2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

yok canım biliyorum hamur işi falan bunlarda şekeri etkiliyorda ne bilim ekmekte çok yemem..pufff neyse artık hayırlısı dikkat etmem gerekiyorsa dikkat ederim artık..

Dur daha 100 lük yaptırmamışsın, onda da çıksa bile yediklerine dikkkat edersin en fazla Allah başka dert vermesin hiç üzülme

kızlar bende gebelikten sonra cilt kuruluğu başladı
yani çok kuru değil de benim saçlarım 2 günde bir yıkanması gerekirdi çok yağlıydı
şimdi 5 gün yıkamasam bana mısın demiyor
çok tuhaf
sizde de var mı böyle bişey
saçlarım çok yıprandı o yüzden

kızlar şekerim yüksek çıkmıış 173 dedi dr cuma günü tekrar gidicem 100'lük yapıcak:18::18::18:

öyle panik yapmak işine yaramaz canım benim uzak dur aman diyim
yediklerine dikkat edince düzene girer
birde tatlım hamileliğim başladığı gün itibariyla ben TAM BUĞDAY ekmeği tüketmeye başladım
hem hamilelik kabızlığını acayip şekilde önlüyor, hemde kan şekerini düzene sokuyor
birde tabiyki hamur işi, beyaz un, beyaz pirinç ten mümkün olduğunca kaçıyoruuuuzzzz
ve ve stres yok

pirinç pilavını bırakamam ben ya

Kızlar bugün yürüyüşten sonra kipaya uğradım tekstil bölümünde yüzde 70 indirim var oğluşuma badiler şapkalr aldım fotosunu koyarım her kipada varmıdır bilmem ama bilginiz olsun özellikle ütopyacım senin haberin olsun Sen severin alışverişii

cilt kuruluğu normalmiş sordum doktora : )
benkocaman bir listeyle gidiyorum zaten doktora hehehe
nasıl ki vücuttaki tüm kalsiyumu emiyor bebişler nemide emebiliyorlarmış
bu nedenle nemlendiriciler bebk yağları bizede lazııımmmmm

canım ben kipayı daha önce talan etmiştim
ama sağol bilgi için

heryer değil de saç derim kurumuş
şikayetçi miyim hayır

canım 6 aydan sonra şikayetler geri geliyormuş bulantı kramp ondandır telaş yapma bendede aynı şeyler söz konusu

kızlar şekerim yüksek çıkmıış 173 dedi dr cuma günü tekrar gidicem 100'lük yapıcak:18::18::18:

canım inş 100 de sıkıntı çıkmaz ama çıksada korkma benim arkadaşdada aynı değerler çıktı ama diyetle işi götürüyor bi sıkıntı olmadı hem fazla kiloda almıyor bebişler için diyet gerekirse yapcaz artık yeterki kuzucukları sağlıkla kucağımıza alalım

güzelim du bakalım yüklenmemiş 100lük'ten ümit kesilmez

Dur daha 100 lük yaptırmamışsın, onda da çıksa bile yediklerine dikkkat edersin en fazla Allah başka dert vermesin hiç üzülme

valla kızlar hiç üzemem kendimi ve bebeğimi :)) yeteri kadar üzüldük biz artık keyif zamanı hamişliğin ve bebişimin keyfini çıkarıcam Allahın izniyle yüksek çıkarsada diyet yaparız napalım yeterki sağlığımız yerinde olsun..
ama pirinç pilavına bende hayır diyemem ki gerçi hergün yediğim bişi değil ama işte neyse ara sıra yerim s

olmaaaz illa zararlı olacak
hiç denemedim canım ama tadının güzel olcanı sanmam yaa
misal bugün kuru fasülye var yemekte, yanına pilav olmazsa olur mu

lütfen kurufasulye demiyelim hamilelikten önce kuru fasülyeden tiksinen ben hamileyken kuru fasülyeye aşerip duruyorum

ya kızlar göbek deliğimde tarifsiz ağrılar hissediyorum
sanırım dışarı fırlıcak
ay en nefret ettiğim şeydir bazı hamilelerde göbek deliği diken gibi belli olur ya

kızlar bugün drla randevum vardı.idrar yolu enfeksiyonu kullandığım şase geçirmemiş. şimdi 2 ilaç verdi.biri antibiyotikmiş.ilaçlar bebeğe zarar vermez güvenebilirsin dedi. yine de ilaç kullanmak hoşuma gitmiyor. ,

bel ağrıları da idrar yolu enfeksiyonundan diyor ama bu aralar cok fena bel ağrısı tutmaya başladı.

ama iyi haber oğluşum cok iyiymiş.bacakları 2 hafta önden çıkıyor.uzun bacaklıyız biraz.ondan sağlam tekme yapıştırıyor annesine.:)

ya kızlar göbek deliğimde tarifsiz ağrılar hissediyorum
sanırım dışarı fırlıcak
ay en nefret ettiğim şeydir bazı hamilelerde göbek deliği diken gibi belli olur ya

öyle bişiyden nefret ediyorum falan deme "istemediğin ot burnunun dibinde biter" mantığı çok seri bir şekilde işler
bilgilerinize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…