2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

allah kimseye muhtaç etmesin kızlar çok şükür iyi yada kötü herşeyini alıyoruz bebeklerimizin,
kimseden destek görmesekte :)

allah kimseye muhtaç etmesin kızlar çok şükür iyi yada kötü herşeyini alıyoruz bebeklerimizin,
kimseden destek görmesekte :)

öyle canım,Allah kimseye muhtaç etmesin,hayırlısıyla doğum yapalım bebişlerimizi kucağımza alalım..arada aklıma gelmiyor değil doğumda bana bir şey olursa ya da bebeğime ne yaparım diye saçmasapan şeyler....hayırlısı ile zaman çabuk geçsin doğsun bebişlerimiz:)gezdirelim,koklayalım,ısıralım

seneye bu zamanlar, çorba, yoğurt, kahvaltı, muhallebi.... vs için vakit harcıyo olursunuz inş... Allah a emanet bebişlerimiz...

geçmiş olsun canım
içini ferah tut allahın izniyle bebeğini kucağına alacaksın

geçmişi karıştırdım da
ben çok aceleciyim ya
bir de herşeyi istiyorum alıyorum
oyun halısı da ev tipi ana kucağı da oto koltuğu da aldık
artık birinden birinde dursun inşallah
bugün yine dayanamadım oğluma iki tişört bi sweat bir gömlek aldım
gömlek çok güzeeellll

güle güle kullansın,güle güle giysin bebişininsan dayanamıyo.bir de ben de şöyle bir şey var.beğeniyorum bir tişört ya daha güzelini görürsem diye düşünüp büyük beden alıyorumçok bişey almadım ama aldıklarımın çoğu 6 aydan sonra giyeceği şekilde

valla ben de aynı şeyi düşünüyorum bazen
daha güzelini görürsem diye
sonra da daha güzelini görürsem onu da alırım diyorum
benim aldıklarım ilk 6 aylık hep
hemen giydirmek istiyorum süper tatlılar yaa
bekleyemem o kadar
şimdi eve geldim içimde kaldı ya pantolon beğenmiştim niye almadım diye
bir de eşofman altı beğenmiştim
yarın gidip almam lazım yoksa çatlarım

aslında o da doğru bir çıtçıtlı badi aldım,mavi yeşil sarı çizgili çok hoşuma gitti.9 -12 aylık aldımama her baktığımda diyorum bu oğluma çok yakışacak ama dedğin doğru yakışması için çoooooook bekleyeceğim..allahtan 3 4 şey aldım ben,artık bundan sonra 0-3 3-6 alırım

bence de bundan sonra erken döneme yatırım yap
6 aydan sonrasını da artık bebişimizle gezerek alırız inşallah
ben aldıklarımın listesini yaptım da eksiğim kalmadı sanırım

YENİDOĞAN
- 5 KISA KOL ZIBIN
- 2 UZUN KOL ZIBIN
- 3 PATİKSİZ ALT
- HASTANE ÇIKIŞI (1 TULUM, 2 KISA KOL ZIBIN, 1 PATİKLİ ALT, 1 UZUN KOL ÜST, 1 BATTANİYE, 1 ÖNLÜK, 1 ŞAPKA, 1 ELDİVEN, 1 PATİK)

0-3 AY
- 3 ALT-ÜST PİJAMA TAKIMI ( 2 PATİKLİ, 1 PATİKSİZ)
- 3 TEK ALT (PATİKLİ)
- 6 ÜST SWEAT
- 1 KAPŞONLU ÜST
- 2 ALT EŞOFMAN
- 1 UZUN KOL ZIBIN ÜST SWEAT
- 1 UZUN KOL PENYE HIRKA
- 2 KAPŞONLU KALIN FERMUARLI ÜST
- 7 UZUN KOLLU ZIBIN
- 8 KISA KOLLU ZIBIN
- 2 PATİK
- 6 ELDİVEN
- 6 ÇORAP
- 2 TİŞÖRT

3-6 AY
- 1 ALT-ÜST EŞOFMAN TAKIMI
- 1 ASTRONOT MONT
- 1 KAPŞONLU SWEAT ÜST
- 1 EŞOFMAN ALT
- 1 PATİKSİZ 3 PATİKLİ ALT
- 2 PİJAMA ÜSTÜ
- 3 TULUM
- 1 KADİFE PANTOLON
- 1 KOT PANTOLON
- 1 PANTOLON
- 2 PİJAMA ALT (PATİKSİZ)
- 3 ÜST SWEAT
- 3 İNCE TRİKO KAZAK
- 2 ÜST UZUN KOL ZIBIN SWEAT
- 2 KADİFE PİJAMA TAKIMI
- 12 KISA KOLLU ZIBIN
- 12 ÇORAP

Son düzenleme:

maşallah canım sana ne kadar çok şey almışsıngüle güle kullansın bebişin..listeme bakıp eklemem gereken varsa ekleyeyim.bu arada kot pantolonunu da yeri onun:)

Son düzenleme:
maşallah canım sana ne kadar çok şey almışsıngüle güle kullansın bebişin..listeme bakıp eklemem gereken varsa ekleyeyim.

BEN ÇOK HIZLIYIM YA
evet çok aldım gerçekten
indirimli ürümleri görünce gözüm dönüyor, ucuz bulunca alıyorum, bir de çok beğenince
gerçi bir kısmı yeğenimden kalma (mesela astronot mont, mont 9 aylık alıcam ben)

Saat sabahin 5i. Biz uyanali bir saatten fazla oluyor.
Napsam bilmiyorum, o kadar uyanigim ki:-(
Gozumu actim duvar kagidi sayikliyordum, ne kadar takintili bir insanim. Biktim kendimden!!!

iyi pazarlar kızlar.bana bu primanın hediye paketi geldi daha doğrusu gelmedi gidip kargo şubeden aldık kargo parası verdik bi de üstüne içinden hiçbir işe yaramayacak tek bez tek kullanımlık şampuan bi cd ve kitapçık çıktı.çok tepkiliyim primaya çok :) diğer arkadaşlara ne güzel şeyler gelmişti

tupperwavein kabı gelmedi mi?
bize de onlar geldi bir de üstüne tupperin kabı
ben onu emzik kutusu olarak kullanıcam mesela
ilk gönderilenlerde zıbın pijama takımı vs vardı
ama bende de yoktu onlar

tupperwavein kabı gelmedi mi?
bize de onlar geldi bir de üstüne tupperin kabı
ben onu emzik kutusu olarak kullanıcam mesela
ilk gönderilenlerde zıbın pijama takımı vs vardı
ama bende de yoktu onlar

heh bide o var işte.o kadar hemde ben taa kasım ayında başvuruda bulunmuştum.benim öyle şeylerden yana şansım yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…