2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

evet ya
bırakınca ister istemez farklı besin almaya çalışıyor insan
eleviti içerken ona güveniyordum
günde 1 elma, 1 kivi en fazla yiyordum
hiç yemediğim gün bile oluyordu
cevizi hamileliğimin başından beri yiyorum zaten canım 2-3 tane
badem ve fındık da yiyorum arada ama onları her zaman yemiyorum
dikkat etmeye çalışıyorum işte
haftada 1-2 kez balık
1 kez et falan

doktorumun verdiği beslenme listesinde haftanın 2 günü et, 2 günü tavuk, 2 günü de balık diyordu
zaten toplayınca 6 gün yapıyo..her gün de et yenmezki canım!!!
insanın canı arada bir limonlu pırasa falan ister

hepiniz sağolun arkadaşlar ama kardiyolojik muayenemi de oldum kalpten akciğere giden damarlarda büzüşme çıktı ve çok nadir görülen bir hastalıkmış. hamilelikten önce bilinseydi asla hamile kalmam önerilmeyecekmiş ama buraya kadar sıkıntı yaratmadığı için 30-32 haftaya kadar doktor kontrolünde giderse alacaklar bebeği çok üzgünüm günlerdir gözümde yaş kalmadı... bana hepiniz dua edin bu durumda ben bir haziran annesi değilim artık ama burayı hep takip edip iyi haberlerinizi alcam inş. sağ salim 2 aycık geçirebilirsem bebeğim olcak aksini düşünmek bile istemiyorum. çarpıntı nefes darlığı gibi şikayetlerinizi sakın geçiştirmeyin benden size tavsiye....

hepiniz sağolun arkadaşlar ama kardiyolojik muayenemi de oldum kalpten akciğere giden damarlarda büzüşme çıktı ve çok nadir görülen bir hastalıkmış. hamilelikten önce bilinseydi asla hamile kalmam önerilmeyecekmiş ama buraya kadar sıkıntı yaratmadığı için 30-32 haftaya kadar doktor kontrolünde giderse alacaklar bebeği çok üzgünüm günlerdir gözümde yaş kalmadı... bana hepiniz dua edin bu durumda ben bir haziran annesi değilim artık ama burayı hep takip edip iyi haberlerinizi alcam inş. sağ salim 2 aycık geçirebilirsem bebeğim olcak aksini düşünmek bile istemiyorum. çarpıntı nefes darlığı gibi şikayetlerinizi sakın geçiştirmeyin benden size tavsiye....

çok geçmiş olsun cnmm, üzüldüm senin adına gerçekten(

ama inş dr kontrolünde tmmlarsın 32 haftayı, bebğini de sağlıkla büyütürsün cnm.
çok dikkat et kendine ve bizi de bırakma ama...
hangimizin haziran annesi olacağı garanti ki zaten, moralini yüksek tutmaya çalış olur mu?

Canım çok çok büyük geçmiş olsun. Merak ettik seni elbet ama sebebini şimdi anladım. Hangimizin garanti ki haziran annesi olacağı. Artık üzülme zamanı değil, doktorlarına güvenme ve harfiyen uyma zamanı. Senden güzel haberler bekliyorum, dualarım seninle.

bende 6 kilo aldım.hamilelik öncesinde zayıf olduğum için şuan normal oldum yani kilo almam hoşuma gidiyor :) ben o beslenme takvimine hiç uymuyorum.hele tavuk,balık,et hamileliğimden beri toplasan 2 kez yemişimdir

Geçmiş olsun canım,allah yardımcın olsun..inş.allahın izniyle bebişini kucağına alacaksın,içini ferah tutmaya çalış.

aynen canım benim paşamda da iki gündür pek hareket yok.özellikle bugün çok yoruldum,hiç kıpırdamadı sanki ama az önce yemek yedim falan şimdi güm güm vuruyor
siz bebeğinizi beklerken'i ben okuyordum doğum bölümüne geldim
doğum esnasında nereye kesik atıldığını gösteren çizimi görünce tamam dedim buraya kadar:18:
kaldırdım tozlu raflara o kitabı
aynen ben de çocuk eğitimi diye kitap okuyordum,doğum bölümü rüyalarımı kaçırdı:18:

elevit kullanıyordum
ama bıraktım 3 gündür
doktora kalsa doğuma kadar devam et dedi ama çok şişiriyor beni

canım ben de kullanıyorum ama kilo falan aldırmadı,sabahları ferro sanol,akşamları elevit içiyorum.toplam 5 kilo aldım.

kızlar ben bebek çantası aldım fakat realde nivea atta setide indirime girmiş şuan 36.90 tek tek alsam bu fiyatıda geçiyo sizce alsammı ya karar veremedim

bu arada ben de bebişime oyuncak bakıyorum hepsi çinde üretilio yaa,siz hangi marka oyuncak almayı düşünüyorsunuz bildiğiniz bir marka var mı??:44:

kızlar ben bebek çantası aldım fakat realde nivea atta setide indirime girmiş şuan 36.90 tek tek alsam bu fiyatıda geçiyo sizce alsammı ya karar veremedimEki Görüntüle 349840

canım ben e bebekten almıştım niveanın atta çantasını ama ne kadrdı hatırlamıyorum
ben niveanın çantasından başka bebek çantası almıycam onun yerine büyük boy kol çantaları alcam 1-2 tane lacoste ta gördüm bi tane bayıldım onu alcam galba :)
bence al fiyatıda iyi içinde büssürü şeyde var daha nolsun :)

eğer nivea nın ürünlerini kullanmak istiyorsan kaçırma,fiyatı uygun ama ben sebamedin ürünlerini kulllanmayı düşünüorum.
hangi ürün kullanacağımda kararsızım aslında ama bunu uygun görünce yorumlarada bakınca nivea bayada övülmüş bunumu alsam dedim.teşekkürler..

bencede başka çantaya gerek yok.bende bunu alsam başka çanta almazdım büyük boy çantalarda çok fazla onlarda güzel olur sağol banada fikir verdiğin için

kız ne oyuncağı doğmamış bebeğe
dönence oyun halısı falan mı diyosun

aslında e bebekte 100tl lik çekimiz vardı.oyun halısı alalım diye gittim tiny love ı çok beğeniyordum,170 tl dedim olsun oyuncağı falan idare eder ama o da çin malı imiş yaa,görünce çok oldum.yani tabi normal her şey çin malı da fiyatı yüksek olunca çin malı olmasını beklemiyordum..işte ordan sonra aklıma takıldı hangi marka ii diye:))hem e bebekte kıyafet namına çok ii şeyler yok,hediye çekini biberonda oyuncakta kullanırım diye düşünüyodum..

canım benimde 200tl hediye çekim vardı bebek bezi biberon nivea bakım çantası falan aldım nasıl bitti anlamadım
ya ben bitane oyun halısı beğendim e-bebekte stokta kalmamış ama onu alcam kesin du bi linkini atıyım :)

Cok gecmis olsun, umarim kazasiz atlatirsin bu sureyi.
Aglayip kendini harap etme, moralini yuksek tut. Hersey daha kolay olcaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…