- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.741
bırakman daha bile iyi olmuş o zaman
benim doktor bişeyi ne kadar doğal yoldan alırsan o kadar bebeğe faydalı olur diyor hep
ceviz kesinlikle ye günde 3 tam ceviz.. yanında belki badem belki fıstık ama ceviz mutlaka
evet ya
bırakınca ister istemez farklı besin almaya çalışıyor insan
eleviti içerken ona güveniyordum
günde 1 elma, 1 kivi en fazla yiyordum
hiç yemediğim gün bile oluyordu
cevizi hamileliğimin başından beri yiyorum zaten canım 2-3 tane
badem ve fındık da yiyorum arada ama onları her zaman yemiyorum
dikkat etmeye çalışıyorum işte
haftada 1-2 kez balık
1 kez et falan
Gecmis olsun canim. Carpinti, nefes darligi hepimizde var aslinda.
Bir tahlil mahlil yapsinlar da ona gore endiselen. Bazen doktorlar cok sacmaliyor.
Ben bademcik ameliyati olmustum, cok pahali bir hastanede. Bir gece hastanede kaldim, ertesi gun butun broslarim falan dolmustu ve oksurmeye baslamistim. KBB doktorum, gogus hastaliklari uzmani gorsun dedi. Adam geldi, rontgen cekti falan, beni de korkuttular. Sonra hicbir sey cikmadi.
Birsey cikmayacagini bence biliyorlardi, para koparmak icin gereksiz tahlil rontgen fln yaptilar.
Korkma canim, bence birsey cikmayacak. Belki bir diyet falan verirler en fazla, dert etme.
hepiniz sağolun arkadaşlar ama kardiyolojik muayenemi de oldum kalpten akciğere giden damarlarda büzüşme çıktı ve çok nadir görülen bir hastalıkmış. hamilelikten önce bilinseydi asla hamile kalmam önerilmeyecekmiş ama buraya kadar sıkıntı yaratmadığı için 30-32 haftaya kadar doktor kontrolünde giderse alacaklar bebeğiçok üzgünüm günlerdir gözümde yaş kalmadı... bana hepiniz dua edin bu durumda ben bir haziran annesi değilim artık ama burayı hep takip edip iyi haberlerinizi alcam inş. sağ salim 2 aycık geçirebilirsem bebeğim olcak aksini düşünmek bile istemiyorum. çarpıntı nefes darlığı gibi şikayetlerinizi sakın geçiştirmeyin benden size tavsiye....
görüntü olarak bende de bişey yok aslında
ama 7 kilo aldım
bence de yaa
şimdi hapı bırakınca daha çok dikkat ediyorum
4 farklı meyveden yarımşar bazılarından birer tane yiyorum
her akşam salata yapıyoruz zaten
sanırım yeteri kadar alıyorumdur
arkadaşlar merhaba. dün başıma çok kötü şeyler geldi diye yazıp çıkmıştım kısaca anlatayım dualarınıza çok ihtiyacım var. 14 şubatta rutin kontrolüme gittiğimde çarpıntı şikayetim olduğunu söyledim doktoruma beni kardiyolojiye yönlendirdi. çok ciddi şeyler söylendi durumum iyi değil ve hamileliğim çok riskli nolur dua edin
selam kızlar nasılsınız bugün evi toparladım geldim alışveriş yapılacak yarın işyerinden arkadaşlar eşleriyle kahvaltıya gelecekler.çok yoruldum bu arada dün bebeğim hiç hareket etmedi bugünde çok hissetmedim gerçi sürekli dolandım etsede anlamazdım ki.sizde hep kontrol ediyormusunuz normalde ben hareketlerine bakmazdım ama dün tık yoktu ya moralim bozuldu
aynen ben de çocuk eğitimi diye kitap okuyordum,doğum bölümü rüyalarımı kaçırdı:18:siz bebeğinizi beklerken'i ben okuyordum doğum bölümüne geldim
doğum esnasında nereye kesik atıldığını gösteren çizimi görünce tamam dedim buraya kadar:18:
kaldırdım tozlu raflara o kitabı
elevit kullanıyordum
ama bıraktım 3 gündür
doktora kalsa doğuma kadar devam et dedi ama çok şişiriyor beni
kızlar ben bebek çantası aldım fakat realde nivea atta setide indirime girmiş şuan 36.90 tek tek alsam bu fiyatıda geçiyo sizce alsammı ya karar veremedimEki Görüntüle 349840
kızlar ben bebek çantası aldım fakat realde nivea atta setide indirime girmiş şuan 36.90 tek tek alsam bu fiyatıda geçiyo sizce alsammı ya karar veremedimEki Görüntüle 349840
bu arada ben de bebişime oyuncak bakıyorum hepsi çinde üretilio yaa,siz hangi marka oyuncak almayı düşünüyorsunuz bildiğiniz bir marka var mı??:44:
hangi ürün kullanacağımda kararsızım aslında ama bunu uygun görünce yorumlarada bakınca nivea bayada övülmüş bunumu alsam dedim.teşekkürler..eğer nivea nın ürünlerini kullanmak istiyorsan kaçırma,fiyatı uygun ama ben sebamedin ürünlerini kulllanmayı düşünüorum.
canım ben e bebekten almıştım niveanın atta çantasını ama ne kadrdı hatırlamıyorum
ben niveanın çantasından başka bebek çantası almıycam onun yerine büyük boy kol çantaları alcam 1-2 tane lacoste ta gördüm bi tane bayıldım onu alcam galba :)
bence al fiyatıda iyi içinde büssürü şeyde var daha nolsun :)
kız ne oyuncağı doğmamış bebeğe
dönence oyun halısı falan mı diyosun
aslında e bebekte 100tl lik çekimiz vardı.oyun halısı alalım diye gittim tiny love ı çok beğeniyordum,170 tl dedim olsun oyuncağı falan idare eder ama o da çin malı imiş yaa,görünce çok oldum.yani tabi normal her şey çin malı da fiyatı yüksek olunca çin malı olmasını beklemiyordum..işte ordan sonra aklıma takıldı hangi marka ii diye:))hem e bebekte kıyafet namına çok ii şeyler yok,hediye çekini biberonda oyuncakta kullanırım diye düşünüyodum..
hepiniz sağolun arkadaşlar ama kardiyolojik muayenemi de oldum kalpten akciğere giden damarlarda büzüşme çıktı ve çok nadir görülen bir hastalıkmış. hamilelikten önce bilinseydi asla hamile kalmam önerilmeyecekmiş ama buraya kadar sıkıntı yaratmadığı için 30-32 haftaya kadar doktor kontrolünde giderse alacaklar bebeğiçok üzgünüm günlerdir gözümde yaş kalmadı... bana hepiniz dua edin bu durumda ben bir haziran annesi değilim artık ama burayı hep takip edip iyi haberlerinizi alcam inş. sağ salim 2 aycık geçirebilirsem bebeğim olcak aksini düşünmek bile istemiyorum. çarpıntı nefes darlığı gibi şikayetlerinizi sakın geçiştirmeyin benden size tavsiye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?