2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

ben de önceden kahvaltı yapmadan çıkardım evden çoğunlukla ama hamilelikten beri utanmasam gece 4 te kalkıp yicem
normlde 7 de kalkmam yeterliyken 6.30 da kalkıp 45 dk kahvaltı yapıyorum

valla bende gece her uyandığımda bişeyler atıştırıyorum. ondan bu kadar kilo aldım. artık sadece meyve yiyorum gece uyanırsam. yoksa sonu yok davul gibi olcaz.

günaydın arkadaslar,ben bir kaç aksamdır sağlıklı bir uyku çekemiyorum. garip garip rüyalar görüyorum. kız bebek bekliyorum ama rüyamda hep erkek bebek görüyorum. rüyamda armut yediğimi gördüm ve tabirine baktığımda hamile kadın için erkek bebek yazıyordu. acaba bebeğim erkek mi diye düşünüyorum şimdi:)

erkek denip kız çıkanı duydum çünkü kordonu malum şey sanıp erkek diyebiliyorlar ama kız dediyse kızdır o minik
armutu da aşermişsindir

benim her rüyam yemek programı tadında, yemeği pişiriyorum ama tam yiyecekken uyanıyorum

günaydın hanımlar nasılsınız?
biz 3 gün tatilden sonra minnak kızımla beraber işteyiz..
umarım sizlerde minnak bebelerinizde iyisinizdir..
bu arada eşim bu yıl tayinciydi kalmak için dilekçe verdik..
dualarınıza ihtiyacım var inş kalırız :18:

Allah gönlünüze göre olanı hayırlısıyla nasip etsin canım..

izne ne zaman çıkıyorsun???

günaydın canım. biz iyi sayılırız. neen diyet yapıyosun ki. bi sıkıntı mı var?

şeker çıkmıştı canım ama yarın 100 lük yükleme yapacaklar. bu arada da dr. diyet verdi. umarım yüksek çıkmaz . bu arada 50 lik yükleme geçerli değilmiş artık sağlık bakanlığınca.

şeker çıkmıştı canım ama yarın 100 lük yükleme yapacaklar. bu arada da dr. diyet verdi. umarım yüksek çıkmaz . bu arada 50 lik yükleme geçerli değilmiş artık sağlık bakanlığınca.

evet 502likte yüksek çıkanların 100lükte hep normal çıktı. baştan 100lük yapsalar daha mantıklı.

günaydın kızlar bayadır yoktum herkes iydir inş. b,z gayet iyiz diyet yapmaya devam ama.

geçmiş olsun canım,benim 50lik yüksek çıkmıştı,100lük normaldi ama dikkat ediyorum,ama aklım şekerde:44:diyet yaparken test falan uyguluyorlar mı yani sekerin seyrini anlamak içn falan??

günaydıninş. tayin gönlünüze göre olur da taşınmazsınız,bu dönemde taşınmak zor olur..biz de iiyiz oğluşumda kahve keyfi yapıyoruz:)iki gündür az hareket ediyor diye göbeğime bakıp duruyorum

dün benim paşacımda az hareket etti :26: :26:
çok endişelendim
neyse ki akşam hareketleri çoğaldı :18: :18:

çok endişelendim

bazen bizimkiler de öyle oluyor
ama akşam yemeğini yedikten sonra bulaşıkları halledip sırtıma yastık alıp ayaklarımı uzatınca başlıyolar fokurdamaya

çok endişelendim

bazen bizimkiler de öyle oluyor
ama akşam yemeğini yedikten sonra bulaşıkları halledip sırtıma yastık alıp ayaklarımı uzatınca başlıyolar fokurdamaya

vallahi ne zor şeymiş annelik az hareket etse niye etmiyor diyorum,bazen de okulda dersteyken hiç durmuyor,tam bi şey anlatıyorum tekmeyi savuruyor ahh diyip kızasım geliyorneyse zaten özledim oğlumu yarın dr a gideceğiz,bakalım paşam ne kadar büyümüş

geçmiş olsun canım,benim 50lik yüksek çıkmıştı,100lük normaldi ama dikkat ediyorum,ama aklım şekerde:44:diyet yaparken test falan uyguluyorlar mı yani sekerin seyrini anlamak içn falan??

sağol canım. sevindim senin adına. diyet yapıyomusun hala. vala bende anlamadım canım test yapmaya yakın diyet kandırmaca olur kanımca. ama dr. öle istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…