- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.001
ben de önceden kahvaltı yapmadan çıkardım evden çoğunlukla ama hamilelikten beri utanmasam gece 4 te kalkıp yicem
normlde 7 de kalkmam yeterliyken 6.30 da kalkıp 45 dk kahvaltı yapıyorum
Günaydin anneler
Nasilsiniz bu sabah?
günaydın canım. biz açız oğlumla. kahvaltı yapcaz daha. sen nasılsın?
günaydın arkadaslar,ben bir kaç aksamdır sağlıklı bir uyku çekemiyorum. garip garip rüyalar görüyorum. kız bebek bekliyorum ama rüyamda hep erkek bebek görüyorum. rüyamda armut yediğimi gördüm ve tabirine baktığımda hamile kadın için erkek bebek yazıyordu. acaba bebeğim erkek mi diye düşünüyorum şimdi:)
günaydın hanımlar nasılsınız?
biz 3 gün tatilden sonra minnak kızımla beraber işteyiz..
umarım sizlerde minnak bebelerinizde iyisinizdir..
bu arada eşim bu yıl tayinciydi kalmak için dilekçe verdik..
dualarınıza ihtiyacım var inş kalırız :18:
günaydın kızlar bayadır yoktum herkes iydir inş. b,z gayet iyiz diyet yapmaya devam ama.
günaydın canım. biz iyi sayılırız. neen diyet yapıyosun ki. bi sıkıntı mı var?
şeker çıkmıştı canım ama yarın 100 lük yükleme yapacaklar. bu arada da dr. diyet verdi. umarım yüksek çıkmaz . bu arada 50 lik yükleme geçerli değilmiş artık sağlık bakanlığınca.
günaydın kızlar bayadır yoktum herkes iydir inş. b,z gayet iyiz diyet yapmaya devam ama.
günaydın hanımlar nasılsınız?
biz 3 gün tatilden sonra minnak kızımla beraber işteyiz..
umarım sizlerde minnak bebelerinizde iyisinizdir..
bu arada eşim bu yıl tayinciydi kalmak için dilekçe verdik..
dualarınıza ihtiyacım var inş kalırız :18:
günaydıninş. tayin gönlünüze göre olur da taşınmazsınız,bu dönemde taşınmak zor olur..biz de iiyiz oğluşumda kahve keyfi yapıyoruz:)iki gündür az hareket ediyor diye göbeğime bakıp duruyorum
dün benim paşacımda az hareket etti :26: :26:
çok endişelendim
neyse ki akşam hareketleri çoğaldı :18: :18:
dün benim paşacımda az hareket etti :26: :26:
çok endişelendim
neyse ki akşam hareketleri çoğaldı :18: :18:
bazen bizimkiler de öyle oluyor
ama akşam yemeğini yedikten sonra bulaşıkları halledip sırtıma yastık alıp ayaklarımı uzatınca başlıyolar fokurdamaya
bazen bizimkiler de öyle oluyor
ama akşam yemeğini yedikten sonra bulaşıkları halledip sırtıma yastık alıp ayaklarımı uzatınca başlıyolar fokurdamaya
geçmiş olsun canım,benim 50lik yüksek çıkmıştı,100lük normaldi ama dikkat ediyorum,ama aklım şekerde:44:diyet yaparken test falan uyguluyorlar mı yani sekerin seyrini anlamak içn falan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?