- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #9.521
asl canım. ben de oluyor arada tansiyonum düşüyo herhalde. başım falan dönüyo. genelde ara öğünlerimi atlarsam oluyo.
canım baş popo mesafesi evet ama tahmini bu haftalarda kesin sonuç olmaz dedi.maşallah bebişe21 cm dediğin baş popo mesafesi olabilir mi?
benimde 24. hafta bitiminde şeker yüklemem var, yaptıranlara bir sorum olacak, daha önce yaptıran arkadaşım işlem sırasında fena olmuş, bayılacak gibi gerçi o hamile değildi başka bir sorun için yaptırmıştı
hamilelere yapılanda da öyle bir durum sözkonusu mu, bana yalnız gitme dedi, ne önerirsiniz, dediği gibi mi?
slm güzel annelernasılsınız?yine bir sessizlik var:)benim karnım acayip şişti sanki patlayacağım herkes göbüşüme baktı bugün çok mu büyüdük ne
kızlar şimdi kimsecikler yok topikte ama girince cevaplarsanız çok sevinirim çünkü şeker yükleme testi için biraz geç kaldım sanırım
çarş. günü yani bugün tam 25. haftaya başlıyorum
ve öğrenmek istedğim şey:
şeker yükleme testini en son ne zamana kadar yaptırabiliriz????
int. araştırdım ama kimi 22-24 kimi 22-28 kimide 20-22 yazmış heryerde farklı farklı
eşimle birlikte gittiğimiz için hep kontole onun birdahaki izini ancak pazartesine
yani 25.haftamın son zamanlarına denk gelmiş olacak o zaman geç kalmış olurmuyum???
eğer geç olacaksa o zaman ben tek başıma gideyim diyorum
bir bilgisi olan arkadaş girdği zaman cevaplarsa çok sevinirim kızlar
öptüm ii geceler herkeseee
emzirme sütyeni olarak da şunu düşünüyorumDenise Emzirme Sütyen Bej Rengi
sizce nasıl korse ve sütyen
benimde 24. hafta bitiminde şeker yüklemem var, yaptıranlara bir sorum olacak, daha önce yaptıran arkadaşım işlem sırasında fena olmuş, bayılacak gibi gerçi o hamile değildi başka bir sorun için yaptırmıştı
hamilelere yapılanda da öyle bir durum sözkonusu mu, bana yalnız gitme dedi, ne önerirsiniz, dediği gibi mi?
Günaydın güzel anneler ve onların tatlı bebişleri:)
günaydııınnnn
bebiştolara da günaydıınnn
tepikleriyle onlar günaydın demeye başlamıştır bile : ))
gerçi biz gece boyunca hiç durmadan tepiklerle yattık ama
herkese günaydınn. ben kahvaltımı yapcam daha. iş yerindeyim.
kızlar ya bu aralar o kadar sıkıntı üstüste geldi ki. iş yerinde bir sürü sorun var. kayınvalidem hasta kalp ameliyatı olması lazım. doktor 3 ay en geç 6 ay içinde olmalısın demiş. arkasından kayınpederim çıktı. o da belden ameliyat olması lazım. doktor hemen ol yok sa ayaklarına da vurur yürüyemezsin demiş. benim zaten kendime hayrım yok. nasıl hallolacak diye ben stres yapmaya başladım. sbah sabah yakınmaya başladım yine de mi? ben stresliyim diye bebişim de bu aralar pek sakin. anlıyo mu ne? sürekli konuşuyorum onunla ama hissediyodur benim sıkıntımı der mi?
kızlar şimdi kimsecikler yok topikte ama girince cevaplarsanız çok sevinirim çünkü şeker yükleme testi için biraz geç kaldım sanırım
çarş. Günü yani bugün tam 25. Haftaya başlıyorum
ve öğrenmek istedğim şey:
şeker yükleme testini en son ne zamana kadar yaptırabiliriz????
int. Araştırdım ama kimi 22-24 kimi 22-28 kimide 20-22 yazmış heryerde farklı farklı
eşimle birlikte gittiğimiz için hep kontole onun birdahaki izini ancak pazartesine
yani 25.haftamın son zamanlarına denk gelmiş olacak o zaman geç kalmış olurmuyum???
Eğer geç olacaksa o zaman ben tek başıma gideyim diyorum
bir bilgisi olan arkadaş girdği zaman cevaplarsa çok sevinirim kızlar
öptüm ii geceler herkeseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?