2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

kızlarr dktordan geldik kızım iyi şükür 1525gr 39cm bende sıvı şeklinde akıntı vardı burda bikaç arkadaştada vardı bu sorun test yapıldı 6 çıktı bu sonuç idrarla bebeksıvısına yakın bir sonuçmuş sınırdaymış yanı artarsa hemen gel dedi uyanık ol dedi bana durmadan kontrol et dedi idrardada enfeksiyon çıktı ilaç verdi onada moralim bozuldu ya eger bebegin sıvısıysa erken dogum olabilirmiş çok korkuyorum umarım normale döner mide yanmam vardı onada renne verdi öyle işte

teşekkürler canım,size de geçmiş olsun,Allahım hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.her hastaneye gittiğimde duygulanıyorum,oğlum kucağımda çıktığımı hayal ediyorum,çok güzel bir duygu..

biz geldikkoğlumu gördüm geldim maşallah1 kg 200 gr olmuşfl yi 7 ile çarpınca 39 cm oluyor..şeker sonucumu yeni gördü dr,sorun yok istediğini ye dedi

canım bende panık oldum simdi akıntın hangi renkti benımde sıvı ama sarı:18:

biz geldikkoğlumu gördüm geldim maşallah1 kg 200 gr olmuşfl yi 7 ile çarpınca 39 cm oluyor..şeker sonucumu yeni gördü dr,sorun yok istediğini ye dedi

maşallah canım size de
o akıntı malasef benim de problemim ilk çocuğumda da öyledi şimdi de aynı şekilde çok koyu geliyor rengi de sarı geliyor enfeksiyon olabilir demişti fitil verdi ama bi süre geçti şimdi yine devam ediyor bakalım cumaretsi söylücem tekrar devam ediyor diye allahtan bu sefer kaşıntı yapmıyor ilkinde felaket kaşıntım vardı kremsiz duramıyordum. mide yanmasına da o rennei çok iyi geliyor kullanıyorum sürekli

inşallah artmaz canım
Allah korusun ikinizi de

MAŞALLAHH BENİM GORMEME 3 HAFTA VAR DAHA

geçmez o 3 gün,ben kaç gündür gün sayıyordum:)şimdi mutluluktan uçuyorum,şarkı söyleyip duruyorum,komşular kapıya dayanacak az sonraniye az kıpırdadı,suyum mu az ki düşüncelerinde sıyrıldım..herkese mutlu bir gün diliyorum..işe gitme vakti

sizlerin ilk bebekleri galiba hepinizin
benim ikinci olduğu için o duyguyu çok iyi biliyorum müthiş ve anlatılmaz bir duygu doğumum sezeryan olmuştu ayılırken çok acı çektim ama oğlumu kucağıma verdiklerinde ne acı kaldı ne bişey bir hafta emziririken oğluma bakıp bakıp iki gözü iki çeşme ağladım allahım bu mucize benim mi diye allahım yarabbim olmayan herkese bu evlat duysunu tattırsın

Selam anneler
Bizde yeni ebe´den geldik. Cok sacma ve gereksizdi
Gittim karnimi ölctü 29cm mis buyuklugu.Bebisin kafasi asagidaymis. Kalbini dinledik dandik bi ses aleti ile.Karnima dokundu bakti filan. Tansiyonumu ölctü.Idrarima bakti,protein filan varmi diye.. Bu kadarcik 10 dk sürmedi

Benim sekerim varmi diyede bakilmadi.Acaba kim ne zaman bakcak:44:

bebeğine maşallah canım. ne güzel haberler alıyoruz bugün.
geçmiş olsun aynı zamanda. enfeksiyon çoğumuzda var herhalde. ben de ilaç kullandım. umarım akıntıyla ilgili ciddi bi sorun çıkmaz. ben de yaşamıştım. doktor dikkat et. fazla yürüme, uzun yolada çıkma dedi. umarım bebişlerimiz acele etmez de bekler 40a kadar.

