2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

tahmin doğru ama daha fazlası var galiba bide :) sadece annem ve kayınvalidem olsaaa iyi.... :).....kayınpeder de gelebilir miş ben gurbetteyim eşimden dolayı aman yaaa offf geriliyorum iyicee......yalnızlığa alışığım ben kalabalığa gelemem kendi evimde sakince bir ohusalık istiyorum bennn :)​

haber veremediğim için çooook çok özür diliyorum,ben cüzleri aldığım hafta bitirmiştim.tekrar özür dilerim sık giremediğim için unutmuşum.

hg cnm
maşallah bebişine...
cnm eş yaşlanmasını benim kuzenim de yaşadı..
ama bebeğin de hiç bir sıkıntı olmadı şükür..
sadece 1-2 hafta erken doğum oldu o kadar..
ciddi bişi olsa dr zaten hemen pat diye söylerdi..
sen dr nin tavsiyelerine uy gerisini Allaha emanet et cnm..

merhaba hanımlar ben de haziran annesi olacağım allah ın iziniyle inşallah :)....hepimizin kucağına sağsağlım almayı nasip etsin rabbim...çok heyecan ve sitres yapmaya başladım ben :)

mrb hoşgeldin...
o heyecan ve stres hepimizde var fazlasıyla

CAnım aslında normal doğumda sezeryanda korkutucu geliyor. Hayırlısıyla hepimiz alırız kucaklarımıza inşallah

bana da her ikisi de korkutucu geliyo da
dün ki ebe sezeryandan korkmalısın dedi...
bebeğini rahat kucağına alamazsın bile dedi.
ben şu an doğursam normal isterim sende buna hazırla kendini dedi
ve biraz cesaret verdi bakalım bu gazla nereye kadar giderim

sarıbeybicim açıöğretim sınavım var :)
yaa bnm kusum dun geceden beri çok az hareket etti bnm entrikalr kafam da yine dönmeye başladı puff

başarılar cnm benim..
belki sınav için stres yaptın da minnakın da stresten etkilendi kuytu bi köşede bekliyodur..
çikolata falan ye evdeysen azcık uzan ayakalrını dik havaya
eminim sertçe tepikler yiceksin

cnm hepimiz sakin bi lohusalık dönemi isteriz ama bu sadece hayalimiz olarak kalacak sanırım..
sen annen ya da kayınvaliden hangisinden ne çekincen varsa bunu konuş bence..
anne ve kayınvalide her ikisi de ayrı ayrı dediklerini yaptırmaya çalışacaklardır..
buna kendini hazırla ama onları da kırmadan istemediğin şeylerin yapılmamasını söyle bence..
tabiki önemli olan eşin o da seni destekleyecekse işin kolay olur..
şimdiden bunları düşünüp de sıkma canını bence..

Ah sorma canım aynı stres hatta fazlası bende de var, benim doğumum evimde bile olmıycak doğum yapıp bi hafta görümcemde kalıp öyle döncem şu an yaşadığımız ile yani evimize, acaip stres yaptım ben de bu durumu hemen dönmek istiyorum evime ama doğar doğmaz sünnet düşünüyoruz oğluma o yüzden biraz kalmamız gerekicek, döndükten sonra da annem olcak yanımda ama ben de dediğin gibi kendi kafama göre hareket ederim öyle öğüte nasihate hiç gelemem bakalım napıcaz...

kızlar bu arada gittigidiyorda lansinoh krem 56 gr lık 2 tane 44 tl kampanya varmış acaba orijinalmidir bilemedim ki isterseniz bi bakın.

daha 2,5 saat var mesainin bitmesine
huuff
sı-kıl-dımmmmm
bebiştom da sıkıldı

bende aynı durumdayım canım yaaa bide doktordan dönüşte yürüdüm biraz hem yoruldum hem sıkıldım hem bunaldım.

bizim de aynı cnm ya
sizlerde olmasanız patlarım sıkıntıdan sanırım..

canım evet sana katılıyorum iyiki varsınız yoksa bitmez bu mesai...

kızlar bu arada gittigidiyorda lansinoh krem 56 gr lık 2 tane 44 tl kampanya varmış acaba orijinalmidir bilemedim ki isterseniz bi bakın.

bende baktım cnm ama orjinalmi bilmiyorum..
eşim netten alış veriş yapmama kızar diye almadım ((

ne işe yarıyo bu göğüs kalkanı tam bilgim yok benim

canım emzirince hassaslacıcak olan göğüsleirmizin tahriş olması bizim için acı verici olduğundan
( ki umarım yaşamıycaz) göğüslerimize kalkanı yerleştirdiğimizde içine akan süt gereken nemi yaratıcak ve göğüs uçlarında süt teması olmayacağı ama kuruda kalmayacağı yada gereğinden fazla da nemli olmayacağından tahriş olmayacaklar
kullanan arkadaşlarımın kreme ihtiyaçları kalmamıştı
ne güseeell

merhabalar kızlar,,herkes ıyıdır inş..benım mantarla yıne basım belada kızlarr bıryerlerımı koparıp atasım varrr

ahh cnm kader arkadaşım sorma
aynı durumdayım..
dr bana akıntım için 3 kullanımlık fitil verdi..
kullandım ama aynı değişen bişi olmadı..
her dakika wc deyim ve ıslağım ve kaşınıyorum..
o kadar da dikkat ediyorum nedir bu çektiğim anlamadım ya..
cnm ben kaşıntı için travegon krem kullanıyorum da rahatlıyorum..
yoksa kanatana kadar kaşıyasım var offff

neden bu kadar uzun suruyor ya..fitil bendede işe yaramıyor..sureklı krem kullanmak ne kadar mantıklıki bende sureklı kullunıyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…