2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Kızlar ya 20+1 oldum hala daha bebeğimi hissetmiyorum. bu normal mi ya korkmaya başladım. siz benden öndesiniz ya sorayım dedim.

Kızlar ya 20+1 oldum hala daha bebeğimi hissetmiyorum. bu normal mi ya korkmaya başladım. siz benden öndesiniz ya sorayım dedim.

bir arkadaşım 22. haftasında hissetmeye başlamıştı
belki farkedemiyorsundur..benim de seyirmeler şeklinde oluo öyle patada kütede tekme yok :44:
seyirme olduğunda o an bi iş yapıyorsam bile hissediyorum

bir arkadaşım 22. haftasında hissetmeye başlamıştı
belki farkedemiyorsundur..benim de seyirmeler şeklinde oluo öyle patada kütede tekme yok :44:
seyirme olduğunda o an bi iş yapıyorsam bile hissediyorum

canım iki üç kere seğirme gibi oldu sanki ama şöle söylesem daha doğru olur esinti gibi bişe rüzgar gibi.... bu bebeğimin kıpırtısımı bilemedim tabi. söylediğine göre öyleymiş. sağol canım.

merak etme canım şimdiden sonra hissetmeye başlarsın özellikle sırt üstü yattığın zaman..

inş. canım. tepiklesin vursun istiyorum:))))

ben de çok yeni başladım hissetmeye ve akılldbıdık ın dediği gibi öle uçan tekmeler falan yemiyorum hiç, mesela öyle uykumdan uyandırack kadar güçlü tepikler değil yani.
benm dr 22 haftaya kadar hissedersin demişti, senin de vaktin var daha.

ya kızlar trip atarım bak size ayrıntılıdan geldim dedim, bi sorun yokmuş dedim bi öznur ipledi beni yaaa

yoksa yoksa sevmiyo musunuzz siz beniiiii
he küsiim mi heeeee????

seviyoruz tabi
ne diyeceğimi bilemedim.. özele git de gör mü desem yoksa gerek yok mu desem bilemedim
maşallah bebişkoya iyiymiş çok şükür.. olmazsa 2 hafta sonra bi özele git etli butlu fotoğraf versinler

kusurumuza bakma canım ya du bi kızayım kendime öle geleyim..:)) canım inş. sağlıklada gelsin bebişin. böle haberler sevindiriyor insanı. bende inş. salı günü ayrıntılıya gitcem. sen atlatmışın ne güzel.

biri tepiklesin diye dua eden, tepikleyince mutluluktan havalara uçan varlığa mazoşist değil hamile denir

evvvvetttt işte o biziz. yuppii

seviyoruz tabi
ne diyeceğimi bilemedim.. özele git de gör mü desem yoksa gerek yok mu desem bilemedim
maşallah bebişkoya iyiymiş çok şükür.. olmazsa 2 hafta sonra bi özele git etli butlu fotoğraf versinler

ya zaten her ay gidiyorum özele de testleri devlette yaptırıyodum hani çok pahalı oluyo diye.
3 hafta sonra kontrol var zaten özelde, dr dan 3 boyutlu foto isterimo da verir

canım bende ilk hissettiğimde böyle baloncuklar patlıyomuş gibi oluyordu :))
merak etme canım sonradan depar bile atıyor

gözünüz aydın kızlar
ne güzel yaa herkesin bebişin maşallahı var
inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz devam ederiz

bişe daha sorsam çokmu olurum acep?:) hani şu ev tipi ana kucakları varya ana dizide deniyor. hasataneden çıkartırken bebişi, bu kullanılmaz dimi. ayakları var çünkülüm.. pehhh hiçbişe bilmiyom:))

hayırlı olsun gözün aydın, sağ salim bu etapta geçti. sen bilirsin ama benim fikrimi sorarsan özelede git, çünkü bunlar bi kez yaşanan şeyler ben ayrıntılıya gireli bir ay olmak üzere ama aklıma geldikçe bebeğimin videolarını izliyorum. onu ekranda babasıyla dakikalarca izlememizde ayrı bir zevkti. tabiki son karar senindir tekrar gözün aydın

bişe daha sorsam çokmu olurum acep?:) hani şu ev tipi ana kucakları varya ana dizide deniyor. hasataneden çıkartırken bebişi, bu kullanılmaz dimi. ayakları var çünkülüm.. pehhh hiçbişe bilmiyom:))

canım bence en iyisi oto koltuğu
çünkü arabaya bindireceğimiz için oto koltuğu yasal zorunluluk zaten

hmonoglu devletten randevu aldığına göre ücretler fazla geldi ayrıntılının heralde
ha onu ayrıntılıda görmek bence de çok keyifli
ama doktorunun ultrasonu iyiyse eğer tekrar o kadar para vermek istemiyorsan bence girmesen de olur
en birinci amaç sağlıklı olduklarını öğrenmek neticede

ya ben de öle düşündüm işte ama sonra da diyorum ki 4 ay sonra canlı canlı kucağıma gelicek inşş. abartmıyim diyorum
akşam bi eşimle konu şiim olmazsa.

bu arada gülşahcım onla çıkmaz herhalde hastaneden, gerçi bi sürü model var onda da senin ki nasıl bilmiyorum ama..

evet cnm 200 tl dedi özelde, ben de işte devlette hiç para vermeden yaptırmak varken ne gerek var dedim.
aman ne biliim öyle işte...

canım bence en iyisi oto koltuğu
çünkü arabaya bindireceğimiz için oto koltuğu yasal zorunluluk zaten

canım oto koltuğu hediye gelcek bana ana kucağı özelliği varmı onu bilmiyom işte. arayıpta soramıyorumda çünkü başkasına sölemiş vercem diye.

tabiki canım en iyisini kocanla sen bilirsin en önemlisi sağlıklı olması zaten ama diğerininde nasıl olduğunu bilki rahat karar ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…