- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #18.621
ilk cim cicişinin kıyafetleri pek güzel ayıldım bayıldm :::::) güle güle kulnsn minnakın :)
slm annişler, ben geldim gezmeden..
offf çok yoruldum valla, artık gezmek çok zorluyo beni
ilk_ herşey çok güzel.
prensesin güle güle kullansın cicilerini, üstünde eskisin inşşş...
cnm bebek arabasını da mı havuzlu handan aldın ve ne kadar aldın cnm söler misin sakıncası yoksa?
İlk, hayirli olsun cicileriniz. Hepsi cok guzel, iyi gunlerde giysin minik.
Dikkatimi cekti, ne cok onluk almissiniz, kati gidaya gecince mi yoksa emzirirken de takiliyor mu?
teşekkürler kızlar evet havuzlu handan aldım ama biz nakit aldık 1040 tl idi 936 tlye aldık canım.
hımm anladım cnmm, güle güle kullanın.
biz de daha uygun olursa nakit alabiliriz tabi, ama daha çıkıp bakmadık.
bu arada foto da aldıklarım kocaman çıkmış ama hepsi 0 3 aylık onların, el kadarlar
güle güle can sağlığıyla kullansın minik adamın aldıklarını, fotolarda öyle çıkıyo benimkilerde aynı.
saol cnmm, teşekkür ederim
inşş hepinmizinkiler sağlıklı, güzel günlerde giyerler, kullanırlar eşyalarını..
bu arada bugün pentiden iki tane ince hamile çorabı aldım. biri ten rengi, biri siyath.
iki çoraba 19.80 tl verdimeminim 2 giymeye kaçırıcam
bizim iç giyim mağazalarımız olduğu için böyle şeylere para vermiyorumbende de var 3 4 tane hamile kilotlu çorabı ama çok kolay kaçmıyo denyesi daha kalın sen kaç denye aldın?
kızlarrrrr nerdesinizz?
feriha yı mı izliyosunuz yoksaaaa
baktım kimse yok geziniyorum ben topik topik
Kizlar valla pisman oldum soyledigime, as mi erdiniz siz simdi? Kiyamam size.
Simdi mevsimi, her yerde bulunuyor diye soyledim. Ben zeytinyagli yapiyorum, cok kolay pisiyor. Usenecek birsey yok, bir sogan dograyip kavuruyorsun, baklayi ayiklayip atiyorsun icine. Kisik ateste yarim saat kapagini acmadan pisiyor, limonunu sikip, dereotunu ekliyorsun, sogutup afiyetle yiyorsun. Bir de sarmisakli yogurtla cok guzel oluyor. Kilosu da 3-4 lira falan bu arada.
ütopyacım hani çerçeveli notluk paylaşmıştın ya fiyatı da uygundu,onları hangi siteden bakmıştın,linkini paylaşır mısın tekrar?. ben de ayaklı ve çerçeveli notluk arasında gidip geliyorum,ama notluk daha kullanışlı olur gibime geliyor.
gittigidiyordan buldum canım
çerçeveli bebek şekerleri diye aratırsan karşına çıkacaktır
iki kişi satıyor birinin fiyatı 1,30 diğerinin fiyatı 1,20
ben de ondan almayı düşünüyorum
Tamam canımm çok sağol,ben de face de birini buldum,Ecrin Bebek Şekerleri diye arattırınca çıkıyor,arkadaşım da ona yaptırttı,orda da bu ayaklılar 1,75 ti galiba.
kızlarrrrr nerdesinizz?
feriha yı mı izliyosunuz yoksaaaa
gittigidiyordan buldum canım
çerçeveli bebek şekerleri diye aratırsan karşına çıkacaktır
iki kişi satıyor birinin fiyatı 1,30 diğerinin fiyatı 1,20
ben de ondan almayı düşünüyorum
ayaklı çerçeve 1,70 var en ucuza burdada
ama o ayaklıdan yaptırmıcam ben
notluktan düşünüyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?