2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım yaaa bende tam sorucaktım nolcu cüzlerimiz diye
okunmayan cüzleri tamamlasak eğer okuyamıyorsa sahipleri ???
bitirip yeni hatim yaparız demiştik ama bu bile yetişmiycek galiba :26: :26: :26:

5)umaygulay (1. cüz)
6)jess (2. cüz)
7)yusufunannesi (6,7,8. cüz)
10)simuzer (11 ve 13. cüz)
13)tavukluk (17. cüz) - Hacc suresinde secde ayeti
14)citaknuray (18. cüz)
18)bnmge (27. cüz) - Necm suresinde secde ayeti

canım şunlar kalmış işte
okudularsa da bana haber veren olmadı
özel msj yazcam şmdi ama 10 dakika sınırı var malum
sen de yardım eder misin özel msjla soralım okuyacaklar mı ya da okudular mı?
yazarım diyorsan kime yazdığını- yazacağını söyle
ben de geri kalanına yazayım işte 10 dakikada bir

ilk 3 tanesine atarım ben
sırayla olurmu tatlım?

canım başlarda bende de oluyordu. zamanla geçti. şimdi arada oluyor. hamilelikte olabiliyormuş.
ilk kez kanadı.
inş benimkide geçer

hamilelikte olabiliyormuş int okudum
fakat bişeylerin eksikliğinden mi kaynaklı acaba diye düşünmüştüm
bide konu diş olunca ben panikliyorum

Çok şükür allah kabul ederse bende bitirebildim. 2.cüzü okundu olarak işaretleyebilirsiniz :)

çok rahat görünüyor ama
nasıl durur acaba??
fiyatıda baya düşmüş

ben aldım açıkçası beğendim ama simuzerdi sanırım almış ve beğenmemiş..sanırım beklentilerle alakalı
şöyle söyleyim..teli yok, baleni yok, sadece çift kat penye ama çok rahat..

gebenin emzirme atleti ve emzirme sutyenini de aldım onların penyeleri çok çok ince.. sanırım içine kalkan-göğüs pedi falan koyacağız diye öyle ince tutmuşlar:44:

kızlar 32. haftadan sonra alınan raporlar geçerli değilmiş 32. haftadan sonra rapor aldığında izine çıkarıyormuş firma benim doktorum haftasonu çalışmıyor napcam ben bu saatten sonra doktor değiştiremem ki ...

nasıl yani anlamadım ??

canım cumadan yada pazartesiden alamaz mısın? cumadan alırsan en fazla iki gün kaybedersin.

ne demek istediğini ben anlamadım:26:

nasıl yani anlamadım ??

canım cumadan yada pazartesiden alamaz mısın? cumadan alırsan en fazla iki gün kaybedersin.

kızlar ben bankada çalışıyorum ama benim özel sigortam yok sözleşmeli çalışıyorum , diğer personel olan arkadaşların müfredatı 32. haftadan sonra rapor aldıkları zaman izinlerinde kesiliyormuş ve çalışmasına izin verilmeden doğum iznine çıkarılıyormuşlar , ben şimdi firmamla görüştüm ssk müfredatında öyle bir şey yok normal raporunuzu alıp bize gönderebilirsiniz dediler..rahatladım valla :)
(umarım anlatabilmişimdir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…