- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.441
Guzel haberlerinizi bekliyoruz canim
Kil oldum kaynananaHamile hamile okdr is yapmissin birde. Ben hic yapmazdim valla.
Simdi kaynanam iyidir benim (uzakdayiz baska ulkede). Belkide o yuzden iyiAma hamile halimle yapmam. Gorumcelerim yapsin
boş ver kaynananı. bebişini düşün. ne derse desin. bugün bebeğinin güzel haberlerini alıcaksın inşallah.
kızlar ben yemeğe kaçtım. bugün hiç yazamadım gerçi ama. öğleden sonra telafi ederimmm.
bilmiyorum ki cnm bütün hastaneler yapıyor mu?
ben kontrollerime özele gidiyorum, testlerimi devlette yaptırıyorum.
istanbuldayım ben, göztepe merdivenköy polk. de yaptırcam. netten randevu aldım gebe polikliniğine, sonra dr dedim ayrıntılı usg yazar mısınız. o da yazdı, gittim usg yerine onlar da tarih verdiler. taaa 17 haftalıkken almıştım ama randevumu, biraz önceden yapmak lazım. işte bugün gidicem şimdi.
mesela bugün de şeker yüklemesi için tarih alıcam eğer verirse dr.
Kizlar tetanoz asisi sorunu beni cok gerdi. Dun hastanedeki hemsire sakin olma, tetanoz asilarinda dizanteri de var dusuk yaparsin dedi.
Bugun saglik ocagindaki hemsire yok oyle birsey herkese ayni asiyi yapiyoruz dedi, o hemsirenin cani yapmak istememistir dedi.
Burasi TC, burda hersey olur. Yarin obur gun pardon, cocugunuzu dusurmenize sebep olduk diyeblirler.
Napsam bilemedim.
kızlar kaçınız vitamin ilacı kullanıyor?
sanırım ben şu an itibariyle ilacı bırakıyorum
slm kızlaaaarrrr... hepinizi çok özledim. atlaya atlaya geçmişe bakayım dedim. yarım saatten fazladır oralardayım. öznur un tahlili ii çıkmış bi onu gördüm:)) bi de güzel ayrıntılı sonuçları gelmiş, çoğu da akrobat bebişlerin galiba :))
biz de ayrıntılıya girdik oğluşumla, yalnız önce kendi dr um soktu beni, tüm ölçümlerini yaptı. 459 gram çıktık 21+0 da. sonra başka dr a gönderdi, dr suratsız çıktı biraz. oğlum ona yüzünü bile göstermedidr bize yüz vermiyo dedi. dicektim ki oğlum sevgiden anlıyo yukarıdaki dr hanıma 5 dk içinde canım, boncuğum dedirte dedirte her yanını gösterdi =)) neyse sonra açlık şekeri yaptılar ki aç değildim dayanamam diye tok gittim, dr um ben ona göre değerlendiririm zaten dedi. günün sonuna kadar oğluşumun yüzünü de görmüş olmanın verdiği sevinçle ağzım kulaklarımda gezdim... sonra tahlil sonuçları çıktı ve idrarda yine kan çıktı. kan değerim bir önceki ayla aynı. muhtemel kum ya da taş var böbreklerde dedi, çok üzüldüm hep ağladım sancısını daha önceden bildiğim için. eşim de yoktu yanımda il dışında malum saolsun teselli etti. zaten sadece bu da değil, bi de allerji olmuşum. canlı çiçek, halı tüyü olan yerde bulunma dedi kbb dr u. birsürü de damla, sprey, ilaç yazdı. ertesi gün dayanamadım netleştirmek için üroloğa gittim. ultrasona aldılar, hamilelerde film olamayacağı için. sonuç net değil ama sağ böbrekte büyüme var. şimdilik hamilelik kaynaklı olabilir dediler. her 15 te bir ultrasona girecekmişim. çok büyürse eğer alttan bir boru yerleştireceklermiş anesteziyle... ( ancak öyle ben ve bebiş rahat edermişiz.. canım sıkıldı ama saolsun yine kocam devredeydi :) o hafta öyle geçti gitti çok şükür, bu hafta da tetanoza gittik, dr a boğazım acıyo dedim. bi baktı aaaaa farenjit :) bi kaç kutu ilaç da ondan geldi... bir gün de rapor ders anlatmayayım diye.. bugün yine dersteyim. çok şükür yorucu bir gün olmadı. ama bu dönem cts bile dersim var. eşim yarın geliyo ama cts ben 8-15 derste olacağım. adam da zaten pzr a gidiyo ( neyse kimsenin hasta olmaması dileğiyle... herkes kendine ve bebişine ii baksın..
ben eşlerinizle aranızın nasıl olduğunu merak ediyorum acaba herkes benim gibi ben çok mutsuzum o yüzdende hep sinirliyim.
