2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım geçmiş olsun inşallah drdan ii haber gelir

geçmiş olsun canım. umarım geçici bişeydir. biran önce atlatırsın. doktordan sonra bizi de haberdar et merak ederiz.

mrb kızlar biraz önce döndüm dr dan..
kızımı uzun uzun seyrettik. dr göre 23. haftadayız..
kalça kemiği ağrısını söyledim.
magnezyumdan olabilir dedi kullanıyorum zaten dedim...
o zaman bi krem yazıcam onu kullan
1 hafta için de yine geçmezse
mutlaka fizik tedavi uzmanıyla görüş dedi..
hamilelikle ilgili bişey değil bu dedi..
sinirsel de olabilir dedi..
bi de sağa ya da sola yatınca
bebeğim sıkışıyo heralde tekme atıyo dedim..
karnına bastırsan bile onu sıkıştıramazsın
o suyun için de olduğundan sıkışmaz dedi...
bebişim babasına el salladı
enfeksiyonumu sordum ve verdiğiniz kremi sık kullanıyorum dedim..
krem sorn olmaz kullanabilirsin dedi..
çıktık dr den ben yine işe döndüm...
hepinize çok tşkler...

cnm çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum..
dualarımız seninle bize mutlaka haber ver cnm...

kızlar facedekihaziran anneciklerinde bende varım..
kimler eklendi...

Cok gecmis olsun. Insallah kardiyolojiden iyi haberler alirsin

ocak 2012 annelerini kolaçan ettim yazık hepsi de kayınvalidelerden şikayetçi
bebek ağlayınca hemen ellerinden alıyorlarmış
hep uyutuyosun bebeği getir de sevelim falan diyolarmış

Simdi bende göz attim. Endilendim hemde sinir oldum
Gerci benim kaynanam iyi

Bu arada selamlar..Umarim herkes iyidir.

ideal çalışana bak seennn
patron olsam kesin seni işe alırdım.. doktor kontrolüne gidiyor bebişini görüyor ve o şapşallıkla geri işe geliyor
ve işin en garip tarafı bütün bunlar cumartesi oluyor

bebişto iyiyse gerisi teferruat
inşallah krem de iyi gelir kalça sorunun da kalmaz

cnm patronlar yok satışa bakan biride şehir dışına çıktı bugün..
hastaneye giderken bile söylediğim de burun kıvırdılar..
artık zamanın daha çabuk geçmesini istiyorum..
tahammülüm yok artık bu dengesiz insanlara...
haftaya rapor almayı düşündüm ama yeni bayan gelecek
sözde benim yerime bakacak onun için haftaya da burdayım
1 hafta da işi öğrenirse bi kaç rapor alırım diye düşünüyorum da
bu defa da tlfonla rahatsız ederler her dakika ararlar
geldiğim de de bir sürü işi benim yapmam için biriktirmiş olurlar..
bunları düşündükçe çok daha stres oluyorum....
yeni evliyken utanmayıp pazar günü bile çağırdıkları oldu...
eşim de benimle geldi diye sonra çağırmadılar..
düşün artık..
eşimde sağolsun c.tesi evde bari pazar işini hallet dedim..
aradım arkadaşının yanında oturuyo...
tmm dedim kapadım inş akşama ne yicez diye sorar da...
bu sinirimi ondan çıkarır rahatlarım...

kızlar slm nasılsınız biz bugün anneannemize gittik kahvaltıya sonra izmirde hava o kadar güzel ki çıktık yürüyüş yaptık rengarenk yünler aldık anneannemiz oğluşuma yelekler örcek şimdide eve geldik kocişi babamızı bekliyoruz hemen aldım pcyi elime bağımlılık yaptınız valla anneme bile hep sizi anlatıyorum

sarıbeybicanım sanada geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda ağrıların hafifler hatta geçer bebişde iyiymiş maşallah kuzucuğa gözünüz aydın

ocak 2012 annelerini kolaçan ettim yazık hepsi de kayınvalidelerden şikayetçi
bebek ağlayınca hemen ellerinden alıyorlarmış
hep uyutuyosun bebeği getir de sevelim falan diyolarmış

