelim
ben şimdi abdestimi aldım cuma dualarımı yapıcam.sizleri de unutmıycam Allah2ım hepimize ve hepimizin evlatlarına sevdiklerine sağlık sıhhat huzur versin.

akşama güzel haberler paylaşmak dileğiyle.öpüyoruz hepinizi

Rabbim dualarını kabul etsin canım..
doğru söylüyorsun ayzancım vardır bir hayır herşeyde..

ama canım eylülde üç aylık oluyo bebik bu kısa kollu incecik giyinemezki sonrasıda kış malum. keşke daha küçüğü olsaydı ya

bence mevsimler 1 er ay kaydı
haziran eskinin mayısı, eylül eskinin ağustosu gibi
eylülde tombik bacaklarıyla giyebilir bence bunları

bence mevsimler 1 er ay kaydı
haziran eskinin mayısı, eylül eskinin ağustosu gibi
eylülde tombik bacaklarıyla giyebilir bence bunları

12 aylık olanları alsam daha iyi olur gibi geliyo. ben öyle seçtimde cesaret edemedim ok tuşuna basmaya. ne dersin 3 aylıkmı 12 aylıkmı alim.:)

günaydın kızlar
topikte hala midesi bulanan bir ben varım sanıyorum:26:

günaydın...
ben uzun zamandır okumaya çalışıyorum iş yerinden ama yazamıyordum.
mide bulantısı deyince hemen gözlerim açıldı...
maalesef benim de özellikle sabahları hala midem bulanıyor. sabah çıkarıyorum hatta.
gün içinde de aç kalırsam kötü oluyor. habire yiyorum
yalnız değilsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…