2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım maşallah kuzucuğa inşallah seninde güzel haberlerini alırız iyice dinlen canım

ayy maşallah kuzuya
dinlen canım dinlen sen.. sağol güzel haberler için

maşallah senindwe bişey çıkmaz inş....

maşallah size
hadi gözümüz aydınnnn
resmi bekliyoruz..

kızlar bende çıkar az işim var..
şu cins kocişlere bi hal çare bulursak paylaşalım

hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:)

hadi cnm hayırlısı maşaallah diyorum...
senden de iyi hbrler alırız inşşşş

canım çok sevindim maşallah kızına seninde hiç bişiyin çıkmıycak merak etme canım dr. hep böyle konuşup moral bozuyor , ilk amniyosentezi yapacak prof. bebeğe bakarak büyük ihtimal trizomi 18 dedi ama şükürler olsun rabbime bebeğimde hiç bir problem yok.onlar sadece şimdiye kadar gördükleriyle kıyaslayarak konuşuyor moral bozuyor..fotosunuda merakla bekliyoruz

kızlarrrrrr ben de geldim ayrınıtlıdan.
devlette olunca öle resimdi, şu kadar gramdı falan bilmiyorumm tabi. elimde 2 tane siyah beyaz usg fotosu var ama ondan da bişi anlaşılmıyo.

ama dr un ağzından alabildiğim ve raporrdan anlayabildiğim kadarıyla bir sorun yok, herşey gayet iyiymiş.

çok hareketli dedi dr ama zor saydı parmakları falan.
amniyon sıvım çoktu benim, ama normale dönmüş şimdi.

tam tamına gelişimi sat günüyle birebir gidiyomuş. yani usg ye göre de tam 22 haftalık çıktı oğluşum.

dedim ki kilosu nasıl?
500-600 gr falandır dedi dr.:26:yani öle bi ayrıntılı geçirdim ben

sizce özelde de bi ayrıntılı yaptıriim mi, daha fazla bilgi almak için.
yoksa dr sorun yok herşey normal gözüküyo dediği için boşveriim mi?
napiim sizce?:26:

canım gözün aydın maşallah oğluşuna..
ben tatmin olmadın tekrar ayrıntılı bilgi alıp bebeğimi görmek istiyorum dersen git ama sonuçta bebeğinin sana sağlıklı olduğu söylenmiş olumsuz bişi görseydiler çoktan söylerdi drlar , yani gitme isteğin bebeği daha ayrıntılı izlemek istiyorsun gibime galdiçünkü bende görmek istiyorum :)))

Selam kizlar.
Benim gunum yine kosusturmali gecti.Yeni geldim eve.Mutfak beni bekliyor.
Kac gundur buzdolabini temizlicem temizlicem diyorum yapmadim.Simdide yarine birakmayi düsünuyorum
Ortaligi duzenleyip uyusam mi acaba.4-5 saatlik uyku ile duruyorum

slm kızlar nasılsınız ?bugun cok soguk evden cıkasım yok bı ara bakkala gıttım yerler buz tutmuş dusmemek ıcın zar zor geldım..dün aksam eşimle şöle bı alısverıs merkezı turu yaptık nıvea nın atta bebek cantası nı aldık ıcınde sanpuanı,pişik kremı,bebek yağı,bebek sabunu,ıslak mendılı var suan real de 36,90 tl bence cok uygun dusunenlere duyrulur..bıde 3-6 aylık pantolon gömlek 2 badı aldım kısa geldıgı ıcın suan sezon ındırımındeydı cok uyguna hemde kalıtelı urunler aldım ıns bebısım saglıkla gıyer..

ya görmedim ki ben hiç, bana göstermediler. iki dr birbirleriyle konuşup baktılar:26:
bu arada saol cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…