2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

geçmiş olsun çok kötüdür kuyruk sokumu acısı..3 yıl önce ameliyat olmuştum ben zedelenme sonrsı iltihap yüzünden

geçmiş olsun canım. Allah korumuş deni de bebişini de.

heyoooo doktorumla görüştüm dün kan sayımı sonucumu öğrenememiştim kanım düşüktü ama şimdi yükselmiş gayet iyi dedi :124::124::124:

ne mutlu sana,benım en son 10 du gecgn hafta 11,1 oldugunu oğrendim doktor ıyı ama 12 sevıyesinde tutulım dedi...özel bişey yapıyormusun yukseltmek için??

aaaa
çok geçmiş olsun canım bir daha ewde tekken banyoya girmemeye dikkat et bence kendine iyi bak canım
tekrardan geçmş olsn

evet çünkü ilk hallerimizi sadece kendimiz biliyoruz
tek ikiz anası olarak ben de eklemek istiyorum göbek fotosu hatta ikna turlarım devam ediyo

umarım ikna turların zaferle sonuçlanır biz beklemedyiz çünkü...

Son düzenleme:
ne mutlu sana,benım en son 10 du gecgn hafta 11,1 oldugunu oğrendim doktor ıyı ama 12 sevıyesinde tutulım dedi...özel bişey yapıyormusun yukseltmek için??

canım sadece ilacımı içiyorum ekstra bişi yapmıyorum doktorumda diyor ilacını dikkatli içmişsin demekki :))

evet canım ben de nette gördüğüm modelleri bursadaki tüm lc mağazalarında aradım ama bulamadım malasef C&A ya da baktım orda da güzel şeyler yoktu beğenmedim işte limangoyu bekliyorum bugün bakalım gelicek bu arada ebru gebe limagoda indirime giriyor daha bu hafta vardı orada ben de elbiseyi ordan aldım

canımmm
çok geçmiş olsun
dikkat et kendineee

Gynoferon içiyorum kanım düşük olduğunda doktor bi gün 1 tane 1 gün 2 tane iç dedi ama ben günde 1 tane gece uyandığım zaman içim..

canım işin sırrı bence sabah içmekte yani senin tabirinle gece :)
ben de zorlanıyorum diye sabah yerine gece yatarken içmeye başlamıştım 12.5 olan kanım düşmüştü 11.5 'e
hemen eskiye döndüm..kalkıyorum 5 te paşa paşa içiyorum ilacımı

benimki de gynoferon

Son düzenleme:
çok geçmiş olsunn en korktuğm şey gelmiş başına inşAllah iyileşrsn çabucak Allah beternden korumş neyse ki toparlanabilmişsn:26:
ayy çok geçmiş olsun cnmm, aman dikkat et kendine.
ben de geçen merdivenden düşmüştüm öyle, gerçi dr a falan gitmedim ama ben de iki gün falan dinlendim kendi kendime
geçmiş olsun çok kötüdür kuyruk sokumu acısı..3 yıl önce ameliyat olmuştum ben zedelenme sonrsı iltihap yüzünden
geçmiş olsun canım. Allah korumuş deni de bebişini de.

aaaa
çok geçmiş olsun canım bir daha ewde tekken banyoya girmemeye dikkat et bence kendine iyi bak canım
tekrardan geçmş olsn
çok saolun kızlar.. işte aslında daha çabuk toparlamam gerekiyordu, o gün acilden çıktık kadın doğuma gittik. sonra az vakit kaldı diye eşimin işyerine misafir oldum. iki gün sonra dayanamadım yürüyüşe çıktık 15 dklık mesafeye gittik geldik ama sabaha kdr kramplarım bitmedi.. iki gün daha rapor aldık mecburen. dün de eşimin işi gereği elazığa gitmesi gerekiyordu.yakın diye ben de gittim. bu gece yine infilaktı bacaklar ve sırt.. hiç işe gidesim yok o yüzden.. dışarıda hava muhteşem, bari giyinip çıkayım da açılayım azıcık.. yazılı yapıcam bi de bugün..
söyleyeceğim şey şu: siz siz olun aman tıpkı kitaplarda uyarıldığı gb yalnızken banyoya girmeyin.. sol ayak başparmağım her acıdığında o yazılanların boşa yazılmadığını hatırlıyorum maalesef.. grsrz kızlar.. akşama inş.. herkeslere kolay gelsin...

kızlar saat 3 te dr ,le randevumuz var
çok heyecanlıyımkızımı çok özledim

bu arada kızlar ya üç aydır araba arıyoruz hala temiz bir araba bulamadık ha bulduk dedğimiz zaman saniyelerle kaçırıyoruz dua edin lütfen hastanemiz bir saat uzaklıkta ve doğuma taksiyle yetişmek istemiyorum dua edin bize kociş güzel bir araba bulabilsin

çok geçmiş olsun canım allah göstermesin bidaha

benim maltofer su tup içinde olan ,sabah kalkar kalkmaz içiyorum ,,kaç aydır içiyorum 12 çıkamadık fenalık geldi

miniğinin şansına inşallah bulursunuz gönlünüze göre

senin randevun var..ütopyanın da
ikiniz de hayırlı güzel haberlerle gelin

biz geldikkoğlumu gördüm geldim maşallah1 kg 200 gr olmuşfl yi 7 ile çarpınca 39 cm oluyor..şeker sonucumu yeni gördü dr,sorun yok istediğini ye dedi

biz geldikkoğlumu gördüm geldim maşallah1 kg 200 gr olmuşfl yi 7 ile çarpınca 39 cm oluyor..şeker sonucumu yeni gördü dr,sorun yok istediğini ye dedi

maşallah canım size
benim geçen kontrolde şeker yüklemesinde şekerim yüksek çıktı o gün zaten 2 kere kan almışlardı ertesi gün dr tekrar çağırıd o günde 100 gr verip 4 kere kan aldılar aç karnına sabah 9 dan öğleden sonra 3 e kadar hep kan verdim şekere bakcaz derken bu seferde tansiyon düştü o gün mahvoldum normal çıktı şeker ancak risk olduğu için dr şeker ve hamur işlerini kesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…