2012 Haziran Annelerinin paylaşım alanı...

slm annişler nslsnz bakalım ne var ne yok

bu arada son duruma göre 12 kilo almış görünüyorum
doktor geldi elinde kağıt
dedi snuna kadar alman gereken kiloyu şimdiden almışsın
ama bakıyorum o kilo nerde acaba bulamıyorum dedi
gerçekten yemiyorum çok fazla ama alıyorum dedim
takma kafana o zaman
38 kilo alan hastam var benim dedi

ferritinimin düşük olmasından konuştuk
ikinize ancak yetiyordur depon dolmuyordur normal dedi

kalsiyumu sordum, ilaca devam bol süt yoğurt dedi

maşallah bebiştona
çeker çeker dedesi değil mi
internette yazan herşey bizim yaşadığımız durumla direk bağlantılı olmayabiliyor biliyorsun dimii?????

hadi bakalım hayırlısı olsun cnmm, maşallah bebişine diyelim
bence fl değerini kafana takma, bnm arkadaşımın bebeğine de öle demişti dr u.
hatta zorla amniosentez yaptırdı, ama şimdi çocuk doğdu 1 buçuk yaşında ve canavar gibi bişey.
sadece onun yapısı öyle yani, üst kısım biraz daha uzun bacaklarına göre.
yani herkesin vücut yapısı bir değil sonuçta.
kimimiz uzunuz kimimiz kısayız.

öbür şeye de dr önemli değil dediyse öledir herhalde.
aslında keşke bölyle kafa karıştırcak şeyleri bizlere söylemeseler dr lar, canımız sıkılıyor boşu boşuna.

inşş doğum kilolarını da yazarız buraya yakında.
seninle bnm günlerimiz yakın, yani şimdi bnm paşamda 1200 kg civarında oldu öle mi

hoşgeldin canım
maşallah kocaman olmuş kuzey
5 günlük geriliği takma bence, sonuçta doktorun ölçümü ile ilgili bişey genelde 10gün ve üzeri gerilikleri önemsiyorlar ki sen zaten bunu biliyorsun
benim de oğlanın fl si 3 gün geri çıkmıştı 24. haftada internetteki bahsettiğin kötü şeyleri ben de okudum ama boşver Allahın izniyle bir sorun çıkmaz.. baş cidden kocamanmış.. içi de haliyle beyin dolu

maşallah bebiştona
çeker çeker dedesi değil mi
internette yazan herşey bizim yaşadığımız durumla direk bağlantılı olmayabiliyor biliyorsun dimii?????
biliyorum tabi ama insan araştırmadan da edemiyor
öyle kötü şeyler yazıyor ki zaten kondurup inanmak istemiyorum
direk down sendromu diyor hatta :26: (Allah korusun)
ama ikili ve üçlü testlerimiz norml çıkmıştı
yaptırmamış olsam içim içimi yerdi heralde

sıkıntı çıkmasın da canım bcağı kısa olsun nolacak
boyuna takılmıyorum artık zaten kısa olsa da olur, sağlıklı olsun yeterki
plesenta olayına da takılmıcam inşallah sorun çıkmaz onda da

senin paşa da 1300 olmuştur rahat

inşallah ara daha da açılmaz
3-5 gün arası geriliğe alıştık zaten de
ilkinde ölçtü 26+2 dedi
ağlıcaktım nerdeyse
sonra dedi yanlış ölçmüşümdür bir dakika dedi tekrar ölçtü

koca kafasının da hakkını verir inşallah

bu arada bebeğim dönmüş, artık baş aşağı duruyor
birdahaki randevumu 3 hafta sonraya verdi,
32. hafta için raporumu da alıcam işi bırakıcam
yani bu haftadan sonra 2 haftam kaldı okulda
evde napıcam bakalım

bir de bundan sonraki tüm randevularımda nstye girecekmişim artık

ayrıca her zaman korktuğum amniyon sıvım da normalmiş
kordonda kan akışı normal
kalp atışları normal

