- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.041
Günaydın anneler ve onların tatlı bebişleri :)
Kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor benim daha alacaklarım var bu ay içinde hepsini tamamlayacağım ve ne var ne yok herşeyi yıkayacağım.
Doğum yaklaşıyor hareketlerimde gittikçe zorlaşıyor oturmak kalkmak çorabımı giymek bile tam bir işkence ama olsun kızım için katlanıcaz artık ne yapalım :)
Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi geçer sınavın.niveanın canım atta seti :) biizm babada kıskanıyooooooo bnde dedim iyi haid bi emzik de sen al bari bendensin
kızlar ayrıca bu haftasonu sınavım var inşallah güzel gecer dua edermisinz benm için :)
günaydın,bol bol dinlen diyeceğiim ama iş çok diyosun baksan,paşa için her şey:)ayy ben de tamamlasam da eksikleri yıkasam paklasam,ahh o çorapları yerim ben:)ama benim oğlumun 1 tane bile çorabı yok dahabence uyku setini de bir sudan geçir.
benim de alacaklarım çok,odası eşyası ooo doluu..evet aynen oturmak ayrı dert,ayakta durmak ayrı,yatmak ayrı..en iisi uzun oturmaşöyle bir kaykılarak ama o da işte ne mümkün
slm kızlar sanırım ucundan yıkamaya baslamıssınız bende cok heveslıyım alcaklarımda bıttı cok sukur baslasammı ucundan yıkamaya daha erkenmı bılemedım
yıkamaya başla bence canım gittikçe zor olur onları ütüleyip yerleştirmek falan ,hem yaramaz bebişler erken falan gelirse hazırlığın bitmiş olur inşallah zamanın da sağlıkla alırız kucaklarımıza ama ne olur ne olmaz. bu arada kontrolünde iyi geçer umarım canım meleğinle doya doya hasret gider...
kalanlar:
5)umaygulay (1. cüz)
7)yusufunannesi (6,7,8. cüz)
13)tavukluk (17. cüz) - Hacc suresinde secde ayeti
18)bnmge (27. cüz) - Necm suresinde secde ayeti
arkadaşlar 1 hafta içinde okuyup okumadığınızı haber verirseniz iyi olur
tamamlanmasına az kaldı
eğer tamamlayamayacaksanız biz okuyalım bitirelim hatmi
herkese de selamlar dicem ama pek kimse kalmamış
herkes yemeğe gitti galiba
ben de yorgunum yine
yemek yiyip az yatacam
aleykümselam hoşgeldin
ben de yemekten geldim uyumamak için kendimi zor tutuyorum
akşam geç yattım ve gece saçma sapan rüyalarla uğraştığım için hiç uyuyamadım
sabah da 6:30 gibi uyanınca sersem gibiyim şimdi
1 saat uyuyup kalkayım bari
kabus görmek çok normalmiş bu aylarda
ama yine de nas felak ayetelkürsi okuyup uyu
öğle uykusu iyi dinlendirir ben de şöyle serin ve az güneş alan bir odada uyumak istiyorum
yandaki kanepe müsait
canım inş. herşey gönlünüzce olur biraz daha kalırsınız umarım dualarımız seninle :)
ayyy hiç sorma bugün totoma baktım birde göbüşüme baktım benim toto göbüşee fark atmış gitmiş bileeee kocişin de kilosuna yaklaştım artıkın bu hızla onuda geçicemmm allahım bu hızdada doğumdan sonra zayıflamayı nasip etsin inşallahhh
napalım anne olmak kolay değilmiş bizde kilo alıyoruzzz ama artık ben çok takmıyorum üzülüyorum bazen ama yaza hırslanıyorum zayıflamak için şimdi düşündğüm tek şey kızımın sağlığı...
akıllı b ıdık sende hilma gibi görünmez mi olacaksın y oksaa ewe gidinceee
Allah razı olsun benim çoraplarımı kocam giydiriyor 1 haftadır
ayrıca afedersiniz alaturka tuvalette temizlik yaparken çok zorlanıyorum
Evde klozet var sorun yok ama iş yerimde sadece alaturka
evet bugün hata yaptığımı anladımben sadece demir eksikliği yapar sanıyordum ama başka etkileri de varmış.bugün okula bardağımı götürmeyceğim çay yok bugün
niveanın canım atta seti :) biizm babada kıskanıyooooooo bnde dedim iyi haid bi emzik de sen al bari bendensin
kızlar ayrıca bu haftasonu sınavım var inşallah güzel gecer dua edermisinz benm için :)
bugun dr kontrolı-um var bakalım kızım kac kılo ne kadar olmus cok merak edıyorum bugunden sonra bende yıkamaya baslayayım valllahı artık coraplarımı esımı yakalarsam ona gıydıttırıyorum yemek bıle yapmak zor gelıyor
kızlar buarada ben gogus ucu kremıne basladım lansınoh aldım buyuk boyundan sabah aksam suruyorum ve goguslerım yumusamaya basladı yanı ucu acımıyor hemen faydasını gordum zaten 8.ayda baslanmalıymıs.hazırlık yapmak lazım evlatlarımıza
cok konustum bılıyorum ama ya benım 2 gundur delı gıbı gobegım kasınıyor bıtane catlagım yok derken sanırım baslıcak ve bende sabah ogle aksam olmak uzere gnde 3 kere krem suruyorumm
eltım asla kasıma sık dısını dedı oluyorum ama sadece avuc ıcımle ovalıyorum okadar
kalanlar:
5)umaygulay (1. cüz)
tamamlanmasına az kaldı
ben de yorgunum yine
yemek yiyip az yatacam
kalanlar:
5)umaygulay (1. cüz)
tamamlanmasına az kaldı
ben de yorgunum yine
yemek yiyip az yatacam
bizde yemek yediikkkkk
yürüyüş yaptııkk
d vitamini aldık bol bol
ama uykumuz geldi yaawww
işimiz çokk napcezz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?