2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

aaa kızlar niye ağlıyosunuz?topluca ağlama seansı yapcaz galiba burda.bende son günlerde ota çöpe ağlıyorum zaten :S ağlayıp da üzmeyin bakiim bebişlerinizi. :)

kızlar bebişşlerinizi düşün ya ağlamayın ya ii şeyler düşünüp mutlu olun ya bakın bebeklerimiz olcak inş. bide şöle düşünün bu sevinci yaşamayan ne mutlu bizler yaşıyoz allah tüm anne adyalrına bu duyguyu yaşaatrsın aminn

benim kocem de yok yanım da yaaa bak ağlıyacağım şimdi...
dün akşam 20:00 de yolcu ettim işe sonra sabah çıkınca babasının evine gitti amcasını hastaneye götürecekti...hastaneden sonra da orada yattı akşam da çıkı tekrar işe...
yarın sabah işten çıkıp evimize gelir,ben de annemlerdeyim...ne ara göreyim sevgilimi....
ayyy özledim ayol

Son düzenleme:

zaten tepik atmaya başladı. sabahtan beri sakindi. o da kızdı annesine

yaaa ağlamayın. herkese bulaştı bu ağlama isteği. valla benimki de yeni geldi. bi haftadır yoktu. daha iki laf etmeden uyudu.

benim kaynanada aynisini yapti kocasiyla oglunu basima birakip kizinin yanina gitti bir hafta sesimi cikarmadim sabrettim bugun gelir yarin gelir diye ay bide duydumki daha 15 gun gelmicekmis ama ben kiriz gecirdim resmen sinirden bende onlari birakti arti olarak ekstradan kocamida biraktim annemlere gittim sora duydum ben gittikten 3gun sora kaynana damlamis eve ooohh bende bir hafta kaldim annemde daha yeni geldim sefam olsun

iyi yapmışsın valla. hamile hamile bi de onlarla mı uğraşcan.

ayyy napsak bu kocaları...

minesualp sen kocayı uyandır bi güzel sonra sinir et, uyuyamasın bi daha
utopya sen de git çalıştığı odaya, orda rahatsız et sinir olsun çalışamasın
ben de gelince sinir ediyim

ama kocası uzakta olanlar bişi yapmasın yaaa,üzmesinler kocişleri de kendilerini de

kızlar ben çıkıyorum. belim ağrıdı. bi de çok uykusuzum dün gece hiç uyumadım. hepinize iyi akşamlar. yarın giremeyebilirim haftasonu kendinize ve bebişlerinize dikkat edin.

aman valla hiç önemli değil
biz oğlumla mutluyuz böyle
dizi izliyoz kk da takılıyoz
yazık garibim buraya gelince de kös kös oturuyor ben yine burdayım

kıyamam valla. gece yoladan geldi hiç uyumamış. uyusun zavallım. iki gün evde zaten yarın acısını çıkartırım. tüm haftasonu benimle ilgilenecek kaçarı yok.

niye ağlıyosunuz ki kızlar. ağlamayın ya. zaten duygusalım ben de bugün. ben de başlarım bakın.
tutamıyorum kendimi..
slm aniişler ii akşamlr ne bu böle ağlama günü mü bugun ağlıyosunuz noldu ya önemli bişey yok demi kızlr
önemli bişey yok sadece 2ay kocamdan ayrı kalacam o kaadar
koca diye ağlıyoruz
ay utandım çokk

şimdi güldürdün benideğişik duygular içiresindeyim:44:

bazen üzüyorum valla napim başka kimi üzim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…