2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

sağol canım. sevindim senin adına. diyet yapıyomusun hala. vala bende anlamadım canım test yapmaya yakın diyet kandırmaca olur kanımca. ama dr. öle istedi.

istediğin kadar diyet yap o glikozu içince daha önce hayatınca hiç şeker yememiş olsan bile sapıtacaksa sapıtır şekerin
doktorun diyet vermesinin sebebi bence 100 lüğü yapana kadar işi garantiye almak, eğer 100lükte de çıkarsa şeker diyete daha önce başlatıp seni korumak

bence:44:

hoşgeldin aramıza..

Allah gönlünüze göre olanı hayırlısıyla nasip etsin canım..

izne ne zaman çıkıyorsun???

sağol cnm amin inş..
önümüzdeki haftadan sonra evdeyim inş..
sen ne zaman çıkıcaksın?

inş cnm benim çok sağol..
afiyet olsun..
bende her gün mutlaka bi türk kahvesi içip ardından da telvesini yiyorum.
sanki içim oturuyo hatta bazen akşam eşime de yapıp onun fincanındaki telveleri de yiyorum
cnm dün sağlık ocağına da gittim ben ebe hareketlerini artık sayın ded..
eğer 10 altına düşerse tehlikeymiş..
10 dan fazla hareket ediyosa sorun yok dedi.
ayrıca 16 kilo aldığımı söyledim normal dedi

sağol cnm amin inş..
önümüzdeki haftadan sonra evdeyim inş..
sen ne zaman çıkıcaksın?

Allahın izniyle 11'inden sonra ayrılıcam
yani haftaya çarşamba işte son günüm hayırlısıyla

günde 10 kez mi 2 saatte mi
bi yerde 2 saatte 10 kez diyor ama bizim ikizler 2 saatte bazen 20-30 kez tekme atıyolar geziniyolar ama sonraki 2 saatte hiç kıpırtı olmadığı oluyo:26:

bi de uyku durumu var gece ne zaman uyansam kıpır kıpırlar
belki gün içinde değil de ben uyurken hareket ediyolar onu nasıl sayacaz

Son düzenleme:
dr.kaan kocatepenin bi videosunda duyduğuma göre bebek hareketlerini saymamaıza gerek yokmuş bebeğin alışkın olduğu hareket düzenin de biş problem olursa onu takip etmemiz lazım mış tabiki risksiz gebeliklerde

merhabalar herkese kızlarrr cumadan beri pek giremedim ( yani uzun uzun sohbet edecek kadar ) umarım herkes iyidir
ben şöyle bir geçmişe uzanayım geliyorum kızlarrrr

şöyle bişey okumuştum. kendinizi 2 saat dinlemeye alın diyor. uzanıp 2 saat boyunca hareketlerini takip edecekmişiz. 10 dan az olursa tehlikeliymiş. yani günün her saati değil de dinlenmeye geçtiğimiz zaman sayacakmışız. benim zaten genelde otururken yada uzanırken çok hareketli oluyor. ben hareket halindeysem hareketlerini hiç farketmiyorum.

hayırlısı cnm..
evde olunca da bizimle olucakmısın?
cnm günde 10 kez dedi..
uyku halindeki hareketleri değil de gün içinde en az 10 olmalı..
tabiki daha fazla oluyodur 24 saatte..

sağol canım. sevindim senin adına. diyet yapıyomusun hala. vala bende anlamadım canım test yapmaya yakın diyet kandırmaca olur kanımca. ama dr. öle istedi.

yani beyaz ekmeği kestim,tatlı falan haftada bir yiyorum yani diyetisyene de gittim,buna benzer şeyler söylemişti,pirinç,muz az tüketiyorum.100lükte benim 1.saat 175 çıktı sadece 185 yakın diye tedbir

sana da afiyet,şifalar olsun:)içtim de ardından zararlı mı diye baktım,çok tüketimi ii değil zararlı deyince şöyle bir yutkundumsorun kahve tüketimimde değil ama çayda çok içiyorum ben 5 -6 fincanama çok açık..bugün ceza verdim kendime 2 fincan içeceğimben hareketlerini pek sayamıyorum,oturmadığımda hareketlerini anlyamayabiliyorum..pek de orumaya vaktim olmuyo zaten:)

Son düzenleme:

cnm çay kahve aynı anda tüketme bence..
bi gün bi fincan çay iç diğer gün de 1 tane türk kahvesi..
ben çayı bazen bi tek kahvaltı da içiyorum..
ama türk kahvesi her gün mutlaka içerim..

