- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.761
Bright Starts Baby Oyun Halısı - e-bebek.com
canım bak bunu çok beğendim ben mağazaya gelince bi yakından inceliycem beğenirsem yakından da alcam :)
Bright Starts Comfort&Harmony Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com
mesela ana kucağına alternatif olabilir diye düşnmeye başladım,her şeyin en iyisini istemek kararszlık
kendi kendime yazıp duruyorum
kimse yok muuu :44:
oyun halısı almayın. 1 ay bile durmuyo sıkılıyo :))) ana kucağı vs boşverin, 0,13 kg oto koltukları her işi görüyo. kızım haziran 2011 doğumlu :)) hala tepesinde, şimdi de yemeklerini bunda yiyo.... selamün aleyküm...
oyun halısı almayın. 1 ay bile durmuyo sıkılıyo :))) ana kucağı vs boşverin, 0,13 kg oto koltukları her işi görüyo. kızım haziran 2011 doğumlu :)) hala tepesinde, şimdi de yemeklerini bunda yiyo.... selamün aleyküm...
Biz bugun kizimizin odasini siparis ettik, 31 martta getircekler.
Funnababy grandma uyku seti hediye ettiler. Geriye halisi, duvar kagidi ve aydinlatma kaldi oda icin.
Markafoniden halisini almak istiyorum, kayinvalide de disney halilarindan gostermek istiyormus bir yerde gormus.
Ben fazla yorulmadan istiyorum hersey olsun, kapi kapi dolasmak isime gelmiyor.
İvir zivir seyler kaldi geriye, kimsenin bize birsey almaya niyeti yok gordugum kadariyla, bebek dogunca dandik bir badi alip gelirler.
Neyse ya, kimseden birsey istemiyoruz milletin coluguna cocuguna ceyrekleri dizerken de biliyorduk bizim icin kimsenin elini cebine atmayacagini.
Ama herkeste fikir cok, onu oyle bunu boyle yap falan. İskembeden sallamak kolay.
teşekkür ederiz bizlerle paylaştığın için. peki her oto koltuğu ana kucağı işlevini görüyomu ki.
hepiniz sağolun arkadaşlar ama kardiyolojik muayenemi de oldum kalpten akciğere giden damarlarda büzüşme çıktı ve çok nadir görülen bir hastalıkmış. hamilelikten önce bilinseydi asla hamile kalmam önerilmeyecekmiş ama buraya kadar sıkıntı yaratmadığı için 30-32 haftaya kadar doktor kontrolünde giderse alacaklar bebeğiçok üzgünüm günlerdir gözümde yaş kalmadı... bana hepiniz dua edin bu durumda ben bir haziran annesi değilim artık ama burayı hep takip edip iyi haberlerinizi alcam inş. sağ salim 2 aycık geçirebilirsem bebeğim olcak aksini düşünmek bile istemiyorum. çarpıntı nefes darlığı gibi şikayetlerinizi sakın geçiştirmeyin benden size tavsiye....
:)) aynen canım bende kimseden birşey beklemiyorum herşeyi şimdiden temin etmeye çalışıyorum. bi arkadaşım söylemişti erken deme yapabildiğini yap diye. o sonraya bırakmış şimdi bebişleri var iki aylık hala çoğu şeyi yok. ayrıca hayırlı olsun bebişinin odası tatlım. hem daha zevkli kendin kendi zevkine göre yap herşeyini ohhh mis gibi:)
benimki pusete monte edilenlerden değil, genelde evde kullandım zaten. her odada yanımdaydı, kahvaltımı yaparken, temizlik yaparken, hep yanımdaydı kuzum... bağımlıydık koltukla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?