2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

hayırlı cumalar canım valla bende görmüyorum hiç rüyamda geçen kayınvelidem görmüş aynı kaynıma benziyormuş kızım :)) ama huyu benzemesin dedim :))[/QUOTE]

kaynınamı:)) kayınvalıdeler kendi taraflarından birilerine benzetmeye ölürler zaten:))

Ben cesaret edemiyorum elbise almaya, bebis kac kg dogacak?
O kadar uzak gelecege yatirim yapamiyorum

ya çok heveslendim çok tatlılar ama senin gibi bende cesaret edemedim. Eşimi aradım söledim gülüyo bana 1 sene dolaptamı tutcan ozamana kadar neler görürüz diyor:))

kendi adıma sevindim, senin adına üzüldüm

Günaydın dileklerinde bulunan tüm annelere bende günaydın diyorum. Yeni geleceklere de benden günaydın olsun. duman e ye geçmiş olsun ama çok merak ettim ne olmuş. Umarım çok kötü bişey yoktur. Kızlar ben çamaşır suyunu banyo ve mutfak dışında kullanmama kararı aldım. Sirke,karbonat,arapsabunu ve boraks karışımı yapıp onu kullanacağım bundan sonra inşallah. Bebeğimin eşyalarını da bu malzemelerle temizlemek istiyorum. Herkesin bebeği mis gibi kokarken benimki azcık sirke kokacak ama napayım küçücük bedenine bu zamanda kimyasal dokundurmak istemiyorum.

ya çok heveslendim çok tatlılar ama senin gibi bende cesaret edemedim. Eşimi aradım söledim gülüyo bana 1 sene dolaptamı tutcan ozamana kadar neler görürüz diyor:))

Çok heves edersen 0-3 al canım. Giydir eylül ortasına kadar. Seneye neleri neleri olur inşallah bıdığının.

ama canım eylülde üç aylık oluyo bebik bu kısa kollu incecik giyinemezki sonrasıda kış malum. keşke daha küçüğü olsaydı ya
canım ben olacağını düşündüm aldım :)) yenidoğan çok küçük olur diye olmassada canı saolsun napalım :)
Cok guzeller bayildim resmen ya. Erkekler icinde varmi
Ama bulamadim sitede kiz icin olanlarida
kampanya bu canım Cichlid & Mackays biraz aşağılarda.
günaydın herkese...
hayırlı cumalar hanımlar..
günaydın sanada hayırlı cumalar canım..
hayırlı cumalar arkadaşlar, nasılsınız?

ben bi geçmişi okuyup geliim, görüşürüzzzz
hayırı cumalar canım ben iyiyim şükür sen nasılsın..
hayırlı cumalar canım valla bende görmüyorum hiç rüyamda geçen kayınvelidem görmüş aynı kaynıma benziyormuş kızım :)) ama huyu benzemesin dedim :))

kaynınamı:)) kayınvalıdeler kendi taraflarından birilerine benzetmeye ölürler zaten:))[/QUOTE]

:)) öyle canım hepimizden alsın bişiler ama ben hep diyorum hem babasına hemde bana benzesin inşş..

bugun limangoda cok cici bebek giysileri var.
10 lu zibin setleri ve bornoz takimlari 50 lira, kac tane boyle bir takimdan almak lazim? Ben 3-4 tanesini begendim bile.

Eklentiler

• $1-5.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $1.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $1-4.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 34
demirinde kilo yaptığını bilmiyordum ..o zman ilaçlardan kilo alıyoruz biz yoksa çok yemiyoruz canımmm

evet evet ilaçlardan cnmmmm

ayyy bi gün yoktum nasıl kaynatmışsınız öyle oku oku bitmedi valla şüjkür şimdi bitirdim.

ya duman ı çok merak ettim ne olmuş ki. öyle yazmış çıkmış başka bişey dememiş...

şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar inşş tertemiz alırsınız sonuçlarınızı..

ben de bugün 14.45 te ayrıntılıya girircem, ama devlette gireceğim için öyle çok bişey anlatmaz sanırım dr lar. ama bu mübarek saatlerin yüzüsuyu hürmetine iyi birine denk gelsem de anlatsa bana bebişimi uzun uzun...
siz de dua edin olur mu...

bu arada ben ayrıntılıya giricem ama saat 1 buçukda da aynı hastanede kaynanamı da dr a götürcem eksik kalır mı hiç

dün günü vardı bütün gün çay getir servis yap cnm çıktı, akşama yemeğe de onlara kaldık. yemek yapma, yıkama toplama falan filan öldüm bittim.
demin de tlfonda ay ben çok kötüyüm çok sancım var diyo yaa..
dedim ben de kötüyüm, saç diplerim bile ağrıyo, hakkaten de öyle zaten..
aa niye ki hamilelikten mi acaba diyo..
ay sinir oldum...

dün de geçen annemle aldığım hamile elbisesini giydim ilk defa. akşam kocam soruyo nasıl anne yakışmış elbise esra ya dimi dedi.
kaynanam da "eh ben bilmem diyo"...

ay çok doldum yine, böyle beni sinir ediyo bazen bu kadın yaaaa

ama ben bugün bebişimin sağlığını öğrencem, o yüzden canımı sıkmıycammmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

Guzel haberlerinizi bekliyoruz canim
Kil oldum kaynanana Hamile hamile okdr is yapmissin birde. Ben hic yapmazdim valla.
Simdi kaynanam iyidir benim (uzakdayiz baska ulkede). Belkide o yuzden iyi Ama hamile halimle yapmam. Gorumcelerim yapsin

E-bebekten aldigimiz concord bebek arabasi, araba koltugu ve kraft park yatak tam 27 gun sonra, bugun geldi.
Artik sinirlerim gerilmeye baslamisti, arayip duruyordum adamlari. Nihayet kavustuk, stres bitti.
Haftasonu da bebek odasi siparisimizi verirsek cok rahatliycam.

Bu arada tetanoz asimi oldum, kurtuldum!
Bugun biraz temizlik yapmaliyim, zaten kimseler yok burda.

Hadi kalin saglicakla

boş ver kaynananı. bebişini düşün. ne derse desin. bugün bebeğinin güzel haberlerini alıcaksın inşallah.
kızlar ben yemeğe kaçtım. bugün hiç yazamadım gerçi ama. öğleden sonra telafi ederimmm.

Sonunda olabildin hi asini
Kolay gelsin. Benimde kalkip temizlik yapmam lazim

hayırlı cumalar kızlar ...az önce deprem oldu sallana sallana geziyorum evin içinde(geçmişi okuyamadım bir bakayım dedim başım döndü umarım herkesler iyidir ve bebiş alışverişi tam gaz devam ediyrdur:))

canım devlette ayrıntılı ultrason yaptırmak ıcın ne yapıosun bende dısarda para vermek ıstemıyorum ama daha randevu bıle alamadım devletten hepsı yapıomu pekı butun hastahaneler

slm kızlar uzum zamandır hep okudum ama yazmamıstım bursada cok fena kar var goya arkasa gıtcektım ıptal oldu kos kos cnm sıkıldı oturuyorum bende kızıma hep bısıler alma cabasındayım ve sankı zaman durdu ve gecmıyor hele reklı usg den sonra hemencıcık zaman gecsın kzımı kucagıma alayım dıyorum puufff cok sıkıcı bugun

renkli ultrason hepimizin ağzına bir parmak bal çaldı..
400 grlık minikleri ete kemiğe bürünmüş görmek çok güzel bişey

canım devlette ayrıntılı ultrason yaptırmak ıcın ne yapıosun bende dısarda para vermek ıstemıyorum ama daha randevu bıle alamadım devletten hepsı yapıomu pekı butun hastahaneler

bilmiyorum ki cnm bütün hastaneler yapıyor mu?

ben kontrollerime özele gidiyorum, testlerimi devlette yaptırıyorum.

istanbuldayım ben, göztepe merdivenköy polk. de yaptırcam. netten randevu aldım gebe polikliniğine, sonra dr dedim ayrıntılı usg yazar mısınız. o da yazdı, gittim usg yerine onlar da tarih verdiler. taaa 17 haftalıkken almıştım ama randevumu, biraz önceden yapmak lazım. işte bugün gidicem şimdi.

mesela bugün de şeker yüklemesi için tarih alıcam eğer verirse dr.

aynen oyle resmen kızıma asık olduım nasıl bır mucızedır dedım yaa harıkaydı gozumun onunden gıc gıtmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…