- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #9.441
yok canım biliyorum hamur işi falan bunlarda şekeri etkiliyorda ne bilim ekmekte çok yemem..pufff neyse artık hayırlısı dikkat etmem gerekiyorsa dikkat ederim artık..
evet haklısın
kendimiz için de çalışmamız gerekecek
bebek alışverişinden kendime sıra gelmiyor
daha doğrusu canım kendime değil bebişime bişey almak istiyor sürekli
kızlar şekerim yüksek çıkmıış 173 dedi dr cuma günü tekrar gidicem 100'lük yapıcak:18::18::18:
öyle panik yapmak işine yaramaz canım benim uzak dur aman diyim
yediklerine dikkat edince düzene girer
birde tatlım hamileliğim başladığı gün itibariyla ben TAM BUĞDAY ekmeği tüketmeye başladım
hem hamilelik kabızlığını acayip şekilde önlüyor, hemde kan şekerini düzene sokuyor
birde tabiyki hamur işi, beyaz un, beyaz pirinç ten mümkün olduğunca kaçıyoruuuuzzzz
ve ve stres yok
kızlar bende gebelikten sonra cilt kuruluğu başladı
yani çok kuru değil de benim saçlarım 2 günde bir yıkanması gerekirdi çok yağlıydı
şimdi 5 gün yıkamasam bana mısın demiyor
çok tuhaf
sizde de var mı böyle bişey
saçlarım çok yıprandı o yüzden
pirinç pilavını bırakamam ben ya
Kızlar bugün yürüyüşten sonra kipaya uğradım tekstil bölümünde yüzde 70 indirim var oğluşuma badiler şapkalr aldım fotosunu koyarım her kipada varmıdır bilmem ama bilginiz olsun özellikle ütopyacım senin haberin olsun Sen severin alışverişii
cilt kuruluğu normalmiş sordum doktora : )
benkocaman bir listeyle gidiyorum zaten doktora hehehe
nasıl ki vücuttaki tüm kalsiyumu emiyor bebişler nemide emebiliyorlarmış
bu nedenle nemlendiriciler bebk yağları bizede lazııımmmmm
kızlarrr gecen haftadan berı solıcem kalıo baska konuya gecııo bnm bu 6. ayıma kadar bulanmıyan mıdem bır haftadır yemek yesemde yemesemde bulanıo çok kotu yanıo ekşio aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızımla alakalı galıba
kızlar şekerim yüksek çıkmıış 173 dedi dr cuma günü tekrar gidicem 100'lük yapıcak:18::18::18:
hehehe
esmer pirinçle yap sendeee
pirinç pirinçtir di mi ??
stresden de uzak durmak önemli..........
canım zaten benim malum biliyosun sonuçlarımı beklerken stres tavan yapmıştı demekki hala düşmemiş
güzelim du bakalım yüklenmemiş 100lük'ten ümit kesilmez
Dur daha 100 lük yaptırmamışsın, onda da çıksa bile yediklerine dikkkat edersin en fazla Allah başka dert vermesin hiç üzülme
öyle panik yapmak işine yaramaz canım benim uzak dur aman diyim
yediklerine dikkat edince düzene girer
birde tatlım hamileliğim başladığı gün itibariyla ben TAM BUĞDAY ekmeği tüketmeye başladım
hem hamilelik kabızlığını acayip şekilde önlüyor, hemde kan şekerini düzene sokuyor
birde tabiyki hamur işi, beyaz un, beyaz pirinç ten mümkün olduğunca kaçıyoruuuuzzzz
ve ve stres yok
canım 6 aydan sonra şikayetler geri geliyormuş bulantı kramp ondandır telaş yapma bendede aynı şeyler söz konusu
canım inş 100 de sıkıntı çıkmaz ama çıksada korkma benim arkadaşdada aynı değerler çıktı ama diyetle işi götürüyor bi sıkıntı olmadı hem fazla kiloda almıyor bebişler için diyet gerekirse yapcaz artık yeterki kuzucukları sağlıkla kucağımıza alalım
olmaaaz illa zararlı olacak
hiç denemedim canım ama tadının güzel olcanı sanmam yaa
misal bugün kuru fasülye var yemekte, yanına pilav olmazsa olur mu
ya kızlar göbek deliğimde tarifsiz ağrılar hissediyorum
sanırım dışarı fırlıcak
ay en nefret ettiğim şeydir bazı hamilelerde göbek deliği diken gibi belli olur ya
öyle bişiyden nefret ediyorum falan deme "istemediğin ot burnunun dibinde biter" mantığı çok seri bir şekilde işler
bilgilerinize....
ya kızlar göbek deliğimde tarifsiz ağrılar hissediyorum
sanırım dışarı fırlıcak
ay en nefret ettiğim şeydir bazı hamilelerde göbek deliği diken gibi belli olur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?