2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Bayildim, hemen al, hatta ben de aliyim

Bu sabah 7de sahile gittik yuruyuse, 1 saat yuruduk. Cok mutlu oluyorum yuruyus yapinca, aksama da acibademe doguma hazirlik kursuna gidicem.
Herkese guzel bir hafta diliyorum.

günaydınn bende bir sürü cici aldım hastane çıkışı ,alt açma ,zıbınlar,hatta beşik bile müsait bir zmanda yüklerim fikir olur :))

günaydın kızlar nasılsınız zeynepcim mama koltuğuna bayıldım çok güzel

canım ben direk sağlık ocağına gittim yaptılar devletle falan uğraşmadım sonucumda ertesi gün çıktı sende bi bağlı olduğun aile hekimine sorsana yapıyorlarmı diye...

günaydın kızlar haftasonundan sonra yine bir iş günü ama olsun düşündümde doğum iznime 8 haftam kalmış :)))
depremi yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun..
dün bende kızıma ciciler aldım soğuktan donmuşum yorulmuşum şuan hala ayaklarımın altı ağrıyor..
kızlar bu bebek arabaları ne kadar pahalı ya şöle uygun bişi alan varmı aranızda??

eet sağlık ocakları yapıo bu arada tuana kemer altına gıtmem hamılelıgımden bı nasıp olmadı çok pahalı dıolar
dogrumu bıde bı yer varmış 3 4 katlı mı ne kemer altında çok ucuzmuş biliyomusun
ben minik kızıma bişiler aldım ama yetmez onun adınıda allah nasıp ederse tuana koyucam

günaydın kızlar
deprem yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun..

zeynep çok şirin yerden bitme bir sandalye buuu

ben zaten inşallah büyüdüklerinde ayrıca mama sandalyesi almayı düşünmüyorum
zaten bebekler anne-babalarıyla aynı sofraya oturmaya çok meraklı oluyolar

HandySitt Seat
şöyle bir ürün var normal sandalyelere bağlanabiliyo.. hem de gittiğimiz yerlere de götürürz böylece restoranlarda da mama sandalyesi (üstelik 2 tane) sormayız

canım hayırlısı olsun ismiyle yaşasın inşallah kuzucuğun

canım kemeraltına geçen gün arkadaşla gittik onun son ayı herşeyini aldı uygun yerler var ya... o dediğin yeri çıkartamadım ama kemeraltının arka sokakları varya monto ve gelinlik satılan yerler orda çok uygun şeyler var birde mina baby ve barış baby var oralara bi uğra ama sıkı pazarlık yap canım arkadaş herşeyini aldı mobilya beşiğini park yataklardan ve her ikisine uykuseti küveti tırnak makası alt açma ve bir sürü giysisi kapı süsü kendine iç çamaşırı falan yani o kadar çok şeye 1100tl verdi bize uygun geldi çünkü daha öncedende araştırmıştık ben birkaç badi aldım o kadar biraz daha beklicem

amin canım hepimizinki t uygunmuş peki hiç sordunmu bebek arabasıyla puseti takım şeklınde olanlar nekadar dan baslıo

günaydın arkadaşlar...
deprem yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun ve rabbim herkesi daha büyük felaketlerden korusun inşşş

herkes bebişlerine bişi almış haftasonuuu, biz de kocişle kendimize birer tlfon aldık akşamçok fedakar ana-babayız cnmm

akşam bi de carrefour a gittik ev için alışverişe çok yoruldum valla, ayaklarım koptu.

şimdi de pc yi mutfak a aldım, bi yandan müzik dinlicem bi yndan da dün aldıklarımız yerlesştircem.

hatta kaç zamandır planladığım mutfak dopaplarını silme işini bile yapabilirim inşşş

aaaa bi de sabah k. valideyi hastaneye götürdüm 8 de, kan verdi geldik. sözde ben hamileyim ama bu halimle onun dr dr peşinde dolaşıyorum valla.
ay bi de yolda el işaret parmağının son iki boğumuna kramp girdi, gelene kadar onun neden olabileceğini konuştuk

heheh koptum gülmekten deseydin anne ortalığı fazla parmaklamaktan karıştırmaktan olmuştur dıee

bi allemmiş kaynanan:) kesin senle yarışıyo ya bu insanları anlamış değilim. kıskanıyordur seni sanki doktora gitmenin neresi kıskanılcaksa. Vala canım Allah yardımcın olsun sabır versin sana:))

canım bana oto koltuğu ana kucağı hediye gelcek diye bitek arabasını aldım onuda 187 civarı ödedim. cristal baby markası bebefix sitesinden aldım. umarım güzel çıkar. bu hafta içinde gelcekmiş. bu arada tatlım butikbebeye yeni markalar girmiş:)) sölim dedim çünkü çokkk cici şeler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…