- 13 Şubat 2009
- 4.001
- 14
- 683
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.701
canım geçmiş olsun inşallah drdan ii haber gelir
ne ağlak bi topik oldu yauuu bu
ev dağınık diye de ağlanır mı
ben o zaman 40 gün yas tutayım
kalça kemiği bu yaşta bi kadının eğilmez canım
hele hele o kadar kalsiyum falan alıyorsun
soğuk alıyor olabilirsin ofisteki konumunu veya yatağın konumunu düşün
geçmiş olsun canım. umarım geçici bişeydir. biran önce atlatırsın. doktordan sonra bizi de haberdar et merak ederiz.
arkadaşlar merhaba. dün başıma çok kötü şeyler geldi diye yazıp çıkmıştım kısaca anlatayım dualarınıza çok ihtiyacım var. 14 şubatta rutin kontrolüme gittiğimde çarpıntı şikayetim olduğunu söyledim doktoruma beni kardiyolojiye yönlendirdi. çok ciddi şeyler söylendi durumum iyi değil ve hamileliğim çok riskli nolur dua edin
arkadaşlar merhaba. dün başıma çok kötü şeyler geldi diye yazıp çıkmıştım kısaca anlatayım dualarınıza çok ihtiyacım var. 14 şubatta rutin kontrolüme gittiğimde çarpıntı şikayetim olduğunu söyledim doktoruma beni kardiyolojiye yönlendirdi. çok ciddi şeyler söylendi durumum iyi değil ve hamileliğim çok riskli nolur dua edin
ocak 2012 annelerini kolaçan ettim yazık hepsi de kayınvalidelerden şikayetçi
bebek ağlayınca hemen ellerinden alıyorlarmış
hep uyutuyosun bebeği getir de sevelim falan diyolarmış
mrb kızlar biraz önce döndüm dr dan..
kızımı uzun uzun seyrettik. dr göre 23. haftadayız..
kalça kemiği ağrısını söyledim.
magnezyumdan olabilir dedi kullanıyorum zaten dedim...
o zaman bi krem yazıcam onu kullan
1 hafta için de yine geçmezse
mutlaka fizik tedavi uzmanıyla görüş dedi..
hamilelikle ilgili bişey değil bu dedi..
sinirsel de olabilir dedi..
bi de sağa ya da sola yatınca
bebeğim sıkışıyo heralde tekme atıyo dedim..
karnına bastırsan bile onu sıkıştıramazsın
o suyun için de olduğundan sıkışmaz dedi...
bebişim babasına el salladı
enfeksiyonumu sordum ve verdiğiniz kremi sık kullanıyorum dedim..
krem sorn olmaz kullanabilirsin dedi..
çıktık dr den ben yine işe döndüm...
hepinize çok tşkler...
ideal çalışana bak seennn
patron olsam kesin seni işe alırdım.. doktor kontrolüne gidiyor bebişini görüyor ve o şapşallıkla geri işe geliyor
ve işin en garip tarafı bütün bunlar cumartesi oluyor
bebişto iyiyse gerisi teferruat
inşallah krem de iyi gelir kalça sorunun da kalmaz
ocak 2012 annelerini kolaçan ettim yazık hepsi de kayınvalidelerden şikayetçi
bebek ağlayınca hemen ellerinden alıyorlarmış
hep uyutuyosun bebeği getir de sevelim falan diyolarmış
herkese merhaba. ben kahvaltımı yaptım, bizaz ortalığı toparladım. çamaşır falan attım makinaya. bizazdan da yürüyüşe çıkmayı planlıyorum. bu hafta her gün yürüdüm bi saat. sabah tartıldım hiç kilo almamışım son bir hafta.
sizler nasılsınız?
herkese günaydınnnn, gerçi öğlen olmus ama :))))
Kızlar son 1 haftadır göğüs ucum inanılmaz acıyor. sanki böle bıçakla kesilmiş gibi napıcam ya yaşayan var mı bu durumu yada bi önerisi olann(
kızlar yeni doğan hemşiresi bi arkadaşım yeni doğum yaptı yani 2 ay oldu ziyaretine gittim kızın annesi haynanası yanında birde halaydı teyzeydi ev o kadar kalabalıkmış ki bebiş kucağa alışmış şimdi yanlız kalmışlar ama bebek sürekli kucak istiyor ve konuşmaya alıştırmışlar bebekle sürekli konuşcaksın sustuğun an çığlığı basıyor onunla kaonuşmaya başla hemen gülmeye başlıyor yazık artık papağan gb sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorlardı
birde arkadaşım şunu tavsiye etti gece daha uzun uyumasını istiyorsan şişelere sıcak su koyup beşiğin içine koyuyormuş bebek daha uzun süre uyuyormuş mutlaka dene dedi bilginize...
dün çok merak ettiğimiz fetih 1453 e gittik..hayal kırıklığıyla geri döndük
çok şey bekledik demek :44:
bence çok çok önemli olan gemilerin karadan yürütülmesi çok basit bir fikirmiş de yapılmış gibi aksettirilmiş
halbuki fatihin bu fikri ortaya atışı, tepkiler, olmaz canımlar falan olsaydı biraz işlenseydi daha bir memnun olurdum
ulubatlı hasan çok önde tutulmuş, fatihte de bişey eksik kalmış.. sanırım burun
salondan çıkarken ortada dönen bir geyik vardı
"bunu çok beğendik fetih 1454'ü sabırsızlıkla bekliyoruz"
Eki Görüntüle 349639 kızlar bişi gördüm ve çok komiğime gitti...
ay insanlar neler neler bulup yapacak daha Eki Görüntüle 349639
bebek bezi pastasıymış.
fotosunu ekleyememiş olabilirim işte linki de burdaYENİ ANNELERE EN ANLAMLI HEDİYE ' KAÇIRMA 74LÜ 4 KATLI PASTA - Bebek Bezi Pastası ve Hediyelik Bebek Ürünleri sahibinden.com'da - 69239891
sabırla beklediğim bebeğimi nihayet rabbim izin verirse haziran başlarında kucağıma alacam. ben de sizler gibi kısmet olursa haziran annesiyim ve çooooookkkkk heyecanlıyım ilk aylar bitmek bilmiyordu ama şimdi şirinemle 24. haftaya girdik yolu yarıladık bilenormal doğum istiyorum ilk gebelik olunca ne yapacağımı bilmiyorum. beni bu konuda tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse mutlu olurum.
kızlar benim karnımda yanma hissi oluyo.aynı güneş yanığı gibi.bi kırmızlık var karnımda.bi de ellerim avuç içi kırmızılaştı sarımsı bi kırmızı ellerimi kapattığımda beyazlaşıyo ödem mi acaba?
karnını bilemicem ama ellerinde ki şişlik olabilir
şişlik dediğin ödem mi yapmıştır yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?