2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

buarada kızlar cok gobegım kasınıyor uyuz oldum sankı ayy ben catlıycakmıyım neyım elımde kremlede gezıyorum ama

Guzel haberlerinizi bekliyoruz canim
Kil oldum kaynanana Hamile hamile okdr is yapmissin birde. Ben hic yapmazdim valla.
Simdi kaynanam iyidir benim (uzakdayiz baska ulkede). Belkide o yuzden iyi Ama hamile halimle yapmam. Gorumcelerim yapsin

yani sinir ediyo gerçekten bazen ama bozmicam moralimi.
en azından kocişim biliyo yani neyin ne olduğunu, o yönden sıkıntım yok çok şükür...

bende kontrollerımı ozele gıdıyorum gıttıgım yerde ayrıntılı 230 tl dedıler bana da cok geldı acıkcası bende cogu hastahaneye baktım bı tek zeynep kamılden aldım ama bana cok ters kalıo esımın ızın alması gerekıo dun aksam aradım ayrı bı tarıh verıldıgını soleıdler bu ne yaa dedım cok yogun dedı baska yakın hastahaneler var ama bı turlu randevu alamadım uc gundur delı oldum yaa offf sen baya bılıomusun ıslerı erkenden halletmıssın ne guzel canım

kaynana demeyın kızlar bı kasık suda boga bılırım bende bızımkıde 2 gun once ızmıre otekı gelının yanına gıttı torununa bakmaya bıraktı kocasını benım basıma aksam yemegı dusun sabah kahvaltısını dusun bıde gece 10 kadar oturuyor oluyorum bel agrısından bu kız hamıle ben ee ıneyımde uzansın demek yok cay bekler kahve bekler kaynanada otekı gelını pofpoflasın benı dusunen yok

bu neyaa 230 bı renklı usgmı bende burada ozele gıdıyorum 90 tl tuttu benımkı buarda dr yonlendırıyor 1 ay sonra renklı var randevu al dıe anca sıra gelıyor bende 17 haftada almıstım 21 hafta gırdım drunun saana soylemesı gerekırdı

ne alakası var cnm ya çoğumuz yaptık hem de dr danışarak ...

kızlar kaçınız vitamin ilacı kullanıyor?
sanırım ben şu an itibariyle ilacı bırakıyorum

ben eleviti kullandığımda yatak döşek yatıyodum ne yediysem çıktı..
kullanmıyorum bıraktım çoktannn sadece ferrum fort kullanıyrm bi de magnezyum bi de bulantı hapı..

çok geçmiş olsun cnm..dikkat et..

cnm mrb aynı durumdayız inan..eşim yoğun çalışıyo ama ilaç kullanmı falan yok..
eşinin uzun süre derin uyuması kullandığı ilaçlarla ilgili..
bence açık açık konuşmalıyız kendileriyle bu konuyu...

cnm boşver msjı falan benimki de ben kızınca hiç umursamaz
daha da deli eder beni,ya da annemi arar yine bana kızmış naptım ki ben der..
onlar duymasın diye bazen bazı şeyleri yutuyodum
ama son tartışma da bende aradım ablasına söyledim..
bizde de 10 yaş var, 2. evliliklerimiz..kadir kıymet bilir dediler..
sağolsun arada yardımcı olur bana ama ilgisizliği çok fena..

iyice bunalıma girdim çok mu çirkinim söyleyinde değiştiriyim kendimi değişiklik yapıyım formül deniyim

ay hiç öyle bunalımlara girme bizden iyisini bulamicaklarını çok iyi biliyolar..
ayrıca son derece güzel bi bayansın..
bırakalım da onlar düşünsün bizi ama yapamıyoruz ki elde değil..

sanırım hepimizin ortak sorunu...biz mi abartıyoruz ???

göbiş resimlerinide buraya koyalım yaa

bencede...

al birisi daha üçlendik :))

çok gldürdün hiç gülemiycek anımda. Allah ta seni güldürsün
musluktan geldi sanmış.... o anını gözümde canlandırdım daaaa

sağol cnm benim hep beraber gülelim inş..
olay aynen dediğim gibi oldu
gözünde canlandırdın ha tahmin etmişsindir durumu :)))

slm kızlar yeniden geldim.yeni topiğimiz bu mu? listemiz nerde?

hoşgeldin..

benim de öyle cnm ben görmüyom elim görüyo :)))
üst kısımları makinayla alıyorum, altlarada jilet vurdum artık yapacak bişi yok..

cnm benim şu enfeksiyon kaşıntım hiç geçmiyo..
avondan aldığın jelin adı ne? dr sordunmu? acaba kaşıntıda da işe yararmı?

kızlar günaydın başıma çok kötü şeyler geldi günlerdir hastane hastane doktor doktor geziyorum Allahım herkese iyilikler versin

çok geçmiş olsun cnm ya noldu ki?

günaydın kızlar
topikte hala midesi bulanan bir ben varım sanıyorum:26:

bende varım cnm ilaca devam...

hayırlı cumalar cnm..
hayırlı haberler ile gel inş..

