2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

aynen aynen... Evde oluncada uyku olmaz:):):):

evde olayım da varsın uyumayım
mayışık mayışık yatarım o da yeter

tabi cnım oda varda evde olsam bi sürü iş var yapılacak yaaa uffffffff

valla ben bu pazar öğlen 1 saat uyudum anamm nasıl datlu geldi...
Işleri günlere böleriz yaw en azından belli saatlerimiz olur şimdi daha mı iyi
eve gidince yapıyoz hiç birşeye vakit kalmıyo
ben bide c.tesi de çalışıyom...

canım seni çok iyi anlıyorum benimde eşim sabah 5 de işe gidiyor gelir gelmezde dediğin gb ben mutfaktan gelene kadar uyur bahanesi hep yorgunum tamam anlıyorum yorgundur ama nasıl bu kadar uzun süre dayanıyor anlamıyorum :44::44::44:
yeni evliyken bile 15-20 günde 1 olurdu sonraları hep 1.5 ayda 1 oda ben kızınca tabi bıraksam hiç aklına gelmicek :26::26:
bizimki ilaçda kullanmıyor tedavi ol diyorum ''saçmalama'' diye kızıyor... bi ara durum böyleyken biz çoçuk nasıl yapıcaz dedim:18: şimdi hamileyim işine geldi bu durum en son ne zaman ilişkiye girdik hatırlamıyorum bile hiçde umrunda değil insan kendini suçluyor çirkinmiyim diye evet arkadaşlar anlatıyor ben şoklar da dinliyorum :26::26:
bi erkeğin yanında soyunsan etkilenir hiçççç... sanki karşısında ki herhangi bi eşya... öyle bakıyor... yazın saten takımlarım var onları giyerim sırf dekolte bunlarla rahat edemezsin çıkart der ayıcıklı pijamalarımı giymemi ister ne yaptıysam değişmedi böyle geldi böyle gidecek anladım ama hamilelikle bu durum hiç çekilmiyor insan ilgi alaka şevkat bekliyor

istanbuldan olan varmı aranızda hava nasıl şuan orda? bikaç gün sonra istanbula gidiyorum da çoğu uçuşlar iptal olmuş inşallah benimki de iptal olmaz

bu arada beşik,karyola ve bebek arabalarından bahsetmişsiniz.ben aldım daha doğrusu annem dün aldı.yatak odasına koyucaz yatağımın tam yanına sığması için ölçülerini değiştirdik bide lake olacak 810 tl'ye mal oldu.bu arada bebişinize neler aldınız kızlar?

aaa bizim de yatak odamız lake.. lake bebek yatağı süper olur
nereden aldınız? ankarada mı acep:26:

aaa bizim de yatak odamız lake.. lake bebek yatağı süper olur nereden aldınız? ankarada mı acep:26:

bizimde yatak odamız lake.mor beyaz.bebek karyolamızda beyaz lake yapılıyor.içine uyku setini de lila aldım mı çok uyumlu olacak odayla sanki birmiş gibi.ben antalyadan aldım.beni aradıklarında ankarada olup olmadığını sorarım

aha bitane daha çıktı :)))
cnm aynen benimki de öyle gecelik falan giysemmm
aybalam üşürsün onlarla kalın eşofman yokmu
yoksa alalım sana der öküz yaaaaaa

aha bitane daha çıktı :))) cnm aynen benimki de öyle gecelik falan giysemmm aybalam üşürsün onlarla kalın eşofman yokmu yoksa alalım sana der öküz yaaaaaa

:)) ay benim koca eğerki yorgun değilse Allah ne verirse :) kızlar karnına duştan sonra vazelin süren varmı?

ne güzel işte senin üşütüp hasta olmamanı kendi zevklerinden üstün tutuyor:26:
üşümesini düşünmesi güzel birşey ama gecelikle dolaşan kadına hangi erkek üşürsün diyebilir ki :) karnında sivilce çıkan var mı kızlar? bi sürü soru sordum bi cvp veren yok tüh :)

nerde o ilgi alaka parayla olsa çoktan alırdım hee

:)) ay benim koca eğerki yorgun değilse Allah ne verirse :) kızlar karnına duştan sonra vazelin süren varmı?

Allah daim etsin cnm
ben kullanmıyorum..

ne güzel işte senin üşütüp hasta olmamanı kendi zevklerinden üstün tutuyor:26:

bıdıkım erkek dediğin bence karısı gecelik giymişken iltifat eder
ya da ne bilim memnuniyeti dile getirir..
zaten her gece giymiyorum ki..
yanında soyunsam dönüp de bakmaz haram sanki..
şu ana kadar bana iç çamaşr gecelik falan almış değildr..
neyi sever zevkini bile bilmem çünkü dile getirmez..
normalmi sizce?

üşümesini düşünmesi güzel birşey ama gecelikle dolaşan kadına hangi erkek üşürsün diyebilir ki :) karnında sivilce çıkan var mı kızlar? bi sürü soru sordum bi cvp veren yok tüh :)

hangi erkek mi benim kocam derrrr
bende sivilce yok cnm ama sırtımda ara ara çıkıyo

biz geldiiiik kızım gayet sağlıklıymış maşallah sübhanALLAH 580 gr olmuş minnakım,herşey normla görünüyo ama senin durumun sakat dedi şeker doktorum,ben mutluluktan bunu umursamadım bile pazartesi acile gidicem,kan vericem,mr çekilicek sonuca göre yatışım belli olucak.çok yoruldum ama gelir gelmez hemen yatağa attım kendimi.biraz dinlenim kızımın portre fotosunu atıcam szie teyzeleri.

bencede ya tuhaf bu kocişler arada bi giyerim zaten üşüyüpte donmadım ya

canım bana annem vazelin almış onu sürdüm hep sivilce oldu bıraktım cildim normalde yağlı ondan olduğunu düşünüyorum şimdi 3 günde 1 sürüyorum geçtiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…