- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.061
bizde yemek yediikkkkk
yürüyüş yaptııkk
d vitamini aldık bol bol
ama uykumuz geldi yaawww
işimiz çokk napcezz???
bu arada kızlar c.tesi dr gittim..
bebeğim 1 kg olmuş çok şükür...
doktorum ama sevinme bu tempoyla gitmelisn dedi..
akıntımı söyledim bi fitil yazıcam enfeksiyondur dedi..
3 kullanımlık bi fitil yazdı kullandım ama bi gelişme yok..
doğum şeklini yine unuttum sormaya...
dün de sağlık ocağına gittim..
ebe kalp atışlarını dinletti
Allahım ne kadar güzeldi ya...
içim de minnak bi canlının varlığını bilmek çok çok güzel bi duygu..
kiloma ve tansiyonuma baktı..
şükür sıkıntı yokmuş..
merhaba arkadaşlar doktordan yeni geldim oğluşu gördüm. dün eşimle tartışmıştık oğluşumun yüzü asıktı.
bu arada böbreiğmde büyüme vardı o küçülmüş biraz .çok sevindim ama oğluşum ters duruyormuş o yüzden suyu ne kadar pek anlaşılmıyorr dedi bol bol su içmem gerekiyormuş, eğer çocuğun hareketlerini hissetmezsem doktora gidecekmişim. ay çok korktum arkadaşlar ya. böyle giderse sezseryan olacakmış gitgide dönme ihtimali azalıyormuş
herseyın yolunda olmasına sevındım tatlım ıns bebegınde guzel ve saglıklı kılo alır
benımde konmtrolum bugun enson 5 hafta once 817 grmdı bakalım sımdı nekadar oldu bende cok merak edıyorum :18::18:
merhaba annecikler,
geçen hafta 4 günlük rapor iyi gelmişti bana, dinlenmiştim.
2 gündür işteyim, bakalım bu hafta nasıl geçecek? cuma günü doktor kontrolüm var. belki haftaya izne ayrılabilirim ben de. 32 doluyor haftaya, aslında uzatmak istiyordum ama kısmet.
bu arada 2 gündür acayip midem yanıyor, ilaçlar da işe yaramıyor peksizde var mı? ne iyi gelir ? süt içiyorum bazen ama bir süre geçiyor sonra yine başlıyor
kalanlar:
5)umaygulay (1. cüz)
7)yusufunannesi (6,7,8. cüz)
13)tavukluk (17. cüz) - Hacc suresinde secde ayeti
18)bnmge (27. cüz) - Necm suresinde secde ayeti
arkadaşlar 1 hafta içinde okuyup okumadığınızı haber verirseniz iyi olur
tamamlanmasına az kaldı
eğer tamamlayamayacaksanız biz okuyalım bitirelim hatmi
herkese de selamlar dicem ama pek kimse kalmamış
herkes yemeğe gitti galiba
ben de yorgunum yine
yemek yiyip az yatacam
canımmm umaygulay okumaya devam ettiğini söyledii
öğrenme aşamasında olduğu için yavaş ilerliyormuş
pc de sorun var özelden atamadımsana cevabını
cnm bende dahalık yok mıgde yanması sadece rennı ıcenler var onu bılıyorum bıde dedıgın gıbı sut soguk olmak uzere ıyı gelıyor bende bukadar bılıyorum
demek senınkının sacları cıkmaya basladı benımde bıseyım yok dıe annemler heralde senın kel dogcak dıyolar
hg cnm..
böbrek sorunun düzelmesine sevindim..
suyu hepimizin çok içmesi gerekiyo aslında da dikkat edemiyoruz ki..
günlük dikkat et hareketlerine cnm inş sağlıkla gelecek minnaklarımız..
cnm belli olmaz ki dur bakalım telaş yapma..
doğuma kadar değişeblir sen kendini psiklojik olarak hazırla..
merhaba hanımlar ben de haziran annesi olacağım allah ın iziniyle inşallah :)....hepimizin kucağına sağsağlım almayı nasip etsin rabbim...çok heyecan ve sitres yapmaya başladım ben :)
merhaba annecikler,
geçen hafta 4 günlük rapor iyi gelmişti bana, dinlenmiştim.
2 gündür işteyim, bakalım bu hafta nasıl geçecek? cuma günü doktor kontrolüm var. belki haftaya izne ayrılabilirim ben de. 32 doluyor haftaya, aslında uzatmak istiyordum ama kısmet.
bu arada 2 gündür acayip midem yanıyor, ilaçlar da işe yaramıyor peksizde var mı? ne iyi gelir ? süt içiyorum bazen ama bir süre geçiyor sonra yine başlıyor
ya ben aslında doğumdan yada o andan değil de doğumda eve yardıma geleceklerle ilgili takıntım var..çok fazla titizim ve her konuda kendi aklımla hareket ederim birilerinin şöyle böyle demesi beni gerer nasıl bir konuşma yapmam lazım bilmiyorum....kırmakta istemiyrum kimseyi ama ben kırılacağım onu biliyorum....
sarıbeybicim açıöğretim sınavım var :)
yaa bnm kusum dun geceden beri çok az hareket etti bnm entrikalr kafam da yine dönmeye başladı puff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?