- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.081
ya arada bir olur öyle!
fazla dinleme eminim akşama coşacak..
el kadar bebe yaaa uyuyordur, sert tepik atmıordur o yüzden hissedemiyorsundur
sanırım burada kast edilen kişi kayınvalide
canım o an en önemli şey sen ve bebeğin o yüzden geriye kalanları at bi kenara (tabi eşin hariç)
özellikle sütün için
diğer topiklerden bir arkadaşım sırf kayınvalidesinin salak sulak hareketleri yüzünden süt sıkıntısı çekti hala da çekiyor
eğer seni strese sokacaksa bu olaylar olmadan baştan konuş eşinle o da annesiyle konuşsun
sen hiiç gerilme
haber veremediğim için çooook çok özür diliyorum,ben cüzleri aldığım hafta bitirmiştim.tekrar özür dilerim sık giremediğim için unutmuşum.o zaman okuyacaklar
1)utopya06 (3.(+) cüz)
2)akıllıbıdık (12.(+) cüz)
3)coznur (5.(+)ve 23.(+) cüz) - cüz 23'te Sad suresinde secde ayeti(+)
4)hilma (4.(+) cüz)
5)umaygulay (1. cüz)
6)jess (2.(+) cüz)
7)yusufunannesi (6,7,8. cüz)
8)sevdee (9.(+) cüz) - Araf suresinde secde ayeti(+)
9)nursenaa (10.(+),24.(+) ve 25. cüz (+)) - cüz 24'te Fussilet suresinde secde ayeti (+)
10)simuzer (11(+) ve 13.(+) cüz) - cüz 13'te Rad suresinde secde ayeti
11)smilemasal (14.(+) cüz) - Nahl suresinde secde ayeti(+)
12)pamuk helva (15 (+) ve 16.cüz (+)) - cüz 15'te İsra suresinde, cüz 16'da Meryem suresinde secde ayeti (+)
13)tavukluk (17. cüz) - Hacc suresinde secde ayeti
14)citaknuray (18.(+) cüz)
15)Crazymom (19(+),20(+) ve 21.(+) cüz) - cüz 19'da Furkan ve Neml surelerinde, cüz 21'de Secde suresinde secde ayeti (+)
16)hmonglu (22.(+) cüz)
17)jang_bogo (26.(+) cüz)
18)bnmge (27. cüz) - Necm suresinde secde ayeti
19)tansell (28(+),29(+) ve 30.(+)cüz) - cüz 30'da Alak ve İnşikak surelerinde secde ayeti(+)
okunan cüzler: 2,3,4,5,9,10,11,12,13,14,15,16,18,19,20,21,22,23,24,25,26,28,29,30
kalanlar:
5)umaygulay (1. cüz)
7)yusufunannesi (6,7,8. cüz)
13)tavukluk (17. cüz) - Hacc suresinde secde ayeti
18)bnmge (27. cüz) - Necm suresinde secde ayeti
kızlar merhaba. yeni doktordan geldim. bebeğimin durumu iyi çok şükür. boyu doktor böyle giderse doğuma kadar 55 cm olur dedi. kilosu 1800 gr. yalnız aklımı karıştıran birşey oldu doktorum eşin de yani plasenta da yaşlanma belirtisi olduğunu söyledi. yediklerine dikkat et günde 8 öğün ye geç uyu yürüyüş yap dedi. böyle giderse normal doğum gözüküyor dedi. benim aklım karıştı erken doğum falan olamaz inşallah yaşayan yada bir bilgisi olan varmı..... :26:
merhaba hanımlar ben de haziran annesi olacağım allah ın iziniyle inşallah :)....hepimizin kucağına sağsağlım almayı nasip etsin rabbim...çok heyecan ve sitres yapmaya başladım ben :)
CAnım aslında normal doğumda sezeryanda korkutucu geliyor. Hayırlısıyla hepimiz alırız kucaklarımıza inşallah
sarıbeybicim açıöğretim sınavım var :)
yaa bnm kusum dun geceden beri çok az hareket etti bnm entrikalr kafam da yine dönmeye başladı puff
tahmin doğru ama daha fazlası var galiba bide :) sadece annem ve kayınvalidem olsaaa iyi.... :).....kayınpeder de gelebilir miş ben gurbetteyim eşimden dolayı aman yaaa offf geriliyorum iyicee......yalnızlığa alışığım ben kalabalığa gelemem kendi evimde sakince bir ohusalık istiyorum bennn :)
daha 2,5 saat var mesainin bitmesine
huuff
sı-kıl-dımmmmm
bebiştom da sıkıldı
tahmin doğru ama daha fazlası var galiba bide :) sadece annem ve kayınvalidem olsaaa iyi.... :).....kayınpeder de gelebilir miş ben gurbetteyim eşimden dolayı aman yaaa offf geriliyorum iyicee......yalnızlığa alışığım ben kalabalığa gelemem kendi evimde sakince bir ohusalık istiyorum bennn :)
daha 2,5 saat var mesainin bitmesine
huuff
sı-kıl-dımmmmm
bebiştom da sıkıldı
bizim de aynı cnm ya
sizlerde olmasanız patlarım sıkıntıdan sanırım..
kızlar bu arada gittigidiyorda lansinoh krem 56 gr lık 2 tane 44 tl kampanya varmış acaba orijinalmidir bilemedim ki isterseniz bi bakın.
gögüs kalkanı alıcakmıyız????
valla ben alıcam
kullanan arkadaşlarım çok memnun
chiccho alıcam
bende baktım cnm ama orjinalmi bilmiyorum..
eşim netten alış veriş yapmama kızar diye almadım((
gögüs kalkanı alıcakmıyız????
ne işe yarıyo bu göğüs kalkanı tam bilgim yok benim
valla ben alıcam
kullanan arkadaşlarım çok memnun
chiccho alıcam
merhabalar kızlar,,herkes ıyıdır inş..benım mantarla yıne basım belada kızlarr bıryerlerımı koparıp atasım varrr
ahh cnm kader arkadaşım sorma
aynı durumdayım..
dr bana akıntım için 3 kullanımlık fitil verdi..
kullandım ama aynı değişen bişi olmadı..
her dakika wc deyim ve ıslağım ve kaşınıyorum..
o kadar da dikkat ediyorum nedir bu çektiğim anlamadım ya..
cnm ben kaşıntı için travegon krem kullanıyorum da rahatlıyorum..
yoksa kanatana kadar kaşıyasım var offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?