günaydın güzel anneler... bugün okula gitmedim izin verdim kendime, oğlumun eşyalarını yıkamaya başladım renkliler yıkandı ütülenecek ama çamaşırları asarken çok güldüm çoraplar falan küçücük oyuncak sanki hepsi yaaa sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım. bu arada uyku setini yıkadınız mı ben yıkamayı düşünüyorumda gerek vardır dimi ama

ıyı yapmıssın edacık :) bnde aynı şekilde iki gun önce yıkadım çok sirindi yaa çoraplar baş parmak kadar yiirm onun parmaklarını bennnn bende uyku setini yıkıcam :)
bebk bakım seti almadysanız e bebek de 39 tl normalde 59 tl :)
nuk un ürüünlerinde de indirim var emzik ve biberon aldım ayy yirim yaa çok şekerler

canım inş. herşey gönlünüzce olur biraz daha kalırsınız umarım dualarımız seninle :)

valla bende gece her uyandığımda bişeyler atıştırıyorum. ondan bu kadar kilo aldım. artık sadece meyve yiyorum gece uyanırsam. yoksa sonu yok davul gibi olcaz.
ayyy hiç sorma bugün totoma baktım birde göbüşüme baktım benim toto göbüşee fark atmış gitmiş bileeee kocişin de kilosuna yaklaştım artıkın bu hızla onuda geçicemmm allahım bu hızdada doğumdan sonra zayıflamayı nasip etsin inşallahhh
napalım anne olmak kolay değilmiş bizde kilo alıyoruzzz ama artık ben çok takmıyorum üzülüyorum bazen ama yaza hırslanıyorum zayıflamak için şimdi düşündğüm tek şey kızımın sağlığı...

akıllı b ıdık sende hilma gibi görünmez mi olacaksın y oksaa ewe gidinceee

Günaydın anneler ve onların tatlı bebişleri :)

Kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor benim daha alacaklarım var bu ay içinde hepsini tamamlayacağım ve ne var ne yok herşeyi yıkayacağım.
Doğum yaklaşıyor hareketlerimde gittikçe zorlaşıyor oturmak kalkmak çorabımı giymek bile tam bir işkence ama olsun kızım için katlanıcaz artık ne yapalım :)

Günaydın anneler ve onların tatlı bebişleri :)

Kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor benim daha alacaklarım var bu ay içinde hepsini tamamlayacağım ve ne var ne yok herşeyi yıkayacağım.
Doğum yaklaşıyor hareketlerimde gittikçe zorlaşıyor oturmak kalkmak çorabımı giymek bile tam bir işkence ama olsun kızım için katlanıcaz artık ne yapalım :)

Allah razı olsun benim çoraplarımı kocam giydiriyor 1 haftadır
ayrıca afedersiniz alaturka tuvalette temizlik yaparken çok zorlanıyorum
Evde klozet var sorun yok ama iş yerimde sadece alaturka

Son düzenleme:
cnm çay kahve aynı anda tüketme bence..
bi gün bi fincan çay iç diğer gün de 1 tane türk kahvesi..
ben çayı bazen bi tek kahvaltı da içiyorum..
ama türk kahvesi her gün mutlaka içerim..

evet bugün hata yaptığımı anladımben sadece demir eksikliği yapar sanıyordum ama başka etkileri de varmış.bugün okula bardağımı götürmeyceğim çay yok bugün

bebek bakım seti ben chicconun aldım 45 tl çantasıyla birlikte e bebekteki hangi marka canım? biberon ve emziği de chicco aldık babamız kıskanıyo benim bu kadar eşyam yok diye

bebek bakım seti ben chicconun aldım 45 tl çantasıyla birlikte e bebekteki hangi marka canım? biberon ve emziği de chicco aldık babamız kıskanıyo benim bu kadar eşyam yok diye

niveanın canım atta seti :) biizm babada kıskanıyooooooo bnde dedim iyi haid bi emzik de sen al bari bendensin
kızlar ayrıca bu haftasonu sınavım var inşallah güzel gecer dua edermisinz benm için :)

günaydın,bol bol dinlen diyeceğiim ama iş çok diyosun baksan,paşa için her şey:)ayy ben de tamamlasam da eksikleri yıkasam paklasam,ahh o çorapları yerim ben:)ama benim oğlumun 1 tane bile çorabı yok dahabence uyku setini de bir sudan geçir.
benim de alacaklarım çok,odası eşyası ooo doluu..evet aynen oturmak ayrı dert,ayakta durmak ayrı,yatmak ayrı..en iisi uzun oturmaşöyle bir kaykılarak ama o da işte ne mümkün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…