inşallah artmaz canım
Allah korusun ikinizi de

fidevs canım sarıysa doktoruna hemen bi sor ya bana rengini sordu çünki renksiz dedim test yapalım dedi idrarda olabilir renk yüzünden tereddütte kaldı...banada suya katılan bi ilaç verdi enfeksiyondan da kaynaklanıyo olabilir diye ama sınırda diyince çok korktum umarım artmaz ya kızlar dua edinn

bana da dikkat et yorma kendini dedi..bebegim çok şükür saglıklı bu akıntıda çıkmasaydı çok iyi olacaktı düzelir inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun ne stresli bi dönem geçiriyoruz ya

hoşgeldin canım. valla ben sizin orayı anlamadım. uygulama çok farklı burdan. bebişin sağlıklıysa boşver gerisini.

hoşgeldin canım. valla ben sizin orayı anlamadım. uygulama çok farklı burdan. bebişin sağlıklıysa boşver gerisini.

Hosbulduk canim
Ben bile anlamadim ki burayi Annem onun zamaninda daha sIk gidildigini ve ultrason dan bebise her seferinde bakildigini söyledi..
Saglik dan baya bi kismislar anlasilan.Vakit /nakit hesabi.

Dedigin gibi saglikli ise gerisini bosvereyim.
Esimide götürdüm bu sefer.O da ultrasondan görcez diye seviniyordu

valla çok gereksiz gerçekten ama kanunen yapılması gerekiyomuş sağlık ocakalrında o kontollerinlerin beni de 27 martta çağırıdlar ama gitmedim daha önce iki sefer giitim bir de orası için mi izin alacam işten bakalım ararlarsa işten izin alıp giderim

selam kızlar çok online değilim ama bakıyorum arada.....

dün gece mide ağrısından öldüm yaa saatlerce uyuyamadım mideme masaj yaptım bir yastık daha ekledim başımın altına ancak öyle uyumuşum suç bende ama cips kaçamağı yapayım dedim bidaha yapmicaM ama inş.

ay kızlar tv karşısında uyuyup kalmışımm
her yerim tutulmuş, üstümde inceydi.
şu üstümdeki tembelliği atıp dışarı çıkmam lazım, kan ve idrar sonuçlarım var onları dr a göstercem.
aile hekimi bakmıştı da kanın düşük demişti.
dr ilaç yazar belki..
bi de markete gidip çilek alcam, cnm istiyo.

utopya gelmiş sanırımm..
acaba dr ne dedi mrk ettim, bir an önce yazsa...

Son düzenleme:
selamlar herkese
bebişlerini görmeye gidenler olmuş maşallah bebişlere
ben de bugün oğlumu gördüm sonunda
sabah 9:30da çıktık 10:20 randevusu için, 10:30da ancak orda olabildik
felaket trafik vardı , eylem varmış yollar kilit olmuş resmen

neyse
son duruma göre oğlum 1260 gram olmuş
yalnız bu sefer kafamı kurcalayan bişey söyledi
plesantanın ön duvarında kan öbekleri görüyorum dedi
daha önce de böyle olanlar oldu bi sıkıntı olmaz dedi
internetten de baktım bişey bulamadım
inşallah sıkıntı yaratacak bir durum değildir
bir de yine her zamanki gibi FL değerimiz 5 gün geri çıktı
bu da canımı sıkmıyor değil
ama en azından ara daha da açılmamış diye avutuyorum kendimi
doktor yine sıkıntı olmadığını, soya çekim olabileceğini söyledi (eşimin babasının da bacak boyu kısa, ona çekti heralde diyoruz, başka sıkıntı olmasın da. internette hep çok kötü şeyler yazıyor FL kısalığı ile ilgili :26:)

bugün 28+3üz
baş 29+6 çıktı, koca kafalı bişey olcak heralde
karın çevresi 28+6
kilosu 28+2
Fl ise 27+5 çıktı
FLyi 7 ile çarpınca boyu 36,6 çıkıyor :26:

bu kadar laftan sözden sonra bir de foto ekleyelim tam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…