- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #9.481
slm ;bende haziran için gün sayıyorum sizler gibi ;yazışmalarınız sürekli takip ediyorum ancak bi türlü sohbetlerinize dahil olamadım;23+3 günlük hamileyim son günlerde inanılmaz derecede depresyondayım sürekli ağlamak istiyorum herşeye moralim bozuluyo, ayrıca haftasonu eşimim annesinin bir takım lafları çok canımı sıktı sizlerin fikirlerini de almak istiyorum,haftasonu annem ve ablam ziyaretime geldi ve kaynanamı da çağırdım yalnız kalmasınlar diye annem sohbet sırasında ablamın kızını(2 yaşında ) yenisi gelince papuçu dama atılcak diye ablama takıldı gülüştük filan kaynanamda ordan kendi kızını kastederek onunda (4 yaşında bir oğlu var ve yan apartmanında oturuyo hep iç içeler yani) yokk benim ... ismini söyliyerek onun yeri ayrı o benim elime doğdu hep yanımda, benim doğacak kızımı kasteder o bize uzak olacak her zaman göremiyeceğim o kadar sevemem demeye getirdi, o an bişey diyemedim ama sonra çok bozuldum, yani bunu benim yüzüme bakarak söylemesi canımı çok sıktı bide kızm olacağını duyduğundan beri sürekli doktor iyi baktımı senin oğlun olcak gibime geliyo neyse ilk çocukta cinisyet önemli değil gibi laflar etmeye başladı bende ona sürekli ilk sonu çok tek cocuk düşünüyoruz diye ikaz ediyorum ama yine kendi bildiğini yapıyor,böyle yani acaba çokmu kafamda kuruyorum .
kiz utopya : takip listesini duzenliyorum.20 haziran mi senin sat?
slm ;bende haziran için gün sayıyorum sizler gibi ;yazışmalarınız sürekli takip ediyorum ancak bi türlü sohbetlerinize dahil olamadım;23+3 günlük hamileyim son günlerde inanılmaz derecede depresyondayım sürekli ağlamak istiyorum herşeye moralim bozuluyo, ayrıca haftasonu eşimim annesinin bir takım lafları çok canımı sıktı sizlerin fikirlerini de almak istiyorum,haftasonu annem ve ablam ziyaretime geldi ve kaynanamı da çağırdım yalnız kalmasınlar diye annem sohbet sırasında ablamın kızını(2 yaşında ) yenisi gelince papuçu dama atılcak diye ablama takıldı gülüştük filan kaynanamda ordan kendi kızını kastederek onunda (4 yaşında bir oğlu var ve yan apartmanında oturuyo hep iç içeler yani) yokk benim ... ismini söyliyerek onun yeri ayrı o benim elime doğdu hep yanımda, benim doğacak kızımı kasteder o bize uzak olacak her zaman göremiyeceğim o kadar sevemem demeye getirdi, o an bişey diyemedim ama sonra çok bozuldum, yani bunu benim yüzüme bakarak söylemesi canımı çok sıktı bide kızm olacağını duyduğundan beri sürekli doktor iyi baktımı senin oğlun olcak gibime geliyo neyse ilk çocukta cinisyet önemli değil gibi laflar etmeye başladı bende ona sürekli ilk sonu çok tek cocuk düşünüyoruz diye ikaz ediyorum ama yine kendi bildiğini yapıyor,böyle yani acaba çokmu kafamda kuruyorum .
18 haziran canım sat
emzirme sütyeni olarak da şunu düşünüyorumDenise Emzirme Sütyen Bej Rengi
sizce nasıl korse ve sütyen
korse için acele etme benceemzirme sütyeni olarak da şunu düşünüyorumDenise Emzirme Sütyen Bej Rengi
canım ben 40 haftanın bittiği güne göre kendim hesapladımSat deil bdt i sorcaktim
18 Eylül yaziyor benimkide o gun. Ama sende bdt 20 haziran bende 23.. Gerci farkli olmasi normal ama duzeltirken yanlis yazdim kac oldugunu hatirlamiyorum diye 20 yazdim
selam kızlar dr'dan geldim kızım çok iyi maşallah kistlerimiz kayboluyor varla yok arası dedi barsaklardaki parlaklıklar içinde aynısını söyledişükürler olsun herşey yolunda elini kolunu kaldırıyor bi poz vermedi bizim kız dr teyzesi fosunu versin aylarca cinsiyetinide göstermeyen kızım bizi bu sefer çok edepsiz bi şekilde karşıladı herşey fora
630 gr olmuş çileğim boyuda 21 cm'miş tahminen..şeker yüklememde yapıldı sonuç için 14:30'da dr arıycam..
şimdi ben geçmişi okuyup geliyorum..
şeker yüklemesine tok da gelseniz olur denilen var mı yaa
ben sonucu etkiler diye biliyorum
ama etkilemicekse neden bu strese sokuyolar biziiiii
aç gitmeniz gerek önce açlık şekeri için kan alınıyor.sonra yüklemeden sonra alınıyor.ayrı ayrı iki değerlendirme oluyor yani.ben öyle yaptırdım.aç gittim.erken saate randevu verdi zaten drum
ben de aç gidicem de
bi arkadaşa farketmez demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?