- Konu Sahibi TwoPrincess
-
- #19.341
maşallah canım size
benim geçen kontrolde şeker yüklemesinde şekerim yüksek çıktı o gün zaten 2 kere kan almışlardı ertesi gün dr tekrar çağırıd o günde 100 gr verip 4 kere kan aldılar aç karnına sabah 9 dan öğleden sonra 3 e kadar hep kan verdim şekere bakcaz derken bu seferde tansiyon düştü o gün mahvoldum normal çıktı şeker ancak risk olduğu için dr şeker ve hamur işlerini kesti
biz geldikkoğlumu gördüm geldim maşallah 1 kg 200 gr olmuş fl yi 7 ile çarpınca 39 cm oluyor..şeker sonucumu yeni gördü dr,sorun yok istediğini ye dedi
biz geldikkoğlumu gördüm geldim maşallah 1 kg 200 gr olmuş fl yi 7 ile çarpınca 39 cm oluyor..şeker sonucumu yeni gördü dr,sorun yok istediğini ye dedi
kızlarr dktordan geldik kızım iyi şükür 1525gr 39cm bende sıvı şeklinde akıntı vardı burda bikaç arkadaştada vardı bu sorun test yapıldı 6 çıktı bu sonuç idrarla bebeksıvısına yakın bir sonuçmuş sınırdaymış yanı artarsa hemen gel dedi uyanık ol dedi bana durmadan kontrol et dedi idrardada enfeksiyon çıktı ilaç verdi onada moralim bozuldu ya eger bebegin sıvısıysa erken dogum olabilirmiş çok korkuyorum umarım normale döner mide yanmam vardı onada renne verdi öyle işte
kızlarr dktordan geldik kızım iyi şükür 1525gr 39cm bende sıvı şeklinde akıntı vardı burda bikaç arkadaştada vardı bu sorun test yapıldı 6 çıktı bu sonuç idrarla bebeksıvısına yakın bir sonuçmuş sınırdaymış yanı artarsa hemen gel dedi uyanık ol dedi bana durmadan kontrol et dedi idrardada enfeksiyon çıktı ilaç verdi onada moralim bozuldu ya eger bebegin sıvısıysa erken dogum olabilirmiş çok korkuyorum umarım normale döner mide yanmam vardı onada renne verdi öyle işte
MAŞALLAHH BENİM GORMEME 3 HAFTA VAR DAHA
teşekkürler canım,size de geçmiş olsun,Allahım hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin.her hastaneye gittiğimde duygulanıyorum,oğlum kucağımda çıktığımı hayal ediyorum,çok güzel bir duygu..
canım bende panık oldum simdi akıntın hangi renkti benımde sıvı ama sarı:18:
maşallah canım size de
o akıntı malasef benim de problemim ilk çocuğumda da öyledi şimdi de aynı şekilde çok koyu geliyor rengi de sarı geliyor enfeksiyon olabilir demişti fitil verdi ama bi süre geçti şimdi yine devam ediyor bakalım cumaretsi söylücem tekrar devam ediyor diye allahtan bu sefer kaşıntı yapmıyor ilkinde felaket kaşıntım vardı kremsiz duramıyordum. mide yanmasına da o rennei çok iyi geliyor kullanıyorum sürekli
inşallah artmaz canım
Allah korusun ikinizi de
bebeğine maşallah canım.ne güzel haberler alıyoruz bugün.
geçmiş olsun aynı zamanda. enfeksiyon çoğumuzda var herhalde. ben de ilaç kullandım. umarım akıntıyla ilgili ciddi bi sorun çıkmaz. ben de yaşamıştım. doktor dikkat et. fazla yürüme, uzun yolada çıkma dedi. umarım bebişlerimiz acele etmez de bekler 40a kadar.
Selam anneler
Bizde yeni ebe´den geldik. Cok sacma ve gereksizdi
Gittim karnimi ölctü 29cm mis buyuklugu.Bebisin kafasi asagidaymis. Kalbini dinledik dandik bi ses aleti ile.Karnima dokundu bakti filan. Tansiyonumu ölctü.Idrarima bakti,protein filan varmi diye.. Bu kadarcik10 dk sürmedi
Benim sekerim varmi diyede bakilmadi.Acaba kim ne zaman bakcak:44:
hoşgeldin canım. valla ben sizin orayı anlamadım. uygulama çok farklı burdan. bebişin sağlıklıysa boşver gerisini.
Selam anneler
Bizde yeni ebe´den geldik. Cok sacma ve gereksizdi
Gittim karnimi ölctü 29cm mis buyuklugu.Bebisin kafasi asagidaymis. Kalbini dinledik dandik bi ses aleti ile.Karnima dokundu bakti filan. Tansiyonumu ölctü.Idrarima bakti,protein filan varmi diye.. Bu kadarcik10 dk sürmedi
Benim sekerim varmi diyede bakilmadi.Acaba kim ne zaman bakcak:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?