2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

canım ben yıkamaya başladım herşeyini gittikçe ağırlaşıyoruz gerçekten, ateş ölçeriyle tırnak makası kaldı eksik sadece diğerleri tamam gibi, beyefendinin eksiklerini tamamlayayım derken kendimi unuttum sadece emzirme sütyenimiz ve göğüs pedimiz var pijama takımları, göğüs kremi falan alıncak daha , tatlı telaşlar ama stres oluyo insan ister istemez.

slm kızlar sanırım ucundan yıkamaya baslamıssınız bende cok heveslıyım alcaklarımda bıttı cok sukur baslasammı ucundan yıkamaya daha erkenmı bılemedım

bugun dr kontrolı-um var bakalım kızım kac kılo ne kadar olmus cok merak edıyorum bugunden sonra bende yıkamaya baslayayım valllahı artık coraplarımı esımı yakalarsam ona gıydıttırıyorum yemek bıle yapmak zor gelıyor

kızlar buarada ben gogus ucu kremıne basladım lansınoh aldım buyuk boyundan sabah aksam suruyorum ve goguslerım yumusamaya basladı yanı ucu acımıyor hemen faydasını gordum zaten 8.ayda baslanmalıymıs.hazırlık yapmak lazım evlatlarımıza

niveanın canım atta seti :) biizm babada kıskanıyooooooo bnde dedim iyi haid bi emzik de sen al bari bendensin
kızlar ayrıca bu haftasonu sınavım var inşallah güzel gecer dua edermisinz benm için :)
Allah yardımcın olsun canım inşallah iyi geçer sınavın.

öyle yapıcam canım içime sinmez yoksa, dinlenemiyorum ama bebeğin eşyalarıyla ilgilenmek ruhumu dinlendiriyo eksikleri tamamlarsın stres yapma ben neredeyse herşeyini 1 günde aldım kurtuldum valla,bebeklerin ayaklarına bayıldığım için de ilk çorap almıştım oğluma

cok konustum bılıyorum ama ya benım 2 gundur delı gıbı gobegım kasınıyor bıtane catlagım yok derken sanırım baslıcak ve bende sabah ogle aksam olmak uzere gnde 3 kere krem suruyorumm

eltım asla kasıma sık dısını dedı oluyorum ama sadece avuc ıcımle ovalıyorum okadar

slm kızlar sanırım ucundan yıkamaya baslamıssınız bende cok heveslıyım alcaklarımda bıttı cok sukur baslasammı ucundan yıkamaya daha erkenmı bılemedım

yıkamaya başla bence canım gittikçe zor olur onları ütüleyip yerleştirmek falan ,hem yaramaz bebişler erken falan gelirse hazırlığın bitmiş olur inşallah zamanın da sağlıkla alırız kucaklarımıza ama ne olur ne olmaz. bu arada kontrolünde iyi geçer umarım canım meleğinle doya doya hasret gider...

evet cnm hersey ola bılır bende dıyorum belkı valızı hazırlamak ıcın erken ama pat dıe hastaneye gıtmek zorunda kalırsak hadı esyaları getrırler valıze tepıp ama hepsı kırlı olur ve o halde gıydırmek zorunda kalırız buda hıc guzel bı durum deıl

bende en ıyısı bugun drdan sonra el atayım ayyy heyecan yaptım

evet tatlım kızımı cok ozledım yaa resmen burnmda tutuyor

allahım hepımızın evlatı vaktıyle saglıcakla gelsın ıns

o zaman okuyacaklar
1)utopya06 (3.(+) cüz)
2)akıllıbıdık (12.(+) cüz)
3)coznur (5.(+)ve 23.(+) cüz) - cüz 23'te Sad suresinde secde ayeti(+)
4)hilma (4.(+) cüz)
5)umaygulay (1. cüz)
6)jess (2.(+) cüz)
7)yusufunannesi (6,7,8. cüz)
8)sevdee (9.(+) cüz) - Araf suresinde secde ayeti(+)
9)nursenaa (10.(+),24.(+) ve 25. cüz (+)) - cüz 24'te Fussilet suresinde secde ayeti (+)
10)simuzer (11(+) ve 13.(+) cüz) - cüz 13'te Rad suresinde secde ayeti
11)smilemasal (14.(+) cüz) - Nahl suresinde secde ayeti(+)
12)pamuk helva (15 (+) ve 16.cüz (+)) - cüz 15'te İsra suresinde, cüz 16'da Meryem suresinde secde ayeti (+)
13)tavukluk (17. cüz) - Hacc suresinde secde ayeti
14)citaknuray (18.(+) cüz)
15)Crazymom (19(+),20(+) ve 21.(+) cüz) - cüz 19'da Furkan ve Neml surelerinde, cüz 21'de Secde suresinde secde ayeti (+)
16)hmonglu (22.(+) cüz)
17)jang_bogo (26.(+) cüz)
18)bnmge (27. cüz) - Necm suresinde secde ayeti
19)tansell (28(+),29(+) ve 30.(+)cüz) - cüz 30'da Alak ve İnşikak surelerinde secde ayeti(+)

