- 28 Temmuz 2009
- 12.437
- 22
- 408
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.481
evde olayım da varsın uyumayım
mayışık mayışık yatarım o da yeter
aynen aynen... Evde oluncada uyku olmaz:):):):
evde olayım da varsın uyumayım
mayışık mayışık yatarım o da yeter
tabi cnım oda varda evde olsam bi sürü iş var yapılacak yaaa uffffffff
ilginç düğün fotoğrafları - en komik düğün fotoğrafları - yaşam - sayfa 25 | mynet galeri
ayyy şu resimlere bakın hele ne kadr iğrenç ve komik:):):):)
31-32 çok hoş
67 ye bak hele o adam kesin kalpten gitmiştir:):):):)
ben eşlerinizle aranızın nasıl olduğunu merak ediyorum acaba herkes benim gibi ben çok mutsuzum o yüzdende hep sinirliyim.
benim eşim sabah gider akşam 7-8 gibi gelir acil yemek yer haberleri izlerken uyur ben mutfaktan gelene kadar horlamaya başlar yatana kadar uyanmaz yani evlendim evleneli hep böyleydi hal böle olunca seks işi berbat vahim yani 15 de 1 20 de 1 onu da ben hatırlatıyorum artık zoruma gitmye başladı içmden taşmaya başladı geçen bizimle aynı haftalrda evlenen bir çft arkadaşımız geldi bebek düşünüyorlarmış..
ilişkilerinden konuşunca haftada 2-3 mutlaka oluyor ben kaçıyorum kızıyor oda dedi.tamam herkes farklıdır ama bu kadar mı farklıdır sonuçta bir erkek yanında kadın varken ne kadar dayanır ki benimki görmüyor bile 14 şubatta o gelmeden hazırlandım banyo falan yaptım saçlarımı yaptım parfümler falan.21.30 da geldi hediye de almış hatta pahalı bir hediye ama hiçbir anlam ifade etmedi bnm için..az önce telf.tartştık moralim çok bozuldu haklı gibi birde üste çıkıyor içimden geçeni yazdım zoruma gidiyor dedim 10 dk oldu daha bişi yazmadı..
içimde patlayacaktı arkadaşlar sizden başka konuşcak anlatcak kimsem yok.herkes art niyetçi.en yakının bile olsa yeri gelir vurur belkide bunları yüzüme.siz burda tarafsız konuşuyorsunuz samimiyetle.kusura bakmayın maksat içimi rahatlatmaktı
bu arada beşik,karyola ve bebek arabalarından bahsetmişsiniz.ben aldım daha doğrusu annem dün aldı.yatak odasına koyucaz yatağımın tam yanına sığması için ölçülerini değiştirdik bide lake olacak 810 tl'ye mal oldu.bu arada bebişinize neler aldınız kızlar?
67 ye bak hele o adam kesin kalpten gitmiştir:):):):)
67 den sonra sansür başlıyo zaten:):)
aaa bizim de yatak odamız lake.. lake bebek yatağı süper olur nereden aldınız? ankarada mı acep:26:
canım seni çok iyi anlıyorum benimde eşim sabah 5 de işe gidiyor gelir gelmezde dediğin gb ben mutfaktan gelene kadar uyur bahanesi hep yorgunum tamam anlıyorum yorgundur ama nasıl bu kadar uzun süre dayanıyor anlamıyorum :44::44::44:
yeni evliyken bile 15-20 günde 1 olurdu sonraları hep 1.5 ayda 1 oda ben kızınca tabi bıraksam hiç aklına gelmicek :26::26:
bizimki ilaçda kullanmıyor tedavi ol diyorum ''saçmalama'' diye kızıyor... bi ara durum böyleyken biz çoçuk nasıl yapıcaz dedim:18: şimdi hamileyim işine geldi bu durum en son ne zaman ilişkiye girdik hatırlamıyorum bile hiçde umrunda değilinsan kendini suçluyor çirkinmiyim diye evet arkadaşlar anlatıyor ben şoklar da dinliyorum :26::26:
bi erkeğin yanında soyunsan etkilenir hiçççç... sanki karşısında ki herhangi bi eşya... öyle bakıyor... yazın saten takımlarım var onları giyerim sırf dekolte bunlarla rahat edemezsin çıkart der ayıcıklı pijamalarımı giymemi ister ne yaptıysam değişmedi böyle geldi böyle gidecek anladım ama hamilelikle bu durum hiç çekilmiyor insan ilgi alaka şevkat bekliyor
aha bitane daha çıktı :))) cnm aynen benimki de öyle gecelik falan giysemmm aybalam üşürsün onlarla kalın eşofman yokmu yoksa alalım sana der öküz yaaaaaa
aha bitane daha çıktı :)))
cnm aynen benimki de öyle gecelik falan giysemmm
aybalam üşürsün onlarla kalın eşofman yokmu
yoksa alalım sana der öküz yaaaaaa
üşümesini düşünmesi güzel birşey ama gecelikle dolaşan kadına hangi erkek üşürsün diyebilir ki :) karnında sivilce çıkan var mı kızlar? bi sürü soru sordum bi cvp veren yok tüh :)ne güzel işte senin üşütüp hasta olmamanı kendi zevklerinden üstün tutuyor:26:
canım seni çok iyi anlıyorum benimde eşim sabah 5 de işe gidiyor gelir gelmezde dediğin gb ben mutfaktan gelene kadar uyur bahanesi hep yorgunum tamam anlıyorum yorgundur ama nasıl bu kadar uzun süre dayanıyor anlamıyorum :44::44::44:
yeni evliyken bile 15-20 günde 1 olurdu sonraları hep 1.5 ayda 1 oda ben kızınca tabi bıraksam hiç aklına gelmicek :26::26:
bizimki ilaçda kullanmıyor tedavi ol diyorum ''saçmalama'' diye kızıyor... bi ara durum böyleyken biz çoçuk nasıl yapıcaz dedim:18: şimdi hamileyim işine geldi bu durum en son ne zaman ilişkiye girdik hatırlamıyorum bile hiçde umrunda değilinsan kendini suçluyor çirkinmiyim diye evet arkadaşlar anlatıyor ben şoklar da dinliyorum :26::26:
bi erkeğin yanında soyunsan etkilenir hiçççç... sanki karşısında ki herhangi bi eşya... öyle bakıyor... yazın saten takımlarım var onları giyerim sırf dekolte bunlarla rahat edemezsin çıkart der ayıcıklı pijamalarımı giymemi ister ne yaptıysam değişmedi böyle geldi böyle gidecek anladım ama hamilelikle bu durum hiç çekilmiyor insan ilgi alaka şevkat bekliyor
:)) ay benim koca eğerki yorgun değilse Allah ne verirse :) kızlar karnına duştan sonra vazelin süren varmı?
ne güzel işte senin üşütüp hasta olmamanı kendi zevklerinden üstün tutuyor:26:
üşümesini düşünmesi güzel birşey ama gecelikle dolaşan kadına hangi erkek üşürsün diyebilir ki :) karnında sivilce çıkan var mı kızlar? bi sürü soru sordum bi cvp veren yok tüh :)
üşümesini düşünmesi güzel birşey ama gecelikle dolaşan kadına hangi erkek üşürsün diyebilir ki :) karnında sivilce çıkan var mı kızlar? bi sürü soru sordum bi cvp veren yok tüh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?