- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #18.741
Kizlar bu ilac ve beslenme programi tam muhendislik isi.
Demiri, Kalsiyumu, magnezyumu hepsi ayri saatlerde ayrica gunluk protein tuketimi, yaninda onu ye bunu yeme, sunu ye bunu yeme, offfff!
Biz sabah kahvaltiya davetliydik bir arkadasimiza, 11 de gittik 5 e kadar surekli yiyip ictik, acayip birseydi.
Kari koca super hazirlanmislar, bize de gelecekler iade-i ziyarete. Simdiden stresi sardi beni, cok degisik ikramlar sunumlar falan hazirlamam lazim.
Sabah sofraya oturdugumdan beri ben bunlara degisik naparim diye dusunmeye baslamistim, ayrinti vermiyim ama siz tahmin edin artik.
Bu arada d-gabbana masallah canim, hakikaten karnin burnundaymis
Utopya oyle bir kalsiym muhabbeti olmus ki dayanamayip kasar ekmek yedim az evvel, bu listeler istah aciyor
afiyet olsunKizlar bu ilac ve beslenme programi tam muhendislik isi.
Demiri, Kalsiyumu, magnezyumu hepsi ayri saatlerde ayrica gunluk protein tuketimi, yaninda onu ye bunu yeme, sunu ye bunu yeme, offfff!
Biz sabah kahvaltiya davetliydik bir arkadasimiza, 11 de gittik 5 e kadar surekli yiyip ictik, acayip birseydi.
Kari koca super hazirlanmislar, bize de gelecekler iade-i ziyarete. Simdiden stresi sardi beni, cok degisik ikramlar sunumlar falan hazirlamam lazim.
Sabah sofraya oturdugumdan beri ben bunlara degisik naparim diye dusunmeye baslamistim, ayrinti vermiyim ama siz tahmin edin artik.
Bu arada d-gabbana masallah canim, hakikaten karnin burnundaymis
Utopya oyle bir kalsiym muhabbeti olmus ki dayanamayip kasar ekmek yedim az evvel, bu listeler istah aciyor
peynirle çayın alakası yok canımkesinlikle katılıyorum
sabah o kadar peynir tüketiyorum ama
yanında çay içiyorum ve boşa gidiyormuş
yemeklerden 2 saat sonra çay kahva vss tüketmek gerekiyormuş
zaten çayla kahveyle aram yoktur
sabah kahvaltısında bir bardak çay içerim
onuda bıraktım
ilaç konusunda sıkıntım yok çünkü toplam
2 ilacım var demiri gece yatarken içiyorum
sağlık ocağındaki aile hekimi aç iç dedi
ama öyle midem bulanıyor.
onun dışında bide vitamin alıyorum onuda kahvaltıdan sonra içiyorum
kızlar bu arada lierac jel geldi
dün ilk kez sürdüm fakat hiç nemlendirmedi
acaba az mı sürdüm
mustelada indirim bulamadım en uygunu 60 tl onuda eczaneden alayım diyorum
eczanede 60 tl ye veriyordu en azından kargo parası ödemem
afiyet olsun
misafir ağırlamak benim için de stres
kolay gelsin şimdiden
peynirle çayın alakası yok canım
çay kalsiyumu etkilemez, demiri etkiler
o yüzden peynirle çay içebilirsin farketmez
kramplar için magnezyum kullanmıyor musun?
valla ilaçlar olmasa ben hiç ayakta duramam heralde
dediğim gibi 2 tablet kalsiyum-magnezyum aldığım halde kalsiyum sınırın altında
zaten jel o nemlendirmezki
içerdeki bağ dokuyu güçlendirmek maksat
nemlendirme olayına takılma
Behzat Ç yi izliyorum, gel kizim sokul bana diye bir sarkisi var cok aglatiyor beni.
Kizlar hamilelik bende de acayip gaz yapiyor.
Kocami geceleri cok fena bombaliyorum
Behzat Ç yi izliyorum, gel kizim sokul bana diye bir sarkisi var cok aglatiyor beni.
ya kızlar ben bu haftaiçi izinliyim, senelik iznim çoktu ordan kullandım ama bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum, şimdiden sıkılmaktan korkuyorum ...
"Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar"
bu bölümden kopyaladım
merhaba arkadaşlar ben 29 haftalık hamileyim ve beş yaşında bir oğlum var ve bir oğlum daha olacak inş. ama benim kilo almam lazım doktorum öle dedi 88 kiloyla hamile kaldım 7. ayımı bitirdim ama ben 85 kiloyum yani hiç kilo alamadım aksine verdim doktorum kendini toparlaman zor olur diyo bikaç kilo alsam yeticek ama alamadım doğumumda sezaryenle olacak bebeğimin durumu çok iyi şükürler olsun haftasından 10 gün önce ama ben kilo alamadığım için doktorum kızıyo hamilelik bir diyet değil diye herşeyi yiyorum ama kilo alamadım ilk oğlum 8 aylık olmuştu ama ona hamileyken 7 kilo almıştım napmalıyım neleri fazla yesem biraz kilo alırım yardım eder misiniz
bu yazıyı gördünüz mü
şok oldum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?