okunan cüzler: 2,3,4,5,9,10,11,12,13,14,15,16,18,19,20,21,22,23,24,25,26,28,29,30

kalanlar:
5)umaygulay (1. cüz)

kalanlar:
5)umaygulay (1. cüz)

arkadaşlar 1 hafta içinde okuyup okumadığınızı haber verirseniz iyi olur
tamamlanmasına az kaldı
eğer tamamlayamayacaksanız biz okuyalım bitirelim hatmi

herkese de selamlar dicem ama pek kimse kalmamış
herkes yemeğe gitti galiba
ben de yorgunum yine
yemek yiyip az yatacam

aleykümselam hoşgeldin
ben de yemekten geldim uyumamak için kendimi zor tutuyorum

akşam geç yattım ve gece saçma sapan rüyalarla uğraştığım için hiç uyuyamadım
sabah da 6:30 gibi uyanınca sersem gibiyim şimdi
1 saat uyuyup kalkayım bari

kabus görmek çok normalmiş bu aylarda
ama yine de nas felak ayetelkürsi okuyup uyu

öğle uykusu iyi dinlendirir ben de şöyle serin ve az güneş alan bir odada uyumak istiyorum

sağol cnm benim inş..

Allah razı olsun benim çoraplarımı kocam giydiriyor 1 haftadır
ayrıca afedersiniz alaturka tuvalette temizlik yaparken çok zorlanıyorum
Evde klozet var sorun yok ama iş yerimde sadece alaturka

ayy kocama kalsa çok abartıyormuşum..
sakın 2. bebek falan deme bana bi daha diyo
çorap giydir desem adam alır eşyalarını terkeder evi
ayy bende de aynı dert var işte sıkıyorum dişimi wc ye gitmiyim diye ama olmuyo
akıntım halen çok yoğun diye her dk wc deyim

evet bugün hata yaptığımı anladımben sadece demir eksikliği yapar sanıyordum ama başka etkileri de varmış.bugün okula bardağımı götürmeyceğim çay yok bugün

bencede bugünden başla dikkat etmeye zararın neresinden dönsek kardır...

niveanın canım atta seti :) biizm babada kıskanıyooooooo bnde dedim iyi haid bi emzik de sen al bari bendensin
kızlar ayrıca bu haftasonu sınavım var inşallah güzel gecer dua edermisinz benm için :)

ne sınavı cnm?
inş emeklerin boşa çıkmaz şimdiden başarılar...

güzel haberlerle gel inş cnm..

cnm bende de yoktu çatlak patlak dün şöle bi aynaya baktım ki göbeğimin alt tarafları çatlamış bile..
son zamanlarda losyonumu sürmedim diye kızdım kendime ama ne çare oldu bi kere..
göbeklerimizin görünen kısmı değil de alt kısımlarına bakın... umarım daha çok olmaz.. :18:
gögüs ucu kreminede başlayalım artık bencede..
şimdi onu da söylesem eşime ohoooooo nerden çıkıyo bu icatler diye konuşur..
en iyisi kendim bulup alayım

yemek yedik geldik biz kızımla..
dualarını allahım şimdiden kabul etsin inş..
afiyet olsun ayrıca iyi uykular diyelim..
bizim yerimize de uyu emiii

canımmm umaygulay okumaya devam ettiğini söyledii
öğrenme aşamasında olduğu için yavaş ilerliyormuş
pc de sorun var özelden atamadımsana cevabını

bizde yemek yediikkkkk
yürüyüş yaptııkk
d vitamini aldık bol bol
ama uykumuz geldi yaawww
işimiz çokk napcezz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…