- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #8.921
Gunaydin anneler ..Bu sabah nasilsiniz?
Günesli havaya uyanmak cok guzel birseyIlkbahar gelsin artik
Kizlar ben uyanir uyanmaz oglumuz icin yine birseylere bakmaya basladim
Bundan almayi dusunuyorum..Normalde 3aylikdan itibaren oturtturmayi öneriyorlar ama ben 5 aylik oldugunda filan kullanirim diyorum.
Yemegini yedirirken oturmasi icin.Veya biz sofrada iken bizimle otursun diye.
Sizce nasil?
günaydın annelerr izmirli olarak yine güne depremle başladıkkk
günaydın annelerr izmirli olarak yine güne depremle başladıkkk
Bayildim, hemen al, hatta ben de aliyim
geçmiş olsun bizde gece yaşadık :SS
geçmiş olsun bizde gece yaşadık :SS
saolun kızlar canım sanad gecmiş olsun senın oldugun yer neresi
biz van dayız şimdilik:S
iyi geceler kızlar ben bişey sorcam hemen cevap verebilen olursa sevinirim ben önümüzdeki perşembe şeker testi yaptıracağım ama gittiğim hastane özel acaba özellerde ne kadarki fiyatları bu şeker testlerinin
günaydın kızlar nasılsınız zeynepcim mama koltuğuna bayıldım çok güzel
canım ben direk sağlık ocağına gittim yaptılar devletle falan uğraşmadım sonucumda ertesi gün çıktı sende bi bağlı olduğun aile hekimine sorsana yapıyorlarmı diye...
eet sağlık ocakları yapıo bu arada tuana kemer altına gıtmem hamılelıgımden bı nasıp olmadı çok pahalı dıolar
dogrumu bıde bı yer varmış 3 4 katlı mı ne kemer altında çok ucuzmuş biliyomusun
ben minik kızıma bişiler aldım ama yetmez onun adınıda allah nasıp ederse tuana koyucam
t.u.a.n.a günaydın senin aldığın bebek arabası pusetiyle birlikte fiyatımı 900 tl yoksa tek arabamı??
canım hayırlısı olsun ismiyle yaşasın inşallah kuzucuğun
canım kemeraltına geçen gün arkadaşla gittik onun son ayı herşeyini aldı uygun yerler var ya... o dediğin yeri çıkartamadım ama kemeraltının arka sokakları varya monto ve gelinlik satılan yerler orda çok uygun şeyler var birde mina baby ve barış baby var oralara bi uğra ama sıkı pazarlık yap canım arkadaş herşeyini aldı mobilya beşiğini park yataklardan ve her ikisine uykuseti küveti tırnak makası alt açma ve bir sürü giysisi kapı süsü kendine iç çamaşırı falan yani o kadar çok şeye 1100tl verdi bize uygun geldi çünkü daha öncedende araştırmıştık ben birkaç badi aldım o kadar biraz daha beklicem
pusetiyle beraber canım internetde tek arabanın fiyatı o kadar biz mağazadan aldık indirim yaptılar
günaydın arkadaşlar...
deprem yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun ve rabbim herkesi daha büyük felaketlerden korusun inşşş
herkes bebişlerine bişi almış haftasonuuu, biz de kocişle kendimize birer tlfon aldık akşamçok fedakar ana-babayız cnmm
akşam bi de carrefour a gittik ev için alışverişe çok yoruldum valla, ayaklarım koptu.
şimdi de pc yi mutfak a aldım, bi yandan müzik dinlicem bi yndan da dün aldıklarımız yerlesştircem.
hatta kaç zamandır planladığım mutfak dopaplarını silme işini bile yapabilirim inşşş
aaaa bi de sabah k. valideyi hastaneye götürdüm 8 de, kan verdi geldik. sözde ben hamileyim ama bu halimle onun dr dr peşinde dolaşıyorum valla.
ay bi de yolda el işaret parmağının son iki boğumuna kramp girdi, gelene kadar onun neden olabileceğini konuştuk
günaydın arkadaşlar...
deprem yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun ve rabbim herkesi daha büyük felaketlerden korusun inşşş
herkes bebişlerine bişi almış haftasonuuu, biz de kocişle kendimize birer tlfon aldık akşamçok fedakar ana-babayız cnmm
akşam bi de carrefour a gittik ev için alışverişe çok yoruldum valla, ayaklarım koptu.
şimdi de pc yi mutfak a aldım, bi yandan müzik dinlicem bi yndan da dün aldıklarımız yerlesştircem.
hatta kaç zamandır planladığım mutfak dopaplarını silme işini bile yapabilirim inşşş
aaaa bi de sabah k. valideyi hastaneye götürdüm 8 de, kan verdi geldik. sözde ben hamileyim ama bu halimle onun dr dr peşinde dolaşıyorum valla.
ay bi de yolda el işaret parmağının son iki boğumuna kramp girdi, gelene kadar onun neden olabileceğini konuştuk
günaydın kızlar haftasonundan sonra yine bir iş günü ama olsun düşündümde doğum iznime 8 haftam kalmış :)))
depremi yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun..
dün bende kızıma ciciler aldım soğuktan donmuşum yorulmuşum şuan hala ayaklarımın altı ağrıyor..
kızlar bu bebek arabaları ne kadar pahalı ya şöle uygun bişi alan varmı aranızda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?