2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ilk cim cicişinin kıyafetleri pek güzel ayıldım bayıldm :::::) güle güle kulnsn minnakın :)

teşekkürler kızlar evet havuzlu handan aldım ama biz nakit aldık 1040 tl idi 936 tlye aldık canım.

İlk, hayirli olsun cicileriniz. Hepsi cok guzel, iyi gunlerde giysin minik.
Dikkatimi cekti, ne cok onluk almissiniz, kati gidaya gecince mi yoksa emzirirken de takiliyor mu?

İlk, hayirli olsun cicileriniz. Hepsi cok guzel, iyi gunlerde giysin minik.
Dikkatimi cekti, ne cok onluk almissiniz, kati gidaya gecince mi yoksa emzirirken de takiliyor mu?

açıkçası ben beğendiğim için aldım emzirirkende takmayı planlıyorum kusar falan diye takılır diye düşünerek aldım.

teşekkürler kızlar evet havuzlu handan aldım ama biz nakit aldık 1040 tl idi 936 tlye aldık canım.

hımm anladım cnmm, güle güle kullanın.
biz de daha uygun olursa nakit alabiliriz tabi, ama daha çıkıp bakmadık.

bu arada foto da aldıklarım kocaman çıkmış ama hepsi 0 3 aylık onların, el kadarlar

hımm anladım cnmm, güle güle kullanın.
biz de daha uygun olursa nakit alabiliriz tabi, ama daha çıkıp bakmadık.

bu arada foto da aldıklarım kocaman çıkmış ama hepsi 0 3 aylık onların, el kadarlar

güle güle can sağlığıyla kullansın minik adamın aldıklarını, fotolarda öyle çıkıyo benimkilerde aynı.

güle güle can sağlığıyla kullansın minik adamın aldıklarını, fotolarda öyle çıkıyo benimkilerde aynı.

saol cnmm, teşekkür ederim
inşş hepinmizinkiler sağlıklı, güzel günlerde giyerler, kullanırlar eşyalarını..

bu arada bugün pentiden iki tane ince hamile çorabı aldım. biri ten rengi, biri siyath.
iki çoraba 19.80 tl verdim eminim 2 giymeye kaçırıcam

ilk, hmonglu

güle güle kullansın bebişleriniz aldıklarınızı

benim de trendyoldan aldığım salopetler geldi bugün chicco kampanyası vardı geçen haftalarda rengi fıstık yeşil.Dayanamayıp şortlu salopetin 18 aylık olanını almışım seneye yaza giysin diye pantolonlu olanını hemen giydircem ama çok şekerler, foto yüklemesini bilmiyorum, onu da kurcalayıp bunları eklemem lazım

bizim iç giyim mağazalarımız olduğu için böyle şeylere para vermiyorum bende de var 3 4 tane hamile kilotlu çorabı ama çok kolay kaçmıyo denyesi daha kalın sen kaç denye aldın?

Son düzenleme:
bizim iç giyim mağazalarımız olduğu için böyle şeylere para vermiyorum bende de var 3 4 tane hamile kilotlu çorabı ama çok kolay kaçmıyo denyesi daha kalın sen kaç denye aldın?

baktım şimdi üstüne 15 den almışım, aslında hamilelikten önce hep pentinin siyah ambalajlı 20 den ini alırdım ama hamile çorabı alırken denye sormak aklıma gelmedi açıkçası.
neyse gittiği yere kadar artıkın

baktım kimse yok geziniyorum ben topik topik

ütopyacım hani çerçeveli notluk paylaşmıştın ya fiyatı da uygundu,onları hangi siteden bakmıştın,linkini paylaşır mısın tekrar?. ben de ayaklı ve çerçeveli notluk arasında gidip geliyorum,ama notluk daha kullanışlı olur gibime geliyor.

Ben de bugün yaptım bakla,ilk defa pişirdim,çok güzelmiş daha önceden yememiştim hiç,aynen ben de senin tarifteki gibi pişirdim,netten baktım nasıl yapıldığına:)

gittigidiyordan buldum canım
çerçeveli bebek şekerleri diye aratırsan karşına çıkacaktır
iki kişi satıyor birinin fiyatı 1,30 diğerinin fiyatı 1,20
ben de ondan almayı düşünüyorum

Tamam canımm çok sağol,ben de face de birini buldum,Ecrin Bebek Şekerleri diye arattırınca çıkıyor,arkadaşım da ona yaptırttı,orda da bu ayaklılar 1,75 ti galiba.

Tamam canımm çok sağol,ben de face de birini buldum,Ecrin Bebek Şekerleri diye arattırınca çıkıyor,arkadaşım da ona yaptırttı,orda da bu ayaklılar 1,75 ti galiba.

ayaklı çerçeve 1,70 var en ucuza burdada
ama o ayaklıdan yaptırmıcam ben
notluktan düşünüyorum bakalım

ayaklı çerçeve 1,70 var en ucuza burdada
ama o ayaklıdan yaptırmıcam ben
notluktan düşünüyorum bakalım

Hani etiketlerine aramıza hoşgeldin ...... bebek yazıp tarih atılıyor ya,acaba doğumdan sonra mı sipariş vermek daha mantıklı?.Doğum tarihini bilemeyiz?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…