benim eşim sabah gider akşam 7-8 gibi gelir acil yemek yer haberleri izlerken uyur ben mutfaktan gelene kadar horlamaya başlar yatana kadar uyanmaz yani evlendim evleneli hep böyleydi hal böle olunca seks işi berbat vahim yani 15 de 1 20 de 1 onu da ben hatırlatıyorum artık zoruma gitmye başladı içmden taşmaya başladı geçen bizimle aynı haftalrda evlenen bir çft arkadaşımız geldi bebek düşünüyorlarmış..
ilişkilerinden konuşunca haftada 2-3 mutlaka oluyor ben kaçıyorum kızıyor oda dedi.tamam herkes farklıdır ama bu kadar mı farklıdır sonuçta bir erkek yanında kadın varken ne kadar dayanır ki benimki görmüyor bile 14 şubatta o gelmeden hazırlandım banyo falan yaptım saçlarımı yaptım parfümler falan.21.30 da geldi hediye de almış hatta pahalı bir hediye ama hiçbir anlam ifade etmedi bnm için..az önce telf.tartştık moralim çok bozuldu haklı gibi birde üste çıkıyor içimden geçeni yazdım zoruma gidiyor dedim 10 dk oldu daha bişi yazmadı..
içimde patlayacaktı arkadaşlar sizden başka konuşcak anlatcak kimsem yok.herkes art niyetçi.en yakının bile olsa yeri gelir vurur belkide bunları yüzüme.siz burda tarafsız konuşuyorsunuz samimiyetle.kusura bakmayın maksat içimi rahatlatmaktı
aslında değildi 6 ay bir sevgililk dönemi geçridik
hiç fırsat vermiyor konuşuncada haklısın dikkat ederim diyor düzelen bişi yok maalesef.
18 ay oldu evleneli 9 ay nişanlı kaldım evet ilgisizliğine alıştım ama hiçbir erkek yatak konusunu atlamaz bence yanındaki eşi çok çirkein olsada onu aldatsada öyle değil mi?
antidepresan kullanıyor onların arkasına sığınıyor aslında onları kullanacak bir durumu yok panikatak teşhisi var ama bence çok sağlıklı her 6 ayda bir check up yaptryor kendine bişi çıkmıyor kendiyle çok ilgili ben çok ihmal ediliyorum.
düzelsin diye bekliyorum psikolog bilr teklif ettim kabul etti ama sadece kendisi konuştu çıktı çift görüşme istememiş bnmle ilgilide bişi anlatmamışdaha ne diyim bilemiyorum çok biriktrdiğim şeyler var mesaj talı 1 saatten fazla oldu 2 kere aradı açmadım gei dönmedi mesaj bile yazmadı bu kadar önemliyim ben.yaşı büyük olsun kıymet bilir dedik olmadı 10 yaş var aramızda birde
iyice bunalıma girdim çok mu çirkinim söyleyinde değiştiriyim kendimi değişiklik yapıyım formül deniyim
cardeleens çok çok güzelsin yemin ederim teselli için demiyorum ayet zarif ve bakımlısınn
ama dediğim gibi bu sıralar bnde kndimi senin gibi hissediyorum kilo aldım çirkin oldun kocam bn,i eskisi gibi sewmiyo diye kndi kndimi yicem
göbiş resimlerinide buraya koyalım yaa
bir kaç kişide gördüm htta geç kalıcaz diyende olmuş.
siz erken başlamamışmısınız hazırlığa yaw..
bu arada cardelens kardeşimmmmmm benimmmmmmmmmm
bukadar mı denk gelir... bu aralar acayip duygusalım öyle bi anımda ayyynı senin sorduğun soru gibi eşlerinizle aranızı merak ediyorum
demişsin ya ayyynı senin duygularla bbirbirimize anlatırsak belki kendimiz büyütüyoruzdur farkına varırırız paylaştıkça diye konu açtım gerçi pek öneme alınmadı da birkaç kardeşimden başka
kısacası bu kadar mı denk gelir canım benim aynı düşünmüşüz..
çok gldürdün hiç gülemiycek anımda. Allah ta seni güldürsün
musluktan geldi sanmış.... o anını gözümde canlandırdım daaaa
slm kızlar yeniden geldim.yeni topiğimiz bu mu? listemiz nerde?
bi arkadaşa sordum o benimki şişmedi diyince bende dedim bişi mi var acaba diye.bide çok yamuk bi şekilde şişlik var sağ taraf daha fazla şiş.genital temizliği nasıl yapıyosunuz? bu arada kaçar kilo aldınız?
ben sekiz kilo aldım. genital temizlik derken tüyleri kastediyosan ağda yaptırıyorum. bi de genital bölge için avondan aldığım jel var her banyoda onunla yıkıyorum. idrarım da enfeksiyon olduğu için akıntım oluyo ama günlük ped kullanmıyorum. sık sık iç çamaşırımı değiştiriyorum.
kızlar günaydın başıma çok kötü şeyler geldi günlerdir hastane hastane doktor doktor geziyorum Allahım herkese iyilikler versin
günaydın kızlar
topikte hala midesi bulanan bir ben varım sanıyorum:26:
hiç mide bulantım olmadı şükür,senin ki baya uzun sürmüş,katmerli hamişlik bçöyle oluyo işte kuzum ya,önümüzdeki haftalarda geçer inşallah.