canım zaten en çok korktuğum durum bu ya annemle kaynanam karşıkarşıya gelcek bebeği paylaşamıcaklar bide benim kaynana öyle bi çoçuk sever ki... görümcem yeni doğum yaptı 1 haftalık bebeği hoplatıyo zıplatıyo tek kolundan tutup sallıyo ısırıyo ben o bebeğe bile dayanamadım tepki verdim şimdi inadına sizin bebeğide öyle sevcem diyo Allahım yaa... aslında bizi bebşimizle başbaşa bıraksalar annem her ne kadar sen bakamazsın desede ben kendime güveniyorum

tebrik ederim arkadaşım seni ya ben diyetisyenin verdiği listeye uyuyorum çok zor olsada ama hvalardan yürüyüşe çıkamadım hiç bende haftayı almadan kapattım ama daha ne kadar kaçamak yapmadan dayanırım bilemiyoruuuuummm:18::18:

canım geçenhafta benimde öyleydi acıbadem sütü var eczanelerde satılıyor oldukça yağlı ondn sürdüm çok rahatlatdı

canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

kızlar yeni doğan hemşiresi bi arkadaşım yeni doğum yaptı yani 2 ay oldu ziyaretine gittim kızın annesi haynanası yanında birde halaydı teyzeydi ev o kadar kalabalıkmış ki bebiş kucağa alışmış şimdi yanlız kalmışlar ama bebek sürekli kucak istiyor ve konuşmaya alıştırmışlar bebekle sürekli konuşcaksın sustuğun an çığlığı basıyor onunla kaonuşmaya başla hemen gülmeye başlıyor yazık artık papağan gb sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorlardı
birde arkadaşım şunu tavsiye etti gece daha uzun uyumasını istiyorsan şişelere sıcak su koyup beşiğin içine koyuyormuş bebek daha uzun süre uyuyormuş mutlaka dene dedi bilginize...

valla ben baştan rengimi belli etmeyi planlıyorum
sonuçta herkes evlerine çekilecek 2 bebekle ben kalacağım (inşallahhhh)
kendi rahatım ve bebeklerin rahatı için birileri kırılacaksa kırılacak:26:

yazması kolay bakalım yapabilecek miyim??
Allah hayırla sağlıkla göstersin o günleri

kızlar merhabaaaa....

dün akşam kociş geldi ben de acil çıkış yaptımm topic ten

sarıbeybi bebişine maşaallah, sana da geçmiş olsun cnmm, ağrıların geçer bir an önce inşş..

ay alıntı yaptım ama bişi yazmamışım
ben de istiyorum bu filme gitmeyi ama öle çok büyük bi beklentim olmadan gideyim bari

Son düzenleme:
sabırla beklediğim bebeğimi nihayet rabbim izin verirse haziran başlarında kucağıma alacam. ben de sizler gibi kısmet olursa haziran annesiyim ve çooooookkkkk heyecanlıyım ilk aylar bitmek bilmiyordu ama şimdi şirinemle 24. haftaya girdik yolu yarıladık bile normal doğum istiyorum ilk gebelik olunca ne yapacağımı bilmiyorum. beni bu konuda tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse mutlu olurum.

kızlar benim karnımda yanma hissi oluyo.aynı güneş yanığı gibi.bi kırmızlık var karnımda.bi de ellerim avuç içi kırmızılaştı sarımsı bi kırmızı ellerimi kapattığımda beyazlaşıyo ödem mi acaba?

hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ..

karnını bilemicem ama ellerinde ki şişlik olabilir

selam kızlar nasılsınız bugün evi toparladım geldim alışveriş yapılacak yarın işyerinden arkadaşlar eşleriyle kahvaltıya gelecekler.çok yoruldum bu arada dün bebeğim hiç hareket etmedi bugünde çok hissetmedim gerçi sürekli dolandım etsede anlamazdım ki.sizde hep kontrol ediyormusunuz normalde ben hareketlerine bakmazdım ama dün tık yoktu ya moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…