- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #18.781
günaydın güzel anneler ve bebişleri...nasılsınız herşey yolundadır umarım. hafta sonu dr a gittik ve oğluşumuzu gördük 2000 gr olmuşherşey yolundaydı, doğum için epidural sezeryana karar verdik 20 mayıstan sonra bir gün belirliycez sanırım mayıs annesi oluyorum... alışverişimizinde çoğunu tamamladık, tırnak makası ateş ölçer ve benim pijama takımımla göğüs kremim kaldı sadece eksik onlarıda 3 hafta sonra kontrole gittiğimizde tamamlıycaz inşallah, herşeyi aldık almasına da gaza gelip chicconun banyo setini aldım çantasıyla birlikte herşeyi var içinde pudra pişik kremi şampuan sabun ıslak mendil bebe yağı falan umarım pişman olmam,üzerimden büyük bi yük kalktı ama bebişim doğuma hazır artık
topiğimizin ilk doğum haberi senden gelicek o zaman :)) ay ben heycanlandım şimdi :122::122::122:
ay sorma canım ben de çok heyecanlıyım inşallah bi aksilik olmaz da zamanında gelir bebişlerimiz
günaydın güzel anneler ve bebişleri...nasılsınız herşey yolundadır umarım. hafta sonu dr a gittik ve oğluşumuzu gördük 2000 gr olmuşherşey yolundaydı, doğum için epidural sezeryana karar verdik 20 mayıstan sonra bir gün belirliycez sanırım mayıs annesi oluyorum... alışverişimizinde çoğunu tamamladık, tırnak makası ateş ölçer ve benim pijama takımımla göğüs kremim kaldı sadece eksik onlarıda 3 hafta sonra kontrole gittiğimizde tamamlıycaz inşallah, herşeyi aldık almasına da gaza gelip chicconun banyo setini aldım çantasıyla birlikte herşeyi var içinde pudra pişik kremi şampuan sabun ıslak mendil bebe yağı falan umarım pişman olmam,üzerimden büyük bi yük kalktı ama bebişim doğuma hazır artık
aa neden böyle yapıyosun canım
kalk bişeyler ye
gelince sinirini çıkarırsın eşinden
niye kendini hırpalıyosun ki bunun için
d-gabbana göbeğine de maşallah diyorum
Evet kapitone! Dogru kelime!
Ben de ya diktirmeli ya da satin almaliyim. Diktirirsem perdesiyle falan takim birsey olabilir.
Bu arada ne kdar sabirli bir essin, ben olsam cocugu babasina birakir kendim giderdim masaja.
Hamile siniri var bende, cekinirler benden
sağol canım.Cnm Allah nazarlardan saklasın :)
bi dün önunden gectık ama delı kalabılıktı cesaret edemedık açıkçası.izmirdeki arkadaşlar optimuma gittiniz mi bilmiyorum ama mutlaka gidin son katınsa sadece bebek mağazası varrrrrr, çok iyi olmuş bir de C&A gelmiş orda da hamile salopetleri falan çok çok uygun, gitmenizi tavsiye edrim
Kizlar bu ilac ve beslenme programi tam muhendislik isi.
Demiri, Kalsiyumu, magnezyumu hepsi ayri saatlerde ayrica gunluk protein tuketimi, yaninda onu ye bunu yeme, sunu ye bunu yeme, offfff!
Biz sabah kahvaltiya davetliydik bir arkadasimiza, 11 de gittik 5 e kadar surekli yiyip ictik, acayip birseydi.
Kari koca super hazirlanmislar, bize de gelecekler iade-i ziyarete. Simdiden stresi sardi beni, cok degisik ikramlar sunumlar falan hazirlamam lazim.
Sabah sofraya oturdugumdan beri ben bunlara degisik naparim diye dusunmeye baslamistim, ayrinti vermiyim ama siz tahmin edin artik.
