2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

maşallah bebişine
şase bana iyi gelmişti ama
geçmediyse iç mutlaka antibiyotiği
idrar yolu enfeksiyonu geçmezse o daha tehlikeli

Yine ben geldim
Esim kursdan gelince yemek yedik sonrada uyudum.Ne guzel oluyor boyle 1-2 saat olsada uyumak
Bu arada benimki basladi yine tepiklemeye

merabalarrrrr bugunnnn temizlikkk günüüüüüüü hava güzel olunca içimde kocaman bi enerjiyle başladım işlere güzelce temziledim evcagızımıııı banyoyla mutfakda toparlanması gereken seyler var onun dısında the end bnde yorulmusum yaaa

slm ;bende haziran için gün sayıyorum sizler gibi ;yazışmalarınız sürekli takip ediyorum ancak bi türlü sohbetlerinize dahil olamadım;23+3 günlük hamileyim son günlerde inanılmaz derecede depresyondayım sürekli ağlamak istiyorum herşeye moralim bozuluyo, ayrıca haftasonu eşimim annesinin bir takım lafları çok canımı sıktı sizlerin fikirlerini de almak istiyorum,haftasonu annem ve ablam ziyaretime geldi ve kaynanamı da çağırdım yalnız kalmasınlar diye annem sohbet sırasında ablamın kızını(2 yaşında ) yenisi gelince papuçu dama atılcak diye ablama takıldı gülüştük filan kaynanamda ordan kendi kızını kastederek onunda (4 yaşında bir oğlu var ve yan apartmanında oturuyo hep iç içeler yani) yokk benim ... ismini söyliyerek onun yeri ayrı o benim elime doğdu hep yanımda, benim doğacak kızımı kasteder o bize uzak olacak her zaman göremiyeceğim o kadar sevemem demeye getirdi, o an bişey diyemedim ama sonra çok bozuldum, yani bunu benim yüzüme bakarak söylemesi canımı çok sıktı bide kızm olacağını duyduğundan beri sürekli doktor iyi baktımı senin oğlun olcak gibime geliyo neyse ilk çocukta cinisyet önemli değil gibi laflar etmeye başladı bende ona sürekli ilk sonu çok tek cocuk düşünüyoruz diye ikaz ediyorum ama yine kendi bildiğini yapıyor,böyle yani acaba çokmu kafamda kuruyorum .

ya kızlar göbek deliğimde tarifsiz ağrılar hissediyorum
sanırım dışarı fırlıcak
ay en nefret ettiğim şeydir bazı hamilelerde göbek deliği diken gibi belli olur ya

sadece bende sanıyordum bu sorunu doktorada hiç sormadım daha doğrusu sormayı unutuyorum..
benim bebiş göğüslerimin arasında duruo göbek deliğim dışına doğru çıkmaya başladı ve acıyor bazen çok geriliyor normaldir heralde ki seninkiler ikiz daha fazla acıyordur

hoşgeldin öncelikle aramıza
kayınvalideler maalesef bazen böyle densiz laflar edebiliyor
fazla takılma bence
siz herkesin yerine fazlasıyla seversiniz zaten

maşallah diyorum başka da bişey demiyorum

merhaba almeda1982 hoşgeldin aramıza;
kaynanalar böyle işte kız erkek ne fark eder
canını sıkma boşver
annesi olarak sen bebeğinin başında olacaksın
bebeğinin annesinden başka kimseye ihtiyacı yok merak etme
o da ne zaman canı isterse o zaman gelsin torununun yanına

Son düzenleme:

Selam hosgeldin canim.
Bosver bence hic üzme o tatli canini.Böyle söyleyenlere en guzel yapacagin sey kulak tikamak.
Varsin ilgilenmesin kizinla okadar cok dogdugunda..
Bakalim uzak kalabilecekmi.Kalsada bosver Kafan rahat eder

Hayirli ,saglikli olsunlarda cinsiyeti hic onemli degil.Malesef bazi insanlar bunlari dusunmuyor

takıntı yapma hiç bi kişide sevmeyiversin çok mu önemli .Allah sağlıklı bebek versin kız erkek sonuçta bizim elimizden gelen bişey değil sen hiç üzme kendini konuşsun dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…