- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.021
sağol canım. sevindim senin adına. diyet yapıyomusun hala. vala bende anlamadım canım test yapmaya yakın diyet kandırmaca olur kanımca. ama dr. öle istedi.
adım sibel31haftalık hamileyim kızımız olacak inş. bu hafta izne de ayrıldım artık rahat rahat alışverişe verebilirim kendimi:) giysi olarak tamam sayılır ama yine eksik çıkıypo tabi bu site çok faydalı oluyor. denizlide yaşıyorum. varsa denizlideki anne adaylarıyla da tanışmak isterim.alışverişte fikir alışverişi yapabiliriz :)
Allah gönlünüze göre olanı hayırlısıyla nasip etsin canım..
izne ne zaman çıkıyorsun???
günaydıninş. tayin gönlünüze göre olur da taşınmazsınız,bu dönemde taşınmak zor olur..biz de iiyiz oğluşumda kahve keyfi yapıyoruz:)iki gündür az hareket ediyor diye göbeğime bakıp duruyorum
sağol cnm amin inş..
önümüzdeki haftadan sonra evdeyim inş..
sen ne zaman çıkıcaksın?
inş cnm benim çok sağol..
afiyet olsun..
bende her gün mutlaka bi türk kahvesi içip ardından da telvesini yiyorum.
sanki içim oturuyo hatta bazen akşam eşime de yapıp onun fincanındaki telveleri de yiyorum
cnm dün sağlık ocağına da gittim ben ebe hareketlerini artık sayın ded..
eğer 10 altına düşerse tehlikeymiş..
10 dan fazla hareket ediyosa sorun yok dedi.
ayrıca 16 kilo aldığımı söyledim normal dedi
Allahın izniyle 11'inden sonra ayrılıcam
yani haftaya çarşamba işte son günüm hayırlısıyla
günde 10 kez mi 2 saatte mi
bi yerde 2 saatte 10 kez diyor ama bizim ikizler 2 saatte bazen 20-30 kez tekme atıyolar geziniyolar ama sonraki 2 saatte hiç kıpırtı olmadığı oluyo:26:
bi de uyku durumu var gece ne zaman uyansam kıpır kıpırlar
belki gün içinde değil de ben uyurken hareket ediyolar onu nasıl sayacaz
Allahın izniyle 11'inden sonra ayrılıcam
yani haftaya çarşamba işte son günüm hayırlısıyla
günde 10 kez mi 2 saatte mi
bi yerde 2 saatte 10 kez diyor ama bizim ikizler 2 saatte bazen 20-30 kez tekme atıyolar geziniyolar ama sonraki 2 saatte hiç kıpırtı olmadığı oluyo:26:
bi de uyku durumu var gece ne zaman uyansam kıpır kıpırlar
belki gün içinde değil de ben uyurken hareket ediyolar onu nasıl sayacaz
sağol canım. sevindim senin adına. diyet yapıyomusun hala. vala bende anlamadım canım test yapmaya yakın diyet kandırmaca olur kanımca. ama dr. öle istedi.
hoşgeldin aramıza..
sağol cnm amin inş..
önümüzdeki haftadan sonra evdeyim inş..
sen ne zaman çıkıcaksın?
inş cnm benim çok sağol..
afiyet olsun..
bende her gün mutlaka bi türk kahvesi içip ardından da telvesini yiyorum.
sanki içim oturuyo hatta bazen akşam eşime de yapıp onun fincanındaki telveleri de yiyorum
cnm dün sağlık ocağına da gittim ben ebe hareketlerini artık sayın ded..
eğer 10 altına düşerse tehlikeymiş..
