2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben de bazen yapıyorum cnm.
böyle içimden kötü bişey git onu da sinir et diyo, ben de o sesi dinliyorumm

evet bende dinliyorm o sesi ama sonra çok üzülüyorum yazık kocama die bi öyleyim bi böyle kafayı yicem doğursakta kurtulsak

kızlar iyi akşamlar muhebbetiniz bol olsun kocalaraı çekiştirmişsiniz benimki çoookkktan uyudu kimbilir kaçıncı rüyada

buarada acayip içim yanıyor benim yaa bu oğlanın saçımı çıktı acaba öyle derler ya büyükler hep yasak şeyleri istiyor canım bi su içebiliyorum ama banamısın demiyor yine yanıyoorr:44::44:

eskişehirden kimse yokmu hangi doktoralara gidiyorsunuz doktor tavsiyesi istiyorum birde sezaryan ücretlerini hadi hemşolar bilgi lütfen bu ikinci yazışım

uykum geldi akşamdan beri oyalanıyorum ev çok rezil durumda hiç temizleyesim yok kocam nöbette arın gelip söylenecek. Ama hiç yapacak halim yok kimsemde yok neyse ben yatıyorum yarın erken kalkayım bari

valla olemi bilmiyorum ama eyer buyuklerin sozu dogruysa benim kiz rapunzelin 2012 versiyonu olarak cikicak gibime geliyo benim midem 4 aydir yaniyo cayir cayir

tühhhh ağlama seansını ben sizden habersiz yaşamışım keşke sizinle ağlasaydım
ama şuan iyiyim ya evin dekorunu değiştrdim eşyalara şekil verdim ama ev o kadar dağıldı ki mutfak alt üst ve yerleşecek o kadar şey var kiiiiiiiiiiiiii ağlamak için başka bir neden daha

mrb arkadaşlar nasılsınız?
benim kalça tutukluğum hiç geçmedi...
dün gece ağlaya ağlaya sabahladım..
sabah erken dr randevu aldım ama öğlen 12 ye verdi randevuyu..
ağrı artık sağ bacağımdan topuğuma kadar iniyo...
bi kaç arkadaş kalça kemiğin eğilmiş dediler..
inş öyle bişi olmaz...
ayrıca enfeksiyonum da inatla devam ediyo...
offfff neden ben bu kadar sorunlu bir hamilelik yaşıyorum acaba

canım allah başka dert vermesin evin dağınık die ağla aman başka bişeyden ağlamada keşke bende ev dağınık diye ağlasam

canım geçmiş olsun inşallah drdan ii haber gelir

canım allah başka dert vermesin evin dağınık die ağla aman başka bişeyden ağlamada keşke bende ev dağınık diye ağlasam

ne ağlak bi topik oldu yauuu bu
ev dağınık diye de ağlanır mı
ben o zaman 40 gün yas tutayım

kalça kemiği bu yaşta bi kadının eğilmez canım
hele hele o kadar kalsiyum falan alıyorsun

soğuk alıyor olabilirsin ofisteki konumunu veya yatağın konumunu düşün

dün çok merak ettiğimiz fetih 1453 e gittik..hayal kırıklığıyla geri döndük
çok şey bekledik demek :44:
bence çok çok önemli olan gemilerin karadan yürütülmesi çok basit bir fikirmiş de yapılmış gibi aksettirilmiş
halbuki fatihin bu fikri ortaya atışı, tepkiler, olmaz canımlar falan olsaydı biraz işlenseydi daha bir memnun olurdum

ulubatlı hasan çok önde tutulmuş, fatihte de bişey eksik kalmış.. sanırım burun

salondan çıkarken ortada dönen bir geyik vardı
"bunu çok beğendik fetih 1454'ü sabırsızlıkla bekliyoruz"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…