2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

"bunu çok beğendik fetih 1454'ü sabırsızlıkla bekliyoruz" ESPİRİYE BİTTİM YANLIZ HE
BU AKŞAM GİDELİM DİCEKTİM EŞİME GİTMİYEK O ZAMAN YAW

"bunu çok beğendik fetih 1454'ü sabırsızlıkla bekliyoruz" ESPİRİYE BİTTİM YANLIZ HE
BU AKŞAM GİDELİM DİCEKTİM EŞİME GİTMİYEK O ZAMAN YAW

kuzum çok beğenenler de var..benim yorumumla hareket etme
yine de gidilip görülebilir.. en azından malkoçoğlu, battal gazilerden sonra bir tarihi savaş filmimiz var
ama 300 spartalı kalitesi falan bekliyorsan yok öyle bişey baştan diyim

slm kızlar ancak 3-5 güne yazabiliyorum size.. geçmiş olsun dileyenlere tşkler, yeniden aramıza katılan pelin7 ve hsnbrl e de hoşgeldin diyorum. cardelenss canım sen ve senin gb arkadaşları inan çok ii anlıyorum. biz de başlarda eşimle öyleydik. gecelik giyerim adamcağız hırka giydirmeye uğraşır, namaz kılarken gelir sarılır öper. başta şeytan dürtüyo galiba diyodum sonraları anladım ki adamcağız çıplak kadın figüründen nefret etmiş. ne kdr az dekolte o kdr cazip geliyo ona. geçen gün ankaradan geldi, pijamam ve eteğim vardı hatta yazma vardı başımda. hafif bi çatal görüntüsü adamcağızı cezbetti hiç üzme canım kendini. ben de adamın üstüne atlıyom gibi geliyordu. bizimkisi meğer çok nazlıymış. eğer o gün içindeki msjlardan, konuşmalardan herhangi birinde azıcık üstüne alındığı birşey olursa 2-3 hafta bozuk gidiyordu tüm iletişimimiz.. şimdi şimdi açılmaya başladı ve çok şükür daha ii olduk kalbini kırmadan anlatınca herşeyi adamcağız gönlümü almak için elinden geleni yapıyo. biz de 6 ay içinde tanıştık, evlendik. şu an 9 aylık evliyiz son 3 ayımızda rayına girdi diyebilirim.. bence onun isteği ne anlamaya çalışın, çünkü bi arkadaşın eşi çok ciddi ve ağır psikiyatrik tedavi görüyor o bile hiç şikayetçi diil eşinden.. tabii her ilacın yan etkisi farklı olabilir de..

karnında sivilce çıkan var mı kızlar? bi sürü soru sordum bi cvp veren yok tüh :)
canım benim de çıkıyor ama sadece kramlenmeyi ihmal ettiğim zaman. bir iki gün daha ihmal edersem yaraya dönüşüyor.. aman dikkat et (

canım geçmiş olsun ben ilk defa görüyorum. rahatsızlığın ne ki yatış yaptırıyorlar hastaneye??

biri tepiklesin diye dua eden, tepikleyince mutluluktan havalara uçan varlığa mazoşist değil hamile denir
ya walla hergün bi espri patlatıyosun, helal sana :)))

ocak 2012 annelerini kolaçan ettim yazık hepsi de kayınvalidelerden şikayetçi
bebek ağlayınca hemen ellerinden alıyorlarmış
hep uyutuyosun bebeği getir de sevelim falan diyolarmış

geçmiş olsun canım. umarım geçici bişeydir. biran önce atlatırsın. doktordan sonra bizi de haberdar et merak ederiz.

ben de çok merak ediyodum o filmi. hatta bugün kocama gidelim diye baskı yapıyorum. çok mu abarttılar ne filmi. hepimizi meraklandırdılar.

herkese merhaba. ben kahvaltımı yaptım, bizaz ortalığı toparladım. çamaşır falan attım makinaya. bizazdan da yürüyüşe çıkmayı planlıyorum. bu hafta her gün yürüdüm bi saat. sabah tartıldım hiç kilo almamışım son bir hafta.
sizler nasılsınız?

çalışmaya çalışıyorum ama cumartesi çok zor oluyooo

herkese günaydınnnn, gerçi öğlen olmus ama :))))

Kızlar son 1 haftadır göğüs ucum inanılmaz acıyor. sanki böle bıçakla kesilmiş gibi napıcam ya yaşayan var mı bu durumu yada bi önerisi olann (

fazla ovalamadan lansinoh sürebilirsin
benim de çatlak çatlak oldu ama dokunmadıkça acı yok

slm kızlar kraft dondy mama sandalyesi 398e düşmüş almak istiyorum ama siteye pek güvenemedim napim sizce:44:

arkadaşlar merhaba. dün başıma çok kötü şeyler geldi diye yazıp çıkmıştım kısaca anlatayım dualarınıza çok ihtiyacım var. 14 şubatta rutin kontrolüme gittiğimde çarpıntı şikayetim olduğunu söyledim doktoruma beni kardiyolojiye yönlendirdi. çok ciddi şeyler söylendi durumum iyi değil ve hamileliğim çok riskli nolur dua edin

merhaba aynen benmde canm ya bide yara oldu kaşınıyo dokundukça kopuyomuş gibi hissediyorumm çok acıyooo

ALLAH yardımcın olsn canım çok geçmiş olsunnn

yaaa geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin aman dikkat doktorun dediklerine harfiyen uy:26:

Gecmis olsun canim. Carpinti, nefes darligi hepimizde var aslinda.
Bir tahlil mahlil yapsinlar da ona gore endiselen. Bazen doktorlar cok sacmaliyor.
Ben bademcik ameliyati olmustum, cok pahali bir hastanede. Bir gece hastanede kaldim, ertesi gun butun broslarim falan dolmustu ve oksurmeye baslamistim. KBB doktorum, gogus hastaliklari uzmani gorsun dedi. Adam geldi, rontgen cekti falan, beni de korkuttular. Sonra hicbir sey cikmadi.
Birsey cikmayacagini bence biliyorlardi, para koparmak icin gereksiz tahlil rontgen fln yaptilar.

Korkma canim, bence birsey cikmayacak. Belki bir diyet falan verirler en fazla, dert etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…