çok tatlılar ya..içinde kızımı hayal ettim çok hoşş

sağol cnm diline sağlık..hayırlı haberlerle gel inş..

sende yalnız değilsin cnm...hoşgeldin...

sanada cnm...nerde yaşıyorsun...Allah korusun hepimizi..

Allah yardımcın olsun...ikilik yapan büyüklerden nefret ederim..
benim kaynana da eltimin görümcelerin çocuklarını büyütmüş..
eşim benim çalıştığım için annem gelsin bari yemek yapar dedi.
aradık yok zeynep izne ayrılınca gelirim sıkılırım ben dedi..
bende eşime izne ayrılınca ben gezip tozarım zaten gelmesine gerek yok.
çok isterse gelsin ama benimle gezemezse yine sıkılır dedim..

ben eleviti kullandığımda yatak döşek yatıyodum ne yediysem çıktı..
kullanmıyorum bıraktım çoktannn sadece ferrum fort kullanıyrm bi de magnezyum bi de bulantı hapı..

öncelikle bu kadar alıntı yapıp ince ince cevap yazdığın için seni tebrik ederim

elevit değil de beni mahveden demir sanırım
o metalik tat ağzıma geldikçe ıyyk oluyorum sonra da film kopuyo

bulantı hapı vermemişti benim ilaç düşmanı doktor
demiri ve eleviti yazarken her seferinde bak ikiz olduğu için veriyorum yoksa asla vermem bu ilaçları diyor
sanki niye yazıyon diyen var

canım bulantı iacını vermemesını anlarımda demır nıye vermıycekmıs senın beslendıgın zaten yetmezkı gelısım ıcın onemlı demır aa bır garıpmıs doktorun bana doktorum kasıyum verdı yalnızca kemık ıcın deıl demıstı vucudunun tuzu depolamasına engel boylece yuksek tansıyon sorunu yasamazsın kolay kolay demıstı gercı benımkı meraklı son amerıkada semınere katılmıstı. onun dısınde ılac verme taraftarı deıl benımkıde en son care olarak goruyor.

ara ara bende de kaşıntı oluyor.Özel bi krem almadım vaselin kullanıyorum.Tavsiye edebileceğiniz kremler var mı?

en güzelini yapıyorsun canım çok güzel nemlendiriyor yağlar kullandım işe yaramadı vazelin en iyisi.

ekstra bişey istiyorsan mustela diye krem var fakat çok pahalı onada süper diyorlar istersen bi araştır

ara ara bende de kaşıntı oluyor.Özel bi krem almadım vaselin kullanıyorum.Tavsiye edebileceğiniz kremler var mı?

en güzelini yapıyorsun canım çok güzel nemlendiriyor yağlar kullandım işe yaramadı vazelin en iyisi.

ekstra bişey istiyorsan mustela diye krem var fakat çok pahalı onada süper diyorlar istersen bi araştır

merhaba kızlar nasılsınız? geceleri uykunuz nasıl?ben hiç uyuyamıyorum bu yüzden de sabah kalktığım da çatacak yer arıyorum. rahat bir uykuya hasret kaldım yaaa...

herşeyi yediklerinden al diyor ama demir istediğim kadar iyi besleneyim yine de takviye gerektiren bişey
ne bileyim işte öyle bizim tontoş

bana tanıdık bı eczacı bı ılac verdı 35 tlye aldım cok ıyı dedı dahalık catlamam yok ama ılacı kullanıyorum ıstersen adını yazza bılırım fıkrın olsun

merhaba kızlar nasılsınız? geceleri uykunuz nasıl?ben hiç uyuyamıyorum bu yüzden de sabah kalktığım da çatacak yer arıyorum. rahat bir uykuya hasret kaldım yaaa...

bende uyuyamıyorum saga donuyorum sag batıyor sola donuyor sol batıyor dr sırt ustu yatmamaya ozen goster dedı alısmaya calısıyorum derken uykular haram ya wc kalkıyorum ya donmek ıcın sersem gıbı olmaya basladım

valla ben bugün güne süper başladım uzun zamandır ilk defa gece hiç uyanmadan sabaha kadar uyudum
keşke böyle devam etse ama nerdeee hergün 4 kes kalkıyorum sırtım ağrıyor falan filan aynı sorunlar işte

canım eğer sırt ve bel ağrın oluyosa sana tavsiyem bel destekli hamile yastığı
reklamını yapıyorum gibi oldu ama 3 gündür çok güzel uyuyorum

evet vaselin çok güzel nemlendiriyor.Bir de internetten ebru şallının çatlak kremi için verdiği yağ karışımını buldum ama daha yapmak için fırsatım olamdı.
1 yemek kaşığı fındık yağı

2 yemek kaşığı kayısı yağı

1 yemek kaşığı portakal yağı

2 yemek kaşığı badem yağı

Yapılışı: Yağların hepsini karıştırın ve küçük bir kavanoza koyun. Karışımı, günde iki defa, sabah ve akşam karnınıza ve çatlamaya müsait bölgelerinize uygulayabilirsiniz. Bu yağ ile bacak ve göğüslerinize de masaj yapın. Faydasınızı hissedeceksiniz.

Yapan olursa fikirlerini paylaşsın ve özelden mesaj atarsa sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…