hepinize günaydın,hayırlı cumalar.Rabbim dualarınızı kabul etsin inşaALLAH.öznur'cum maşallah hep böyle devam et canım.
veeeee biz bugün saat 13.45'te nihayet detaylıya giricez.gitmişken üniv.hastanesinden istedikleri mr'ı da sorucam doktoruma.iyi sonuçlar alırım inşaALLAH
kızımın tulumları totolarına bayıldım bu tulumların :))
butikbebe.com sitesinden aldım beğenenler için :)
Eki Görüntüle 348910 Eki Görüntüle 348911 Eki Görüntüle 348912 Eki Görüntüle 348913
aynen öyle,test üstüne test yaptılar.aslında iyi ama çok yorucu oluyo işte.istem kağıdımın üstüne yazdı dr aslında en geç 2 hafta içinde çekilmesi ricasıyla diye ama mümkünü yok ağustostan önce dediler.vardır bunda da bi hayır bakalım bugün ne derler.
ben şimdi abdestimi aldım cuma dualarımı yapıcam.sizleri de unutmıycam Allah2ım hepimize ve hepimizin evlatlarına sevdiklerine sağlık sıhhat huzur versin.
akşama güzel haberler paylaşmak dileğiyle.öpüyoruz hepinizi
günaydın...
ben uzun zamandır okumaya çalışıyorum iş yerinden ama yazamıyordum.
mide bulantısı deyince hemen gözlerim açıldı...
maalesef benim de özellikle sabahları hala midem bulanıyor. sabah çıkarıyorum hatta.
gün içinde de aç kalırsam kötü oluyor. habire yiyorum
yalnız değilsin...
hayırlı cumalar kızlar ...az önce deprem oldu sallana sallana geziyorum evin içinde(geçmişi okuyamadım bir bakayım dedim başım döndü umarım herkesler iyidir ve bebiş alışverişi tam gaz devam ediyrdur:))
kaynana demeyın kızlar bı kasık suda boga bılırım bende bızımkıde 2 gun once ızmıre otekı gelının yanına gıttı torununa bakmaya bıraktı kocasını benım basıma aksam yemegı dusun sabah kahvaltısını dusun bıde gece 10 kadar oturuyor oluyorum bel agrısından bu kız hamıle ben ee ıneyımde uzansın demek yok cay bekler kahve bekler kaynanada otekı gelını pofpoflasın benı dusunen yok
ben eleviti kullandığımda yatak döşek yatıyodum ne yediysem çıktı..
kullanmıyorum bıraktım çoktannn sadece ferrum fort kullanıyrm bi de magnezyum bi de bulantı hapı..
öncelikle bu kadar alıntı yapıp ince ince cevap yazdığın için seni tebrik ederim
elevit değil de beni mahveden demir sanırım
o metalik tat ağzıma geldikçe ıyyk oluyorum sonra da film kopuyo
bulantı hapı vermemişti benim ilaç düşmanı doktor
demiri ve eleviti yazarken her seferinde bak ikiz olduğu için veriyorum yoksa asla vermem bu ilaçları diyor
sanki niye yazıyon diyen var
buarada kızlar cok gobegım kasınıyor uyuz oldum sankı ayy ben catlıycakmıyım neyım elımde kremlede gezıyorum ama
ara ara bende de kaşıntı oluyor.Özel bi krem almadım vaselin kullanıyorum.Tavsiye edebileceğiniz kremler var mı?
ara ara bende de kaşıntı oluyor.Özel bi krem almadım vaselin kullanıyorum.Tavsiye edebileceğiniz kremler var mı?
canım bulantı iacını vermemesını anlarımda demır nıye vermıycekmıs senın beslendıgın zaten yetmezkı gelısım ıcın onemlı demır aa bır garıpmıs doktorun bana doktorum kasıyum verdı yalnızca kemık ıcın deıl demıstı vucudunun tuzu depolamasına engel boylece yuksek tansıyon sorunu yasamazsın kolay kolay demıstı gercı benımkı meraklı son amerıkada semınere katılmıstı. onun dısınde ılac verme taraftarı deıl benımkıde en son care olarak goruyor.
merhaba kızlar nasılsınız? geceleri uykunuz nasıl?ben hiç uyuyamıyorum bu yüzden de sabah kalktığım da çatacak yer arıyorum. rahat bir uykuya hasret kaldım yaaa...
merhaba kızlar nasılsınız? geceleri uykunuz nasıl?ben hiç uyuyamıyorum bu yüzden de sabah kalktığım da çatacak yer arıyorum. rahat bir uykuya hasret kaldım yaaa...
kızlar bizim alınacak listemiz nerdeydi bilen varmı acaba
en güzelini yapıyorsun canım çok güzel nemlendiriyor yağlar kullandım işe yaramadı vazelin en iyisi.
ekstra bişey istiyorsan mustela diye krem var fakat çok pahalı onada süper diyorlar istersen bi araştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?