Bu arada d-gabbana masallah canim, hakikaten karnin burnundaymis
Utopya oyle bir kalsiym muhabbeti olmus ki dayanamayip kasar ekmek yedim az evvel, bu listeler istah aciyor
Geçmişi okuyamadım birazdan okicam kızlar ama önce kocam yine geldi gitti onu paylaşim dedim.yine bir gidiş ve yine ben çok üzgünümve bu sefer doğuma kadar gelemicek..daha çok var yani..oğlumla kaldık yine garip gibi
sağol canım evet 2 hafta önde şeker olmadığı için problem yok dedi dr önde gitmesinde.hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinlerde artık gerisi önemli değil..bebişinin kilosu haftasına göre maşşallahı var biraz önde gidiyor sanırım..
oh oh maşallah
güzel doğum haberlerinide alırız inş.
Geçmişi okuyamadım birazdan okicam kızlar ama önce kocam yine geldi gitti onu paylaşim dedim.yine bir gidiş ve yine ben çok üzgünümve bu sefer doğuma kadar gelemicek..daha çok var yani..oğlumla kaldık yine garip gibi
sankim bugün de topic azcık sakin gibi.
neyse kızlar ben dün hiiç giremedim amaaa sonunda bebişimin odasını aldıkk
rahatladım valla, ayın 20 sinde teslim edecekler.
çilek in baby dream takımını aldım. 3 kaplı dolap, sallanan beşik, şifonyer, askılı raflık ve tavan lambası.
perdesini, halısını ve uyku setini alıp almamakta kararsız kaldım.
şimdilik bekletiyorum, perdeyi belki alabilirim ama uıyku setini daha güzel bişi bulurum diye düşünüyorumm..
bakın odamız bunlar...
Eki Görüntüle 380779 Eki Görüntüle 380780 Eki Görüntüle 380781 Eki Görüntüle 380782 Eki Görüntüle 380783 Eki Görüntüle 380784
bi de carrefourdan oğluşumun küvetini ve kovasını da aldık, bi de şimdilik banyo filesi aldım.
ama aynı renk maşrafası yoktu, alamadım
sankim bugün de topic azcık sakin gibi.
neyse kızlar ben dün hiiç giremedim amaaa sonunda bebişimin odasını aldıkk
rahatladım valla, ayın 20 sinde teslim edecekler.
çilek in baby dream takımını aldım. 3 kaplı dolap, sallanan beşik, şifonyer, askılı raflık ve tavan lambası.
perdesini, halısını ve uyku setini alıp almamakta kararsız kaldım.
şimdilik bekletiyorum, perdeyi belki alabilirim ama uıyku setini daha güzel bişi bulurum diye düşünüyorumm..
bakın odamız bunlar...
Eki Görüntüle 380779 Eki Görüntüle 380780 Eki Görüntüle 380781 Eki Görüntüle 380782 Eki Görüntüle 380783 Eki Görüntüle 380784
bi de carrefourdan oğluşumun küvetini ve kovasını da aldık, bi de şimdilik banyo filesi aldım.
ama aynı renk maşrafası yoktu, alamadım
güle güle kullan canım çok güzel bi o da sağlıkla büyür bebeğin içinde inşallah, maşrafaya takılma bence rengi çok da önemli değil .
güle güle kullanın canım. çok güzelmiş takım.insan eksikleri tamamladıkça daha bi mutlu oluyor.
ay çok saolun kızlarr... gerçekten bişileri tamamlandıkça bn de rahatlıyorum.
ama bugün azcık cnm sıkkın, heyacınını paylaşmıştım sizinle, üzüntüsünü de paylaşayım bari.
bnm eşim sınava girmişti ya hani geçen haftalarda.
kazanamamış, o kadar emeğimiz boşa gitti
gerçi dünyanın sonu değil deyip kendimi teselli ediyorum ama çok üzüldüm yani
ay çok saolun kızlarr... gerçekten bişileri tamamlandıkça bn de rahatlıyorum.
ama bugün azcık cnm sıkkın, heyacınını paylaşmıştım sizinle, üzüntüsünü de paylaşayım bari.
bnm eşim sınava girmişti ya hani geçen haftalarda.
kazanamamış, o kadar emeğimiz boşa gitti
gerçi dünyanın sonu değil deyip kendimi teselli ediyorum ama çok üzüldüm yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?