2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

bu arada kızlar c.tesi dr gittim..
bebeğim 1 kg olmuş çok şükür...
doktorum ama sevinme bu tempoyla gitmelisn dedi..
akıntımı söyledim bi fitil yazıcam enfeksiyondur dedi..
3 kullanımlık bi fitil yazdı kullandım ama bi gelişme yok..
doğum şeklini yine unuttum sormaya...
dün de sağlık ocağına gittim..
ebe kalp atışlarını dinletti
Allahım ne kadar güzeldi ya...
içim de minnak bi canlının varlığını bilmek çok çok güzel bi duygu..
kiloma ve tansiyonuma baktı..
şükür sıkıntı yokmuş..

merhaba arkadaşlar doktordan yeni geldim oğluşu gördüm. dün eşimle tartışmıştık oğluşumun yüzü asıktı.
bu arada böbreiğmde büyüme vardı o küçülmüş biraz .çok sevindim ama oğluşum ters duruyormuş o yüzden suyu ne kadar pek anlaşılmıyorr dedi bol bol su içmem gerekiyormuş, eğer çocuğun hareketlerini hissetmezsem doktora gidecekmişim. ay çok korktum arkadaşlar ya. böyle giderse sezseryan olacakmış gitgide dönme ihtimali azalıyormuş

Son düzenleme:
merhaba annecikler,

geçen hafta 4 günlük rapor iyi gelmişti bana, dinlenmiştim.
2 gündür işteyim, bakalım bu hafta nasıl geçecek? cuma günü doktor kontrolüm var. belki haftaya izne ayrılabilirim ben de. 32 doluyor haftaya, aslında uzatmak istiyordum ama kısmet.

bu arada 2 gündür acayip midem yanıyor, ilaçlar da işe yaramıyor pek sizde var mı? ne iyi gelir ? süt içiyorum bazen ama bir süre geçiyor sonra yine başlıyor

herseyın yolunda olmasına sevındım tatlım ıns bebegınde guzel ve saglıklı kılo alır

benımde konmtrolum bugun enson 5 hafta once 817 grmdı bakalım sımdı nekadar oldu bende cok merak edıyorum :18::18:

hg cnm..
böbrek sorunun düzelmesine sevindim..
suyu hepimizin çok içmesi gerekiyo aslında da dikkat edemiyoruz ki..
günlük dikkat et hareketlerine cnm inş sağlıkla gelecek minnaklarımız..
cnm belli olmaz ki dur bakalım telaş yapma..
doğuma kadar değişeblir sen kendini psiklojik olarak hazırla..

inş güzel haberlerle gelirsin cnm ya..

cnm bende dahalık yok mıgde yanması sadece rennı ıcenler var onu bılıyorum bıde dedıgın gıbı sut soguk olmak uzere ıyı gelıyor bende bukadar bılıyorum

demek senınkının sacları cıkmaya basladı benımde bıseyım yok dıe annemler heralde senın kel dogcak dıyolar

canımmm umaygulay okumaya devam ettiğini söyledii
öğrenme aşamasında olduğu için yavaş ilerliyormuş
pc de sorun var özelden atamadımsana cevabını

hımm şeyy kemm küm arkadaşım bu benim ilk hatmim olacak açıkcası ve başlangıç sewiyesinde oldğm içi kaplumbağa hızında ilerliyorumm heründe okuyamıyorm artık bir hafta hergün yüklenirim bir hafta içinde hala bitiremezsem kaçıncı sayfada kaldğmı haber veririm tamamlarsınız ama biraz daha zaman verirseniz sevinirim benimde bir hatimim olsun
tekrardan kusuruma bakmayın kızlar

kızlar bu arada bebeğimin hareketleri artık biraz daha farklılaştı sanırım göbüşümü oynatıyor artık onu izlemek çok güzel bir duygu
ama anlamadğım bir şey var yer yer göbüşümde bazı bölgeler aşırı sertleşiyor
ve hareketler normalde acıtmıyor ama bazı hareketler değişik bir hisle aşağıya baskı yaparak zanki aşağı çıkışı zorlyor gibi hissettriyor o zaman nefesim kesiliyor gibi oluyorr

