2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

günaydın güzel anneler ve bebişleri...nasılsınız herşey yolundadır umarım. hafta sonu dr a gittik ve oğluşumuzu gördük 2000 gr olmuş herşey yolundaydı, doğum için epidural sezeryana karar verdik 20 mayıstan sonra bir gün belirliycez sanırım mayıs annesi oluyorum... alışverişimizinde çoğunu tamamladık, tırnak makası ateş ölçer ve benim pijama takımımla göğüs kremim kaldı sadece eksik onlarıda 3 hafta sonra kontrole gittiğimizde tamamlıycaz inşallah, herşeyi aldık almasına da gaza gelip chicconun banyo setini aldım çantasıyla birlikte herşeyi var içinde pudra pişik kremi şampuan sabun ıslak mendil bebe yağı falan umarım pişman olmam,üzerimden büyük bi yük kalktı ama bebişim doğuma hazır artık

topiğimizin ilk doğum haberi senden gelicek o zaman :)) ay ben heycanlandım şimdi :122::122::122:

ay sorma canım ben de çok heyecanlıyım inşallah bi aksilik olmaz da zamanında gelir bebişlerimiz

hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinlerde artık gerisi önemli değil..bebişinin kilosu haftasına göre maşşallahı var biraz önde gidiyor sanırım..

oh oh maşallah
güzel doğum haberlerinide alırız inş.

aa neden böyle yapıyosun canım
kalk bişeyler ye
gelince sinirini çıkarırsın eşinden
niye kendini hırpalıyosun ki bunun için

d-gabbana göbeğine de maşallah diyorum

teşekkur ederım canım

ah canım karnımın ustune yatabılsem ınan ben de gıtmiştim masaja
Cnm Allah nazarlardan saklasın :)
sağol canım.

izmirdeki arkadaşlar optimuma gittiniz mi bilmiyorum ama mutlaka gidin son katınsa sadece bebek mağazası varrrrrr, çok iyi olmuş bir de C&A gelmiş orda da hamile salopetleri falan çok çok uygun, gitmenizi tavsiye edrim
bi dün önunden gectık ama delı kalabılıktı cesaret edemedık açıkçası.

karnım burnumda dı mı:)2.lerde karın daha çabuk çıkıyo.arkadan bakınca kımse ınanmaz dıyolar hamıle olduğuma.kalçam falan hiç genışlemedı.bacaklar da çöp maşallah ama kocama göre karnım yandan bakınca kamyon tekeri

Geçmişi okuyamadım birazdan okicam kızlar ama önce kocam yine geldi gitti onu paylaşim dedim.yine bir gidiş ve yine ben çok üzgünümve bu sefer doğuma kadar gelemicek..daha çok var yani..oğlumla kaldık yine garip gibi

günaydın kızlarr, nasılsınız? inşş bi sorun yoktur kimsede.
şöle bi geçmişe baktım da demin, öyle çok büyük bi problem yok sanırım. çok şükür diyelim

nilobella oda şimdiden güzel görünüyor, ama senin son rutuşlarınla görmek lazım.
bence harika olacak. annenin arkadaşı da yani halt etmiş dicem cnm, kusura bakma.
ben kız annenin güzelliğini alır lafına inanmıyorum. bence her hamile güzeldir, sonuçta kutsal bişey taşıyoruz. neden böle moral bozarlar anlamam

nehirefe cnm Allah kavuştursun diyeyim, sayılı gün çabuk geçsin inşşş.
hem bölece biz de daha çabuk doğuralım

Adaer ama ben göremedim fotunu ama eminim mükemmel görünüyosundur cnmm

çıtaknuray bi de sen foto eklemiştin sanırım, sen de harika gözüküyorsun

hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinlerde artık gerisi önemli değil..bebişinin kilosu haftasına göre maşşallahı var biraz önde gidiyor sanırım..
sağol canım evet 2 hafta önde şeker olmadığı için problem yok dedi dr önde gitmesinde.
oh oh maşallah
güzel doğum haberlerinide alırız inş.

amin canım hepimiz hayırlısıyla alırız kucaklarımıza inşallah...

sankim bugün de topic azcık sakin gibi.
neyse kızlar ben dün hiiç giremedim amaaa sonunda bebişimin odasını aldıkk
rahatladım valla, ayın 20 sinde teslim edecekler.
çilek in baby dream takımını aldım. 3 kaplı dolap, sallanan beşik, şifonyer, askılı raflık ve tavan lambası.
perdesini, halısını ve uyku setini alıp almamakta kararsız kaldım.
şimdilik bekletiyorum, perdeyi belki alabilirim ama uıyku setini daha güzel bişi bulurum diye düşünüyorumm..

bakın odamız bunlar...
Eki Görüntüle 380781 Eki Görüntüle 380782 Eki Görüntüle 380784

bi de carrefourdan oğluşumun küvetini ve kovasını da aldık, bi de şimdilik banyo filesi aldım.
ama aynı renk maşrafası yoktu, alamadım

Allah kavuştursun canım, Allah başka ayrılıklar vermesin bunlar geçer gider unutulur inşallah...

güle güle kullan canım çok güzel bi o da sağlıkla büyür bebeğin içinde inşallah, maşrafaya takılma bence rengi çok da önemli değil .

güle güle kullanın canım. çok güzelmiş takım. insan eksikleri tamamladıkça daha bi mutlu oluyor.

Hmonglu odaniz harika, gule gule kullanin.
Nehirefe alah kavustursun canim, bir yandan soyle dusun en sıkıntılı donemde ayri olunca iliskiniz yipranmiycak.
Benimki mesela geceleri gaz bombardimanindan cok sikayetci, hic alisik olmadigi seyler garibimin.
Adam evlenmeden once sacimi fönsüz görmemişti, evlendik makyajsız halime alıştı, dantelli ic camasirlarini unuttu zaten, evde penye gecelikle goruyor surekli, guzelim balyajli saclarima veda ettim arap sultanlari gibi simsiyaha boyattim hic sevmedi ama yapacak birsey yok, daha neler gorecek kim bilir.

Bazi igrenclikleri paylasmamak daha avantajli gibi

güle güle kullan canım çok güzel bi o da sağlıkla büyür bebeğin içinde inşallah, maşrafaya takılma bence rengi çok da önemli değil .

güle güle kullanın canım. çok güzelmiş takım. insan eksikleri tamamladıkça daha bi mutlu oluyor.

ay çok saolun kızlarr... gerçekten bişileri tamamlandıkça bn de rahatlıyorum.

ama bugün azcık cnm sıkkın, heyacınını paylaşmıştım sizinle, üzüntüsünü de paylaşayım bari.

bnm eşim sınava girmişti ya hani geçen haftalarda.
kazanamamış, o kadar emeğimiz boşa gitti
gerçi dünyanın sonu değil deyip kendimi teselli ediyorum ama çok üzüldüm yani

canım herşeyde bi hayır vardır sınavların hepsi stresli ve sıkıcı oluyor zaten üzmeyin kendinizi..

hmonğlu bebişinin odası çok güzel,güle güle kullanmak nasip olsun..eşin için de üzüldüm ama her şeyde vardır bir hayır,hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…