- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.801
heh bide o var işte.o kadar hemde ben taa kasım ayında başvuruda bulunmuştum.benim öyle şeylerden yana şansım yoktur.
bence de bundan sonra erken döneme yatırım yap
6 aydan sonrasını da artık bebişimizle gezerek alırız inşallah
ben aldıklarımın listesini yaptım da eksiğim kalmadı sanırım
YENİDOĞAN
- 5 KISA KOL ZIBIN
- 2 UZUN KOL ZIBIN
- 3 PATİKSİZ ALT
- HASTANE ÇIKIŞI (1 TULUM, 2 KISA KOL ZIBIN, 1 PATİKLİ ALT, 1 UZUN KOL ÜST, 1 BATTANİYE, 1 ÖNLÜK, 1 ŞAPKA, 1 ELDİVEN, 1 PATİK)
0-3 AY
- 3 ALT-ÜST PİJAMA TAKIMI ( 2 PATİKLİ, 1 PATİKSİZ)
- 3 TEK ALT (PATİKLİ)
- 6 ÜST SWEAT
- 1 KAPŞONLU ÜST
- 2 ALT EŞOFMAN
- 1 UZUN KOL ZIBIN ÜST SWEAT
- 1 UZUN KOL PENYE HIRKA
- 2 KAPŞONLU KALIN FERMUARLI ÜST
- 7 UZUN KOLLU ZIBIN
- 8 KISA KOLLU ZIBIN
- 2 PATİK
- 6 ELDİVEN
- 6 ÇORAP
- 2 TİŞÖRT
3-6 AY
- 1 ALT-ÜST EŞOFMAN TAKIMI
- 1 ASTRONOT MONT
- 1 KAPŞONLU SWEAT ÜST
- 1 EŞOFMAN ALT
- 1 PATİKSİZ 3 PATİKLİ ALT
- 2 PİJAMA ÜSTÜ
- 3 TULUM
- 1 KADİFE PANTOLON
- 1 KOT PANTOLON
- 1 PANTOLON
- 2 PİJAMA ALT (PATİKSİZ)
- 3 ÜST SWEAT
- 3 İNCE TRİKO KAZAK
- 2 ÜST UZUN KOL ZIBIN SWEAT
- 2 KADİFE PİJAMA TAKIMI
- 12 KISA KOLLU ZIBIN
- 12 ÇORAP
wayyy maaşallahh.... bu listeye birde çok hoşuna gidip aldıklarında eklenir :)) canım acaba bizmi acele etmiyoruz yoksa senmi hızlı dawranmışsın bende panik oldum vallaha şimdi
selam kızlarrr rüyamda meleğimi gördüm o kadar güzel bir bebektiki anlatamam yaaa annesi gurban olsun çok harikaydı kucağmda alıp sewiyorum ona süt veriyorum bir güzel emiyorki cup cup görmeyin yaaa sabah gülümseyerek uyandım nerdeyse çok mutluyum güzel kızımı öyle özlemiştimki biraz hasret giderdim
kesinlikle benim acele edişimden kaynaklanıyor canım
hiç panikleme
benim her işim böyledir zaten
daha kıyafet dışında aldıklarımı duysan
şampuanlarından deterjanlarına kremlerine kadar herbişeyini aldım
siz bana bakmayın yani
ama yerinizde olsam yavaş yavaş almaya başlardım
allah korusun canım zamanında gelsin bebişlerbenim biraz aldıklarım varda az ama yani 5li kısa tulum, 5li uzun tulum ,bir hastane çıkışı, 5 6 çift çorap patik şapka önlük ,banyo seti
alt açma malzemeleri (bez ıslak mendil ..vs)
yani hepsinden birer tane gibi bir şey hızlansam iyi olacak galiba erken doğum olursa ortada kalmayalım
iyi pazarlar kızlar.bana bu primanın hediye paketi geldi daha doğrusu gelmedi gidip kargo şubeden aldık kargo parası verdik bi de üstüne içinden hiçbir işe yaramayacak tek bez tek kullanımlık şampuan bi cd ve kitapçık çıktı.çok tepkiliyim primaya çok :) diğer arkadaşlara ne güzel şeyler gelmişti
canım şöyle düşün
zaten o tupperin kabı 10-15tl civarı
kaliteli bişey
emziği de çok güzel saklıyormuş bizim arkadaşlar kullanıyor
bebeğim doğana kadar ben onu çerez kabı olarak kullanıyorum
okula ceviz falan götürüyorum onla
allah korusun canım zamanında gelsin bebişler
pijama takımı gibi şeyler alabilirsin canım
şu patikli patiksiz altlardan falan onlar eksik gibi
iç giyim kısmı tamam da dış giyim eksik görünüyor
çok güzel şeyler var fiyatlar da uygun
ben de kısa kolluları bekliyorum tişört alcam daha oğluma
canım şöyle düşün
zaten o tupperin kabı 10-15tl civarı
kaliteli bişey
emziği de çok güzel saklıyormuş bizim arkadaşlar kullanıyor
bebeğim doğana kadar ben onu çerez kabı olarak kullanıyorum
okula ceviz falan götürüyorum onla
ii pazarlar canım bana da bunlara ek olarak tuupperın kabı çıktı,yalnız ikili olanından çık 40 tl sitsinde:)
evet tupper dışındakileri salla:)bana bir yerden o küçük tupperlardan da geldi,ben de okula çerez götürüyorum:)
herkese merhaba. nasılsınız hepiniz?
umaygulay ne güzel bebişini rüyanda görmüşsün. ben niye hiç görmüyorum ya. ben de sabaha kadar iş yeriyle uğraştım. haftasonu bile işle uğraşıyorum.
bana daha primadan bişey gelmedi. milupa geldi. onda da 8 li hugies bez, niveanın ürünlerinin numuneleri, bi de migrostan %25 indirim kuponları var. bir sürü de büroşür. kargo ödemedim milupada. prima da niye ödüyoruz ya. ne saçma. içinden de bişey çıkmıyomuş.
merhaba şekerim iyiyiz çok şükür.milupa bana gelmedi sanırım 2 ay önce başvuruda bulunmuştum.primaya başvuru yapmana gerek yok bence kargoyu kakalıyolar.bide içinde işe yarar bişi yok.
ikili olanından mı? 40 tl olan ne ay anlamadım valla şekerim
Tupperware - ÇOCUK SERİSİ - ÜRÜNLER - ÜRÜNLER işte şu 2li varya o çıktı bana:)40 tl imiş.
herkese merhaba. nasılsınız hepiniz?
umaygulay ne güzel bebişini rüyanda görmüşsün. ben niye hiç görmüyorum ya. ben de sabaha kadar iş yeriyle uğraştım. haftasonu bile işle uğraşıyorum.
bana daha primadan bişey gelmedi. milupa geldi. onda da 8 li hugies bez, niveanın ürünlerinin numuneleri, bi de migrostan %25 indirim kuponları var. bir sürü de büroşür. kargo ödemedim milupada. prima da niye ödüyoruz ya. ne saçma. içinden de bişey çıkmıyomuş.
kızlar ballı ılık süt karın ağrısı yapar mı? bu aralar karnım ağırıyor.1 saatte geçiyordu.bugün biraz uzun sürdü. :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?