- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.681
dün çok merak ettiğimiz fetih 1453 e gittik..hayal kırıklığıyla geri döndük
çok şey bekledik demek :44:
bence çok çok önemli olan gemilerin karadan yürütülmesi çok basit bir fikirmiş de yapılmış gibi aksettirilmiş
halbuki fatihin bu fikri ortaya atışı, tepkiler, olmaz canımlar falan olsaydı biraz işlenseydi daha bir memnun olurdum
ulubatlı hasan çok önde tutulmuş, fatihte de bişey eksik kalmış.. sanırım burun
salondan çıkarken ortada dönen bir geyik vardı
"bunu çok beğendik fetih 1454'ü sabırsızlıkla bekliyoruz"
"bunu çok beğendik fetih 1454'ü sabırsızlıkla bekliyoruz" ESPİRİYE BİTTİM YANLIZ HE
BU AKŞAM GİDELİM DİCEKTİM EŞİME GİTMİYEK O ZAMAN YAW
canım benim de çıkıyor ama sadece kramlenmeyi ihmal ettiğim zaman. bir iki gün daha ihmal edersem yaraya dönüşüyor.. aman dikkat etkarnında sivilce çıkan var mı kızlar? bi sürü soru sordum bi cvp veren yok tüh :)
biz geldiiiikkızım gayet sağlıklıymış maşallah sübhanALLAH 580 gr olmuş minnakım,herşey normla görünüyo ama senin durumun sakat dedi şeker doktorum,ben mutluluktan bunu umursamadım bile pazartesi acile gidicem,kan vericem,mr çekilicek sonuca göre yatışım belli olucak.çok yoruldum ama gelir gelmez hemen yatağa attım kendimi.biraz dinlenim kızımın portre fotosunu atıcam szie teyzeleri.
ya walla hergün bi espri patlatıyosun, helal sana :)))biri tepiklesin diye dua eden, tepikleyince mutluluktan havalara uçan varlığa mazoşist değil hamile denir
mrb arkadaşlar nasılsınız?
benim kalça tutukluğum hiç geçmedi...
dün gece ağlaya ağlaya sabahladım..
sabah erken dr randevu aldım ama öğlen 12 ye verdi randevuyu..
ağrı artık sağ bacağımdan topuğuma kadar iniyo...
bi kaç arkadaş kalça kemiğin eğilmiş dediler..
inş öyle bişi olmaz...
ayrıca enfeksiyonum da inatla devam ediyo...
offfff neden ben bu kadar sorunlu bir hamilelik yaşıyorum acaba
dün çok merak ettiğimiz fetih 1453 e gittik..hayal kırıklığıyla geri döndük
çok şey bekledik demek :44:
bence çok çok önemli olan gemilerin karadan yürütülmesi çok basit bir fikirmiş de yapılmış gibi aksettirilmiş
halbuki fatihin bu fikri ortaya atışı, tepkiler, olmaz canımlar falan olsaydı biraz işlenseydi daha bir memnun olurdum
ulubatlı hasan çok önde tutulmuş, fatihte de bişey eksik kalmış.. sanırım burun
salondan çıkarken ortada dönen bir geyik vardı
"bunu çok beğendik fetih 1454'ü sabırsızlıkla bekliyoruz"
herkese merhaba. ben kahvaltımı yaptım, bizaz ortalığı toparladım. çamaşır falan attım makinaya. bizazdan da yürüyüşe çıkmayı planlıyorum. bu hafta her gün yürüdüm bi saat. sabah tartıldım hiç kilo almamışım son bir hafta.
sizler nasılsınız?
çalışmaya çalışıyorum ama cumartesi çok zor oluyooo
herkese günaydınnnn, gerçi öğlen olmus ama :))))
Kızlar son 1 haftadır göğüs ucum inanılmaz acıyor. sanki böle bıçakla kesilmiş gibi napıcam ya yaşayan var mı bu durumu yada bi önerisi olann(
herkese günaydınnnn, gerçi öğlen olmus ama :))))
Kızlar son 1 haftadır göğüs ucum inanılmaz acıyor. sanki böle bıçakla kesilmiş gibi napıcam ya yaşayan var mı bu durumu yada bi önerisi olann(
arkadaşlar merhaba. dün başıma çok kötü şeyler geldi diye yazıp çıkmıştım kısaca anlatayım dualarınıza çok ihtiyacım var. 14 şubatta rutin kontrolüme gittiğimde çarpıntı şikayetim olduğunu söyledim doktoruma beni kardiyolojiye yönlendirdi. çok ciddi şeyler söylendi durumum iyi değil ve hamileliğim çok riskli nolur dua edin
arkadaşlar merhaba. dün başıma çok kötü şeyler geldi diye yazıp çıkmıştım kısaca anlatayım dualarınıza çok ihtiyacım var. 14 şubatta rutin kontrolüme gittiğimde çarpıntı şikayetim olduğunu söyledim doktoruma beni kardiyolojiye yönlendirdi. çok ciddi şeyler söylendi durumum iyi değil ve hamileliğim çok riskli nolur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?