- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.521
Kızlar ya 20+1 oldum hala daha bebeğimi hissetmiyorum. bu normal mi ya korkmaya başladım. siz benden öndesiniz ya sorayım dedim.
Kızlar ya 20+1 oldum hala daha bebeğimi hissetmiyorum. bu normal mi ya korkmaya başladım. siz benden öndesiniz ya sorayım dedim.
bir arkadaşım 22. haftasında hissetmeye başlamıştı
belki farkedemiyorsundur..benim de seyirmeler şeklinde oluo öyle patada kütede tekme yok :44:
seyirme olduğunda o an bi iş yapıyorsam bile hissediyorum
merak etme canım şimdiden sonra hissetmeye başlarsın özellikle sırt üstü yattığın zaman..
inş. canım. tepiklesin vursun istiyorum:))))
ben de çok yeni başladım hissetmeye ve akılldbıdık ın dediği gibi öle uçan tekmeler falan yemiyorum hiç,mesela öyle uykumdan uyandırack kadar güçlü tepikler değil yani.
benm dr 22 haftaya kadar hissedersin demişti, senin de vaktin var daha.
ya kızlar trip atarım bak size ayrıntılıdan geldim dedim, bi sorun yokmuş dedim bi öznur ipledi beni yaaa
yoksa yoksa sevmiyo musunuzz siz beniiiii
he küsiim mi heeeee????
ben de çok yeni başladım hissetmeye ve akılldbıdık ın dediği gibi öle uçan tekmeler falan yemiyorum hiç,mesela öyle uykumdan uyandırack kadar güçlü tepikler değil yani.
benm dr 22 haftaya kadar hissedersin demişti, senin de vaktin var daha.
ya kızlar trip atarım bak size ayrıntılıdan geldim dedim, bi sorun yokmuş dedim bi öznur ipledi beni yaaa
yoksa yoksa sevmiyo musunuzz siz beniiiii
he küsiim mi heeeee????
biri tepiklesin diye dua eden, tepikleyince mutluluktan havalara uçan varlığa mazoşist değil hamile denir
seviyoruz tabi
ne diyeceğimi bilemedim.. özele git de gör mü desem yoksa gerek yok mu desem bilemedim
maşallah bebişkoya iyiymiş çok şükür.. olmazsa 2 hafta sonra bi özele git etli butlu fotoğraf versinler
canım iki üç kere seğirme gibi oldu sanki ama şöle söylesem daha doğru olur esinti gibi bişe rüzgar gibi.... bu bebeğimin kıpırtısımı bilemedim tabi. söylediğine göre öyleymiş. sağol canım.
inş. canım. tepiklesin vursun istiyorum:))))
biri tepiklesin diye dua eden, tepikleyince mutluluktan havalara uçan varlığa mazoşist değil hamile denir
biz geldiiiikkızım gayet sağlıklıymış maşallah sübhanALLAH 580 gr olmuş minnakım,herşey normla görünüyo ama senin durumun sakat dedi şeker doktorum,ben mutluluktan bunu umursamadım bile pazartesi acile gidicem,kan vericem,mr çekilicek sonuca göre yatışım belli olucak.çok yoruldum ama gelir gelmez hemen yatağa attım kendimi.biraz dinlenim kızımın portre fotosunu atıcam szie teyzeleri.
gözünüz aydın kızlarkızlarrrrrr ben de geldim ayrınıtlıdan.
devlette olunca öle resimdi, şu kadar gramdı falan bilmiyorumm tabi. elimde 2 tane siyah beyaz usg fotosu var ama ondan da bişi anlaşılmıyo.
ama dr un ağzından alabildiğim ve raporrdan anlayabildiğim kadarıyla bir sorun yok, herşey gayet iyiymiş.
çok hareketli dedi dr ama zor saydı parmakları falan.
amniyon sıvım çoktu benim, ama normale dönmüş şimdi.
tam tamına gelişimi sat günüyle birebir gidiyomuş. yani usg ye göre de tam 22 haftalık çıktı oğluşum.
dedim ki kilosu nasıl?
500-600 gr falandır dedi dr.:26:yani öle bi ayrıntılı geçirdim ben
sizce özelde de bi ayrıntılı yaptıriim mi, daha fazla bilgi almak için.
yoksa dr sorun yok herşey normal gözüküyo dediği için boşveriim mi?
napiim sizce?:26:
kızlarrrrrr ben de geldim ayrınıtlıdan.
devlette olunca öle resimdi, şu kadar gramdı falan bilmiyorumm tabi. elimde 2 tane siyah beyaz usg fotosu var ama ondan da bişi anlaşılmıyo.
ama dr un ağzından alabildiğim ve raporrdan anlayabildiğim kadarıyla bir sorun yok, herşey gayet iyiymiş.
çok hareketli dedi dr ama zor saydı parmakları falan.
amniyon sıvım çoktu benim, ama normale dönmüş şimdi.
tam tamına gelişimi sat günüyle birebir gidiyomuş. yani usg ye göre de tam 22 haftalık çıktı oğluşum.
dedim ki kilosu nasıl?
500-600 gr falandır dedi dr.:26:yani öle bi ayrıntılı geçirdim ben
sizce özelde de bi ayrıntılı yaptıriim mi, daha fazla bilgi almak için.
yoksa dr sorun yok herşey normal gözüküyo dediği için boşveriim mi?
napiim sizce?:26:
bişe daha sorsam çokmu olurum acep?:) hani şu ev tipi ana kucakları varya ana dizide deniyor. hasataneden çıkartırken bebişi, bu kullanılmaz dimi. ayakları var çünkülüm.. pehhh hiçbişe bilmiyom:))
hayırlı olsun gözün aydın, sağ salim bu etapta geçti. sen bilirsin ama benim fikrimi sorarsan özelede git, çünkü bunlar bi kez yaşanan şeyler ben ayrıntılıya gireli bir ay olmak üzere ama aklıma geldikçe bebeğimin videolarını izliyorum. onu ekranda babasıyla dakikalarca izlememizde ayrı bir zevkti. tabiki son karar senindir tekrar gözün aydın
hmonoglu devletten randevu aldığına göre ücretler fazla geldi ayrıntılının heralde
ha onu ayrıntılıda görmek bence de çok keyifli
ama doktorunun ultrasonu iyiyse eğer tekrar o kadar para vermek istemiyorsan bence girmesen de olur
en birinci amaç sağlıklı olduklarını öğrenmek neticede
canım bence en iyisi oto koltuğu
çünkü arabaya bindireceğimiz için oto koltuğu yasal zorunluluk zaten
ya ben de öle düşündüm işte ama sonra da diyorum ki 4 ay sonra canlı canlı kucağıma gelicek inşş. abartmıyim diyorum
akşam bi eşimle konu şiim olmazsa.
bu arada gülşahcım onla çıkmaz herhalde hastaneden, gerçi bi sürü model var onda da senin ki nasıl bilmiyorum ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?