kızlar merhaba. yeni doktordan geldim. bebeğimin durumu iyi çok şükür. boyu doktor böyle giderse doğuma kadar 55 cm olur dedi. kilosu 1800 gr. yalnız aklımı karıştıran birşey oldu doktorum eşin de yani plasenta da yaşlanma belirtisi olduğunu söyledi. yediklerine dikkat et günde 8 öğün ye geç uyu yürüyüş yap dedi. böyle giderse normal doğum gözüküyor dedi. benim aklım karıştı erken doğum falan olamaz inşallah yaşayan yada bir bilgisi olan varmı..... :26:

ben de rennie ve gaviscon içtim ama kısa süreli geçiriyor, neyse bakalım idare edicem canım. bakalım bonus kafa olur böyle giderse bizim oğluş
ama pek saçla ilgisi yok sanırım canım mide yanmasının. midenin sıkışması yüzünden oluyormuş.

merhaba hanımlar ben de haziran annesi olacağım allah ın iziniyle inşallah :)....hepimizin kucağına sağsağlım almayı nasip etsin rabbim...çok heyecan ve sitres yapmaya başladım ben :)

CAnım aslında normal doğumda sezeryanda korkutucu geliyor. Hayırlısıyla hepimiz alırız kucaklarımıza inşallah

merhaba hanımlar ben de haziran annesi olacağım allah ın iziniyle inşallah :)....hepimizin kucağına sağsağlım almayı nasip etsin rabbim...çok heyecan ve sitres yapmaya başladım ben :)

amın ıns cnmcım..bu arada o stres herkeste var sanırım son zamanlarda yuzumde sıvılceler cıkmaya basladı

ya ben aslında doğumdan yada o andan değil de doğumda eve yardıma geleceklerle ilgili takıntım var..çok fazla titizim ve her konuda kendi aklımla hareket ederim birilerinin şöyle böyle demesi beni gerer nasıl bir konuşma yapmam lazım bilmiyorum ....kırmakta istemiyrum kimseyi ama ben kırılacağım onu biliyorum....​

rennie duo şurup içiyorum
onun dışında maden suyu,ayva ve sakız çiğnemek rahatlatıyor.

sarıbeybicim açıöğretim sınavım var :)
yaa bnm kusum dun geceden beri çok az hareket etti bnm entrikalr kafam da yine dönmeye başladı puff

sanırım burada kast edilen kişi kayınvalide

canım o an en önemli şey sen ve bebeğin o yüzden geriye kalanları at bi kenara (tabi eşin hariç )
özellikle sütün için
diğer topiklerden bir arkadaşım sırf kayınvalidesinin salak sulak hareketleri yüzünden süt sıkıntısı çekti hala da çekiyor

eğer seni strese sokacaksa bu olaylar olmadan baştan konuş eşinle o da annesiyle konuşsun
sen hiiç gerilme

sarıbeybicim açıöğretim sınavım var :)
yaa bnm kusum dun geceden beri çok az hareket etti bnm entrikalr kafam da yine dönmeye başladı puff

ya arada bir olur öyle!
fazla dinleme eminim akşama coşacak..
el kadar bebe yaaa uyuyordur, sert tepik atmıordur o yüzden hissedemiyorsundur

herkese selam..
bende bugün bi sersemim sabah 8 de kalktım
kahvaltı hazırladım kardeşim ve eşimi gönderdim
sonra 9.30 da geri yattım 11 e kadar uyumuşum
telefon sesine uyandım bende abuk subuk rüyalar görüyorum
hemde iki gündür.uyandığımda ter içinde kalmışım.

şimdide komşum gelecek onu
bekliyorum.oda hamileymiş oğluşuma
sitede iki arkadaş geliyor :)
dün ki hamurişi konuşmalarından sonra
mutfağa attım kendimi iyice kilo alırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…