10 dan fazla hareket ediyosa sorun yok dedi.
ayrıca 16 kilo aldığımı söyledim normal dedi
yani beyaz ekmeği kestim,tatlı falan haftada bir yiyorum yani diyetisyene de gittim,buna benzer şeyler söylemişti,pirinç,muz az tüketiyorum.100lükte benim 1.saat 175 çıktı sadece 185 yakın diye tedbir
sana da afiyet,şifalar olsun:)içtim de ardından zararlı mı diye baktım,çok tüketimi ii değil zararlı deyince şöyle bir yutkundumsorun kahve tüketimimde değil ama çayda çok içiyorum ben 5 -6 fincan ama çok açık..bugün ceza verdim kendime 2 fincan içeceğim ben hareketlerini pek sayamıyorum,oturmadığımda hareketlerini anlyamayabiliyorum..pek de orumaya vaktim olmuyo zaten:)
günaydın güzel anneler... bugün okula gitmedim izin verdim kendime, oğlumun eşyalarını yıkamaya başladım renkliler yıkandı ütülenecek ama çamaşırları asarken çok güldüm çoraplar falan küçücük oyuncak sanki hepsi yaaasizler nasılsınız herşey yolundadır umarım. bu arada uyku setini yıkadınız mı ben yıkamayı düşünüyorumda gerek vardır dimi ama
canım inş. herşey gönlünüzce olur biraz daha kalırsınız umarım dualarımız seninle :)günaydın hanımlar nasılsınız?
biz 3 gün tatilden sonra minnak kızımla beraber işteyiz..
umarım sizlerde minnak bebelerinizde iyisinizdir..
bu arada eşim bu yıl tayinciydi kalmak için dilekçe verdik..
dualarınıza ihtiyacım var inş kalırız :18:
ayyy hiç sorma bugün totoma baktım birde göbüşüme baktım benim toto göbüşee fark atmış gitmiş bileeee kocişin de kilosuna yaklaştım artıkın bu hızla onuda geçicemmm allahım bu hızdada doğumdan sonra zayıflamayı nasip etsin inşallahhhvalla bende gece her uyandığımda bişeyler atıştırıyorum. ondan bu kadar kilo aldım. artık sadece meyve yiyorum gece uyanırsam. yoksa sonu yok davul gibi olcaz.
günaydın anneler ve onların tatlı bebişleri :)
kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor benim daha alacaklarım var bu ay içinde hepsini tamamlayacağım ve ne var ne yok herşeyi yıkayacağım.
Doğum yaklaşıyor hareketlerimde gittikçe zorlaşıyor oturmak kalkmak çorabımı giymek bile tam bir işkence ama olsun kızım için katlanıcaz artık ne yapalım :)
cnm çay kahve aynı anda tüketme bence..
bi gün bi fincan çay iç diğer gün de 1 tane türk kahvesi..
ben çayı bazen bi tek kahvaltı da içiyorum..
ama türk kahvesi her gün mutlaka içerim..
ıyı yapmıssın edacık :) bnde aynı şekilde iki gun önce yıkadım çok sirindi yaa çoraplar baş parmak kadar yiirm onun parmaklarını bennnnbende uyku setini yıkıcam :)
bebk bakım seti almadysanız e bebek de 39 tl normalde 59 tl :)
nuk un ürüünlerinde de indirim var emzik ve biberon aldım ayy yirim yaa çok şekerler
bebek bakım seti ben chicconun aldım 45 tl çantasıyla birlikte e bebekteki hangi marka canım? biberon ve emziği de chicco aldık babamız kıskanıyo benim bu kadar eşyam yok diye
günaydın güzel anneler... bugün okula gitmedim izin verdim kendime, oğlumun eşyalarını yıkamaya başladım renkliler yıkandı ütülenecek ama çamaşırları asarken çok güldüm çoraplar falan küçücük oyuncak sanki hepsi yaaasizler nasılsınız herşey yolundadır umarım. bu arada uyku setini yıkadınız mı ben yıkamayı düşünüyorumda gerek vardır dimi ama
benim de alacaklarım çok,odası eşyası ooo doluu..evet aynen oturmak ayrı dert,ayakta durmak ayrı,yatmak ayrı..en iisi uzun oturmaGünaydın anneler ve onların tatlı bebişleri :)
Kızlar hazırlıklar nasıl gidiyor benim daha alacaklarım var bu ay içinde hepsini tamamlayacağım ve ne var ne yok herşeyi yıkayacağım.
Doğum yaklaşıyor hareketlerimde gittikçe zorlaşıyor oturmak kalkmak çorabımı giymek bile tam bir işkence ama olsun kızım için katlanıcaz artık ne yapalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?