2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

maşallah bebişe 21 cm dediğin baş popo mesafesi olabilir mi?
canım baş popo mesafesi evet ama tahmini bu haftalarda kesin sonuç olmaz dedi.

canım ben bugün yaptırdım şeker yüklemesi hiç bişi olmadı ama tabi bünye meselesi eğer bünyen zayıfsa bişi diyemem al yanına birini öyle git..

slm güzel annelernasılsınız?yine bir sessizlik var:)benim karnım acayip şişti sanki patlayacağımherkes göbüşüme baktı bugün çok mu büyüdük ne

slm güzel annelernasılsınız?yine bir sessizlik var:)benim karnım acayip şişti sanki patlayacağımherkes göbüşüme baktı bugün çok mu büyüdük ne

İyiyiz tatlım,siz nasılsınız:)Bizde bugün tetanoz aşımızın ilk dozunu vurulduk,kolum ağrıyor şimdi,geçer inş.1 ay sonrada 2. dozu olucaz inş.Sabah bebeğim hiç hareket etmedi,sağlık ocağında kalp atışını dinlediler,çok korktum bişey oldu diye,5 dk falan bulamadı kalbini,öldüm öldüm dirildim,nezamanki kalp atışını duydum ozman derin bi nefes aldım,sıpam uyuyodu heralde,korkuttu beni Benim de karnım çok büyüdü,bugün herkes ne kadar büyümüş dedi,7 aylık hamile bi öğrencim var,sanki o 5,5 aylık,ben 7 aylık hamile gibiyim

kızlar şimdi kimsecikler yok topikte ama girince cevaplarsanız çok sevinirim çünkü şeker yükleme testi için biraz geç kaldım sanırım

çarş. günü yani bugün tam 25. haftaya başlıyorum

ve öğrenmek istedğim şey:

şeker yükleme testini en son ne zamana kadar yaptırabiliriz????

int. araştırdım ama kimi 22-24 kimi 22-28 kimide 20-22 yazmış heryerde farklı farklı

eşimle birlikte gittiğimiz için hep kontole onun birdahaki izini ancak pazartesine

yani 25.haftamın son zamanlarına denk gelmiş olacak o zaman geç kalmış olurmuyum???

eğer geç olacaksa o zaman ben tek başıma gideyim diyorum

bir bilgisi olan arkadaş girdği zaman cevaplarsa çok sevinirim kızlar

öptüm ii geceler herkeseee

günaydın canım. şeker yüklemesi 24-28. haftalar arası yapılır. yani senin henüz geçmemiş oluyor hatta daha 3 haftan var.
Hamilelik şekeri ve şeker yüklemesi burdan okumak istersen ayrıntılı yazmış.

emzirme sütyeni olarak da şunu düşünüyorumDenise Emzirme Sütyen Bej Rengi

sizce nasıl korse ve sütyen

: )) çok hoşmuş gerçekten
ancak emzirme akletleride çok önemli bizim için malum haziran ayı sıcak, ter
sütyenleri daha sonrasınd akullanmak daha kolay olacak sanırım bizim için
geçen yıl haziran annesi olan arkadaşlarımın büyüüüük tavsiyesi

bence yanında biri olursa iyi olur.
benim bünyem gayet sağlamken
aç karnına 50 ml glikozu içip 1 saat beklerken
ve bir yudum su bile içemezken başım dönmeye ve midem acayip bulanmaya başladı
bu nedenle riske atmaya gerek yok
bende yanlız gidicektim ama arkadaşlar söyleyince yanıma annemi alıp gittim

herkese günaydınn. ben kahvaltımı yapcam daha. iş yerindeyim.
kızlar ya bu aralar o kadar sıkıntı üstüste geldi ki. iş yerinde bir sürü sorun var. kayınvalidem hasta kalp ameliyatı olması lazım. doktor 3 ay en geç 6 ay içinde olmalısın demiş. arkasından kayınpederim çıktı. o da belden ameliyat olması lazım. doktor hemen ol yok sa ayaklarına da vurur yürüyemezsin demiş. benim zaten kendime hayrım yok. nasıl hallolacak diye ben stres yapmaya başladım. sbah sabah yakınmaya başladım yine de mi? ben stresliyim diye bebişim de bu aralar pek sakin. anlıyo mu ne? sürekli konuşuyorum onunla ama hissediyodur benim sıkıntımı der mi?

günaydııınnnn
bebiştolara da günaydıınnn
tepikleriyle onlar günaydın demeye başlamıştır bile : ))
gerçi biz gece boyunca hiç durmadan tepiklerle yattık ama

benim oğlum keyfine düşkün snırım,ne gece ne gündüz pek tepki yok:)arada sırada bir tekma atıp sevindiriyo beni o kadar..

günaydın mine geçmiş olsun gerçekten üst üste gelmiş ama Allah verir bir kolaylık

coznur, olipss size de günaydın

canım ben dün şeker yüklemesi için gittim 24.haftamdı tam 26.haftaya randevu verdi acelesi olan bi şey değil 28.haftaya kadar yolu var dedi telaş yapma daha baya vaktin var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…