2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bence boşuna üzüyorsun kendini..klasik kayınvalide
bazen oğullarını unutup kızları ile gelinlerini karşılaştırıyor
benim ikiz beklediğimi duyduğunda görümcemin de 7 haftalıkken bir düşüğünün olduğunu onun görüşüne göre ikiz olduğunu falan ileri sürdü
güldük geçtik eşimle.. ikizlere hamile kalmak benim marifetim değil ki
ikizler küçük doğuyor falan diyo bana ben de nefes alsınlar da büyürler onlar deyip geçiyorum
daha bişey diyemiyor

bunları yazmadım hiç.. çünkü takmıyoruummm
moralimi de bozmuyo
senin de öyle olsun..senin kızın eminim onun .... ismindeki torunun bin tanesine bedel

canım hoşgeldin aramıza kayınvalidenin dediklerini neden bu kadar takın ki kafana çok değer verdiğin birisi olsa haklısın diecem ama bu şekilde konuşan birine sanmıyorumki değer veresin..sonuçta torun torundur oğlunun olsun kızının olsun o kayınvalidenin düşüncesizliği işte..senin ve eşinin sevgisi kızına yeterde artar canım gerisi boş..

emzirme sütyeni olarak da şunu düşünüyorumDenise Emzirme Sütyen Bej Rengi

sizce nasıl korse ve sütyen
korse için acele etme bence
çünkü sezeryan ya da normal doğuma göre kullanılanlar değişebiliyor
bir de doktor tavsiyesi elbette
ama sütyen güzelmiş
tek dejavantajı dantelli ve ben yazın atlet giymeyeceğimden her kıyafetten deseni belli olur
gıcık oluyorum öyle olunca

Sat deil bdt i sorcaktim
18 Eylül yaziyor benimkide o gun. Ama sende bdt 20 haziran bende 23.. Gerci farkli olmasi normal ama duzeltirken yanlis yazdim kac oldugunu hatirlamiyorum diye 20 yazdim
canım ben 40 haftanın bittiği güne göre kendim hesapladım

id nin sitesi olduğunu bilmiyordum yaa çok sevindim
ben buranın ürünlerine bayılıyorum
hamile pijamaları falan da acayip ucuzmuş
hemen almam lazımm

kızlar merhaba dün akşam bebişime park yatagını aldık.ayrıca ıcıne nevresımını ve yatagınıda aldık..cok cıcı tıtresımını de ayrıca sevdım bızım bebış ıyıce tıtreşsın:))
bu arada yarın saat 13:00 da ayrıntılı randevum var devlette..çok heyecanlıyım sabahlar olmıcak bu akşam.

selaaam kızlar bugün şeker tahlili yapıldı çok şükür normal çıktı ayrıntılı da çok iyi öyle bi rahatladım ki. pazar günü annemle alışverişe çıktık battaniye tulum falan aldık çok güzeller yaaa. ne alacam desem annem onu ben alacam diyo saolsun beşiği falan da biz alacaz dedi çok hevesliler:))

maşallah bebişe 21 cm dediğin baş popo mesafesi olabilir mi?

şeker yüklemesine tok da gelseniz olur denilen var mı yaa
ben sonucu etkiler diye biliyorum
ama etkilemicekse neden bu strese sokuyolar biziiiii

aç gitmeniz gerek önce açlık şekeri için kan alınıyor.sonra yüklemeden sonra alınıyor.ayrı ayrı iki değerlendirme oluyor yani.ben öyle yaptırdım.aç gittim.erken saate randevu verdi zaten drum

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız keyfiniz iyidir umarım...
bugün şeker yüklemesi için devlet hast. gittim randevu verdiler pazartesi sabahına...
yanımda getirmem gereken malzemelerin listesini verdiler...

1 pet şişe su
1 paket 50 gr.lık glukoz
limon
büyükçe bir bardak
mendil

eczaneye sordum glukoza 5,50 tl dediler...
neyse dedim bir de kendi dr.mun olduğu hastaneye sorayım ne kadara yapıyorlar orada da 25 tl.miş
ve yanımda hiçbir şey götürmeyeceğim...cumartesi günü yapılabildiği için 1 güne ait olan ek ders param 45 tl de kesilmemiş olacak böylece...dedim ben en iyisi kendi dr.mun hastanesinde yaptırayım...

hem başlarım devlet hast. yaw,dr. muayene etti o jeli sürdü baktı falan sonra dedi giyinebilirsiniz ne kağıt havlu var ortalıkta ne bir şey...yuh dedim ya...bu kadar da içler acısı olmamalı devlet ve özel arasındaki fark...
işte böyle...

biz iyiyiz şükür bademimle...hala +2 deyim sanırım,27 şubat ta randevumuz var bakalım değişmişmiyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…