2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Utopyacim bebeginizi beklerken sizi neler bekler bende var, ay ay annedeki degisimleri ve olasi problemleri, sık sorulan sorulari yanitlamaya calismislar.
Ben ilk zamanlar cok bakiyordum ama simdi ayda bir bakiyorum.

Mahallenin en uslu bebegini okumaya basladim. Aglayan bebegi nasil susturursun onu anlatiyor. Ben biraz kitaptaki onerileri kayinvalideye anlattim bugun, hemen burun kivirdi. Gece boyunca uyumak kitabini da bitirmistim, ordaki onerilerden de bahsettim, hic sallamadi uzman prof falan.
Sanirim ogrendiklerimizi uygularken mucadeleyi annelere karsi vercez bebekten once. Bizim insanimiz doktor tavsiyesine kulak asmaz, adamlar bu isin kitabini yazsa da umrumuzda olmaz.

Biz bugun kizimizin odasini siparis ettik, 31 martta getircekler.
Funnababy grandma uyku seti hediye ettiler. Geriye halisi, duvar kagidi ve aydinlatma kaldi oda icin.
Markafoniden halisini almak istiyorum, kayinvalide de disney halilarindan gostermek istiyormus bir yerde gormus.
Ben fazla yorulmadan istiyorum hersey olsun, kapi kapi dolasmak isime gelmiyor.

İvir zivir seyler kaldi geriye, kimsenin bize birsey almaya niyeti yok gordugum kadariyla, bebek dogunca dandik bir badi alip gelirler.
Neyse ya, kimseden birsey istemiyoruz milletin coluguna cocuguna ceyrekleri dizerken de biliyorduk bizim icin kimsenin elini cebine atmayacagini.
Ama herkeste fikir cok, onu oyle bunu boyle yap falan. İskembeden sallamak kolay.

oyun halısı almayın. 1 ay bile durmuyo sıkılıyo :))) ana kucağı vs boşverin, 0,13 kg oto koltukları her işi görüyo. kızım haziran 2011 doğumlu :)) hala tepesinde, şimdi de yemeklerini bunda yiyo.... selamün aleyküm...

teşekkür ederiz bizlerle paylaştığın için. peki her oto koltuğu ana kucağı işlevini görüyomu ki.

Concord oto koltugu aldik biz de, ama bir yasina kadar kullanilir dediler. Sonra buyugunden alcakmisiz. Hatta bunu bebek arabasina da takabiliyoruz. Evde ana kucagi olarak da kullanabiliyormusuz.
Su an hepsi kolilerde, daha acmadik. İnsallah ise yararlar, cok para doktuk kendilerine

:)) aynen canım bende kimseden birşey beklemiyorum herşeyi şimdiden temin etmeye çalışıyorum. bi arkadaşım söylemişti erken deme yapabildiğini yap diye. o sonraya bırakmış şimdi bebişleri var iki aylık hala çoğu şeyi yok. ayrıca hayırlı olsun bebişinin odası tatlım. hem daha zevkli kendin kendi zevkine göre yap herşeyini ohhh mis gibi:)

teşekkür ederiz bizlerle paylaştığın için. peki her oto koltuğu ana kucağı işlevini görüyomu ki.

En Ucuz Moovy Travel Anakucağı/Oto Koltuğu Grup 0+ (0-13 kg) Fiyatları bak mesela benimki bundan, sallanabilme özelliği mevcut ayrıca... bu tarz koltuklar bi çok işlevi görüyo... yemek yedirirken sağa sola atılıyo mesela, buna yatırıp kemerini bağlıyorum, bi zaman gaz sancıları bu koltukta hafifledi mesela, ilginçtir ama...

sağ ol canım da şeyi anlamadım oto koltuğu yani ana kucağı-oto koltuğu olanlardan değil mi??değilse eve mi getirilebiliyor??:44::44:

canım benim çok geçmiş olsun dualarımız seninle. inş. sanada bebişii de bişecik olmıycak. içini ferah tut ağlama artık bak bebişin hissediyor. yazık değilmi ona. gelişmelerden haberdar et bizi canım.

Biz de oyle kendi kafamiza gore aliyoruz, en azindan kimsenin nazini kaprisini cekmiyoruz.
Valla bugun migrosta dalin bebe sivi deterjan gordum, indirimli diye onu bile aldim. Henuz giysisi yok ama olunca yikarim yani

benimki pusete monte edilenlerden değil, genelde evde kullandım zaten. her odada yanımdaydı, kahvaltımı yaparken, temizlik yaparken, hep yanımdaydı kuzum... bağımlıydık koltukla :)

benimki pusete monte edilenlerden değil, genelde evde kullandım zaten. her odada yanımdaydı, kahvaltımı yaparken, temizlik yaparken, hep yanımdaydı kuzum... bağımlıydık koltukla :)

maşşallah bebişne,inş. bizimkiler aldıklarımızı hayırlısı ile güle oyna kullanırlar:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…