Son düzenleme:

bende en son şubatta gittiğimde 740 gr dı şu an bilmiom 16 nisan da ultrasyonum bakalım nolcak hayrlısıyla kızım olcak bizim çok az kaldı ister istemz biraz korkuyom canım ya

Benim bebeğimin FL'si 14. haftada geri kalmaya başladı. 20. haftaya kadar doktor doktor gezdim, kimi önemli değil dedi, kimi down sendromu olabilir, amniyosentez yapalım dedi. O dönemde konu hakkıdaki bütün tıp literatürünü okudum neredeyse, elimde tablolar makalelerle geziyordum. 2.li test iyi çıktığı için, sonunda amniyosentez yaptırmamaya karar verdim, sonunda da gayet sağlıklı bir bebeğim oldu.

benimde bir aylık ölçümün birinde iki hafta geri çıkmıştı boyu hiç uzmamış ama sorun olmuyor bebeğim doğdu 51 cm boyunda sorun yokmuş yani işin ilginç yanı benim doktor sorun varsada doğunca bakarız diyerek beni deli etmişti

ağustos anneleri,yardımınıza ihtiyacım var.bugün doktor kontrolunde bebeğin fl boyu kısa çıktı,ben 35 haftalık hamileyim bütü ölçümler normalken fl kemiği 31 haftalık(59mm) çıktı.geçen ayla aynı,yani bir aydır hiç uzamamış.şimdiye kadar hep iyi gidiyodu.doktor minyon tiplidir dedi ama benim içime bir kurt düştü.sizin bilginiz varmı bu konuda,yada sizin ölçümlerinizde kaç çıktı.(internette baktım downsendromu olabilir gibi yazılar var)
aynı sorunla karşılaşabilecek arkadaşlar için sonucu yazmak istedim.bebeğim gayet sağlıklı çok şükür.boşuna sıkılmışız yani.bebek ve çocuk gelişiminde böyle şeyler oluyor.bazı organlar gelişirken digerlerinin gelişimi kısa süreliğinede olsa yavaşlayabiliyor.sağlıklı,hareketli ve çok zeki bir oğlum var.sizdede böyle sorunlar çıkarsa üzülmeyin hamileliğinizin tadını çıkarın.

benim bebegiminde 1-2 hafta gerıden gelıodu .fl boyu.simdi 7 aylık bi sıkıntımız yok cok sukur.insan hamıleyken cok takıo boyle seylere ama doktor sorun yok dıosa yoktur canını sıkma.51 cm doğmustu bebısımde.

senin randevu araları da epey uzunmuş
iyidir inşallah meleğin

saol canımm aslında çok değil her ay gidiyoduk özel pahalı olunca normal hastaneye döndük tekrar o da ta 16 nisana attı tarihi çok merak ediom canım ya allah herkesinkini sağ salim kucağına almayı nasip etsin allahım.ben 7 ay içinde 6 kilo almışım az diom ama normal diyolar normal yiyiom ama ne bilim sanki kilo almıyomuşum gibi gelio bu dediğin nts ne canım ben bilmiom

arkdaşlar bir sey sorucağım size acil bana yardımcı olur musunuz...

bende boyle bazen bir çarpıntım oluyor, elim ayağım kesiliyor, nefes alamıyorum benm gibi olan var mı aranızda. suanda aynı şikayetleri yaşamaktayım
çalışıyorumda bayılcam dıye korkuyorum valla

az almışsın evet ama bence bu sıkıntı edecek bişey değil, aksine iyi bile
bebek besleniyordur zaten sen merak etme
baksana benim oğlum 1260 gram ben aldım 12 kilo

nst'de bebeğin kalp atışları, benim sancım açılmam vs bakılıyor benim bildiğim
bundan sonraki her randevuda giricekmişim

ay canım benim yerim onu ben..yüzü dönük dimi yanlış görmüyorum , maşşallah koca bi tosuncuk olmuş :) benim bebişinde kafası küçük ölçümde ama dr'um hiç bişi demedi daha öncede böyle küçük çıkmıştı 1 hafta sonra gittiğimde normaldi zati kafası çok büyük olmasın ki çıkışı kolay olsun dedim :)) sağlıkla gelsinlerde küçük büyük napalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…