- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #9.461
kızlar bugün drla randevum vardı.idrar yolu enfeksiyonu kullandığım şase geçirmemiş. şimdi 2 ilaç verdi.biri antibiyotikmiş.ilaçlar bebeğe zarar vermez güvenebilirsin dedi. yine de ilaç kullanmak hoşuma gitmiyor.,
bel ağrıları da idrar yolu enfeksiyonundan diyor ama bu aralar cok fena bel ağrısı tutmaya başladı.
ama iyi haber oğluşum cok iyiymiş.bacakları 2 hafta önden çıkıyor.uzun bacaklıyız biraz.ondan sağlam tekme yapıştırıyor annesine.:)
maşallah bebişine
şase bana iyi gelmişti ama
geçmediyse iç mutlaka antibiyotiği
idrar yolu enfeksiyonu geçmezse o daha tehlikeli
ayaklarına koy canım
belde belki zararlıdır bilemiyorumki
bel yastığı alsana canım
inan çok işe yarıyor
Eki Görüntüle 351946
belime sıcak su torbası koysam bi zararı olur mu yaaa? bu ağrı beni mafetti
ya kızlar göbek deliğimde tarifsiz ağrılar hissediyorum
sanırım dışarı fırlıcak
ay en nefret ettiğim şeydir bazı hamilelerde göbek deliği diken gibi belli olur ya
slm ;bende haziran için gün sayıyorum sizler gibi ;yazışmalarınız sürekli takip ediyorum ancak bi türlü sohbetlerinize dahil olamadım;23+3 günlük hamileyim son günlerde inanılmaz derecede depresyondayım sürekli ağlamak istiyorum herşeye moralim bozuluyo, ayrıca haftasonu eşimim annesinin bir takım lafları çok canımı sıktı sizlerin fikirlerini de almak istiyorum,haftasonu annem ve ablam ziyaretime geldi ve kaynanamı da çağırdım yalnız kalmasınlar diye annem sohbet sırasında ablamın kızını(2 yaşında ) yenisi gelince papuçu dama atılcak diye ablama takıldı gülüştük filan kaynanamda ordan kendi kızını kastederek onunda (4 yaşında bir oğlu var ve yan apartmanında oturuyo hep iç içeler yani) yokk benim ... ismini söyliyerek onun yeri ayrı o benim elime doğdu hep yanımda, benim doğacak kızımı kasteder o bize uzak olacak her zaman göremiyeceğim o kadar sevemem demeye getirdi, o an bişey diyemedim ama sonra çok bozuldum, yani bunu benim yüzüme bakarak söylemesi canımı çok sıktı bide kızm olacağını duyduğundan beri sürekli doktor iyi baktımı senin oğlun olcak gibime geliyo neyse ilk çocukta cinisyet önemli değil gibi laflar etmeye başladı bende ona sürekli ilk sonu çok tek cocuk düşünüyoruz diye ikaz ediyorum ama yine kendi bildiğini yapıyor,böyle yani acaba çokmu kafamda kuruyorum .
merabalarrrrr bugunnnn temizlikkk günüüüüüüü hava güzel olunca içimde kocaman bi enerjiyle başladım işlere güzelce temziledim evcagızımıııı banyoyla mutfakda toparlanması gereken seyler var onun dısında the end bnde yorulmusum yaaa
slm ;bende haziran için gün sayıyorum sizler gibi ;yazışmalarınız sürekli takip ediyorum ancak bi türlü sohbetlerinize dahil olamadım;23+3 günlük hamileyim son günlerde inanılmaz derecede depresyondayım sürekli ağlamak istiyorum herşeye moralim bozuluyo, ayrıca haftasonu eşimim annesinin bir takım lafları çok canımı sıktı sizlerin fikirlerini de almak istiyorum,haftasonu annem ve ablam ziyaretime geldi ve kaynanamı da çağırdım yalnız kalmasınlar diye annem sohbet sırasında ablamın kızını(2 yaşında ) yenisi gelince papuçu dama atılcak diye ablama takıldı gülüştük filan kaynanamda ordan kendi kızını kastederek onunda (4 yaşında bir oğlu var ve yan apartmanında oturuyo hep iç içeler yani) yokk benim ... ismini söyliyerek onun yeri ayrı o benim elime doğdu hep yanımda, benim doğacak kızımı kasteder o bize uzak olacak her zaman göremiyeceğim o kadar sevemem demeye getirdi, o an bişey diyemedim ama sonra çok bozuldum, yani bunu benim yüzüme bakarak söylemesi canımı çok sıktı bide kızm olacağını duyduğundan beri sürekli doktor iyi baktımı senin oğlun olcak gibime geliyo neyse ilk çocukta cinisyet önemli değil gibi laflar etmeye başladı bende ona sürekli ilk sonu çok tek cocuk düşünüyoruz diye ikaz ediyorum ama yine kendi bildiğini yapıyor,böyle yani acaba çokmu kafamda kuruyorum .
maşallah diyorum başka da bişey demiyorum
Canim gecmis olsun.Nerde gormustum hatirlamiyorum ama niyeyse zararli diye hatirliyorum :26:
Geceden kalma bir agrimi?Gun icindemi basladi?
aslında başkasının bebeğimi sevip sevmemesi umrumda değil benim sevgim ona yeter ama lafın nereye gittiğini bilmeden konuşması sinirlerimi bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?