2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

Biz de bugun boynerden bir ortu aldik, evde bahar sezonunu kuslarla actik. Bu boyle gider, ben kuslu ne bulursam toplarim artik.
Koctasin butun kuslu minderlerini topladim, kuslu seramik biblolar aldim, kuslu peceteler gordum ikeada onu da alirim beni yaz sonuna kadar kuslar oyalar

buraya takıl sıkılmazsın :)

ewde yalnız kalmak istemediğimden anneler de olurum o zaman da nette takılmak zor oluyor her ikisinde de internet var ama yine de olmuyor... bakalım nasıl geçecek??? 7 yıldır çalışıyorum yazları 1 hafta izin kullanırdım onda da tatile giderdik zaten hiç ewde oturmak için izin almadım ki

bende aynı durumdayım bebeklerimiz büyüdükçe mesanemize baskı yapıyorlar bu yüzden sık sık tuvalete çıkıyoruz canım yani normal

bencede bunlar yaptıysa bizde yaparız..

sağol cnm

aynen aynen o agrılar olmasa cok guzel uyucam. uykumun gelmesınde ve surmesınde bı problemım yok ama agrılar wc ye gtmek bide sabahları ani bi açlık hissi uyanma sebeplerim.. agrılar için onerebilcegim gun içerisinde alacagın hafif sıcak bi duş (özellikle suyu sırt bölgende tut kasların gewşesin) seni bi süre rahatlatır..

Gunaydin anneler.
Biz uyumadik yine bu gece. Belki gunduz uyuruz
Dun kayinvalideye ugradik aksam, bir arkadasi vardi orda menapozlu. Kadin bana "sen niye cirkinlesmiyorsun halbuki kiz annenin guzelligini alir" dedi
Kendi kizi 2 sene evvel ikiz dogurdu, cok kilo almisti, kadin karnima bakip bakip "kilo da almiyorsun yemiyor musun, dusuk kilolu mu dogurcan?" falan dedi! Ay ne manyaklar var, artik verecek cevap bulamiyorum. Benim kizim cirkin olacak ondandir mi dseydim acaba, kadin rahatlardi belki biraz

günaydın herkese,
güzel bi haftasonunun ardından işteyiz yine oğluşumla.haftasonu annemler vardı. oğluşumun kıyafetlerini yıkadık, ütüledik, yerleştirdik. çok yorulduk. azmış gibi görünse de ufak parçalar yoruyormuş. anemleri dün yolcu ettikten sonra ev bomboş geldi. kalabalık iyi oluyo bazen. şimdiden özledim.

günaydıııınnnn
iyi haftalar annişlerr ve minişlerr

günaydın herkese

günaydın kızlarrr

minecim Allah kavuştursun..şunun şurasında 2 aydan biraz fazla kaldı Allahın izniyle
bi yanında annen diğer yanında yavrun ooohhh misss

günaydın kızlarrr

minecim Allah kavuştursun..şunun şurasında 2 aydan biraz fazla kaldı Allahın izniyle
bi yanında annen diğer yanında yavrun ooohhh misss

günaydın canım. 23 nisanda tekrar gelecekler inşallah. önce bebişimi göreceğim randevu tarihi için sonra da annemlerin geleceği tarih için şafak saymaya başladım. bebişimi görmeme de 12 gün var daha.

bebişleri görmek mi???? o nasıl bişey unuttum ben:26:
en son martın 8 inde gittim
bu perşembe randevum vardı ertelemek zorunda kaldım zira haftaya çarşambadan sonra inşallah yıllık izin ardından da rapor alacağım
zaten gidecektin niye 1 hafta öncesinden izin aldın demezler mi adama diye erteledim 1 hafta randevuyu:26:

ben de en son 17 martta görmüştüm. 14 nisanda da randevum var. ama çok uzun geliyo artık. randevular 2 haftaya falan inse de sık sık görsek artık.

Son düzenleme:
günaydın annişler ve bebişler güneşli hava pazartesi sendromumun önüne geçti :)) nasılsınız bakalım haftasonu topik'e uğrayamıyorum geçmişede şöle bi göz gezdireyim bakalım neler yapmışsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…